Wil jij seks met Loes vanavond?

Wil jij seks met Loes vanavond?

Die middag heb ik mijn bikinilijn bijgewerkt. Het befaamde Loes streepje op mijn venusheuvel heeft weer de strakke contouren zoals het hoort. Mijn kenmerk ziet er weer netjes. Vervolgens ook de benen meegenomen. Die hou ik altijd wel netjes, maar voor een afspraak met jou wil ik er toch super uitzien. De eerste indruk is toch de beste. Daarna uitgebreid in bad om vervolgens een selectie te maken wat ik aan ga trekken.

Ik ga naar jou gekleed in sexy chic
Na een aantal omkleedsessies ben ik er uit. Loes gaat vanavond voor sexy chic. Een zwart mantelpakje met een strakke kokerrok tot op de knie. Met een lange split aan de voorzijde. Mooi volgend over mijn benen en bilpartij. Een witte blouse met lage v-hals en het korte bijpassende jasje van het mantelpakje daaroverheen.

Daaronder een mooie zwarte kanten bh die mijn borsten een beetje liften en tegen elkaar duwt waardoor de mooie welvingen tussen mijn borsten goed uitkomt. Door de lage v-hals in de bloes komt dat super sexy uit.
Een zwarte kanten hipster als slipje. Daaronder hold-up kousen. Dus geen gordeltje nodig. Door mijn strakke rok zou je de aftekening van de clipjes zien. En dat is lelijk. Met hold-up kousen heb ik dat probleem niet.
Daaronder weer mijn rode pumps. Ik kijk in de spiegel en ben erg tevreden over het resultaat. Ik pak mijn tasje en controleer of ik niets ben vergeten. Al mijn spulletjes zitten er in. En naast de gebruikelijke dingen natuurlijk extra inlegkruisjes, tissues, glijmiddel en condooms. Ik ben graag overal op voorbereid ha ha. Voordat ik de deur uit ga doe ik mijn geur op: “Jadore”, Parfum van Christian Dior. Klaar om naar onze afspraak te gaan.

Tijdens de rit met de bus naar de stad ben ik lichtelijk gespannen. Hoe zal jij zijn? Valt het tegen? Of juist niet? Al dit soort dingen spelen door mijn hoofd. Ik stap uit en na een korte wandeling kom ik richting de hoofdingang van de Bijenkorf.
Ik zie daar in de verte iemand staan. Dat moet jij haast wel zijn. Verder staat er niemand. De andere mensen lopen door. Jij bent de enige die staat te wachten. Ik ben circa 5 minuten te laat dus dat is wel netjes ha, ha. Je kijkt rond en wacht met je handen op je rug wat er komen gaat.

Ik loop kaarsrecht, als een trotse zelfbewuste vrouw, op je af
Je hebt mij nog niet in de gaten. Ik loop nu recht op je af en blijf strak naar je gezicht kijken. In vrijwel alle gevallen krijg ik dan aandacht. Mannen ‘voelen’ dat er naar ze gekeken wordt. Ik loop rechtop en zo elegant op je af. Je kijkt me nu aan. Ik heb je aandacht. Je kijkt weer weg maar je ogen komen gelijk weer terug. Ik zie je denken: “zou dat Loes zijn?” Ondertussen blijf ik je aankijken en loop kaarsrecht als een trotse volwassen vrouw op je af.

Als ik bijna bij je ben begin ik vriendelijk naar je te lachen. Ik zie dat jij ook lacht. Gelukkig val je in real niet tegen. Ik zie een mannelijke man met een leuke kop en een vriendelijke lach. Ik steek mijn hand uit en stel mij aan je voor: “Hallo, Ik ben loes”. Je doet een beetje onhandig en geeft mij ook een hand en zegt je naam. Vervolgens de bekende hug drie keer op de wang. Dan komt je andere hand achter je rug vandaan. Nu blijkt waarom je die achter je rug hield. Je hebt 1 hele mooie roos in je hand. Mooie verpakt in transparant folie met een waterkokertje om de steel. Daaromheen van die krullende slingers.

Ik geef jou een kusje op je lippen
Blij verrast zeg ik: “Wat lief…… Dank je wel”. En ik geef je gelijk een kusje op je lippen. Aha, deze spontane reactie had je blijkbaar niet verwacht van Loes. Maar je lachtte wel. De eerste spanning tussen ons was opeens verdwenen. En we kletsten nu ontspannen. Ik natuurlijk wel iets meer dan jij ha ha. Vrouwen in het algemeen kletsen meer dan mannen. En Loes is daar geen uitzondering op. We maken een grapje en het ijs is gebroken.

“Waar gaan we eten?” vraag ik? Waarop jij antwoord: “Bij de Pizzeria”. Ik vind dat lekker en gelukkig niet een duur restaurant. Gewoon een lekkere Pizza is heerlijk. Ontspannen en gezellig. Na een minuut of 5 lopen gaan we de trap af en komen langs het water ter hoogte van de gracht. Ik zeg: “Je moet me hier wel even goed vasthouden hoor! Met die hoge hakken val ik zo van deze hoge steile trap af”. Je lacht en slaat nu je arm stevig om me heen. Samen lopen we nu zij-aan-zij de trap af. Stilletjes vond ik het heel fijn zo’n stevige man die mij goed kan vasthouden. Je geeft mij een veilig en beschermend gevoel.

Bij binnenkomst worden we vriendelijk welkom geheten door een Italiaanse ober: “Sei molto bello”, zei hij. Ik snapte het niet maar begreep aan zijn gezichtsuitdrukking dat het een complimentje voor mij moet zijn. We lachte en kregen een mooi plekje. Een beetje uit de drukte in een mooi hoekje van de werfkelder. We deden onze jassen uit. Mijn mantelpakje kwam onder mijn jas tevoorschijn. En ik zag dat je je ogen niet van me kon afhouden. Hmmm, dat gaf mij een lekker gevoel. Jij had een mooie blauwe pantalon aan en een casual jasje met een mooi overhemd. Ik vond dat je er ook goed uit zag. Nu we binnen zitten ruik ik jou heerlijke eau de toilette of after shave. Een zachte heerlijke geur. Je hebt een goede smaak in ieder geval.

Je vraagt of ik zin hebt om bij jou thuis nog wat na te drinken?
We zaten tegenover elkaar en namen allebei een pizza hawai. Een witte wijn voor mij en jij nam een cola. Het was gezellig en lekker. Kortom, we hebben een hele leuke avond gehad. En tijdens de laatste cappuccino legde jij ineens je hand op die van mij. Je streelde mijn hand, keek mij aan en vroeg: “Zeg Loes, we hebben nu een hele gezellige avond beleefd, heb je zin om bij mij thuis nog wat na te drinken?”

Ik was in een hele gemoedelijke stemming en zei: “Natuurlijk, ik wil graag nog deze fijne avond met jou voortzetten”. Terwijl ik dit zeg kijk ik jou verleidelijk in je ogen. Dit moet toch een niet mis te verstane hint zijn dat ik “meer” wil. Je had je auto in een parkeergarage staan. En ik was met het openbaar vervoer, dus dat was makkelijk.

Gretig pakte ik de riem van je broek en wilde die gaan losmaken
Bij jou thuis deden we de deur open en gelijk in de gang stonden we opgewonden intensief te zoenen met elkaar. Ik voelde jou tong in mijn mond komen. Heftig op zoek naar mijn tong om elkaar daar te strelen. Ik sloeg mijn armen om je heen en streelde je nek en rug. Jou hand deed mijn mantel open en gleed naar binnen. En ging ongegeneerd rechtstreeks de grote v-hals van mijn bloesje in. Mijn bh was de prooi van jou gretige handen.

We gooiden onze jassen op de grond en gretig pakte ik de riem van je broek en wilde die losmaken. Jij trok het bloesje uit mijn rok en ging op zoek naar de sluiting van mijn bh. Maar het jasje van mijn mantelpakje zat in de weg. Dus ik zei: “Ik wil mijn kleding niet kapot maken, zullen we binnen ons uitkleden?”

Ik greep je nu vol in je kruis en masseerde hem intens door je broek heen
Hij knikte en trok me mee de kamer in. Daar begon hij zijn broek en overhemd uit te trekken. Ik deed mijn mantelpakje en pumps uit maar hield mijn bh, hipster en hold-up kousen aan.
Toen je me zo zag en aankeek gromde je van geiligheid volgens mij. Je had je slipje nog aan. Maar die kon niet jou grote pretletter verbergen. Hij gaf duidelijk aan dat hij zin had in ondeugende dingen.

Ik greep je nu vol in je kruis en masseerde hem intens door je broek heen. Ik kuste je recht op je mond en voelde je zware ballen de stof van je broek laten opbollen. Ik trok aan je heerlijkheid en voelde dat er op de plek van je top een klein vochtig plekje aan het ontstaan was. “Hmmmm, geil voorvocht” dacht ik. Jij maakte intussen mijn bh los en mijn borsten vielen gelijk ten prooi aan jou door hormonen opgegeilde lichaam. Zacht maar intens omvatte je mijn zachte borsten. Je speelde ermee. Ondertussen ben ik met mijn hand in jou broekje gegleden en voelde hoe geil je was geworden. Je had zo naar deze dag toegeleefd dat alles op scherp stond.

Je bukte iets en likte en zoog mijn tepels die door de erotische strelingen wat waren opgezet. Ondertussen voelde je mijn billen. Je handen gleden over mijn kanten hipster en pakte me gretig waar je me maar pakken kon. Het leek wel of je meerdere handen had ha ha. Je greep me bij mijn billen, onder mijn broekje en voelde de boorden van mijn hold-up kousen. Daardoor leek het wel of je nog geiler werd. Je hand glijd nu in mijn hipster en voelde mijn streepje schaamhaar op mijn venusheuvel. Hijgend riep je: “Loes, ik wordt he-le-maal gek van je. Je bent gewoon een heel geweldig geil wijf”. Ik lachtte en wist dat ik je nu heb waar ik je hebben wil.

Ik kijk je recht in de ogen met mijn verleidelijke blik en doe langzaam mijn benen uit elkaar
Je tilt me nu onder mijn schouders en bij mijn knieën op en loopt de slaapkamer in naar je keurig opgemaakte bed. Je doet met 1 voet je dekbed naar achteren en legt me neer op je bed. Zonder vragen pak je mijn hipster en trekt die snel naar beneden en gooit die op de grond. Ik lig nu, op mijn hold-ups na, naakt op mijn rug op zijn bed. Jij staat nu hijgend aan de rand van het bed en kijkt me met geile ogen aan. Ik kijk je weer recht in je ogen met mijn verleidelijke blik en doe nu heel langzaam mijn benen uit elkaar. Ik weet dat ik je nu helemaal in de hemel laat belanden. Je kijkt nu recht in mijn meest mogelijke intieme vrouwelijkheid. Je ziet mijn poesje glinsteren van de geile sapjes.

Doordat ik mijn benen flink open hebt gaan de lipjes van mijn poesje ook iets uit elkaar. Het geeft jou een geweldige blik op mijn liefdesgrotje. Jou apparaat wil zo graag daar een intieme verkenningstocht in uitvoeren. Je kijkt nog steeds ademloos. En je slip heb je nog steeds aan. Intussen zie ik, door je slip heen, dat jou kroonjuwelen echt gevaarlijke zware formaten hebben aangenomen. Je doet je slip nu razendsnel uit en ik zie een mooi geschoren stel ballen met een heerlijke gladde lul daarboven. Zwaar, lang en dik. Oh my god, dat gaat wat worden.

Je valt nu voor mijn poesje neer en zet gelijk je mond op mijn poesje. Mijn vrouwelijkheid is er helemaal klaar voor. Ik doe mijn benen in een juiste positie zodat jij er goed bij kan. Ik voel je likken en strelen met lippen en tong. Hmmm ik kreun en kroel van heerlijke geiligheid bij deze super aandacht en intensive heerlijke likkerij van mijn gladde lipjes. Je zegt dat je me proeft en dat ik heerlijk smaakt. “Dank je wel” zeg ik. Ineens ga je iets verzitten en voel ik dat je met je vingers in mijn liefdesgrotje wil komen. En jaaaaaaa daar schuiven je vingers naar binnen.

Je ervaart nu de geile lucht van een zeer opgewonden pure vrouw
Ik wordt echt overvallen van geiligheid en mijn kontje beweeg ik op-en-neer om je vingers nog intensiever te voelen en het juiste plekje te raken. Ik hijg en kreun. Man, wat doe jij het goed. Jij weet wat een vrouw wil. Je trekt je vingers nu uit mijn kutje en ik zie wat witte kloddertjes zitten. Dat is witte vloed. Nou dan is een vrouw wel heel geil gemaakt. Je kijkt er aan en je ruikt er aan. Je ervaart nu de geile lucht van een pure vrouw die nu in een positie is gebracht waarin alles okey is. Je brengt je vingers er weer in en alles is nu ontzettend nat en glijdt heerlijk heen-en-weer.

Man, wat verwen je me. Maar jij verdient het ook om te genieten. Ik wil jou mannelijkheid ook laten genieten. Jou spuitinstallatie wil ik flink doorsmeren. Ik gooi jou op het bed. Ga met mijn benen over je hoofd zitten zodat mijn kutje vlak voor je mond is. En buig mijn hoofd voorover. Ik zie een maximaal gezwollen hele mooie lul voor mij. Op en top mannelijkheid. Een lekkere paarse ronde eikel die in mijn grotje straks helemaal los kan gaan. Om vervolgens, als je helemaal tevreden bent, mij het zaad te geven. Ik wil het met krachtige diepe intense stoten hebben. Ik tril van de geile gedachten die door me heen schieten. Ondertussen voel ik jou tong weer ovr mijn natte poesje gaan.

Nu is het de hoogste tijd dat ik jou ontzettende grote opgezwollen lul in mijn mond ga nemen. Ik pak je dikke lul vast en breng hem richting mijn mond. Ik zet mijn mond op de top van je gevoelige eikel. Je trilt van opwinding. Misschien is de gevoeligheid nu te groot. Ik laat mijn lippen langzaam over je eikel naar beneden glijden. Je heerlijke apparaat gaat langzaam dieper in mijn mond. Je eikel komt langs mijn lippen, vochtige tong en vervolgens gaat hij zeer diep richting keel.
Om vervolgens weer langzaam richting lippen te gaan. Je bent nu zo geil dat je heupen kleine oncontroleerbare schokkende bewegingen maken.

Ik speel met de gerimpelde huid van je zak die je overvolle ballen herbergen
Ik besluit nog een tijdje zo door te gaan om jou het ultime pijpplezier te laten beleven. Sterker nog, ik zie vlak voor mij een paar forse en goed gevulde grote ballen. Ze staan strak in een gerimpeld vel. Voorzichtig zet ik mijn nageltjes plagend op de gerimpelde huid van je overvolle zak. Plagend streel ik je zachtjes. Ik voel je trillen en hijgen en zuchten. Ik ga nu sneller over je lul met het pijpen en je ballen glijden nu door mijn handen. Door mijn speeksel van het pijpen zijn je mooie lul en zak kleddernat. Zo lekker om te zien en om te doen. Jou kloppende en pompende mannelijkheid waar ik zo graag mee speel door mijn handen en mondje te laten glijden.

Je lul staat nu “op spuiten” en ik moet even stoppen
Ineens hoor ik je roepen: “Loes, stoppen nu alsjeblieft, ik hou het niet meer”. Onmiddelijk laat ik je kroonjuwelen los. Gelukkig ben je nog niet op het punt dat stoppen niet meer kan. Ik zie je lul kloppen van geiligheid. En je ballen staan nu superstrak in de zak. Die staan echt op springen. Om je af te laten koelen laat ik je kroonjuwelen even met rust. Ik streel er ruim omheen. Ik bespeel je bovenbenen en je buik. Heerlijk zoals je doorgaat met het likken van mijn poesje en af en toe mij gek maakt door een likje langs mijn klitje te geven.

Na een tijdje zie ik dat je wat aan het afkoelen bent. De grootste druk verminderd en ik zie je lul iets minder stijf staan. Dat is een goed teken. Jou grootste “klaarkom” gevaar is tijdelijk geweken. Maar ik hou het veilig en wacht nog even. Na een tijdje probeer ik het weer voorzichtig. Voorzichtig streel ik z.g.n. per ongeluk je zak. En daarna raak ik ook je lul even aan. Gelijk resultaat. Je handel gaat weer groeien en ik hoor een tevreden goedkeurend gekreun vanuit jou likkende mondje.
Ik geef je 2 x een flinke pijp en alles staat weer op volle sterkte.

Jou lul gaat nu voor de eerste keer dit knellende liefdesgrotje verkennen
Ik zeg: “Blijf liggen, ik pak even een condoom”. Snel ga ik van het bed en pak een condoom uit mijn tasje. Ik scheur de verpakking open en breng de condoom aan. Met twee handen rol ik hem over je volledige lengte heen. Op een klein stukje na. Je hebt ook zo’n grote “jongen”. Dan ga ik over je heen zitten met mijn gezicht naar dat van jou. Ik zet jou apparaat tegen mijn vulva aan laat me rustig over je heen zakken. Je kijkt er naar met grote ogen. Wat je ziet en hoe het voelt moet fantastisch voor je zijn. Je lul die voor de eerste keer dit liefdesgrotje mag verkennen. Je eikel gaat als een “ijsbreker door de boter” soepel langs mijn vaginawand. En ik neem je helemaal in mij. Je ogen vallen uit hun kassen als je ziet hoe ik jou begin te berijden als een vrouw op een paard.

Je ziet mijn poesje waar jou lul in heen-en-weer gaat. Gecombineerd met mijn borsten die zacht heen en weer bewegen. Ik voel jou lul diep in mij penetreren. Ik geniet van jou volop. Door mijn onderlichaam iets te veranderen kan ik jou lul precies sturen naar het plekje waar ik er het meeste van voel. Heerlijk zoals ik jou kan sturen voor mijn genot. En uiteraard geniet jij er ook volop van.
Opeens begin je te kreunen en te zuchten. Je roept: “ Loes, ik ga komen”.

Ik wip, pomp en masseer je zaadballen, maar dat duurt niet lang
Ik ga nu niet stoppen. Het “point of no return” heb je gehad. Dus ik probeer er nu alles uit te halen. Ik pomp nu met lange halen en probeer mijn bekkenbodemspieren te spannen voor het meest maximale genot. Ik pak je volle kloten. Die staan nu nog strakker gespannen in je mooie rimpelzak. Jongen, wat heb jij een geweldig speelgoed tussen je benen.

Ik wip, pomp en masseer je zaadballen. Dat duurt niet lang. Je kreunt en beweegt je onderlichaam tegen die van mij. Ik voel je lul een beetje pulseren in mijn liefdesgrotje. Ik weet dat je nu je opgespaarde kostbare zaad aan het wegspuiten bent. Heerlijk in mijn grotje je grote lul met volle zak je ballenpap lozen. Als ik er aan denk voel ik me op en top vrouw. Die een man bereidwillig helemaal leeg maakt. En verlost van zijn opgespaarde sperma. Het witte goud. Ik laat je volle zak lekker door mijn handen glijden. Ik voel na een paar stoten dat je lul iets slapper wordt. Ik pak het condoom bij het randje vast en ga van je lul af. Het condoom zit goed vol. Ik trek hem van je gladde zaadlul af en leg er een knoopje in.

Lachend zei ik: “Nou schatje, je hebt een behoorlijk portie weggeschoten”. Je lacht en zegt: “Loes, geef me een kwartiertje, en daan gaan we voor de tweede ronde. Jij bent zo lekker, ik ga je straks echt helemaal doorneuken”.
Dat klinkt mij goed in de oren. Want ik ben nog niet klaargekomen. Als dat straks ook kan ben ik helemaal tevreden.We gingen naar jou kamer en namen een drankje. Ik nam nog een wit wijntje en jij een cola. En inderdaad, na een minuut of twintig begon je weer “trek” in mij te krijgen.

Ik voel jou mannenlijke onderlichaam woest tegen mijn billen aanbonken
We liepen terug naar je slaapkamer en ik wilde op het bed gaan liggen. Maar jij zette mij voor het voeteneind van het bed en liet me voorover buigen. Mijn billen stonden nu uitdagend naar achteren gericht. Tussen mijn billen kon je nu genieten van het mooie uitzicht op mijn hunkerende spleet. Ik voel je stijve lul nu langs bij billen gaan. Je deed een condoom om en ik voelde dat je top tegen mijn opening aangedrukt werd. Je duwde iets door en mijn lipjes wijken gewillig om jou forse “jongen” toe te laten. Voorzichtig duw je door en ik voel hem zo in mij glijden. Je pakt mijn heupen vast en begint het tempo op te voeren.

Al snel ga je op een hele snelle manier tekeer. In-en-uit, in-en-uit, je pompt maar door. Onze lichamen maken beestachtige bewegingen. Allebei kreunen en steunen we. Ik voel jou mannenlijke onderlichaam tegen mijn billen aanbonken. Ik duw mijn billen ritmisch tegen jou aan. Ik wil de maximale kracht van jou stoten ervaren. Ik doe mijn benen bij elkaar en probeer te knellen. Je lul krijgt nu nog meer wrijving en ik voel hem strakker super geil in mij bewegen. Hmmmm ik voel je ballen lekker heen en weer slaan bij elke stoot. Mijn borsten schommelen vrij bij elke stoot die ik in mijn kutje te verwerken krijg. Oefff wat voel ik je strak zitten door mijn geklemde benen. Heeeerrrrrlijk.

Jij gooit me op je bed. Ik zie je gevaarlijke harde joekel fier tussen je benen staan
Dan stop je abrupt. Je pakt me bij mijn heupen, draait me met mijn gezicht naar jou toe en gooit me op je bed. Ik zie je gevaarlijk harde joekel tussen je benen staan. Geil en woest op zoek naar mij. Je springt nu ook op het bed, pakt mijn benen en doet die uit elkaar en omhoog. Met 1 forse krachtige stoot weet jou joekel gelijk weer de weg te vinden naar mijn natte kutje. Ook niet moeilijk om te vinden. Ik sta helemaal nat en bereidwillig voor je open. Mijn lippen staan glinsterend open. En jij bent nu zo geil als een bronstig beest en grommend begin je me weer te neuken.

Oeffff, ik voel je lul continu tegen mijn g-spot aanzitten. Terwijl je me “de volle laag” geeft Zie ik nog kans om met mijn vingers mijn klitje te strelen. Nu is er geen houden meer aan. Jouw hete vuurpijl tegen mijn g-spot, lekker warm schuivend in mijn kutje. Ondertussen het heerlijke gevoel van mijn klit massage. Ik kreun en streel sneller en sneller. Jij kreunt ook en je werkt goed. Ik voel af en toe een druppeltje transpiratie vallen. Je hele lichaam glimt mooi. Alsof je helemaal in de olie staat. Terwijl ik ook nog geniet van jou zeer opgewonden torso ga ik net het randje over. Jaaaa, ik kom nu klaar. Ik kerm en voel de heerlijke scheuten door mijn onderlichaam heen. Ik sidder, tril en slaak onverstaanbare kreten. Ohhhhh wat was ik hier aan toe.

Ik wist dat je nu de ene na de andere stoot sperma aan het wegspuiten was
Toen je zag dat ik aan het klaarkomen was hield jij je zaad ook niet meer binnen. Je voelde dat je onderlichaam nu klaar was om een heerlijk kutje vol te pompen. Je ging het tempo nog iets verhogen en begon ook kreten uit te slaan. Ik probeerde mijn benen om je heen te slaan. Maar je was zo glad dat ik geen houvast had. Dan maar wijd om je jou gang te laten gaan. Je ballen voelde ik tegen me aan slaan en toen een kreet en begon je rustiger te bewegen. Ik voelde dat je nu aan het spuiten was. En al het heerlijke zaad voor mij in het condoom gespoten werd. Je kreunde goed en ik wist dat je nu de ene na de andere stoot wit warm en vers sperma aan het wegschieten was. Heerlijke gedachten.

Je werd nu rustiger. Je vingers hielden het condoom vast terwijl je je terugtrok uit mij. Ik zag dat het condoom nog goed zat en de grote hoeveelheid sperma zag er geil uit in het condoom. Je legde er een knoop in en ik maakte je mooie verslappende geslachtsdeel schoon met een tissue. Hmmm wat was ik nu ook heerlijk klaargekomen.
En jij? Ben jij ook lekker klaargekomen? Twee keer nog wel.
Nou dank je wel schatje. Jij weet hoe je met een vrouw moet omgaan en wat ik regelmatig nodig hebt.

Als ik blijf slapen wil ik wel een vers gemolken warm toetje van je hebben
Het was inmiddels diep in de nacht geworden. Gelukkig wilde je me nog even thuis brengen met je auto. Je had graag dat ik zou blijven slapen. Maar ik ken mijzelf. Dan zou je de volgende ochtend niet snel van me af zijn ha ha. En zou ik een soort van warm toetje eisen. En zou je op korte termijn voor een derde lading kunnen zorgen? Dat wil ik je niet aandoen…… Om je tot de laatste druppel uit te persen ha, ha.

Hierbij een welverdiend kusje voor je bewezen diensten, xxx.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir