Op kamp met Sanne en Geeke deel 2

Op kamp met Sanne en Geeke deel 2
Na deze enerverende shopping sessie loop ik met rode wangen met de dames terug naar de auto. We doen nog wat boodschappen en halen een broodje en wat drinken bij de plaatselijke Appie waarna we op weg gaan naar de campsite. Het is inmiddels echt warm geworden. Rond een uur of halfdrie komen we aan bij een klein weggetje wat ons diep het bos in leidt. We moeten zelf het hek opendoen en kunnen verder rijden. Na heel veel gekronkel en gedraai komen we bij een totaal verlaten open vlakte met een prachtig vennetje. We stappen uit de auto en verkennen het gebied een beetje. Er zijn douchevoorzieningen en allerlei andere kampeervoorzieningen. Alles werkt. Ik wilde net alle spullen gaan uitladen toen Sanne zei dat dat later ook nog wel kan hoor. Eerst lekker zwemmen! Sanne en en Geeke rennen naar het watertje en beginnen zich uit te kleden. Alles gaat uit. Ik sta er een beetje met open mond naar te kijken. Sanne zegt dat ik niet zo preuts moet doen en nu toch ook wel mijn kleren moet uitdoen. Terwijl de dames al heerlijk liggen te spartelen trek ik ook mijn kleren uit. Ik stond een beetje bedremmeld in mijn blootje aan de rand van het water als de dames mij komen ophalen. Allebei geven ze me een hand en met zijn drieën gaan we het water in en zwemmen heerlijk in het rond. Mijn god wat een heerlijke lichamen hebben die dames. Gelukkig is mijn inmiddels stijve pik niet zichtbaar onder water. Terwijl ik nog een beetje ronddobber lopen de dames het water uit; spreiden hun kleden uit, zetten een muziekje op en gaan lekker in het zonnetje opdrogen. Ik heb nu een echt goed beeld van hun heerlijke lichamen. Prachtige borsten en heerlijke mooi geproportioneerde volle lichamen. Terwijl de dames liggen te kletsen kom ik ook uit het water en ga ook op de kleden liggen. Wel op mijn buik want ik wil mijn opwinding niet al teveel in beeld laten. Sanne vindt dat ik er maar een beetje ongemakkelijk bij lig en vraagt me een beetje te ontspannen. In het zonnetje neemt de opwinding wat af en dommel ik uiteindelijk in slaapje.

Niet vlak daarna word ik wakker van wat rumoer. Ik doe één oog open en kijk opzij naar Sanne die bovenop Geeke zit en haar aan het insmeren is met van die bruine zonnebrandolie. Wat een goddelijk lichaam heb je toch San fluistert ze terwijl ze een flinke lading over de borsten van Sanne begint uit te smeren. Als haar volledige voorkant met olie ingesmeerd is stopt Geeke met haar uitmeren met haar handen en begint nu haar hele lichaam in te zetten. Ze glijden met hun borsten over elkaar heen terwijl ze liefkozend met hun ogen dicht beginnen te tongzoenen. Met hun benen om elkaar heen zijn ze tegen elkaar op aan het rijden. Ik zie hun tepels tot enorme proporties groeien. Geeke neemt nu Sanne’s leidende positie over en begint haar oren en nek te zoenen terwijl ze met haar handen nu ook Geeke’s borsten begint te masseren. Tergend langzaam gaat Sanne al zoenend met haar hoofd naar beneden. Geeke begint nu zachtjes te kreunen. Geeke trekt haar benen naar achter en spreidt ze. Sanne gaat nu vol in de aanval en begint langzaam haar buitenste schaamlippen te masseren terwijl ze uitdagend opkijkt. Langzaam maar overtuigend masseert ze de hele vulva terwijl haar intieme vocht op het kleed druipt. Geeke geniet met haar ogen dicht. Dan steekt Sanne twee vingers diep in haar vagina en begint langzaam van die ferme “kom maar” bewegingen die in haar te maken. Terwijl Sanne dat doet spuugt ze een flinke dot speeksel op haar klit en begint haar nu te zuigen en te likken. Geeke begon – al trekkend aan haar harde tepels – nu zo hard te gillen en te kreunen dat het ongeloofwaardig werd dat ik nog lag te slapen. Terwijl ik naar dit gepomp en gezuig lig te kijken merk in ineens dat Sanne mij – al likkend – vol aan zat te kijken. Ze stopt even en fluisterd me toe of ik weleens een vrouw heb zien spuiten als een brandweer. Een beetje bedremmeld knik ik nee. Ze vraagt me naast haar te komen zitten terwijl ze verder gaat met dit pompen, likken, zuigen en spugen. Het gekreun en gekerm begint nu toch echt ordinair te worden. Geeke’s gezicht wordt knalrood en haar adem gaat alsof ze net de 10km heeft gelopen. Dan begint het. Geeke komt en komt en komt en komt en spuit een enorme lading vocht in de rondte. Ze schreeuwt het nu werkelijk uit. “Neuk me! Neuk me! schreeuwt ze”. Geeke valt nu bijna flauw van extase. Sanne masseert haar nog een tijdje waarna Geeke met een flinke knipoog naar mij zegt dat ze zich even gaat wassen en witte wijn gaat halen. Met knikkende knieën loopt ze weg. Ikzelf was nu eerder gefascineerd dan geil. Wat was dit een prachtig beeld: twee prachtige volle dames die zo liefdevol, geil en zo vol vertrouwen elkaar naar een ongekend hoogtepunt brengen.

Sanne en ik liggen nu weer op onze rug naast elkaar wat te kletsen. Ze vertelt dat Geeke en zij dit al jaren doen. Twee nachten eerder gaan ze dan weg en nemen het er dan lekker van met elkaar: wijntje, kletsen, vrijen en ondertussen een beetje alles klaarzetten om volledig ontspannen maandag de kinderen te ontvangen. Ik vraag hoe ze dat andere jaren dan deden met de logistiek. Met een grote grijns antwoord ze dat ze elk jaar de lekkerste vader meenemen waarvan meer dan duidelijk is dat hij wel te porren valt voor een avontuurlijk weekend met twee dikke slettenbakken.
We willen je natuurlijk wel even iets beter leren kennen hoor zegt ze. Plompverloren vraagt ze me of ik me voor haar en Geeke zou willen aftrekken. Ze merkt op dat mijn pik nog half stijf is en dat mijn eikel nog druipt van het voorslijm. Ze zegt me dat we dan recht tegenover elkaar gaan zitten en elkaar diep in de ogen kijken. Ze wil dat ik tegelijk met haar klaarkomt. Ondertussen is Geeke ook weer terug. Ze gaat er helemaal klaar voor zitten. Sanne doet haar haar in een staart en gaat vlakbij me zitten. Langzaam begint zij zichzelf te masseren terwijl ze met diep blijft aankijken. Haar nek, oren en schouders. Ook ik begin wat ongemakkelijk aan mijn hoofd. Geeke geeft me ook wat olie. Met mijn andere hand begin ik langzaam mijn pik te masseren. Van onder naar boven. Van mijn ballen tot het toompje wordt flink onder handen genomen. Sanne masseert nu met haar ene hand haar borsten en tepels en met haar andere hand wrijft ze over haar hele schaamstreek. Sanne kijkt me aan en complimenteert me voor mijn heerlijk dikke en stijve pik en prachtige eikel. Dit gaat zo zo’n vijf minuten door. Wat is dit geil. Ik merk dat ik wel heel erg opgewonden begin te worden. Geeke vraagt me iets gas terug te nemen omdat het bij Sanne wat langer zal duren. Klaarkomen duurt lang bij haar maar als het dan komt….. Ik neem iets gas terug. Sanne spuugt nu ook haar vingers nat en begint zichzelf nu met twee vingers langzaam te neuken. Ik zie de spanning in haar ogen. Na een tijdje likt ze haar vingers af en gaat over op haar andere hand. Met haar ene hand is ze zichzelf nu keihard aan het vingeren en met de andere hand wisselt ze af tussen haar klit en haar anus. Ik trek me inmiddels ook suf. Als ik dreig wat droog te worden dan geeft Geeke mijn pik gelijk de volle laag met een laag speeksel. Terwijl we elkaar nog steeds diep aankijken komen we inmiddels in de buurt van ons hoogtepunt. We hijgen en kreunen allebei en moedigen elkaar met lieve woordjes aan. Op het moment dat we allebei bijna klaarkomen neemt Geeke mijn lul in haar mond en vliegen Sanne en ik elkaar in de armen. We komen en komen en komen en komen. Ik spuit de mond van Geeke vol met mijn maanden opgespaard zaad. We zoenen en knuffelen. Er leek geen einde aan te komen. Geeke komt met haar mond vol zaad tussen ons vandaan en slikt alles door. Zo zegt ze. Dit moet ik wel ff met een broodje en een wijntje verder verwerken. Ook Sanne vertelde me dat ze al tijden niet meer zo heftig is klaargekomen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir