Toevallige ontmoetingen

Toevallige ontmoetingen
Toevallige ontmoetingen

Onlangs ben ik naar de Efteling geweest. Uiteraard moest ik ook weer de Python in. Een eindje voor mij stond een vrouw ook in de rij. Zij had haar haar opgestoken en met een klem vastgezet. Ze zag er goed uit in haar spijkerbroek met T-shirt met enig decolleté. Ze mocht haar borsten wel laten zien.
Uiteindelijk kon ik in het treintje stappen. De vrouw met de blonde haar stapte voor mij in het karretje. Ze droeg een lekker geurtje, sportief met een vleugje exotisch. Et treintje zette zich in beweging. Toen we bijna boven waren zwaaide zij naar een man met een kind die onder stonden, blijkbaar de rest van het gezin. Het treintje begon aan zijn afdaling, aahhh even dat zweefmoment overwinnen en dan de grote pret. Opeens, bij de eerste looping, vloog de klem uit de haren van de vrouw voor mij. Ze had flinke lang haren en die waaiden meteen in mijn gezicht. Er zullen waarschijnlijk enkele van die haaruiteinden in mijn ogen zijn gewaaid want mijn ogen begonnen spontaan te tranen. Het geurtje kon ik nu nog beter ruiken. Bij de volgende looping probeerde de vrouw haar haren vast te pakken, maar ja met de beugels lukte het niet. Zij wilde zich verontschuldigen maar ook dat werd verhinderd door de beugels. Ik kon gedurende de rest van de rit niet meer zoveel zien, maar de reuk en het zachte kriebelen van de haren verzachtte het leed zeker. Eenmaal aan het einde van de rit gekomen en uitgestapt, kwam de vrouw naar mij toe. Hé, die ken ik toch ergens van ….. of niet? Zij verontschuldigde zich en vroeg of het mij ging (ik had nog enkele tranen over mijn gezicht lopen). Ik zei dat het geen probleem was en droogde mijn gezicht, nog even wat knipperen met mijn ogen en het ging weer. De vrouw schonk mij een stralende lach, ze had mooie levendige ogen. De lippen trokken de aandacht door de kleur van de lippenstift. Ik dacht even aan de man met het kind waar zij naar zwaaide toen we boven in de Python zaten en dacht Wat een bofkont is dat. Nadat zij er zeker van was dat met mij alles goed was, liep zij naar de uitgang van de Python. Ik liep een paar meter achter haar. Nu kon ik zien hoe de jeans haar billen prachtig accentueerde. Ik fantaseerde hoe zij zonder jeans uit zou zien. Ik kreeg als vanzelf een zalige glimlach op mijn mond.

Na nog wat rondgewandeld te hebben besloot ik om ook eens naar de Vliegende Hollander te gaan. Het was niet zo verschrikkelijk druk en sloot aan in de rij. Opeens hoor ik achter me een stem zeggen: “Alles goed met je oog?” ik draaide me om en zag de schoonheid van de Python voor me staan. Zij moest lachen waarschijnlijk door mijn verraste gelaatsuitdrukking. Tijdens het wachten hebben we vervolgens gezellig met elkaar gebabbeld, waardoor het wachten helemaal geen probleem meer was. Toen we bijna onderaan de trap waren aangekomen duwde iemand tegen mijn mooie gesprekspartner in ik kon haar nog net opvangen. Haar heerlijke borsten botsten tegen mij, maar het was een heerlijk gevoel. Ik keek de dader quasi boos aan, maar diep in mij wilde ik hem wel bedanken. Je hebt per slot van rekening niet iedere dag zo’n mooie vrouw in je armen.
Toen we bijna aan het einde van de rij kwamen bleek dat er achteraan in een boot nog 2 plaatsen vrij waren en de verkeersregelaar van de Efteling zocht nog een tweetal dat daar in wilde stappen. Wij riepen als uit een mond dat wij daar wel in wilden stappen.
De boot vertrok, en toen we in het donkere gedeelte kwamen dacht ik een hand in mijn jaszak te voelen. Ik kon niets zien maar hoopte dat mijn buurvrouw “iets” wilde. Daarna voelde ik niets meer, dus ik zal het wel niet goed gevoeld hebben. De wens is vaak de vader van de gedachte. De rit ging vervolgens vrij snel (te snel vond ik). Bij het uitstappen zij mijn mooie buurvrouw nog “Misschien tot ziens” en weg was ze.

Op het einde van de dag in het sprookjesbos was ik de parkeerkaart aan het zoeken en voelde zodoende ook in mijn jaszak. Daar vond ik het volgende briefje:

Leuk met je gesproken.
Wil je beter leren kennen, Doe maar een voorstel voor plaats en tijd

Miss-Ef

Daaronder stond een mailadres en telefoonnummer vermeld.
Thuis gekomen ben ik meteen een mail gaan maken. Natuurlijk was ik aan het denken wat zij met “beter leren kennen” bedoelde. Ik besloot om maar te proberen het onderste uit de kan te halen en schreef de volgende mail:

Schoonheid
Wil jou ook graag beter leren kennen.
Is volgende week vrijdag oké?
Plaats: Van der Valk hotel Akersloot, de Hollywoodsuite

Sweetlolly

Deze suite heeft namelijk een groot rond bed met spiegel erboven, een tweepersoons whirlpool eveneens met spiegel erboven, een sauna en een stoomdouche.
Perfect voor een rendez vous, het signaal zou duidelijk genoeg zijn, alleen het akkoord van Miss-Ef ontbrak nog. Dit kwam enkele dagen later. Zij had die datum nog “open” staan en het leek haar wel een leuke locatie.

Op de afgesproken dag op mijn gemak naar Akersloot gereden. Bij het hotel aangekomen meldde ik mij bij de receptie. Daar kreeg ik te horen dat “mevrouw al op de kamer is” en of ik de fles witte wijn met bijbehoren mee naar de kamer wilde nemen. Ik kreeg de kaart mee om de deur te openen en ging richting Hollywoodsuite.
Bij de suite aangekomen snel de kaart in het slot gestoken en de deur geopend. Toen ik naar binnen ging zag ik de Schoonheid van de Efteling al in de whirlpool zitten. Zij riep mij om snel bij haar te komen zitten. Ik had de deur al gesloten en liep met de fles wijn en de glazen naar haar toe. Ik kuste haar en zij beantwoorde mijn kus vurig. Ze zag er nu nog verleidelijker uit dan ik mij kon herinneren. Ik deed snel mijn kleren uit en stapte bij haar in de pool. De wijn stond in de koeler dus die kon nog wel even wachten. We kropen tegen elkaar aan en verkenden elkaars lichamen eerst met onze handen. Ik voelde nu pas goed hoe groot haar borsten zijn, de tepels werden onder mijn strelingen al hard en ik kon het niet laten om ze een voor een in mijn mond te nemen en er zachtjes op te sabbelen. Ondertussen gingen de handen van Miss-Ef naar mijn jongeheer, die onder de strelingen van haar handen al snel in volle glorie rechtop stond. We zoenden elkaar met onze tongen diep in elkaars mond. Ik liet mijn hand naar beneden dwalen naar haar dijen. Langzaam ging ik met mijn handen vanaf haar dijen naar haar geschoren spleetje. Ik nam haar lipjes tussen mijn vingers en Miss-Ef begon lichtjes te kreunen. Ik wachtte nog even om met mijn vinger naar binnen te gaan en bleef met haar lipjes spelen. Eerst een beetje teasen voordat ik met een vinger naar binnen ging. Miss-Ef kromde haar rug en ik ging met een tweede vinger naar binnen en maakte met mijn vingers rondjes om haar klit. Miss-Ef begon steeds harder te kreunen. Ik pakte het klitje tussen mijn vingers en trok er zachtjes aan. Daarna ging ik met mijn vingers diep in haar kut. Ondertussen diep tongzoenend. Miss-Ef bleef ook niet stil zitten en was mijn ballen aan het masseren. Het strelen van elkaars geslachtsdelen en de bubbels van de whirlpool dreef ons aal snel naar ongekende hoogte. Ik verwende haar klitje nog eens uitgebreid met mijn vingers en Miss-Ef steunde nog harder en kromde haar rug. Plots schreeuwde ze “Aaaaahhh Yes yes aaaaaahh” zij had haar eerste hoogtepunt bereikt. Zij zei tegen mij dat ik op de rand van het bad moest gaan zitten en kwam op haar knieën voor mij zitten. Ze nam mijn lul in haar mond en begon me lekker te pijpen. Ondertussen had ik een geweldig uitzicht op haar heerlijke billen. Ik pakte haar borsten in mijn handen en kneep zachtjes in haar tepels. Ze nam mijn jongeheer helemaal in haar mond en ging dan weer mijn ballen verwennen met haar lippen. Door deze behandeling en het uitzicht voelde ik al snel dat ik op springen stond. Miss-Ef nam het puntje van mijn eikel tussen haar lippen en liet vervolgens haar tong om de eikel gaan. Dit was te veel voor mijn jongeheer en het zaad spoot over Miss-Ef’s gezicht en haar borsten.
Hierna gingen we samen naast elkaar in de whirlpool zitten en onze verhitte lichamen in de spiegel boven de whirlpool bekijken, met een glaasje wijn in de hand.

Na een tijdje zie Miss-Ef: “ik heb nog een verrassing voor je, ga maar alvast op het bed liggen”.
Miss-Ef ging naar een andere ruimte van de suite en kwam even later weer terug. Zij was gekleed in het witte lingeriesetje. Haar lange blonde haren had ze los en hingen tot bijna op haar verrukkelijke billen. Ze had witte kousen aan die met de jarretels op hun plaats werden gehouden, en wille schoenen met naaldhakken. Hierdoor werden haar billen en haar stevige dijen nog meer geaccentueerd. Nu kon ik al helemaal mijn ogen niet meer van haar af houden. Ik stond op van het bed en liep langzaam naar haar toe. We kusten elkaar weer intiem, diep en langdurig. Ik liet mijn handen over haar gehele lichaam dwalen. Haar borsten kwamen nu nog beter tot uiting. Mijn handen geleden over haar borsten en ik voelde de tepels door de stof groeien. Langzaam gleden mijn handen af naar haar billen. Ik pakte die stevig vast en trok ze naar buiten en liet ze vervolgens weer los. Miss-Ef sloeg haar armen om mijn nek en ik luchtte haar op. Mijn handen onder haar billen. Miss-Ef sloeg haar benen om mijn middel en mijn lul wreef langs haar string, dat langzaam nat begon te worden. Ik droeg haar op deze manier naar het grote ronde bed. Voorzichtig legde ik haar neer en begon met mijn mond haar lichaam te verkennen. Eerst een diepe tongzoen en toen langzaam naar haar borsten die nog ingepakt waren in de body. Ik maakte de body wat losser waardoor de tepels net boven het randje van de body uit konden komen. Vervolgens nam ik de tepels een voor een in mijn mond en likte en zoog er zachtjes aan. De tepels werden steeds harder en Miss-Ef begon ook steeds harder te kreunen. Ik ging nog verder naar beneden, likt met mijn tong in haar navel en over de piercing en ging langzaam richting haar spleetje. Even met mijn tong langs het streepje schaamhaar. Nam haar string met mijn tanden beet en trok deze een stukje naar beneden. Helemaal uitdoen met mijn tanden ging niet, dus trok ik met mijn handen de string heel langzaam naar beneden, telkens het stukje huid dat zichtbaar werd kussend en likkend tot ik bij haar glad geschoren spleetje kwam. Dit was al helemaal nat geworden. Ik trok de string nog verder naar beneden en plaatste een dikke kus midden op haar spleetje, snel eventjes met mijn tong in haar kut likkend. Daarna trok ik haar string helemaal uit.
Hierna waren haar kousen aan de beurt, ik ging met mijn vingers aan de bovenkant van de kousen naar binnen. De warme dijen van Miss-Ef waren stevig maar gaven toch mee. Net zoals bij het slipje gaf ik de huid die langzaam vrij kwam afwisselend kusjes en likjes. Eerst links en toen rechts. Toen beide kousen uit waren begon ik haar voeten te masseren ondertussen was Miss-Ef in haar borsten aan het knijpen en waren haar tepels helemaal gezwollen. Langzaam ging ik nu al masseren met mijn handen en mond langs haar benen naar boven. Miss-Ef begon steeds meer te spartelen van genot. Bij haar kut aangekomen ging ik eerst met mijn tong rond har spleetje. Miss-Ef zette haar voeten iets hoger op het bed waardoor haar knieën naar boven wezen, zodoende kon ik haar helemaal rond haar spleetje likken. Vanaf haar kontgaatje begon ik nu langzaam naar haar klit te gaan, haar spleetje werd steeds natter. Bij haar klit aangekomen nam ik deze in mijn mond en zoog en trok er zachtjes aan. Ik merkte aan het kreunen van Miss-Ef dat zij steeds korter bij haar hoogtepunt kwam. Ik stak nu 2 vingers in haar kutje en bleef op haar klitje zuigen. Mijn vingers gingen steeds sneller door haar kutje. Plots schreeuwde ze het uit en kwam al spuitend klaar. Ik kreeg het liefdessap van haar over mijn gezicht en over mijn borst. Miss-Ef had een gelukzalige glimlach op haar bezwete gezicht staan. De airco kon de hitte die wij veroorzaakten niet aan.

Ik ging naast Miss-Ef liggen en keek in de spiegel naar onze twee lichamen. Miss-Ef veegde haar genotsappen van mijn gezicht en borst en gaf me een dikke kus. Ze ging boven op mij liggen en in de spiegel boven ons zag ik haar heerlijke billen met de benen licht uit elkaar. Ik begon de billen te strelen en ging langzaam met mijn handen onder de body van haar lingeriesetje. Zij maakte het los en deed het uit. Haar borsten kwamen nu weer helemaal vrij, ik zag dat ze nog een beetje rood waren van het knijpen dat ze erin had gedaan. Ze zat nu rechtop boven op mijn buik, het leek of haar tepels mij nu recht in de ogen keken. De lange haren van Miss-Ef krulden zich rond haar borsten en tepels, daarboven zag ik het fraaie gezicht van Miss-Ef met haar met zorg gestifte lippen en als ik naar de spiegel keek kon ik ook nog haar heerlijke billen zien. Dit was echt genieten, dit beeld zou ik nooit meer vergeten. Ondertussen was Miss-Ef in mijn tepels aan het knijpen en ging ze langzaam steeds verder naar beneden. Haar kutje ging over mijn lul en liet hem even over haar klitje glijden. Toen ging ze tussen mijn benen zitten en gaf een tedere kus op mijn eikel. Vervolgens maakte ze met haar tong kringetjes over mijn eikel en nam toen mijn ballen in haar mond. Vervolgens ging ze weer naar boven om mijn lul helemaal in haar mond te nemen. Haar borsten rusten op mijn bovenbenen en als ik in de spiegel keek een verwilderde blonde haardos met een paar billen eronder. Ze zat op haar knieën tussen mijn benen. Ze ging zo nog een tijdje door en ik ging haar borsten masseren. Miss-Ef Merkte dat ik langzaam naar mijn hoogtepunt toeging en stopte met pijpen. Ze deed een condoom om mijn lul en ging toen weer op mijn buik zitten. Mijn lul schoof tussen haar bilspleet. Ze nam mijn tepels een voor een in haar mond en ging toen met haar kut boven mijn lul hangen. Ze wreef hem eerst een paar keer langs haar klitje alvorens mijn lul langzaam in haar kut te laten zakken. Ik kon vanuit mijn plaats mijn lul langzaam helemaal in haar kut zien verdwijnen. Toen hij er tot aan de ballen in zat bleef ze even rechtop zitten. Ik kneep voorzichtig in haar borsten. Ze ging langzaam op en neer bewegen om vervolgens helemaal voorover te buigen. We kusten elkaar weer langdurig en diep en ik nam haar billen in mijn handen. Ik masseerde deze heerlijke zaligheden en trok ze uit elkaar om ze vervolgens weer tegen elkaar te drukken. Miss-Ef ging op en neer over mijn lul en voerde het tempo langzaam op. Plots ging ze weer rechtop boven op mijn lul zitten, liet hem tot aan het puntje van de eikel eruit om hem vervolgens weer helemaal in haar kut te nemen. Nadat ze dit een paar keer had gedaan bleef ze weer even stil zitten. Ik kwam ook rechtop zitten en Miss-Ef sloeg haar benen om mijn middel. Ik pakte haar stevig vast en liet haar achterover zakken, hierdoor kon ik haar nog dieper penetreren tegelijkertijd sabbelde ik op haar tepels. Ik liet Miss-Ef weer langzaam naar boven komen. We veranderden nu van positie, ik wilde Belle wel doggy-style nemen. Zij ging op haar knieën op de rand ven het ronde bed zitten en ik ging achter haar staan. Ik liet mijn lul langzaam door haar bilspleet glijden en pakte haar bij haar dijen vast. Toen liet ik mijn lul in een keer in zijn geheel in haar stoten. Haar billen schudden opwindend heen en weer onder het stoten van mijn lul. Ik boog voorover en pakte haar borsten in mijn handen, ondertussen bleef ik ritmisch in haar stoten. Haalde mijn lul weer uit haar sappig kutje om vervolgens weer langzaam tot aan de ballen er in te steken. Ik ging nu met een hand haar klit verwennen terwijl ik met de andere de billen masseerde. Onze ademhalingen versnelden en Miss-Ef’s kut werd steeds natter. Voor het slotakkoord wilde ik dat Miss-Ef op mij ging zitten. Ik haalde mijn lul langzaam uit haar drijfnatte kut en ging op de rand van het bed zitten. Miss-Ef kwam voor me staan, haar borsten vlak voor mijn gezicht houdend. Ik gaf haar tepels enkele liefkozende likjes. Toen zette ze haar knieën aan weerszijden van me en liet zich langzaam over mijn lul zakken. We kusten elkaar met de tongen diep in de ander zijn mond. Miss-Ef’s haren waren rond onze hoofden wat een heel intiem sfeertje gaf. Miss-Ef ging op en neer over mijn lul, ze nam hem helemaal in zich. Mijn ballen sloegen tegen haar billen. En vervolgens liet ze mijn lul tot aan zijn eikel er weer uit om hem vervolgens weer helemaal in haar kutje te nemen. Ik trok haar billen uit elkaar waardoor ik nog dieper in haar kon. Verhoogde nu het ritme Onze ademhaling ging nog sneller en de hartslagen gingen ook omhoog. We schreeuwden het beide uit, we hadden samen ons hoogtepunt bereikt.

Ik liet me achter over zakken en Miss-Ef kwam boven op me liggen, mijn lul zat nog steeds in haar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir