Gebruikt als gangbang-travoslet

Gebruikt als gangbang-travoslet
Ik kwam via deze site aan een contact met een man. Hij leek me wel te vertrouwen en we spraken een keer af. Ik kom bij hem thuis en doet de deur open maar ik zag niemand staan. Er lag wel een blinddoek op de grond en ik hoorde iemand zegge dat ik die op moest doen. Ik doe die blinddoek om en voel dat ik wordt meegenomen naar denk ik de huiskamer en daar hoor ik meer stemmen. Hij zette mij op mijn knieën neer en scheurde mijn kleren kapot en hij zei: zo lekker zaadsletje jij gaat eventjes flink wat zaad slikken voor ons. Eerst dacht ik dat ik weg moest maar toen er een lul in mijn mond werd gestopt wou ik al niet meer weg. De een na de ander moest ik pijpen en het waren volgens mij 8 mannen totaal. Ik voelde dat sommige moeste klaarkomen dus ze trokken terug en spoten alles in een glas op 2 mannen na die spoten het over mijn gezicht. Het glas met zaad moest ik opdrinken en doorslikken en dat deed ik netjes voor ze. Ze waren uitgeput en ik moest weg maar ik had geen kleren. De man van het huis begeleide mij naar boven en zei tegen mij: wat er op het bed ligt trek je aan en zo loop je naar huis en kom je de volgende keer weer want we hebben foto’s van je genomen. Ik schrok daarvan maar goed ik deed wat hij zei want anders gingen de foto’s misschien online. Ik mocht mijn blinddoek af doen en stond in een donkere kamer. Op het bed lagen een butblug een pak zodat ik eruit zou zien als zakenvrouw, een blonde pruik, make up, nep borsten, een bh en naald hakken. Ik wist wat hij van plan was dus ik kleedde me er in om en deed de make up op. Ik zag er na 10 minuten uit als een echte blonde zakenvrouw.

Ik hoorde weer iemand naar boven komen en hoorde hem door de deur roepen: als je klaar bent roep dan en doe je blinddoek weer op dan kom ik je weer halen. Ik was toen al klaar dus riep dat ik de blinddoek om zou doen en hij me kon komen halen. Hij deed de deur open en nam me weer mee naar beneden. Hij deed de voordeur open en zei: je gaat nu zo naar huis en verder instructies krijg je nog van mij zaadslet. De deur ging dicht en ik deed de blinddoek af en ging zonder twijfel naar huis toe en ging gelijk toen ik thuis was op mijn mail kijken en jaa hoor hij stuurde 2 foto’s van mij dat ik 2 lullen aan het pijpen was. Er stond bij: dit is nog maar het begin, volgende week woensdag verwacht ik je weer gekleed in de kleren die ik je heb gegeven aan mijn deur. Ik was bang maar vond het tegelijkertijd echt geil. Ik wachtte dus af tot het woensdag was….

De woensdag dat ik weer langs moest komen was ik weer gekleed als zakenvrouw met alles erop en eraan. Ik ging als zakenvrouw de bus in en daarna met de trein. Mensen keken mij raar aan maar daar probeerde ik niet op te letten. Eenmaal aangekomen bij het huis belde ik aan en de deur ging gelijk weer open maar dit keer lag er geen blinddoek. De man zei dat ik door moest lopen. Ik kom de huiskamer binnen en zie daar 20 mannen zitten met hun pikken in hun hand. Ik moest weer op mijn knieën gaan zitten. Ze stonde een voor een op en ik moest ze een voor een pijpen en sommige neukte mijn keel waarbij ik echt heel veel slijm aanmaakte en alles over mijn kleding kwijlde, nu kwamen ze allemaal een voor een klaar in een glas maar in plaats van dat ik het moest opdrinken ging het de vriezer in. Ronde 1 was geweest maar gelijk begon ronde 2, de broek die ik aan had werd achter mij mijn kont kapot getrokken en mijn slip werd opzij getrokken.

De huis eigenaar begon mij diep en hard te neuken en ik begon te kreunen en te schreeuwen als een vieze hoer. Ik kon niet lang schreeuwen want er werd een lul in mijn mond geduwd. Ze neukte mij allemaal zo hard en diep dat ik alles vergat en een echte hoer werd. Ondertussen heb ik mijn eigen broek al 2x ondergespoten met mijn eigen zaad. Nu kwamen de mannen allemaal achter mij staan en ze spoten mijn kont helemaal vol en stopte er snel een butplug in om de zaad in mijn kont te hebben. Ik moest nu weer recht gaan zitten. Iemand pakte een opblaasbadje en legde die voor mij neer. De huis eigenaar zei: ga erin zitten vieze slet. Ik ging erin zitten en ze kwamen allemaal om mij heen staan en opeens voelde ik iets warms over mij heen en ik keek naar wat het was. Het was pis. Ze begonnen nu mij allemaal een goldenshower te geven. Toen ze uitgeplast waren begonnen ze te trekken en ik zat daar maar helemaal doorweekt door al dat geile pis. Ze kwamen steeds dichterbij mij staan en ze kwamen allemaal over mijn gezicht en kleren klaar. Toen ze allemaal waren klaar gekomen kreeg ik het glas zaad dat alweer was ontdooit. Ik dronk het op en het smaakte anders maar wel lekker. Nadat het glas op was werdt ik gelijk het huis uit gezet. Met een kapotte broek en onder het pis en het zaad moest ik met de bus en trein naar huis. Ik schaamde mij zo erg maar tegelijkertijd was ik nog steeds bloedje geil dat ik in de trein nog een keer klaar kwam en mijn zaad begon op te likken. Thuis heb ik nog een uur lang zo rond gelopen en toen kreeg ik een sms dat ik me mocht gaan douche maar de butplug moest in blijven tot de volgende keer dat ik moest komen. Nu moest ik om de dag langs komen gekleed als vrouw om misbruikt te worden en ik vind het helemaal niet erg meer en ik ga er voortaan met alle liefde heen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir