Mijn baas (v) en ik …

Mijn baas (v) en ik …
Ik heb een affaire met mijn baas. Ik weet nog goed hoe dat begon. Al tijdens het sollicitatiegesprek voelde ik dat er een soort dierlijke aantrekkingskracht van haar uitging. Na dat gesprek fantaseerde ik dat zij dat gevoel ook bij mij had. Ontelbare fantasien liet ik op haar los. We deden het overal. Altijd in het geniep, maar altijd hartstochtelijk en vol overgave. Dat waren erg hete fantasien. Ik kon toen nog niet vermoeden dat ze werkelijkheid zouden worden.

Mijn baas (ik spreek eigenlijk niet graag over baas, want een hond heeft een baas en ik een leidinggevende)is een mooie vrouw, die zich graag kleedt naar het clichébeeld van de mooie, sexy, maar toch wat afstandelijke vrouw. Ze heet Jessica. Grijs of zwarte rok tot op de knie. Elegante en toch degelijke pumps waarin voeten steken die in een neutrale panty zijn gehuld. Pas als ze op een bepaalde manier beweegt, zie je pas wat een ontzettend lekkere kont ze eigenlijk heeft.
Datzelfde geldt voor wat ze op haar rok draagt. Een witte blouse met alleen de tweede bovenste knoopjes open waardoor je alleen een glimp opvangt van wat er onder zit als ze een bepaalde beweging maakt. En geloof me, dat soort bewegingen maakt ze bijna nooit. Bijna, maar als ze weet dat er niemand in de buurt is, maakt ze me bijna gek van verlangen door te pas en te onpas haar lijf subtiel aan me te tonen.
Een trendy en toch neutrale bril completeert haar looks, die opvallend onopvallend zijn voor iemand die niet goed kijkt. Zelfs haar enorme bos roodbruine krullen draagt ze elke dag netjes naar achteren getrokken, wat haar mooie gezicht een wat streng uiterlijk geeft.

Het begon meteen al op de eerste dag. Ze stond er op om de nieuwe (ik dus) zelf aan de andere afdelingen voor te stellen. Daar was niets geks aan en als enthousiaste nieuweling liet ik alle vriendelijkheid van mijn nieuwe collega’s gelaten over me heenkomen. Dat kwam op de eerste plaats omdat ik al snel doorhad dat Jessica misschien mij misschien wel net zo leuk vond als ik haar. Hoe ik dat merkte? Tja, dat begon al meteen toen we haar kantoor verlieten.

Als een echte heer wilde ik haar laten voorgaan. Maar zij deed een stapje terug en gaf me een duwtje in de rug en zei dat ik niet zo ouderwets moest doen. Dat duwtje in de rug duurde net een fractie langer dan nodig was, waardoor ik de hitte van haar hand door mijn overhemd heenvoelde. Het leek alsof ze probeerde ook mijn hitte te peilen. Eenmaal buiten liep ze snel langs me heen om me toch voor te gaan omdat ik de weg nog niet wist. Daarbij gingen mijn ogen als vanzelf naar haar benen en billen. En geloof me, wat ik al vermoedde, bleek waar. Ze ontzettend mooi. En dat leek ze te willen laten zien ook. Zonder dat het anderen kon opvallen draaide ze zo met haar kont dat ik toen al niet anders kon dan te weten dat dit tot iets heel geils moest leiden. Maar dat dit zo snel kon gaan, wist ik toen nog niet.

Na alle collega’s op de begane grond een handje te hebben gegeven, stapten we in de lift. Weer liet ze me voorgaam. En weer die gloeiende hand op mijn rug. Ik had het gevoel dat ik nu wel een reactie moest geven, anders zou dit allemaal wel eens bij een fantasie kunnen blijven. En dat wilde ik niet. ‘Heb je altijd van die warme handen,’ vroeg ik omdat ik zo snel niets beters wist te bedenken.
Ze grinnikte. ‘Kun je een geheimpje bewaren,’ vroeg ze.
Ik was even overompeld door de snelheid waarmee de sfeer meteen intiem werd. ‘Ja,’ zei ik met een hesere stem dan de bedoeling was.
‘Mijn andere hand is net zo warm.’ En voor ik dat goed en wel op me kon laten inwerken en een adrem antwoord terug kon geven, vervolgde ze: ‘Voel maar.’ Om meteen haar hand via de bovenkant van mijn overhemd, warvan de bovenste twee knoopjes openstonden, op mijn blote borst te leggen, waar Jessica’s vingers meteen een tepel vonden.
Ik was nu echt even overrompeld. Naturlijk wilde ik dit. En natuurlijk had ik hierover gefantaseerd, maar dat het allemaal zo snel zou gaan, had ik in mijn stoutste dromen niet kunnen verzinnen. Ik kon niet anders dan een beetje kreunen.

Plingplong. Dat was het belletje van de eerste verdieping. Rustig haalde ze haar hand uit mijn overhemd. ‘Oef,’ lispelde ze. ‘Jij bent ook niet bepaald koud.’ Om zich meteen om te draaien en met weigende heupen voor de lift uit te lopen. Na het verplichte rondje op de eerste liet ze me even bij de lift wachten omdat ze even naar het toilet moest. Ik stond net een paar seconden om me heen te kijken toen ze al weer terug was. Dat was snel, dacht ik nog, maar even later wist ik hoe dat kwam.
Ze ging achter me staan en liet haar hand in een van mijn broekzakken glijden. Ik hield mijn adem in toen ze mijn erectie passeerde. Meteen trok ze haar hand weer terug en met een geile glimlach liep ze al weer de lift uit die inmiddels open ging. Ik bleef even staan. En net toen ik achter haar aan wilde lopen, realiseerde ik dat ze iets in mijn broekzak had achtergelaten. Ik stak een hand in mijn zak en voelde een textiel. Ik haalde het er automatisch weer uit. Ze reageerde direct: ‘dat zou ik maar weer snel terugstoppen.’ Als in een trance gehoorzaamde ik, maar niet voor ik nog snel een blik had geworpen op wat in in mijn handen had: het was een klein, elegant onderbroekje.

Enfin, er volgde weer een rondje handjes schudden, maar ik kan je vertellen dat ik er met mijn hoofd niet echt bij was. Ik kon niet meer nromaal naar Jessica kijken. In plaats van mijn nieuwe leidinggevende zag ik alleen nog maar een op seks belust beest voor me uit lopen. Eenmaal weer bij de luft, drukte ze meteen op het knopje van de hoogste verdieping. De rest sloeg ze over. Zwijgend stonden we naast elkaar. De sfeer was ronduit broeierig.

Plingplong zie de liftbel en de deuren schoven open. Ik zag een grote kale ruimte die net verbouwd leek. Er lag nog overal bouwafval en hier en daar lagen stukken plastic op een hoop vermengd met piepschuim en isolatiemateriaal. Voor ik iets kond zeggen, trok ze me aan mijn overhemd mee naar buiten. Ze stopten bij zo’n stapel zacht afval en trok me aan mijn overhemd mee naar beneden. Zuchtend liet ze zich achterover ploffen. Ik viel min of meer over haar heen en voor ik het wist, vonden onze monden elkaar. In eerste instantie ging haar tong als een wilde tekeer in mijn mond. Maar na een minuut werden die bewgingen trager en zwoeler.
Terwijl we zo lagen lag ze met haar kruis tegen me op te rijden, tegen mijn enorme erectie die nu bizar afstak in mijn broek. k moest een beetje verschuiven om met mijn vingers bij haar bloese te kunnen. Snel maakte ik de knoopjes los waardoor haar in een kanten bh gevangen borsten me tegemoed glommen. Tenminste, als ik er aan terugdenk glommen ze, van het zweet.
Ik maakte mijn mond los van de hare en trok haar bh naar beneden, nam niet de tijd de haakjes los te maken. Haar tepels priemden geil in de lucht. Ze hapte naar adem toen ik er vol overgave aan begon te zuigen. Af en toe stopte ik daarmee om op de door mijn speeksel nat geworden tepel te blazen waardoor ze nog harder leken te worden. Een dof gegrom welde op uit haar keel.
Ik kroop verder naar beneden, terwijl ze zelf haar rok omhoog trok om haar sliploze vagina aan me over te geven. Even bleef ik er genietend naar kijken en toen viel ik aan. Eerst nog wat voorzichtig met het puntje van mijn tond, maar al snel fanatieker en likte ik haar hele geluf. Ik wreef met mijn vingers tussen haar natte schaamlippen en stopte ze vervolgens brutaal bij haar naar binnen. Hijgend en kreunend lag ze zo op mijn vingers te rijden. Tot ze zei: ‘lik me weer.’ Dat liet ik me geen twee keer zeggen. In wisselende tempo’s ging mijn tong door haar kut. Over haar klit en weer terug haar vagina in.

Tegelijkertijd probeerde ik mezelf van mijn broek en slip te ontdoen wat er waarschijnlijk niet elegant uitzag, maar dat maakte op dat moment niks uit. Om dit helemaal voor elkaar te krijgen moest ik even rechtop op mijn knieen gaan zitten. Zij kwam direct overeind in zittende houding en in een beweging trok ze mijn broek en slip naar beneden. Ze keek omhoog, recht in mijn ogen om haar blik meteen weer naar beneden te laten gaan en voor ik het wist zat ze me in deze houding te pijpen. Ze nam me helemaal in haar mond, zoog hard op mijn eikel en speelde tegelijkertijd met mijn ballen. Af en toe moest ze even op adem komen en dan trok ze me fanatiek, maar met veel gevoel af.

Toen werd het tijd voor iets anders. Ze ging weer liggen en legde haar benen over mijn schouders. In een bewegin trok ik haar naar me toen. Ze tilde haar billen op en met een diepe kreun stootte ik mijn dikke, harde, glibberige eikel in haar vagina die ook al zo nat en glad was. Met lange halen neukte ik haar. Mijn ballen kletsen tegen haar billen, haar borsten deinden heen en weer op het ritme. Het duurde niet lang of deze aanblik werd me teveel. Ik hield het niet meer en kwam samen met haar klaar. Met iedere stoot voelde ik een dikke straal zaad in haar schieten. Er leek geen einde aan te komen. Maar zoals altijd leek dit maar zo, want even later bewoog ik mijn pik nog maar heel voorzichtig in haar. Hoewel ik verslapte bleef ik stijf genoeg om op deze manier nog na genietend in haar te blijven, totdat ik me van haar liet afrollen. In deze huding bleven we zeker vijf minuten liggen nahijgen.

Toen we even later met de lift naar beneden gingen zwegen we weer. We stapten uit op de tweede en gingen allebei naar het toilet waar we ons fatsoeneerden. Eenmaal weer op de gang ging ze me voor voor een rondje handen schudden. En op het einde van mijn eerste werkdag, vlak voor ik naar huis ging, zei ze: ‘Ik denk dat je het hier uitstekend naar je zin zult krijgen. Ingewerkt ben je nu al, volgens mij.’ En met een veelbetkenende glimlach: ‘Dus morgen mag je aan het echte werk beginnen. Tot morgen.’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir