Seks met mijn achternicht

Seks met mijn achternicht
Dit verhaal is fictief, de personages zijn echt, alleen het seksverhaal is gebaseerd op mijn fantasieen.

Het gaat over P., een achternicht van mij, 17 jaar, ik 19 en heeft net als ik prachtige blauwe ogen en lichter bruin haar.
Haar lichaam is om te smelten, ze heeft een slanke buik, sexy brede heupen en en sappig, vol, rond kontje en mooie borsten.
Ze lijkt heel hard op mij, dat is meestal ook hetgene wat de meeste mensen meteen opvalt. we lijken wel broer en zus, dat zal ook de reden zijn dat ze me zo aantrekt.
Ik heb haar zelf al meerdere malen gecomplimenteerd dat ze mooi is, lief, tof enzovoorts. ze lacht dit steeds weg, hoewel ik weet daat ze me graag heeft.
Op een dag kwam ik te weten dat haar ouders een weekendje weg waren. het was toen zaterdag in de vroege avond. Ik twijfelde geen seconde en ging er naatoe.

Ik kwam aan met het idee een gezellige avond samen met haar te hebben; samen wat eten, voor tv zitten, praten en wat knuffelen en uiteraard wat over seks praten.
Ze liet me binnen en keek verbaasd, “oh, hey, wat kom je doen?” glimlachte ze, ik zei dat ik ze miste en niet wou dat ze er zo eenzaam bij zat.
ze zei: ik amuseer me wel hoor, alleen thuis, dat ben ik niet vaak. Ze vond het erg lief dat ik langskwam en maakte meteen een tas koffie voor me.
de tv stond aan en ik zei, kom naast me zitten. ze ging zitten en leunde met haar schouder op de mijne, waarna ik mijn arm om haar heen sloeg en haar een smakkende kus op haar wang gaf.
Dat voelde goed, dan dacht ik bij mezelf hoe heerlijk het wel niet zou zijn om seks met haar te hebben,

ik zei dat ik even naar de wc moest, ik ging naar de badkamer maar had uiteraard een stijve dus kon niet plassen.
Mijn idee om naar de wc te gaan was echter om tussen haar vuile was te kijken, ze hebben dit thuis onderverdeeld, ieders zijn bak met vuile was.
Deze had ik uiteraard snel gevonden want haar naam stond erop, ik nam eers en bh van haar om haar cup maat te weten, ze had een C.
Die begon ik vervolgens te likken en ik nam haar slipje erbij, dit smaakte nog beter, ik kegde haar bh weg en wreef met het slipje over mijn lul en mijn balzak.
Plots klopte ze op de deur en nog voor ik het besefte, deed ze de deur open en zag ze me staan in mijn lul van 16 cm en haar slipje in mijn hand.
Ik was sprakeloos, legde hat terug in de vuile wasbak en trok mijn broek op. met een knalrood hoofd wandelde ze weg, ‘shit’ dacht ik, “wat moet ik nu zeggen?”
Nog geen halven minuut later zag ik haar terug binnenkomen. Met een serieus gezicht deed ze de deur dicht en op slot. de sleutel stak ze in haar broekzak.

“Sven, Ben je verliefd?” vroeg ze op een uitdagende toon. “Verliefd niet” zei ik “maar ik vind je zo knap en sexy en lief”, sorry.
“Sorry voor wat?” zei ze, en ze begon te lachen. Ze begreep immers dat ik ook gevoelens en hormonen had, ze zei me.
Ik vind jouw ook soms wel lekker hoor.
Dan besloot ik meteen al mijn kleren uit te doen, toen stond ik naakt voor haar en zij kleedde zich ook uit, enkel haar ondergoed hield ze aan.
We waren toch in de badkamer met de deur op slot, dus liet ik het bad vollopen. omdat ik niet kon wachten ging ik op de mat liggen zij king op me liggen.
“mondje open” zei ze en ik wist niet wat ze ging doen. Ik opende mijn mond, sloot mijn ogen en hoorde haar al het snot ik haar mond oprochelen.
ze spuwde alle speeksel en slijmen in mijn mond. Dit vond ik fantastisch. Hierna begonnen we mekaar te tongzoenen, strelen en af te likken en te droogneueken.

Het bad was vol dus ik pakte haar op en legde haar erin. Tijd voor het echte werk.
ik deed haar ondergoed uit, ze had geweldig mooie grote tepels en en prachtig sappig kutje. ik begon haar opnieuw te zoenen en te vingeren, in haar kut en anus tegelijk.
Ze kreunde het uit van genot. ik stak mijn penis in haar mond en kreunde ook. wat later zat ze op haar knieen en befte en rimde ik haar, Op de rand van het bad stond ook olijfolie, presies wat ik nodig had.
ik dee wat ik mijn mond om beter te tongzoenen en een smaakje te geven. Dit vond ze kekker. ze smeerde haar handen ermee in, trok mijn voorhuid achteruit en rukte me glad over mijn eikel.
toen gingen we even rusten en elkaar inzepen. het was zalig om over haar borstjes te gaan met het sop. we lieten het bad leeglopen, droogden elkaar af en gingen naar de slaapkamer.

Uiteraard ging de fles oolijfolie mee. we stonden voor haar tweepersoonsbed, ik nam haar benen vast en gooide ze op bed. “kom, mijn poesje is hongerig zei ze” en ze trok haar benen open.
eerst zette ik de ramen open zodat iedereen kon horen hoe we van me kaar genieten, hier moest ze om lachen. ik ging naar haartoe en begon haar voeten af te likken. “aahh, dat kietelt” zei ze.
zo ging ik langs haar benen en haar lichaam, kuste haar nog een paar keer op de mond.
Elke seconde werd ze ongeduldiger. Toen likte ik haar clitoris en draaide cirkeltjes met mijn tong. ze kreunde en schreeuwe het uit. Toen brak het moment aan; ik ging met mijn eikel langs haar schaamlippen.
Ze was bang dat het pijn ging doen, ze was namelijk nog maagd. ik stak het er voorzichtig in en ze legde haar hand op haar mond zodat ze niet zo luid zou gillen.
er liep een beetje bloed langs mijn balzak, ze zei “doe maar verder”. ik ging langzaam op en neer en hier genoten we ongelooflijk van. We kreunden de boel bij mekaar.
“ohh, jah, komaan schatje, meer, meer, blijven gaan!!! jaaaahhhhh!!!” klonk het door de straat.
Net voor ik ging klaarkomen wachtte ik even en neukte tussen haar borsten. dit was ook fantastisch lekker.
ik legde haar benen in haar nek en neukte verder, “oehh, jaaah, ik ga klaarkomen” riep ze.

Ze begon te schokken met het bijhorende geschreeuw. Omdat ik ook bijna ging komen, gingen we even in mekaars armen liggen en zoenen.
Met de fles olijfolie die we hadden meegenomen was ik uiteraard iets van plan. Ik nam de fles en stat de hals ik haar gat, terwijl de olie in haar anus liep gebruikte ik de hals om in haar kont te neuken.
Toen deed ik nog wat speeksel op mijn penis en stak ik hem in haar kont. ze begon opnieuw te schreeuwen en te kreunen. door de heftige stootbewegingen die ik maakte spoot er bij elke stoot olie uit haar anus.
dat langs mijn balzak op de matras druipte, toen voelde ik het sperma opkomen “Jaaaa, Yes!” riep ik en spoot haar kontje vol sperma.

Dit was zo geweldig dat ik nog goor kon gaan, dat deed ik ook, maar wou terug in haar kutje neuken.
ik haalde mijn piemel eruit en ging met mijn mond onder haar anus liggen, “kom, zet maar druk schatje” zei ik, ze zette druk en alle sperma en olie liep uit haar anus in mijn mond.
ik opende haar mond met mijn vingers en gaf de alles door in haar mond. dit vond ze eventjes ranzig, ik zei sorry en stak mijn penis terug in haar kutje. “Mag ik eens bovenop?” vroeg ze.
dus ik liet haar bovenop zitten en zo neukten we nog een paar minuutjes verder.
Toen ik mijn 2de ladig voelde opkomen ging ze liggen, zij mocht me klaarrukken, dit deed ze en woesh: alle sperma vollg met een kracht in haar gezicht.

Dit was voor ons beiden de allerbeste ervaring uit ons leven. daarna hebben we nog wat geknuffeld en gekust en zijn uiteindelijk in elkaars armen in slaap gevallen.
S’morgens toen we wakker werden heb ik me aangekleed en nog een ontbijtje voor haar klaargemaakt. Dit vond ze erg lief. na het eten hebben we nog alles opgeruimd, samen de afwas gedaan en afscheid genomen.
We zien elkaar nog regelmatig en het is mijn allerliefste achternichtje ooit.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir