Verborgen strand 4

Verborgen strand 4
Het was weer eens tijd om naar huis te gaan. De geile vakantie was voorbij. Ik vroeg mezelf af of mijn leventje weer saai werd of dat we ons geile nieuwe lifestyle zouden houden. Toen we thuis aankwamen kregen we een verassing. Mijn jongste zusje bleek al een week in ons huis te wonen. Haar vriendje had haar eruit getrapt. Petra was mijn jomgste zus. Een nakomertje. Ze was nu 25 en ook nog eens hoogzwanger. Niet zo handig om vreemd te gaan tijdens je zwngerschap. Zei ik tegen haar. Petra bekende me dat ze nooit zo trouw was geweest, maar dat wist ik al. Al op de havo neukte ze met alles dat los en vast zat. Nu ik zwanger ben, met die hormonen ben ik niet meer te houden verteld ze me terwijl we samen op de badkamer staan. Zij in haar rode sletterige stringetje en haar witte spaghetti topje strak om haar opgeblazen tieten en haar 8 maanden zwangere buik en ik in mijn nachthemd. Ook mijn tieten vallen er wat uit. Ik merk dat ik dit eigenlijk wel een geile situatie vind. Ben jij nog altijds zo preuts, vraagt ze dan aan me. Waarna ik begin te vertellen van mijn avonturen. Terwijl ik vertel begint Petra ongegeneerd aan haar borsten te zitten. Vind je het geil om te horen? Vraag ik haar. Ik vind alles geil, ik heb sinds jullie terug zijn nog geen pik gehad, zegt het sletje. En ik vind het leuk om te horen dat mijn grote zus eindelijk eens van het vlees geniet.
Ik bedenk me net dat ik het wel heel geil zou vinden als Paul zijn pik in mijn zwangere zusje zou steken. En zo geil als Petra hier staat moet dat wel lukken. Ik begin haar te vertellen van Jelke. Peet, je wil niet weten hoe geil ik het vond om Paul met die jonge meid te zien neuken. Ik denk dat ik dat nog geiler vind dan zelf geneukt worden. Ehm, Petra onderbreekt me, je ziet hem graag andere vrouwen neuken? Lekkere jonge meiden of heb je nog wel meer fetishes? Vraagt Petra. Zoals zwangere vrouwen zeker? Vraag ik.
Ze begint ondeugend te lachen. Ik vertel door? Nou, wellicht zou ik het wel geil vinden als hij een vrouw neukt die zwanger is van een ander. Of misschien wel iets inc’stieus. Zoals familie van mij. Petra neemt het van me over. Of misschien vind hij het wel heel geil om twee zusjes te neuken. Maar je weet het he. Een trio met twee zusjes is pas echt geil als de twee zusjes ook aan elkaar komen. Ze stap nu noch wat dichterbij. Haar zwangere buik tegen mijn buik. Ook onze tieten raken elkaar. Wat vind ik dit ongeloofelijk geil, fluister ik. Petra neemt mijn hoofd in haar hand en komt naar me toe. We kussen, tongen. Dit is echt weer een natte geile tongzoen. Het speeksel loopt tussen mijn tieten door naar mijn navel. Ik ben hier mijn hoogzwangere zusje aan het tongen. Mijn handen pakken haar kont. De hare lopen over mijn tieten. Dan zakt ze wat door haar knieen en begint mijn tieten te likken. In mijn tepels te bijten. Ze zakt verder naar onder. Tussen mijn benen. Haar handen op mijn kont. Ik voel haar adem tegen mijn kutlipjes. Gaat ze het echt doen. Mijn bloedeigen zusje? Ze kust mijn dij, mijn venusheuvel. Mijn lipjes. Dan komt daar de verlossing. Haar tong duwt zich tussen mijn kutlipjes. Over mijn gaatje zo naar mijn klitje. Haar duim legt ze tegen mijn kontgaatje. Weer een lik. Haar duim gaat naar binnen en ze begint me nu echt goed te likken. Ik grijp haar bij haar rode haar en duw haar hoofd dieper in mijn kruis. Niet veel later voel ik mijn kracht uit mijn benen vloeien als ik klaarkom op mijn zusje haar tong.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir