sauna feest

sauna feest
Guido Johan Wessel en ik gingen na wat drankjes naar boven. Wessel wilde weten wat ik graag wilde maar Guido vulde dat al voor mij in. “Hij wil pik in zijn kont”, zei  hij. Wessel liet mij op een stoel zitten en kwam met een half stijve paal voor me staan. “Ga je gang John”. Dat liet ik mij geen twee keer zeggen en nam zijn lekkere pik in mijn mond. Net als Evert werd hij heerlijk lang, maar niet al te dik. Dat was Johan ook opgevallen en hij haalde Evert op, die naar het bubbelbad was gegaan. Intussen hadden Wessel en ik van plaats gewisseld en liet ik mij over zijn lange neukstaaf glijden. Guido had zijn pik tussen ons in geschoven zodat hij door twee geile kerels werd gelikt en gezogen.
De paal van Wessel was intussen al voor een groot deel in mijn kontje verdwenen toen Johan en Evert weer teugkwamen. Zij geilden elkaar goed op en gaven een lekker showtje voor ons weg. Tongen en pikken vonden elkaar en er werd flink gelikt en gezogen. Wessel wilde graag verder op het grote bed en ging op zijn rug liggen. Ik liet mij met mij rug naar hem toe weer over zijn paal zakken. Zo kon Guido mij pijpen en masseerde Evert mijn ballen terwijl hij Johan lekker afzoog. “We gaan de geile spanning een beetje opvoeren”, zei Johan en plotseling had ik een blinddoek om. Guido had mijn pik uit zijn mond laten glijden. Ik voelde dat ik opnieuw gepijpt werd en dat mijn ballen een flinke kneedbeurt kregen. ik had alleen niet door wie dat allemaal met me deden. Dat maakte me nog geiler. Ik voelde een lekker dikke pik op mijn wang en speelde met mijn tong door het pisgaatje. Langzaam maar zeker werd de dikke lul in mijn mond geschoven en moet ik pijpen. In mijn hand voelde ik nog een lul. Ik werd heerlijk verwend en kon ook de anderen lakker verwennen. wat was dit geil zeg. Het enige waar  ik zeker van was, was de pik van Wessel die nu helemaal in mijn kontje was verdwenen. hij neukte me langzaam met diepe lange halen en ik voelde hoe zijn pik mij helemaal en diep opvulde. Ik had een pik in mijn mond en één in mijn handen werd ook nog eens gepijpt. zooooo geil als je dat allemaal voelt en niets ziet. Al je zintuigen zijn veel scherper dan.
Ineens verdwenen de pik uit mijn hand en mijn mond en ook mijn pik en ballen werden met rust gelaten. “Ben je wel eens dubbel geneukt?” vroeg Johan. Nee dat was ik nog nooit en ik zei dat ik er wel bang voor was om uit te scheuren met twee palen  in mijn kut. Wessel was ook opgehouden mij te neuken, maar zijn pik zat nog wel half in mijn kontje. Ik voelde iets kouds en glibberigs over mijn kontje lopen en het werd ook een beetje gevoelloos. Na een paar minuten kwam het gevoel weer terug en wist gelijk niet meer hoe ik het had. Wessel zat nog steeds in mij, maar ik voelde er nu ook een vinger bij. Het deed geen pijn, maar ik voelde wel dat mijn kontspieren stevig opgerekt werden door die extra vinger er bij. Langzaam begon Wessel zijn pik weer in en uit mij te bewegen. En die extra vinger gleed wat verder mee naar binnen. OOOOOO zo was ik nog nooit gevuld. De vinger bewoog gelijk met de pik van  Wessel heen en weer en wreef heerlijk over mijn prostaat. wat een gigantisch lekkere sensatie was dat. Ik kreunde diep en voelde me heerlijk. “Zie je wel dat je het kunt hebben”, hoorde ik zachtjes in mijn oor. “Geniet er van en laat je gaan”. Steeds dieper en sneller neukte Wessel me en ik werd tegelijk stevig gevingerd. Het tempo nam af ik voelde weer het koude glijmiddel over mijn kut. “Ik kan niet meer hebben”, zei ik een beetje angstig. Maar ik zei het blijkbaar te geil, want ik voelde even later een tweede vinger binnenglijden. Ik hijgde en kreunde er op los. wat was dit geil, maar ook wel pijnlijk.
Mijn kontje kreeg even rust om een die twee vingers te wennen. En even later ging Wessel weer sneller en de twee vinger deden mee. Eén van de anderen hield nu mijn benen omhoog en uit elkaar. Mijn kontje was een beetje gewend en Wessel en de vingers gingen sneller op en neer. Ik hijgde en kreunde van geilheid. “Je bent er klaar voor”, hoorde ik de stem van Evert zeggen. De vingers gingen nog een paar keer in en uit mijn kontje. Wessel was even gestopt met neuken en ik dacht even rust te hebben. Maar mijn billen werden uit elkaar getrokken en ik voelde “iets” naast de paal van Wessel tegen mijn sterretje drukken. Ik dacht dat ik weer twee vingers erin kreeg, maar dit voelde toch anders. Om mij heen hoorde het hijgen van rukkende geile kerels en dat wond mij nog meer op. “Ontspan” zei Evert en wonder boven wonder lukte dat ook nog. Weer wat koud spul op mijn kutje en even later, toen het gevoel weer teugkwam kreunde ik weer. Nu was het wel pijnlijk. Evert had zijn eikel een stukje naar binnen geschoven langs de pik van Wessel. Mijn kontspieren protesteerden hevig en ik dacht even dat dit te veel voor me was. Gelukkig drukte Evert niet door, maar haalde zijn eikel weer terug. Hij drukte nog wel op mijn sterretje, maar dat voelde ineens heel anders, het was gewoon lekker om een tweede pik tegen mijn kont te voelen.
Dit herhaalde zich een paar keer, totdat ik merkte dat de pin wat wegzakte. “Zie je wel, je went er al aan. Nu ben je er klaar voor”. Heel langzaam drukte Evert zijn eikel langs mijn sluitspier en ik had nu twee heerlijke pikken in mijn kont!!!
Evert bewoog heen en weer. Niet dat zijn pik in en uit mijn kont ging, maar hij voerde de druk een beetje op. Ineens schoot een stukje van zijn lul door. Zo vol was ik nog nooit geweest. “Dit moet je zelf zien” zei Guido. De blinddoek werd afgedaan en hij hield een spiegel precies zo, dat ik de twee pikken in mijn kut zelf kon zien. Ik had al wel wat ervaren met mannensex, maar dit was toch wel even iets anders. Gebiologeerd lag ik naar mijn eigen kut te kijken, die nu gevuld was door twee heerlijke lullen. Evert drukte heeeeel langzaam door en ook Wessel begon weer te bewegen. Dit voelde als de zevende hemel. De pijn was verdwenen en puur genot en pure lust overweldigden mij. Wessele en Evert die mij tegelijk neukten. Guido en Johan lagen naast ons en Guido ramde zijn dikke genotsknots diep in Johan. Beiden keken botergeil hoe ik door twee palen flink werd doorgeneukt. Johan kon nog net zijn mond om mijn lul krijgen en begon te zuigen. Guido kon bij mijn ballen en kneedde deze. Dit alles samen met twee pikken nu helemaal diep in mij bezorgde mij binnen vijf minuten het grootste orgasme dat ik ooit heb gehad. Guido pompte de kut van Johan vol met zijn mannenpap. Deze werd daar zo geil van dat ook hij klaarkwam.
Intussen hadden Evert en Wessel het tempo aardig opgevoerd. Die twee pompende neukstaven lieten mij binnen de kortste keren weer een lading zaad spuiten. ik zat helemaal onder het zaad. Mijn eigen zaad en dat van Johan. De spiegel kwam er weer bij en toen Wessel en Evert bijna tegelijk spoten, kwam hun zaad langs alle kanten uit mijn volledig opgerekte en opgevulde kontje druipen. Ik was zo geil, dat een paar keer trekken van Johan mij weer liet spuiten.
Uitgeput en uitgewoond lag ik op het grote bed uit te hijgen. Ik kon in de spiegel zien, dat mijn kontje nog steeds ver openstond en nog steeds zaad lekte. Nadat we allemaal lekker gedoucht hadden en wat gedronken hadden zijn we nóg een keer naar boven gegaan. We konden er niet genoeg van krijgen. Maar daarover een volgende keer.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir