Aardig in de knoop – Deel 2

Aardig in de knoop – Deel 2
Terwijl hij druk bezig is om zijn plan voor te bereiden, staat Lotte nog steeds in de tuin. Het wordt langzaamaan donkerder en koeler dus wordt er een vuur korf ontstoken. Allen zoeken een plekje rondom het warme vuur.

De gesprekken worden steeds intiemer en het duurt niet lang totdat er complete seksuele ervaringen ter tafel komen. Lotte houdt haar lippen stijf op elkaar. Ze is veel nieuwsgieriger naar wat andere te vertellen hebben. Vol aandacht luistert ze naar de verhalen en droomt langzaam weg. Dusdanig dat ze niet eens merkt dat Bas na zo’n 10 minuten nog steeds niet is terug gekeerd.

Plotseling wordt ze uit haar droomfase gewekt door intieme trillingen. Ze negeert ze maar direct worden ze sterker, en niet veel later weer. Lotte begrijpt de hint, verontschuldigt zich aan de rest en verlaat vervolgens de tuin. Zodra ze het huis binnenstapt verdwijnen de trillingen. Vluchtig gaat ze richting de trap, en schiet naar boven om zo snel mogelijk haar kamer te bereiken.

Enigszins bevlogen door de alcohol tolt haar hoofd wanneer ze boven komt. In de deur opening staat Bas. “Zo, daar is ze dan. Was mijn hint niet duidelijk genoeg?” Lotte schudt haar hoofd. “Nee,” zegt ze. Hij kijkt haar doordringend aan. Er valt een korte stilte. “Nee Meneer,” verbeterd ze zichzelf. Hij trekt één mondhoek omhoog en gebied haar de kamer binnen te gaan.

Het is er donker. Zacht hoort ze muziek vanuit de slaapkamer. Ze straat te trillen van nieuwsgierigheid. Het was door de drukte op zijn werk al een flinke tijd geleden dat er sprake was geweest van echt uitgebreid spelen. Desalniettemin waren haar behoeftes enkel gegroeid. Dit was de avond dat ze zich kon bewijzen richting haar man. Richting haar Meester. Dan pakt hij haar pols stevig vast. Ze wil hem zoenen maar hij houdt haar tegen. “Knieën,” fluistert Bas. Ze volgt zijn commando op en zakt naar de grond. Kalmpjes loopt hij om haar heen. Ze voelt hoe zijn hand over haar schouder gaat en langzaam richting haar nek beweegt. Zijn vinger tikt tegen haar kin waarop Lotte haar hoofd omhoog kantelt. Vanuit de donkerte pakte hij haar collar van de tafel en legt deze om haar nek. Zodra deze stevig is vastgemaakt tilt hij haar aan de ring omhoog.

Het gevoel van de strakke collar om haar hals vergroot de opwinding voor Lotte direct. De alcohol lijkt in één klap uit haar lichaam te zijn verdwenen om plaats te kunnen maken voor een golf van onderdanigheid. Ze voelt zijn handen in haar zij waarmee hij haar ruw omdraait. Lotte wankelt maar Bas houdt haar nu stevig vast. Ze kijken elkaar diep aan. “Klaar voor?” vraagt hij haar. Lotte knikt. “Ja Meneer,” beantwoord ze zachtjes.

Wederom pakt hij haar pols en begeleidt haar richting de slaapkamer deur. “Op naar een mooie avond,” lacht hij haar toe terwijl hij rustig de deur opent. Lotte kijkt haar ogen uit. Hij had duidelijk zijn plannetje voorbereid. Haar kamer was verbouwd tot een speelkamer met een romantisch randje. Kaarsen waren ontstoken, de geur van wierook vulde de ruimte en op de achtergrond klonk zachte Keltische muziek. Daarop contrasterend hingen aan de kast diverse zwepen, was het bed gevuld met touw en stond er op het tafeltje naast haar bed hun geopende speelgoed koffer. Bevangen door de aanblik van deze ruimte raakt Lotte in trance. “Kleed je maar uit. Vouw je kleren netjes op en geef deze aan mij,” fluistert hij in haar oor. Lotte begint direct.

Ze tikt haar slippers uit en zet deze netjes tegen de kant. Vervolgens werkt ze zichzelf uit haar T-shirt en laat haar broek langs haar benen glijden. In nog enkel haar ondergoed vouwt ze de kleding netjes op en overhandigt deze aan haar Meester. “En de rest,” vraagt hij op een strenge toon. Ze brengt haar handen naar haar rug en ontdoet zich van haar BH. Ook deze overhandigt ze om vervolgens zwoel haar handen langs haar lichaam te laten glijden. In haar weg neemt ze de string mee en laat ook deze langs haar benen naar de grond glijden.

Hij laat zijn blik eens goed over haar lichaam gaan. Even stopt hij bij haar vagina. Het kaarslicht schittert in het vocht wat zich daar heeft opgebouwd. Hij glimlacht en vervolgt zijn weg naar boven totdat hun blikken elkaar kruisen. “Het eitje,” commandeert hij haar. Lotte brengt haar hand tussen haar benen en trekt langzaam het toch wel forse eitje naar buiten. Bas steekt zijn hand uit en ontvangt het natte eitje in zijn hand. Enigszins beschaamt kantelt ze haar hoofd omlaag. Hij brengt zijn hand naar haar kin en kantelt het hoofd weer terug omhoog. “Schamen is niet nodig,” stelt hij haar gerust. “Ik ben alleen maar blij dat je er zo van genoten hebt.” Lotte komt weer wat meer tot rust en kijkt hem weer recht aan. Ga maar op het bed zitten. Dan zullen we eens beginnen,” zegt hij met een gemene lach op zijn gezicht. Ze kan niet wachten.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir