Crossdresser Suzy volgespoten door geile vent

Crossdresser Suzy volgespoten door geile vent
Via een site had ik, als crossdresser Suzy, een tijdje geleden contact gekregen met een jonge vent. We hebben een tijdje heen-en-weer gekletst en uiteindelijk was daar de behoefte om elkaar te ontmoeten. Op een mooie zomeravond hadden we op een parkeerplaats ergens afgesproken. Toen ik kwam aanrijden zag ik zijn auto al staan. Ik stapte uit en liep in mijn korte zomerjurkje naar zijn auto. Ook hij stapte uit en begroette me hartelijk met drie wang-zoenen.

Hij maakte een compliment dat ik er goed uitzag. Ik nam zijn lieve compliment dankbaar en lachend in ontvangst. Waarop ik hem vertelde dat hij er ook geweldig uit zag. Mooie zomerbroek met een wit luchtig zomeroverhemd en een mooie kop. Hij deed de bijrijdersdeur voor me open en zei: “Stap maar in schoonheid”. Ik nam plaats in de stoel en toen hij de motor startte zei hij dat hij een mooi plekje wist waar we naar toe konden gaan.

Ik was benieuwd en liet me verrassen. Het was ongeveer een half uurtje rijden. Hij zette een rustig muziekje op en we gingen rijden. Na een minuut of vijf werd ik een beetje ondeugend en begon hem te verleiden. Voorzichtig deed ik mijn benen een klein beetje uit elkaar en liet mijn hand langs de binnenkant van mijn been glijden. Maar mijn wijd vallend jurkje hield nog steeds mijn speelgoed voor hem verborgen. De ultime manier om iemand zeer opgewonden te maken.
Ik zag hem kijken naar mijn mooie geschoren benen. Het duurde niet lang voordat hij tijdens het schakelen steeds langs mijn knie kwam en mij daar streelde. Hmmmm een heerlijk gevoel.

Het was intussen donker geworden en onder het rijden legde ik mijn hand op zijn knie. Hij keek me lachend aan en zei: “Lekker schatje”. Ik begon zachtjes de binnenkant van zijn bovenbeen te strelen. Ik keek naar zijn kruis en zag dat er inmiddels een behoorlijke bobbel aanwezig was. Een stijf stuk fijn speelgoed wat er naar hunkerde om aangeraakt te worden. Zachtjes ging mijn strelende hand naar zijn gulp en voelde nu aan de uitdagende bobbel. Ik voelde al knedend het harde mannen speelgoed die hij mij te bieden had. Mijn klit was intussen onder mijn jurk ook behoorlijk gestegen. Ik probeerde zijn rits open te trekken. Maar dat gaat bij een zittende, autorijdende, persoon niet makkelijk.

Hij was inmiddels duidelijk zeer opgewonden. Hij zocht naar een mogelijkheid om te parkeren. En ineens was daar een parkeerplaats. Hij reed er op. Stopte tussen de andere auto’s, deed zijn billen omhoog en stroopte zijn broek naar zijn knieën. Startte de motor weer en ging verder rijden. Oh my god, wat een heerlijke stijve staander stond er daar tussen zijn benen. Compleet gemaakt met een paar forse zaadballen. Mijn hand schoot uit en ik masseerde zijn lul. Lange zacht strelende halen. Tegen de eikel aan. En regelmatig er overheen. Ik hoorde hem goedkeurend kreunen. Mijn gezicht ging nu richting zijn zware lul. Ik slokte zijn eikel zuigend mijn mond in. En met mijn lippen pijpte ik hem regelmatig en liefkozend. Ondertussen pakte ik zijn zak en streelde de harde kloten door zijn zak heen. Hmmmm, ik genoot hoorbaar en sabbelde zijn harde lul nog wat natter waardoor hij super soepel door mijn mond en tong gleed.

Het leek wel of zijn lul nog een nog groter portie aannam. En ik hoorde dat hij zwaar begon te hijgen en grove woorden begon uit te slaan. Hij vloekte en riep dat ik niet te ver door moest gaan anders zou hij zijn auto onderspuiten. Ik moest onder het pijpen een beetje lachen. Ik zou hem toch lekker in mijn mond laten komen? Ik laat dat kostbare zaad echt niet verloren gaan. Maar ik wilde hem nog niet laten klaarkomen en liet zijn lul nu uit mijn mond glijden. Ik voelde aan zijn geile ballen en streelde verder de binnenkant van zijn bovenbeen. Zijn gevoelige lul liet ik met rust.

Veel tijd om achter het stuur verder met hem te spelen had ik niet want we waren intussen bij een vakantiehuisje aangekomen. Hij maakte snel zijn broek in orde. Het bleek dat hij dit huisje gehuurd had voor het weekend. Snel gingen we naar binnen. Hij had de gordijnen van tevoren al dicht gedaan. Snel gingen we vanuit de auto door het donker naar binnen. Hij pakte me vast en greep me bij mijn billen. Duwde me stevig tegen zich aan, zijn hoofd in mijn nek en streelde gretig mijn rug. Als snel gingen zijn handen onder mijn jurkje en voelde hij mijn sexy slipje. Hij gromde gretig en goedkeurend. Hij ging door de knieën en tilde mijn wijdvallende jurkje omhoog. Zag mijn opgezwollen klit en trok met twee handen behendig mijn slipje over mijn stijve klitje naar beneden. Gelijk ging zijn mond om mijn speelgoed en gaf me een heerlijke pijpbeurt. Ik genoot ontzettend en liet hem dat kreunend horen. Ondertussen streelde ik door zijn haar.

Hij stond weer op en hij was nu ontzettend geil. Een grote bobbel tekende zich af in zijn broek. Zonder iets te zeggen maakte hij zijn broek los en liet die samen met zijn broekje op de grond zakken. Hij stapte er uit en weer kon ik zijn geweldig mooie stijve lul met kloten aanschouwen. Zijn ogen stonden supergeil. Hij draaide mij om. Ik stond nu met mijn kontje naar hem toe. Hij dirigeerde me naar de tafel. Hij duwde me naar voren. Gewillig liet ik me leiden door deze geile vent. Hij legde me voorover op de tafel. Mijn billen staken uitdagend en uitnodigend naar achteren. Ik wist wat er ging gebeuren. Ik voelde dat ik geil genomen ging worden. Als een geil teefje zou ik gevuld worden. Tijdens deze gedachten kreeg ik nog meer zin om een hete lul in mij te ontvangen.

Ik voelde dat hij 1 vinger in mijn kutgaatje stopte. Onmiddelijk gevolgd door 2 daarna door 3 vingers. Hij voelde dat ik er klaar voor was. Ik voelde een grote harde lul langs mijn bil. Ik wist dat het nu zou gaan gebeuren. Ik voelde zijn eikel de juiste weg zoeken. Als een gretige jonge hond duwde hij zijn geile eikel naar binnen. Oeiii, ik voelde even een kleine pijnscheut. Maar ik was al ingereden dus kon hem wel verwerken. Hij had medelijden met mij en duwde niet in 1 stoot zijn lul naar binnen. Maar was lief en neukte mij met korte voorzichtige stootjes. Geil bewoog ik mijn kontje een beetje heen en weer. Om hem extra geil te maken. Ik was nu helemaal aan mijn lieve lover overgeleverd. Ik stootte mijn billen naar achteren waardoor hij nu steeds harder en dieper mij achterlangs in mijn liefdesgrot kon neuken. Ik voelde zijn pompende gevaarte met lange halen in en uit mij glijden. Mijn kringspier zat strak om zijn lul en ging met de in- en uitgaande bewegingen een stukje mee naar buiten en weer naar binnen. Ik voelde me gewoon heel vrouwelijk. Een heerlijk gevoel om als een geil teefje door een mooie jonge vent flink geneukt te worden.

Mijn klit stond ook in de hoogste staat van paraatheid. Temeer omdat ik me liet neuken en tegelijkertijd ik mijzelf bevredigde. Ik ging proberen om gelijktijdig klaar te komen. Hij hield me bij de heupen en pompte er flink op los. Hij spugde een beetje om het wat extra glad te laten verlopen. En natuurlijk had ik mijn kutje goed vet gemaakt. Hij begon te hijgen. En pakte me stevig bij mijn heupen en pompte zijn lul nog dieper in mijn kutgaatje. Hij brulde en gromde dierlijk. Ik hoorde hem zeggen dat hij het niet meer kon houden. Gevolgd door een krachtterm. Hij ging nu zijn zaad uit zijn kloten opzuigen. Het punt waarop hij niet meer kon stoppen was aangebroken. Voor mij de reden om ook mijn klit extra te masseren. En ohhh ik spoot met grote fonteinachtige stoten een flink portie sperma op de laminaatvloer van het zomerhuisje. Het klonk hol en spritsend. Het kletterende zaad.

Ondertussen bewoog hij zijn onderlichaam als een dolle tegen mij aan. Ik wist dat ik nu van binnen volgespoten werd. Een geluksgevoel van stout meisje overviel mij. Hij bleef mij maar tussen mijn billen volpompen. Wat een potente jonge vent was dit. Zijn ballen klotsten tegen mij aan. En eindelijk werd hij wat rustiger en ging hij langzamer stoten. Hij hielt zijn lul lekker nog even in mijn genotsgaatje en genoot na van de intense neukbeurt. Ik zei goedkeurend dat hij geweldig was.

Ik voelde dat hij nu slapper werd. En hij trok zijn lul nu uit mijn gaatje. Ik drukte nog even en een deel van zijn zaad liep uit ijn kontje en druppelde geil op de gront. Ook dit kletterde weer op het laminaat. Een geil gehoor. En ik voelde dat een groot deel van zijn zaad diep in mijn kontje gespoten was. Ik voelde me tevreden. Een geil ondeugend meisje die stoute geile dingen had gedaan. Heerlijk.

De vloer lag vol met witte klodders van mijn en zijn sperma. Hij veegde het op met een tissuetje en kuste me liefdevol. Heerlijk deze geile vent. Hij deed zijn broek weer aan en ik deed mijn slipje weer aan. Hij bracht mij weer netjes terug met zijn auto naar de ontmoetingsplek. En terwijl ik in zijn auto zat voelde ik het nodige zaad van hem uit mijn kontje lopen in mijn slipje. In stilte genoot ik van dit geile sensationele gevoel van een geile teef die het zaad uit zich voelt lopen. Ik genoot van het plakkerige gevoel en voelde mijn slipje vettig tegen mijn billen zitten.
Heerlijk geneukt met deze jonge mooie stier die gek is op crossdressers.

Groetjes, jullie Suzy, (Wel1) op XHamster

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir