Mijn aanstaande schoondochter.

Mijn aanstaande schoondochter.
Mijn aanstaande schoondochter.
Sinds enkele jaren ben ik een alleenstaande vader.
Mijn vrouw overleed toen ik 42 was en ben sindsdien alleen gebleven.
Met de kinderen kon ik het erg goed vinden en daarom besloot mijn zoon met zijn vriendin een tijdje bij mij in te komen wonen toen ze bezig waren met het bouwen van een nieuw huis.
Omdat ik dacht dat mijn zoon en mijn aanstaande schoondochter al aan het werk waren liep ik op mijn slip door het huis.
Toen ik in de kamer kwam zat mijn aanstaande schoondochter in de sofa en ik schrok.
Nu bleek dat ze thuis was gebleven omdat ze last van pijntjes in de rug had.
Ik zei tegen haar dat ze dan maar eens naar de dokter moest gaan of dat ze misschien een massage nodig had.
Omdat ikzelf jarenlang voor de plaatselijke sportvereniging masseur was geweest stelde ik haar voor dat ik haar wel wilde masseren en daar stemde ze mee in.
Ik stelde voor dat ze mee ging naar de slaapkamer en zich op bed legde zodat ik haar rug kan masseren terwijl ze zich wat uitkleedde nam ik een fles massage olie.
Mijn schoondochter had zich op bed gelegd ze had enkel haar blouse uitgedaan. Haar beha en rok en slipje had ze nog aan.
Dus ik vroeg haar om haar beha uit te doen maar daar ze nogal preuts is deed ze enkel het sluitinkje open en zei dat het zo ook wel zou gaan.
Ik ging op de rand van het bed zitten en begon haar rug te masseren met olie.
Haar rug werd door mij overvloedig ingezeept met olie en ik gaf haar het advies om haar rok uit te doen.
Dit omdat haar rok weleens vuil kon worden.
Ze deed wat ik haar vroeg en deed haar rok uit.
Zo lag ze daar op haar onderbroek en haar bh los over haar schouders.
Zonder dat ze er erg in had was ze teveel recht gekomen en kon ik haar joekels van borsten zien ze legde zich snel terug op haar buik en ik begon terug haar rug te masseren en ging steeds verder langs de zijkant onder haar armen en wreef zo langs de kant van haar borsten , eerst duwde ze lichtjes haar armen naar beneden maar hoe meer ik wreef hoe meer ze haar armen omhoog deed en me liet begaan maar omdat ze nog steeds op haar buik lag kan ik niet volledig bij haar borsten. Ik zakte langzaam af naar haar onderrug en deed haar slipje een beetje naar beneden zodat er geen olie op zou komen.
Hoe dichter ik bij haar billen wreef, des te verder deed ze haar benen uit elkaar.
Zelfs hoorde ik al kleine kreuntjes.
Terwijl ik haar billen masseerde met één hand haalde ik uit de nacht kast van het bed een vibrator die ik vroeger gebruikte bij mijn vrouw.
Ik smeerde hem in met glijmiddel die in de kast ligt en deed hem trillen en begon er mee over haar onderrug te wrijven. Oh oh oh, dat deed deugd zei ze maar wist niet met wat ik bezig was , en ik daalde langzaam af naar haar bilspleet en billen.
Toen ik de binnenkant van haar billen met de vibrator streelde sperde ze haar benen wijd open en hoe dichter ik haar poes naderde hoe meer ze met haar kont draaide en hoe natter haar slipje werd. Ik liet de vibrator tussen haar slipje vanaf haar rug naar beneden glijden zo in haar bilspleet en met één hand trok ik haar slipje naar beneden en uit en de vibrator liet ik over haar kontgaatje zakken tot tegen haar poesje die wagenwijd open stond. Voorzichtig duwde ik hem langzaam naar binnen en liet hem nog iets harder trillen en op en neer gaan en opeens was mijn hand volledig nat , ze spoot zo een twee a drie keer wat vocht en ik begon het op te likken en likte haar poesje ondertussen ook.
Ze draaide zich op haar rug en ik ging verder met haar te verwennen met de vibrator en kneedde ondertussen haar borsten waar ik nu goed bij kon. Opeens voelde ik haar hand die in mijn broek schoof en direct mijn lul vond en ze begon mij af te rukken. Ik stopte met alles en ging van bed en kleedde mij volledig uit ze had direct de vibrator genomen en schoof hem heel ver in haar poesje en genot er van. Ik kroop terug op bed , ze nam de vibrator uit haar poes en streelde er mee langs mijn lul die nu al op springen stond.
Ze duwde mij op mijn rug en kwam boven op mij zitten ik likte direct haar poes en ze bukte zich en begon mij te pijpen maar ik was zo opgewonden dat ik bijna direct in haar mond spoot en ze slikte alles door en pijpte verder al snel stond hij weerom hard en ze liet hem uit haar mond glijden en draaide zich om en liet ze mijn lul in haar poesje glijden en ze bereed mij als een wilde ik denk dat we beiden klaar kwamen.
Toen we klaar waren gingen we ons nog even samen douchen en we beloofden elkaar dat mijn zoon hier niets over kwam te weten.
Het is ook bij die ene keer gebleven.
Sinds een paar weken heb ikzelf weer een vriendin en daar doe ik dan ook al die leuke dingen mee.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir