Dochter op het dakterras 2

Dochter op het dakterras 2
Dochter op het dakterras 2
We wonen in het centrum van een middelgrote stad. Het is een fijn huis met een dakterras maar ook met een klein tuintje. Mijn vrouw, kinderen en ik gebruiken het dakterras bij mooi weer om lekker te naakt te zonnen of om de liefde te bedrijven. Niemand die je hier kan zien, behalve als je langs de rand van het terras aan het hek gaat staan. Het hekwerk is ongeveer een meter hoog. Ook onze twee dochters zonnen bij mooi weer ook op ons terras.

Op een zomerse namiddag lag ik samen met mijn vrouw en dochter bloot op het dakterras. De zon had mijn vrouw een beetje opgewonden gemaakt. Ze lag heerlijk naakt naast me en streelde vanaf haar ligbedje met haar wijsvinger mijn onderarm en keek daarbij liefdevol naar mij. Ik keek naar haar en ze zag er echt heerlijk uit. Door de zon was haar tepelhof lekker groot geworden. Ze fluisterde dat ze zin had om op het terras lekker te vrijen. Nu was dit niet echt een optie want onze oudste dochter Sophie lag vlak voor ons. Ze lag met haar rug naar ons toe en had haar oortjes in. Ze was net 18 jaar en had een prachtig lijf. Ze had voor haar tengere bouw behoorlijk grote borsten met prachtige tepels. Haar tepelhoven bolde een heel kleine beetje op en daarop zaten heerlijke tepels. Van dit alles zag ik niets, want al wat ik kon zien waren haar rug, heerlijke billen en een deel van haar kale kutje.

Na een tijdje streelde mijn vrouw niet langer mijn onderarm maar begon ze toch plagerig mijn pik te strelen. Al snel groeide mijn pik en even later wees hij keihard naar mijn navel. Ik vond dit heel erg spannend omdat we elk moment betrapt konden worden. Mijn vrouw ging rechtop zitten en streelde teder mijn harde eikel. Het was geil om bloot in de volle zon te zien zitten. Haar heerlijke grote, volle borsten waren een genot om naar te kijken. Voorzichtig begon ze me af te trekken terwijl ze af en toe even keek of onze dochter Sophie iets in de gaten had. Door het trekken veerden haar heerlijke tieten wat op en neer. Af en toe keek ik even naar de goddelijke kont van onze Sophie.
Mijn vrouw keek nog een maal of we niet gezien werden, trok haar stoute schoenen aan en besloot om tussen mijn benen in te gaan zitten. Ze kwam op haar knieën tussen mijn benen zitten en streelde zachtjes mijn keiharde pik. Ze kwam met haar mond naar mijn mond en zoende me met haar zachte lippen. Terwijl ze mij zoende sloot ze haar ogen en streelde zachtjes mijn harde lid. Ook ik sloot mijn ogen. Na mijn lippen gezoend te hebben zoende ze mijn borst een aantal keer. Bij elke zoen, zoende ze een stukje lager. Ze was duidelijk op weg naar mijn pik. Terwijl ze mijn borst zoende raakte haar grote linkerborst mijn harde pik. Ze pakte haar borst vast en stuurde haar harde tepel langs mijn eikel. Ze keek me aan en zei een beetje hijgend: “ik ben zo nat!”

Daarna zoende ze rustig verder en na een tijdje bereikte ze al zoenend mijn keiharde pik. Plagerig likte ze mijn eikel. Ik keek hoe lekker ze er uit zag. Haar kontje omhoog, en haar borsten wiebelden een klein beetje doordat ze mijn pik zoende en likte. Omdat de kans om betrapt te worden toch wel erg groot was, kwam mijn vrouw weer op haar eigen ligbedje liggen.
Op dat moment deed Sophie haar oortjes uit, stond op, draaide zich naar ons en zag mijn harde pik rechtop staan. Ze had dit in de afgelopen jaren wel vaker gezien en was niet heel erg onder de indruk. Ze liep op ons af, keek naar mijn harde lid en kwam bij ons zitten. Ze ging op mijn bedje zitten en keek naar mijn vrouw. Haar billen raakte hierbij licht mijn heup en mijn pik raakte haar hierdoor bijna aan. Ik was enorm opgewonden en kon haar prachtige borsten en heerlijke tepels nu van opzij bekijken. Sophie vroeg of ze iets te drinken voor ons moest meenemen uit de keuken. Hierna verdween ze naar beneden om drinken te gaan pakken.

Zodra de kust veilig was, draaide mijn vrouw zich naar mij en begon stevig mijn harde pik te zuigen. Al snel voelde ik voorvocht opborrelen en gulzig zoog ze dit op. Na ongeveer een minuut stevig pijpen, liet mijn vrouw mijn pik los en zakte weer achterover op haar ligbedje. Toen Sophie terug kwam stond mijn pik nog steeds rechtop, maar was ditmaal nog nat van haar speeksel en glom hierdoor in de zon. Ze liep op ons af en ik zag haar heerlijke borsten wiebelen tijdens het lopen. Ze zette de drankjes neer en kwam weer op mijn bedje zitten.

Ik was blijkbaar iets gedraaid want nu raakte mijn opgezwollen eikel de bovenkant van haar rechterbil. Ze moet dit gevoeld hebben, maar liet het zo. Ze begon te vertellen dat ze volgend jaar met vriendinnen op vakantie wilde en dat ze daarvoor wilde gaan sparen. Ze draaide zich iets naar mij waardoor mijn harde lul langs haar bil gleed en op haar bovenbeen in haar lies kwam te liggen. Ik hield het bijna niet meer. Dit maakte me zo geil! Ik draaide ondertussen iets verder door waardoor mijn pik verder op haar been kwam te liggen. Mijn vrouw zag dit alles gebeuren, streelde de knie van mijn dochter en vroeg hoe ze de vakantie voor zich zag. Terwijl Sophie vertelde, legde ze ineens haar hand op mijn harde pik. Ik verstarde, maar genoot ook enorm. Het was heerlijk om aangeraakt te worden door een nog onbekende hand. Voorzichtig omklemde ze mijn pik en trok mijn voorhuid iets naar achteren. Mijn eikel die toch al hard en opgezwollen was, werd hierdoor nog harder en glom in de zon. Ik keek er met enorme opwinding naar. Voorzichtig begon ze mijn pik ritmisch af te trekken.

Mijn vrouw bekeek dit alles en begon haar eigen linker borst te strelen. Steeds iets steviger begon ze te strelen en te kneden. Eerst alleen een borst en later ook de andere. Op een gegeven moment duwde ze beide borsten omhoog en probeerde een tepel te likken. Sophie zag dit en duwde nu haar eigen borst omhoog om dit ook te proberen. Ze kwam een heel eind, maar kon er met haar tong net niet bij. De aanblik van die prachtige jonge borst die omhoog geduwd werd en de tong die ernaar toe ging maakte mij nog geiler dan ik al was. Mijn vrouw keek ondertussen naar ons en ging door met het kneden van haar borsten. Sophie keek afwisselend naar mij en haar moeder. Mijn vrouw streelde haar eigen buik, deed haar benen wijd en streelde vervolgens haar dijen. Terwijl ze dit deed duwde ze met haar bovenarmen haar heerlijke forse borsten tegen elkaar. De prachtige jonge borsten stonden door de opwinding nog strakker dan ze al waren en haar tepels waren flink hard geworden. Ze liet mijn pik los, sloot haar ogen en begon haar eigen borsten te kneden.

Mijn vrouw stopte waar ze mee bezig was en kwam op mijn pik af. Met een vloeiende beweging stopte mijn vrouw zonder haar handen te gebruiken mijn pik in haar mond. Sophie bekeek dit aandachtig en streelde het haar van haar moeder. Mijn vrouw zat er heerlijk bij. Ze zat weer op haar knieën en stak haar lekkere kont in de lucht. Met lange rustige halen zoog mijn vrouw mijn pik steeds iets dieper naar binnen. Sophie streelde nu met haar rechter hand de rug en billen van mijn vrouw, terwijl ze met haar andere hand haar eigen prachtige borst kneedde. Mijn vrouw duwde haar billen nog wat meer de hoogte in, terwijl de strelende hand steeds meer richting haar natte kut ging. Op het moment dat dat haar kut aangeraakt werd, schokte mijn vrouw van opwinding en liet mijn pik los. Teder gaf ze mij een zoen op mijn mond en ging op mijn buik zitten met haar gezicht van mij af. Ze keek nu naar onze Sophie en streelde haar eigen billen. Al wat ik kon zien was een rug en de lekkere kont van mijn vrouw. Tussen die kont zag ik haar heerlijke natte en glimmende kut en besloot mijn duim erin te steken. Zonder moeite duwde ik de duim haar natte kut in. Ik voelde haar lichaam reageren en herhaalde de beweging. Ik voelde nu dat mijn pik werd vastgepakt en met een vloeiende beweging ging mijn vrouw op mijn pik zitten en zakte in een keer tot aan mijn ballen aan toe naar beneden. Sophie kwam op t ligbedje liggen dat naast ons stond en deed haar benen wijd. Terwijl mijn vrouw mij heerlijk neukte, bekeek Sophie ons, vingerde zich, kneedde haar heerlijke borst en trok aan haar tepel. Het was echter zo geil om hen beiden zo bezig te zien, dat ik dit niet lang vol ging houden.

Ik vertelde daarom dat ik zo zou gaan komen en mijn vrouw kwam van mijn pik af en ging weer tussen mijn knieën zitten. Langzaam trok ze mij af en kwam met haar gezicht dicht bij mijn pik zitten en zette haar mond om mijn eikel. De opwinding werd Sophie nu teveel en kwam zachtjes kreunend en schokkend klaar op het ligbedje naast ons. Terwijl ze klaarkwam veerden haar lekkere stevige borsten hevig heen en weer. Uitgeteld bleef ze even liggen terwijl ze af en toe nog even na-schokte. Na een tijdje kwam ze dichterbij en rijkte met haar hand naar mijn pik. Mijn vrouw gaf mijn pik over aan Sophie die vervolgens begon te trekken. Terwijl ze dit deed keek ze aandachtig naar mijn pik. Ze deed het teder en mijn vrouw keek toe terwijl ze voorover hangend met haar heerlijke volle borsten speelde. Ik voelde dat ik klaar ging komen en fluisterde dit met geknepen stem. Mijn vrouw kwam met haar gezicht dichterbij mijn pik en begon aan haar tepels te trekken. Ondertussen trok Sophie aan mijn keiharde pik en ik voelde het zaad opborrelen. Met een krachtige eerste straal spoot ik het zaad op mijn buik, de tweede straal kwam in het gezicht van mijn vrouw en landde net naast haar neus. Een derde straal kwam op de onderarm van Sophie terecht. Terwijl ze verder trok, droop er meer zaad uit mijn nog harde pik en liep langs haar vingers naar beneden. Sophie keek naar mijn vrouw en schoot in de lach omdat ze nu pas zag dat mijn zaad langs haar neus naar beneden droop. Mijn vrouw pakte het laken dat over het ligbedje naast ons lag en wreef daarmee het zaad van haar gezicht. Hierna gaf ze een tedere zoen op het voorhoofd van onze Sophie. Hierna wreef ze met hetzelfde badlaken de vingers van Sophie schoon en daarna mijn buik.

Ik voelde mij ontspannen zoals ik dat altijd ervaar nadat ik ben klaargekomen en voelde de zon branden op mijn naakte lichaam. Ik keek naar mijn twee kanjers en streelde hen teder langs hun armen. Sophie glunderde met grote ogen. Dit wil ik wel vaker doen, zei ze..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir