moeder en dochter hilversum 1997

moeder en dochter hilversum 1997
ik werkte in die tijd als assistent manager bij een computerwinkel.

op een door de weekse dag kwam een vrouw de zaak binnen lopen. ik en mijn collega waren in de winkel maar mijn collega had administratieve taken te doen dus ik sprak de vrouw aan.
ze wilde een computer voor haar dochter aanschaffen. ze wist niet precies wat ze wilde maar belangrijk was dat ze konden chatten.
in die tijd was het programma netmeeting(voorloper van msn) populair. ook kwamen toen net de eerste betaalbare webcams op de markt en die wilde ze ook wel hebben.

we maakten de bon op en toen vroeg ze of we ook konden bezorgen. nee dat deden we niet maar ik zei dat ik zaterdag na werktijd kon bezorgen.
ik zei dat het niet gratis zou zijn en dat ze zelf met mij persoonlijk moest afrekenen.
ze betaalde de spullen en verliet de winkel.
op de zaak had ik al het en ander voorgeinstalleerd dat scheelde weer.

we sloten zaterdag af en ik gooide mijn auto vol met de spullen. in die tijd waren de monitoren nogal groot en zwaar en datzelfde gold voor de overige spullen.
aangekomen in hilversum parkeerde ik de auto voor de flat. en wat bleek geen lift. ik moest 3 trappen op lopen met alle spullen. toen ik alles boven had belde ik aan.
de vrouw deed de deur open en ze zag er heel anders uit dan van de week. ze had een spannend leren outfitje aan met korte leren laarzen. ik kon door haar blousje heenkijken en zag dat ze geen bh droeg. op dat moment dacht ik nog oh die gaat zo uit of zo. ja wist ik veel.
ik vroeg waar ik de spullen moest uitpakken en ze wees naar een kamer en zei in mijn dochters slaapkamer.
ik pakte de boel uit en begon de computer verder te installeren op de plek. de vrouw kwam de slaapkamer binnen en vroeg of ik iets wilde drinken. ja dat wilde ik wel. ze kwam terug met een glas cola. ik dronk de cola op en ging verder.

er moesten wat bestanden over gezet worden dus ik liet de computer het werk doen. ik nam plaats op de bank. de vrouw vroeg me weer of ik wat wilde. ja zei ik graag. ze ging ineens voor me staan en zei is dit wat je wilt en ze deed haar rokjeomhoog. ik keek recht in haar glad geschoren kut. wat gebeurd me nu dacht ik nog maar voordat ik kon nadenken nam ze naast me plaats op de bank en deed mijn broek los en trok mijn boxer naar beneden en begon me te pijpen.
dat deed ze heerlijk.

ineens ging de voordeur open en kwam haar dochter binnen. haar moeder bleef me gewoon door pijpen. de dochter ging in de stoel rechts van de bank zitten en bleef naar ons kijken. ik vond dit allemaal erg bizar maar ik was geil en hard dus wat doe je. de moeder ging op me zitten en begon mij te rijden alsof ze op een paard zat.
haar dochter zat nog steeds op de stoel maar ik zag dat ze zichzelf aan het strelen was. haar moeder zag het ook en zei “Nee Nathalie deze is voor mij”.
Maar nathalie bleef zichzelf strelen.
haar moeder bleef me rijden totdat ik in haar klaar kwam. ik spoot mijn zaad diep in haar. omdat ik geen rekening had gehouden met sex had ik geen condooms bij mij en zij had mij ook geen condoom gegeven.

de moeder stond op en liep naar haar dochter. ze ging boven haar staan en liet mijn sperma vanuit haar kut zo in haar dochter haar mond lopen. echt bizar. “zo” zij ze tegen mij “ik geloof dat ik je nu wel genoeg heb betaald”.

ik deed mijn kleren weer aan en maakte de rest af. toen ik klaar was riep ik de woonkamer dat ik klaar was en dat ze uitleg konden krijgen. maar de moeder was niet meer in de woonkamer alleen haar dochter was er nog.
het was tenslotte haar computer. ik legde het programma netmeeting uit en vertelde hoe de webcam werkte. o zei ze dan kan ik mijn kutje laten zien.
ik zei “oh wanneer ben je online dan wil ik dat wel zien”.
nou zei ze je kan hem nu toch zien als je wilt. nou dat wilde ik wel.
ze deed haar broekje naar beneden en ik zag een superstrak kutje.
ik likte haar en stak een vinger naar binnen. ze maakte een kreunend gebaar. ik was weer hard geworden. ze zag dat en begon mij te pijpen. ze pijpte heel teder en zacht terwijl haar moeder juist hard en snel pijpte.
ik wilde haar graag doggystyle nemen en vroeg of ze de positie wilde innnemen. ik ging achter haar staan en duwde mijn pik naar binnen. o wat was ze strak. veel straker dan haar moeder. dat zei ik ook tegen nathalie. “ja dat is niet zo vreemd ben pas 17”.
ik stond op ontploffen en ze voelde dat. “nee” zei ze “ik wil dat je in mijn mond spuit”.
ik trok mijn pik uit haar en spoot in haar mond. ze likte mijn pik helemaal schoon.

Ik kleedde me weer aan en ging naar huis. weer een, onverwachte, onvergetelijke middag.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir