Geile zwangere buurvrouw 2

Geile zwangere buurvrouw 2
We wonen in het centrum van een middelgrote stad. Het is een fijn huis met een dakterras maar ook met een klein tuintje. Mijn vrouw en ik gebruiken het dakterras bij mooi weer om lekker te naakt te zonnen of om de liefde te bedrijven. Ook mijn twee dochters zonnen hier geregeld naakt. Ik dacht altijd dat we op ons terras voor niemand niet te zien waren. Dat bleek echter niet helemaal waar.

Enkele dagen geleden hebben we onze lekkere zwangere buurvrouw in haar tuin zien masturberen. We maakten stiekem naaktfoto’s van haar. Blijkbaar had ze dit toch doorgehad want enkele minuten later betrapte ze ons tijdens een heerlijke blowjob. Net toen ik klaar moest komen stak de buurvrouw haar hoofd boven het hekwerk van ons dakterras uit. Met een grote glimlach bekeek ze ons. Ik kon op dat moment elk detail van haar zwangere tieten goed zien en dat maakte me enorm geil. Ze duwde haar lekkere opgezwollen tieten tegen elkaar en keek uitdagend mijn kant op. De buurvrouw heeft me toen lekker zien klaarkomen. Mijn vrouw had niets door en weet nog steeds van niets. Het lijkt me heerlijk dit nog even voor haar verborgen te houden.

Het was op een zondagmiddag dat we met zijn allen op het dakterras lagen. We hadden net geluncht en nu was het tijd om even lekker bloot van het zomerse weer te genieten. Mijn vrouw lag op haar rug op een ligbedje een magazine te lezen. Ze lag er heerlijk bloot bij. Ze had heerlijke grote borsten, heerlijke tepels en een mooie kaalgeschoren kut. Mijn oudste dochter van 17 lag er naakt naast. Ze lag op haar rug een studieboek te lezen en mijn jongste dochter van 15 speelde een spelletje op haar telefoon. Ik lag op mijn rug en luisterde naar muziek via mijn telefoon. Ik kan altijd erg genieten van de wind langs mijn naakte lichaam en ik denk dat dit voor iedereen geldt op het terras. Ik bekeek al mijn liefjes op het terras en vond ze prachtig. Alles was rustig en iedereen zat in zijn eigen gedachten verzonken. Mijn gedachten gingen uit naar de lekkere zwangere buurvrouw. We hadden haar een paar dagen eerder betrapt op masturberen in de achtertuin. Ze lag daar helemaal naakt en ze zag er werkelijk prachtig uit. Ze had grote opgezwollen borsten met grote donkere tepels. Haar borsten waren zeker een E cup en ze had een behoorlijke buik. Verder was ze mooi geschoren, erg slank en zeker 1 meter 75 lang, dus haar buik kwam extra uit.

Ik had me op dat beeld al een keer of wat afgetrokken en we hadden er samen tijdens de seks over gefantaseerd. Het leek ons lekker om haar eens samen te verwennen. Ik vroeg me af of de buurvrouw er nu weer zou liggen. Ik stond op van mijn ligbedje en liep naar de rand van het dakterras en keek naar beneden. Mijn vrouw zag mijn bedoeling en knipoogde veelbetekenend naar me. Ze wenkte me om even bij haar te komen zitten. Ik liep naar haar ligbedje en ging op het randje van het ligbed bij haar heup zitten. En?, vroeg ze zachtjes.
Ze is er niet, fluisterde ik. Mijn vrouw keek gespeeld beteuterd en legde haar handen op haar borsten en drukte ze tegen elkaar. Straks nog maar eens kijken dan, zei ze en gaf me een tedere zoen en raakte mijn pik aan en trok mijn voorhuid een paar keer naar achteren. De kinderen hadden niets door.

We hoorden wat geschuif op het dakterras naast ons. Ik besloot even te gaan kijken bij het hekwerk dat grenst aan het dakterras naar de buren en zag de buurvrouw in een soort kimono. De buurvrouw schoof een ligbedje in een andere richting, deed haar kimono langzaam en bijna uitdagend uit en legde die op het voeteneind van een leeg ligbedje. Ik was even blijven staan om haar lekker te bekijken. Onder haar dunne kimono bleek helemaal niets te zitten. Haar heerlijke geile zwangere lijf was goed te bewonderen. Ze zag er weer net zo lekker uit als de vorige keer. Ik keek naar haar prachtige kont en zag haar goddelijke borsten. Wat waren ze lekker en wat zou ik ze graag eens willen voelen. Mijn oudste dochter was naast me komen staan en bekeek haar eens goed. Dit was haar eerste zwangere lichaam dat ze van dichtbij zag. Wat heeft ze een grote buik en een mooie grote borsten, zei ze. Ze vroeg ook of ik dit mooi vond. Ik vertelde haar dat ik zwangere vrouwen erg mooi vind. Haar borsten zijn zeker zo, en ze hield haar handen in een kommetje voor haar eigen borsten. Dit dwong mij even om naar haar blote borsten te kijken. Ze waren mooi, stevig en behoorlijk groot voor haar lichaam. Elke man zou opgewonden worden van die borsten. De buurvrouw zag ons staan en zei vrolijk gedag. Mijn vrouw gaf de buurvrouw een compliment over het feit dat ze zo prachtig zwanger was. Wat heb je een mooie grote buik antwoorde mijn oudste dochter, en wat zijn je borsten groot, zei de jongste en keek daarbij ook even naar haar eigen borsten. Die van haar hadden inmiddels ook een mooi formaat bereikt en kreeg er al behoorlijk wat aandacht mee. De buurvrouw werd een beetje verlegen van al die complimenten streelde sensueel over haar buik.

De kinderen vertrokken naar het zwembad en wij bleven met zijn drieën over. De buurvrouw zakte achterover in haar ligstoel en vroeg of we haar even gezelschap wilden houden. We liepen door het poortje dat ons dakterras verbond met die van onze buren en kwamen bij haar zitten. Haar grote tieten lagen nu op haar grote mooie zwangere buik. Ze vertelde dat ze nieuwsgierig was geworden naar haar buren en dat ze ons graag beter wilde leren kennen. Ze vertelde dat ze het gevoel had dat dit wederzijds was omdat ze ons had zien kijken terwijl ze in de tuin lag. Ik vertelde dat we haar hadden gezien toen ze bloot in de tuin lag en dat ze met zichzelf speelde. Ook vertelde ik haar dat dit ons beide heel erg opgewonden had. De buurvrouw kreeg een grote glimlach en pakte zichzelf bij haar borst en streelde een tepel. Mijn pik begon hier van te groeien en ik deed mijn benen een beetje verder uit elkaar om mijn groeiende pik iets meer ruimte te geven. Ik vond het geil om mijn pik aan haar te laten zien. Mijn vrouw stond op, en had duidelijk een plan. Ze liep terug naar ons terras en kwam terug met een tube zonnebrandcrème. Ik moet mezelf nog even insmeren zei ze en begon met het insmeren van haar armen. Ze vroeg aan mij of ik haar rug wilde insmeren. Zoals altijd smeerde ik haar rug in maar nam als snel de zijkant van haar lekkere borsten mee. Ik zag dat de buurvrouw met veel interesse naar ons keek en begon hierdoor ook de hele borsten van mijn vrouw in te smeren. De buurvrouw begon met haar tepels te spelen en mijn pik werd hard door een combinatie van het geile zachte vlees van de borsten mijn vrouw en het heerlijke uitzicht op mijn buurvrouw.

Al snel stond mijn pik op volle sterkte en vol trots liet ik er naar kijken. Als jullie je handen even willen wassen, dan kan dat in onze slaapkamer hiernaast zei ze. Het leek ons wel een idee om even van die plakhanden af te komen en we liepen naar binnen. We kwamen een prachtige slaapkamer binnen en zagen in de hoek een badkamer met een inloopdouche. We wasten onze handen aan de wastafel en op dat moment kwam de zwangere buurvrouw aanlopen. Mijn vrouw zag het wiegje naast het bed staan en liep er naar toe en begon over het wiegje te praten. De buurvrouw en ik kwamen er bij staan en voor dat ik het wist duwde ze haar opgezwollen borst in mijn rug. Ik voelde haar heerlijke tepel en kreeg het heel erg warm. Mijn pik werd harder en harder. Mijn vrouw zag wat er gebeurde, kwam bij me staan en streelde mijn buik en keek lief naar me. Mijn vrouw begon de borst van de buurvrouw te strelen. De buurvrouw stak als reactie haar borsten iets verder vooruit en keek ons om beurten aan. Mijn harde pik raakte de onderkant van haar zwangere buik aan en ze begon hem te strelen. Hierdoor uitgenodigd begon ik de andere zwangere borst te strelen. Haar bruine tepel was van opwinding flink hard geworden en ik kneep er voorzichtig in. Mijn vrouw en de buurvrouw begonnen met elkaar te zoenen en streelden daarbij elkaars lichaam.

In de hoek, op het nachtkastje, zag ik haar grote dildo staan. Ik liep er naar toe, pakte de dildo en streelde met het apparaat de billen van mijn vrouw. De dildo zag eruit als een enorme mannenlul. Ik spuugde erop en duwde hem tegen de kut van mijn vrouw. Ik zag dat ze dit lekker vond. De buurvrouw vroeg of ze hem wilde gebruiken en pakte de dildo van mij over. Mijn vrouw ging op haar rug op bed liggen en de buurvrouw begon de benen, buik en borsten van mijn vrouw met het apparaat te strelen. Mijn vrouw deed als reactie daarop haar benen wijd en knikte uitnodigend. De buurvrouw maakte met haar speeksel de eikel nat en wreef met haar hand het vocht mooi uit. Ondertussen streelde ik mijn vrouw over haar buik en borsten en zoende haar op haar mond. De buurvrouw duwde langzaam de enorme dildo bij mijn vrouw naar binnen. Mijn vrouw werd nu flink opgevuld en kreunde luid. Haar kut stond strak om de dikke paal en de dildo gleed langzaam van buiten naar binnen en weer terug. Ik had het beste uitzicht wat een man zich maar wensen kan. Ik ging met mijn pik vlakbij het hoofd van mijn vrouw zitten en duwde mijn harde paal in haar mond. Ze zoog met passie mijn pik naar binnen. De buurvrouw streelde ondertussen het lekkere lijf van mijn vrouw. Wat werd ze lekker verwend nu. Even later draaide de buurvrouw aan de knop onderaan de dildo en er klonk een zwaar gebrom. De dildo had blijkbaar ook een trilstand.. Mijn vrouw liet een diep gekreun horen en zei nog nooit zoiets heftigs gevoeld te hebben. Met beide handen pakte mijn vrouw de dildo beet en neukte zichzelf. Zo lag ik deze week ook in de tuin, zei de buurvrouw en zoog daarna aan de tiet en tepel van mijn vrouw.

Nu werd het tijd om de buurvrouw eens flink te verwennen. Ik liep op haar af en ze ging voor me staan. Zonder iets te zeggen pakte ik haar dikke tieten beet en begon op haar tepel te zuigen. Terwijl ik zoog, kneep ik er flink in. De buurvrouw streelde door mijn haar. Ze ging op het bed zitten en liet zich daarna achterover naast mijn vrouw vallen. Nog steeds zoog ik op haar tieten. Mijn vrouw lag behoorlijk te kreunen naast ons en neukte zichzelf stevig door. Ik zoende niet alleen de borsten van de buurvrouw, maar zakte ook verder naar beneden. Ik zoende haar buik en kwam met elke zoen dichter bij haar lekkere kale kut.

Op het moment dat ik bij haar kut kwam, deed ze haar benen wijder zodat ik er lekker bij kon. Ze proefde heerlijk en was enorm nat. Mijn pik lekte van opwinding en ik likte elke centimeter van haar geweldige kut. Hierna ging ik op mijn knieën op bed zitten en legde mijn handen op haar bolle zwangere buik. Zonder handen richtte ik mijn pik op haar natte kut en zonder moeite gleed hij bij haar naar binnen. De buurvrouw kreunde intens en keek naar me terwijl ik haar neukte. Ik keek ook naar mijn vrouw. Met elke stoot van de dildo wiebelde haar borsten flink. Haar hele kut was nat en glom van geilheid. Ik neukte de buurvrouw met flink wat kracht en ze hield haar tieten vast. Het zag er zo geil uit dat ik klaar ging komen. Ik had graag langer met haar geneukt, maar haalde mijn pik uit haar lekkere kut, kroop naast haar op bed en spoot over haar zwangere tieten. Mijn vrouw zag dit gebeuren en kwam hierdoor ook vrijwel meteen klaar. Schokkend van genot lag ze na te genieten.

De buurvrouw zoende me lief en mijn vrouw legde de dildo tussen de zwangere tieten neer en begon mijn zaad van de zwangere tieten af te likken. Ik streelde de buurvrouw over haar lekkere natte kale kut terwijl mijn vrouw aan een lekkere donkere tepel begon te zuigen. Ik pakte de nog natte dildo op en streek ermee langs de natte kut van mijn geile buurvrouwtje. Het natte geil van mijn vrouw mengde nu met het geil van de buurvrouw. Ik duwde de dildo voorzichtig naar binnen en haar schaamlippen vouwden zich prachtig om de harde paal. Ik zag mijn vrouw genieten van de heerlijke borsten. Ondertussen stak ze haar kontje omhoog en begon zichzelf te vingeren. Even haalde ik de dildo uit de buuf en duwde hem bij mijn vrouw naar binnen. Ik maakte een paar flinke slagen met de dildo en stopte hem weer terug in de andere kut. Door het zuigen op haar tepels en het neuken in haar kut begon de buurvrouw richting haar hoogtepunt te gaan. Ik bewoog de dildo sneller heen en weer en drukte met mijn duim op haar clitoris en op dat moment kwam ze heftig klaar. Schuddend met haar tieten lag ze heerlijk te komen. De dildo duwde ik nog een keer diep naar binnen en liet hem daar zitten. Mijn vrouw kwam naast haar liggen en keek naar ons. Ik streelde mijn vrouw en keek hoe de natte dildo uit de kut van de buurvrouw gleed. Mijn vrouw pakte de dildo beet, likte er aan, zette hem terug op het nachtkastje en zei: Wat een geile stamper is dat!

Met zijn drieën lagen we bij elkaar. We hadden net een waanzinnig moment beleefd. Je mag mijn dildo binnenkort wel een tijdje lenen, zei mijn buurvrouw

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir