Welkom bij de high society 6 (Extreme)

Welkom bij de high society 6 (Extreme)
Ray had intussen een taxi besteld en toen ze beneden kwamen stond de taxi al voor de deur te wachten. Het was wel duidelijk, dat de Amsterdamse taxichauffeurs wisten waar er tip te halen valt, want anders hadden ze nooit zo keurig op tijd een taxi gehad. De chauffeur nam zelfs de moeite om uit te stappen en het portier voor Ray open te houden. Ook Julia werd galant geholpen en zo reden ze vlot door het Amsterdamse verkeer naar het feest.

Sam was een graag geziene figuur op de Wallen als bedrijfsleider van Ray en het feest was dan ook in een ruimte, die boven de zaak van Ray lag. Normaal werd deze zaal voor wilde orgiën gebruikt, maar voor vanavond was de zaal omgetoverd tot een feestzaal met zitjes en er stond een koud buffet opgesteld voor de gasten. Het was al aardig druk, toen Ray en Julia binnen kwamen. Maar het aanzien van Ray bleek duidelijk door de stilte die er viel bij zijn binnenkomst.

Met Julia in zijn kielzog liep Ray op Sam af en feliciteerde hem hartelijk.
“Ik wist niet wat ik voor je kopen moest en heb daarom maar iets voor je meegebracht wat niet te koop is ouwe reus, je krijgt van mij Julia voor 24 uur volledig tot je beschikking en je mag alles met haar doen wat je wilt, zolang je haar maar heel laat” sprak Ray.
Terwijl hij dit zei overhandigde hij Sam het sleuteltje van het slot op Julia haar kut en schudde Sam nogmaals stevig de hand.
“Dat is echt veruit het mooiste en origineelste cadeau wat ik vanavond heb gekregen, bedankt Ray” zei Sam enthousiast en hij pakte Julia bij haar arm en trok haar naar zich toe.
Gewillig vleide Julia zich in zijn armen en opende haar mond om hem met een diepe tongzoen te feliciteren.
“Voor je verder gaat Sam, moet je nog wel even wat voor mij regelen. Ik zag die diepvrieskist van een Natasja beneden voor het raam zitten. Hang even een bordje voor haar raam, dat zij wegens de verjaardag van de baas voor iedereen te pijpen en te neuken is voor € 10,–, dat had ze nog van mij tegoed” zei Ray.
Sam kreeg een grote smile op zijn gezicht en stuurde gelijk iemand naar beneden om het te regelen.
Nastasja ging die avond alle records van de Wallen breken naar later bleek.

Sam hield Julia nog steeds in zijn armen en Ray was met wat bekenden in gesprek, toen er uit de zaal naar Sam geroepen werd of hij zijn cadeautje niet moest uitpakken.
“Dit is een heel speciaal cadeau” zei Sam, “als je de juiste muziek opzet pakt dat cadeautje zichzelf uit”
Terwijl hij dit zei nam hij Julia mee naar een tafel en liet haar er bovenop klimmen. Zonder enige gêne klom Julia op de tafel en zodra de muziek werd aangepast aan haar stripact begon ze zwoel te bewegen op de muziek. Voor haar stond een man met een camcorder haar op te nemen en ze flirte met de camera alsof ze nooit anders deed. Knoopje voor knoopje maakte ze tergend langzaam haar jurkje los en liet het van haar schouders glijden. Haar schouders waren nu bloot, maar ze hield het jurkje nog vast net boven haar borsten. Ze gaf de man met de camcorder de gelegenheid om in te zoomen op haar tieten en dan liet ze afwisselend steeds even een glimp van een tiet zien. Dan vond ze dat genoeg geweest en met een daverend applaus liet ze het jurkje nu van zich af glijden. Daar stond ze dan nu in een zaal met bijna alleen mannen en dan ook nog heel veel familie van Sam erbij, dus er waren overwegend donkere mannen die haar blanke lijf met die mooie golvende blonde haren nu stonden te bewonderen. Tergend langzaam begon ze aan het laatste stukje textiel en zo gaf ze de hele zaal zicht op haar met een slot vergrendelde kut. Met nog enkel haar highheels aan draaide ze zich nu naar Sam en duwde haar kut naar voren om hem het laatste stukje van het cadeau uit te laten pakken met het sleuteltje.
Met veel bravour opende Sam het slot en maakte daarmee de weg naar de kut van Julia vrij.

“Roep eens een paar meiden van beneden erbij, dan gaan we er een echt feest van maken” zei Sam tegen een man die naast hem stond.
“Ik moest van Ray alles alleen doen en alles voor je doen wat je maar van mij verlangde Sam en ik zal dat ook met liefde voor je doen” zei Julia toen ze dit hoorde.
“Hebben jullie dat gehoord mensen, dit domme blonde onervaren hoertje denkt in haar ééntje al mijn gasten te kunnen plezieren, geven we haar die kans?” vroeg Sam aan zijn gasten.
“JJJJJJaaaaaaaa” klonk het éénstemmig uit de zaal.
“Uiteraard zal ik dan zelf mijn cadeau in gaan wijden voor de avond, maar daarna is het een echt Antilliaans feest en delen we alles met elkaar.” Reageerde Sam op die instemming van zijn gasten.
De opzwepende muziek van een steelband klonk nu door de zaal en Sam begon zich uit te kleden. Julia zag vanuit haar ooghoeken dat ook de andere mannen zich begonnen uit te kleden en werd wel even benauwd toen ze die hoeveelheid aan voornamelijk stevige zwarte pikken tevoorschijn zag komen. Veel tijd kreeg ze echter niet om hier over na te denken, want Sam tilde haar op en legde haar op haar rug op de tafel waar ze net nog had staan strippen.

“Laat die bleekscheet gillen Sam, naai dat domme blondje helemaal van de wereld” werd er vanuit de zaal geroepen. Sam had deze aansporingen niet nodig, want zijn pik stond al op volle sterkte en zonder verder tijd te verliezen liet hij zijn pik in zijn druipende geile cadeau zakken. Julia kreunde diep, toen ze die grote pik weer haar kut voelde vullen en een gevoel van uitzinnige geilheid kwam over haar. Ze wilde deze pik, ze wilde voor de ogen van al deze mannen een grote pik in haar kut krijgen en ze wierp nog een geile kus naar de cameraman. Met lange halen begon Sam haar te neuken en de golven van genot schoten door het lijf van Julia. Sam kneedde haar harde tieten en rekte ze uit door ze op te tillen aan haar piercings. In reactie hierop ging Julia alleen maar steeds harder kreunen en ze moedigde Sam aan.
“Naai me maar, naai die blanke hoer die je cadeau hebt gekregen, pomp die dikke zwarte pik maar in mijn geile kut, ram hem diep in me, spuit me vol met je heerlijke zaad” riep ze in extase naar hem, terwijl ze voor de eerste keer die avond heftig klaar lag te komen op de tafel.
“Ik ga je een cadeautje terug geven geile blanke slet, ik neuk je zwanger als een loopse teef” brulde Sam naar Julia op het moment, dat Julia zijn zaad met kracht in en tegen haar baarmoeder voelde spuiten. (Of het Sam geweest is zal een DNA test moeten uitwijzen, maar feit is wel, dat Julia na die avond inderdaad zwanger bleek te zijn). Sam trok zich uit de kut van Julia terug en liet zich door haar schoon pijpen voor hij met een royaal gebaar zijn gasten uitnodigde om hun gang te gaan alsof hij een buffet voor geopend verklaarde.

Al snel schoof een volgende pik in de kut van Julia en ook haar mond werd gevuld met een stevige pik. Ze werd diep in haar keel geneukt en ook haar kut kreeg het weer stevig te verduren. De man had een behoorlijk lange pik en Julia voelde hoe hij haar baarmoeder in drong en daarbij het zaad van Sam nog meer in de goede richting stuwde. Ze kronkelde als een krolse kat op de tafel en genoot met volle teugen van de twee pikken in haar lijf. Haar tweede orgasme denderde door haar lijf en terwijl ze nog na lag te hijgen voelde ze hoe ze voor de tweede keer die avond een lading zaad in haar kut kreeg, Niet veel later spoot het zaad van de andere man rechtstreeks haar keel in en ze slikte alles zonder problemen door.

Sam onderbrak nu even de neukpartij en nam Julia aan de hand mee naar een tafeltje aan de kant van de zaal waar een ouder echtpaar zat.
“Dat zijn mijn ouders sletje, zorg maar eens heel goed voor ze, want het is uiteindelijk natuurlijk ook hun feestje, dat ze op deze dag mij de wereld op geschopt hebben. Pijp eerst maar mijn pa en als je hem stijf hebt ga je mijn ma klaar likken terwijl mijn pa je aan het neuken is. Julia aarzelde even om het met zo’n oude man en vrouw te moeten doen, maar dan bedacht ze wat ze beloofd had en dapper maakte ze de broek van de pa van Sam los, die tot dan keurig in zijn pak aan het tafeltje was blijven zitten. Sam had het niet van een vreemde. De pik van zijn vader was minstens zo groot en dik, alleen werd deze omringd door een weelderige bos muisgrijs schaamhaar. Gulzig viel Julia op de paal aan en met een paar keer zuigen en likken stond hij helemaal klaar voor actie.

Julia werd nu omgedraaid en met haar hoofd onder de rokken van moeders geschoven terwijl pa inmiddels haar kut aan het vullen was met zijn ouwe pik.
Met haar handen schoof Julia de ouderwetse onderbroek van moeders opzij en ook hier prijkte een muisgrijze haardos voor haar neus. Met lange halen van haar tong ging Julia tussen de kutlippen van de oude vrouw door en proefde al snel, dat de vrouw opgewonden werd. Door de rok heen voelde ze hoe er handen op haar achterhoofd begonnen te drukken en zo werd haar tong steeds dieper in de kut gedwongen. Met haar vingers speelde ze met de clit van de vrouw en dan was de vrouw waar ze wezen moest. Ze kneep haar benen dicht en Julia kreeg het even behoorlijk benauwd en dan kwam de vrouw hard kreunend en schokkend klaar. Pa had wat langer nodig op zijn leeftijd, maar hij wist nog wel goed met zijn gereedschap om te gaan en Julia genoot van hoe hij haar neukte.
Ze besefte ook, dat het gevoel precies hetzelfde was en dat het dus maar tussen je oren zat om door een jonge vent geneukt te willen worden. De scheuten van geilheid en genot schoten op dezelfde manier door haar lijf als dat ze door Sam of Ray geneukt werd. Trillend op zijn benen kwam de oude man klaar en de rest van de avond heeft hij weinig van meegekregen. Maar dat zal hij er ongetwijfeld graag voor over gehad hebben.

Julia kreeg nu even een momentje rust omdat op een wand met een beamer de beelden werden vertoond waar Julia haar kunsten tot op dat moment meer dan levensgroot op vertoonde, die met de camcorder waren opgenomen. Ze vond hetzelf ook erg geil om naar te kijken en dacht er geen moment bij na, dat dergelijke beelden ook wel eens een eigen leven zouden kunnen gaan leiden. Iedereen stond naar het filmpje te kijken en intussen werd ook het buffet goed aangesproken. De drank vloeide zoals het op een goed feest hoort en zodra het filmpje afgelopen was werd Julia weer meegevoerd naar het midden van de zaal.
Iedereen had wel zo’n idee, dat er iets stond te gebeuren, want op de grond was een neef van Sam gaan liggen, die Julia moest gaan pijpen. Vol overgave stortte ze zich op de best stevige en lange pik en toen hij helemaal stijf begon te worden had ze best moeite om dat gevaarte in haar mond te houden. Uiteindelijk vond de man het genoeg en dirigeerde Julia met haar kut over zijn pik heen, die de toch wel al aardig ingeneukte kut van Julia nog behoorlijk oprekte. Maar het lukte Julia om hem in haar kut op te nemen en langzaam liet ze zich steeds verder over de pik zakken, tot ze met haar kont op zijn ballen zat. Voor haar werd haar een nieuwe pik aangeboden om te zuigen en terwijl ze met haar kut heen en weer begon te schuiven over die grote pik zoog ze de verse pik haar mondje in. Deze man was duidelijk al weer wat meer opgewonden geraakt van het schouwspel wat hij net had gezien en was al snel op volle sterkte. Deze pik was minder dik dan de pik die Julia al in haar kut had, maar toch ook wel een stevige worst. Ook deze man trok zijn pik uit haar mond en die werd direkt weer gevuld met een andere pik, die al hard stond van zichzelf. Vol overgave begon Julia deze derde pik te pijpen en dan voelde ze hoe haar ster werd ingesmeerd en wist ze dat de ultieme neukpartij ging gebeuren.

Haar ster werd soepel gemaakt en dan zakte de pik die ze net hard had gezogen haar darmen in. In alle gaten was ze nu gevuld en Julia wist niet wat haar overkwam. Drie grote zwarte pikken schoven in en uit haar lijf en ze voelde ook hoe de pikken in haar kut en kont langs elkaar schoven. Helemaal door het lint ging ze van geilheid en als ze niet zo’n dikke pik in haar pijpbekkie had gehad, dan had ze van geilheid zeker de hele Wallen bij elkaar gegild. Het leek wel of de mannen steeds dieper in haar gingen en de stoten waarmee ze haar neukten werden ook steeds harder. Haar lijf werd heen en weer geschoven tussen de pikken en haar tieten dansten op het ritme van de stoten, tot het moment dat ze voeelde dat de man, die ze aan het pijpen was haar tieten vast greep en haar tepels begon te bewerken met zijn vingers. Dit was allemaal teveel voor Julia en terwijl ze haar rug kromde kwam ze spuitend klaar op al dat neukgeweld. Haar geil werd gewoon langs de pik in haar kut naar buiten geperst. De mannen neukten gewoon stevig door en het orgasme leek maar niet op te houden. De schokken bleven door het lijf van Julia gieren en ze kwam pas weer tot rust toen de eerste twee mannen hun geile zwemmertjes in haar kut en kont spoten. De man voor haar trok nu ook zijn pik terug en terwijl Julia uitgeteld op de vloer lag bij te komen spoot de derde man zijn zaad over haar tieten.

Nadat ze was bijgekomen van haar heftige orgasmes keek Julia om zich heen en zag nog minstens tien man met een harde pik naar haar staan kijken.
“Dat was echt werelds, dat wil ik nog meer” riep ze naar de mannen en dat was natuurlijk niet tegen dovemansoren gezegd. Al snel waren haar gaten weer allemaal gevuld en begon de viervoudige paringsdans opnieuw. Hard werd Julia weer genomen en ze liet zich maar al te graag zo nemen, ze genoot van al die pikken, die haar geile lijf vulden en elk plekje raakten. Ze hield het niet voor mogelijk, maar weer wisten de mannen haar klaar te neuken en nu zakte ze echt door haar armen en zakte met haar hoofd op de grond. Totaal uitgeput van alle orgasmes rolde ze van de pikken af en lag nu met haar benen wijd uitgestrekt op de vloer op adem te komen. De mannen waren echter nog niet gekomen en trokken zich nu verder af boven haar lijf. Vaag zag ze de pikken op haar lijf gericht worden en ook andere mannen voegden zich nu bij de kring rond Julia en begonnen zich af te trekken. Het duurde niet lang voor de eerste stralen over haar tieten gespoten werden en ook haar gezicht, haar kut en elk ander plekje van haar lichaam kreeg een zaadregen te verduren. Een bukake pur sang, een echte zaaddouche kreeg ze over zich heen. Haar ogen zaten dicht van het zaad en ook haar mond had redelijk wat zaad binnen gekregen van de beste zaadmikkers in het gezelschap.

Plotseling voelde Julia na een tijdje een aantal zachte handen over haar lichaam gaan en ook haar ogen werden voorzichtig schoongemaakt. Toen ze haar ogen opende zag ze dat de nichtjes van Sam zich om haar bekommerden en haar aan het wassen waren. Toen ze genoeg schoongemaakt was om op te kunnen staan werd ze door de mooie zwarte meiden meegenomen naar een peeskamer, waar een groot rond bad in zat en dat al gevuld was met heerlijk warm water. Julia werd in het bad gelegd en de drie meiden stapten bij haar in het bad en begonnen haar weer te wassen en te strelen. Haar haar werd gewassen en elk plekje van haar lijfje werd grondig schoon gemaakt. Julia voelde hoe zelfs vingers in haar kut en kont gleden om haar daar ook te spoelen en ze voelde haar krachten terug komen. Ze werd weer geil van alle aanrakingen en toen er een zwart glad kutje voor haar gezicht kwam omdat ze iets wilde pakken wat naast het bad lag kon ze zich niet inhouden en zoog haar mond vol op die geile zwarte pruim. Het zwarte meisje was even verrast van deze verwennerij, maar liet zich dan heelijk beffen door Julia. Julia zoog en likte het kutje zo fanatiek, dat het meisje al snel kwam en gillend en kreunend steun moest zoeken bij de rand van het bad. De andere meiden wilden nu ook en ze doken met zijn allen op het kingsize bed in de peeskamer. Op elke kut zat al snel een mond gezogen en het was een kronkelende massa van zwarte en blanke ledematen op het bed. Kutjes werden gevingerd en gezogen en de vier vrouwen maakten met hun gekreun zo’n lawaai, dat al snel de kamer vol liep met de mannen, die op het lawaai af kwamen. Onder luid applaus kwam de ene na de andere krolse meid klaar op het bed en nadat ze wat waren bijgekomen werden ze tussen de mannen in meegenomen naar de zaal voor het dessert.

Op de tafel waar eerst het koude buffet had gestaan lagen nu allemaal spiegels, met daarop een glanzende metalen deksel. Julia dacht dat het gewoon een buffet met ijs en vruchten zou zijn en had best trek gekregen van alle emoties en inspanningen van die avond. Maar toen de deksels werden opgetild zag Julia dat er alleen maar dunne lijntjes op de spiegels zichtbaar waren. Sam liep als jarige het eerste naar de tafel. Nam een dun pijpje uit een bakje en plaatste dat in een neusgat voor hij voorover boog en een lijntje opsnoof, met zijn andere neusgat herhaalde hij dit en hierna gingen de andere gasten ook stuk voor stuk naar de tafel om hun lijntje coke op te snuiven. Omdat echt iedereen het deed wilde Julia niet achterblijven en ze was eigenlijk ook wel nieuwsgierig wat dat spul dan wel met je zou doen. Ze snoof met een pijpje hard het witte poeder haar neus in en ze dacht dat haar hoofd ontplofte. De anderen waren het duidelijk gewend en bij haar sloeg het in als een bom. Ze voelde zich duizelig worden en kon nog net gaan zitten voor ze om zou vallen. Langzaam voelde ze nu het gevoel zich over haar lichaam verspreiden en een roes kwam over haar. Alle spanningen verdwenen uit haar lijf en ze voelde zich steeds fijner. Ray had haar echter in de gaten gehouden hoe ze zou reageren en ze voelde hoe ze als een klein kind onder haar oksels en in haar knieholtes werd opgetilt en voor de rest kon ze zich weinig meer van de avond herinneren.

Het enige wat ze de volgende dag bij het wakker worden wist, was dat ze hele vreemde dromen had gehad en in haar dromen met verbazing naar zichzelf had gekeken. Het blije en ontspannen gevoel overheerste alles en ze vond het jammer, dat ze wakker was geworden en die droomwereld vervaagde. Ze opende haar ogen en zag naast haar in het bed Sam liggen, die nog vredig lag te slapen. Zachtjes gleed ze uit het bed en liet Sam verder slapen. Ze was kennelijk in het huis van Sam en had er geen idee meer van hoe ze daar gekomen was. Ze was nog steeds naakt en haar kutje was ook nog niet opnieuw afgesloten met het slotje. Naast de slaapkamer ontdekte ze een badkamer en nadat ze de tussendeuren had gesloten ging ze zich zo geluidloos mogelijk douchen. De douche deed haar goed en de laatste vage flarden verdwenen uit haar hoofd. Ze had best honger gekregen, maar dorst niet zomaar eten te gaan zoeken in het huis van Sam. In de woonkamer vond ze wat tijdschriften en zo zat ze dan naakt op de bank in een vreemd huis de Playboy door te bladeren. Ze had nooit zo op dergelijke bladen gelet, maar nu keek ze er anders naar, ze ging haar eigen uiterlijk vergelijken met de meiden op de foto’s en bemerkte, dat ze daar helemaal niet voor onder hoefte te doen. Ze vergeleek tieten en ook billen en buikjes en uiteindelijk was ze best tevreden over haar vergelijkingen. Ze zou daar helemaal geen gek figuur slaan in zo’n blad.

Ze was zo verdiept in de bladen, dat ze niet had gehoord, dat de deur van de kamer was open gegaan en dat Sam haar geammuseerd stond te bekijken.
“Val je op meisjes” hoorde ze Sam opeens zeggen. Verschrikt keek ze op en stamelde, dat ze alleen maar had zitten bladeren omdat ze hem niet wakker wilde maken en er geen andere tijdschriften lagen. Terwijl ze dit zei, viel haar oog op de enorme ochtenderectie van Sam.
“Zo te zien heb je nog wel zin om je verjaardagscadeautje nog even te benutten voor ik weer opgehaald wordt door Ray vanavond” lachte Julia naar Sam. “Hoe en waar wil je me hebben, zeg het maar ik ben er nog de hele dag voor jouw plezier”
“Volgens mij heb jij er ook best je plezier van en heb je gisteren de avond van je leven gehad geile dondersteen” troefde Sam haar af.
“Het was wel heel erg geil om zo dubbel genomen te worden en ook alle andere dingen, die er gebeurden heb ik van genoten” bekende Julia.
“Pak die laptop daar maar even van tafel en kom dan maar ermee op mijn schoot zitten” zei Sam.
Julia begreep niet wat Sam met de laptop wilde, maar ze ging hem halen zoals hij haar vroeg. Terwijl Julia op Sam zijn schoot ging zitten voelde ze hoe hij zijn pik in haar kut schoof en zonder enige moeite zakte ze helemaal over die grote pik heen om met haar gezicht van hem af vastgepind te zitten op zijn schoot met de laptop voor zich.

Sam liet haar in de browser “Ray’s-Hot-chicks” intypen en Julia zag een pornosite in beeld komen met allemaal trailers van films die je kon bekijken.
“Klik eens op de link voor nieuwste films” zei Sam. Het beeld opende en Julia zag gelijk dat op het laatst toegevoegde filmpje haar gezicht vol in beeld kwam, terwijl ze een grote zwarte pik aan het afzuigen was. Onder de promo stond het aantal malen, dat de promo was bekeken en die stond al op over de 10,000.
“Je optreden gisteren is een kaskraker meid, Ray was ook super enthousiast over het resultaat en wil nog meer met jou opnemen,” zei Sam terwijl hij de film aanklikte en de hele film werd ingeladen. Julia zag hoe ze op het feest binnenkwam en de hele avond herhaalde zich voor haar ogen, ze zag weer hoe ze gesandwiched was en hoe ze met de nichtjes had liggen beffen. Ze werd bloedgeil van de beelden en ongemerkt was ze intussen stevig de pik van Sam aan het neuken. Pas toen de geilheid echt toe begon te slaan en ze de geilscheuten door haar kut voelde trekken realiseerde ze zich wat ze aan het doen was en ging er toen vol in op. Ze begon Sam te berijden als een volleerde amazone en terwijl ze op het beeld zag hoe haar tieten onder werden gespoten voelde ze hoe Sam zich in haar leeg spoot. Julia wipte nog heel even door op de slapper wordende pik van Sam en dan moest Sam snel ingrijpen om zijn laptop te redden, want die dreigde bij het orgasme van Julia op de grond te donderen.

Julia wilde hierna ook andere filmpjes bekijken en zag van alles en nog wat voorbij komen. Van harde SM tot Gay en dierensex toe was er te vinden op de site en Sam legde haar uit, dat de site wereldwijd was te zien en dat er ook een aantal films op betaalde tv-zenders te zien waren. Ze hadden zo een tijdje door gebracht en het was inmiddels al ruim in de middag. Ze waren laat opgestaan en de tijd was gevlogen met het kijken naar de filmpjes.
“Ik wil je nog wel een keer uitgebreid in al je gaatjes neuken voor ik mijn cadeautje weer in moet leveren bij Ray” zei Sam en Julia had daar helemaal geen probleem mee.
Ze was bloedgeil geworden van het kijken naar de filmpjes en huppelde vrolijk voor Sam uit naar de slaapkamer.
Ze ging op haar knieën op bed zitten en nam de pik van Sam in haar handen. Wat voelde dat toch heerlijk, zo’n warme pik in je handen en de zachtheid van die ballen. Ze was Ray nu dankbaar, dat hij haar ontmaagd had en ze nu zo volop van al dat lekkers kon genieten. Als een uitgehongerde wolf viel ze op die grote pik aan en likte vanaf zijn ballen omhoog naar zijn eikel en dan weer terug om vervolgens zijn ballen ieder apart in haar mond te zuigen. Sam kreunde bij deze goddelijke behandeling en stond met gesloten ogen te genieten. Julia likte rond zijn eikel en speelde met haar tong tegen zijn toompje voor ze eindelijk zijn eikel in haar mond nam en hem diep in haar mond en keel liet glijden. Dan trok ze zich weer terug om vervolgens weer de hele lengte te verslinden. Sam voelde dat hij dit niet lang meer vol ging houden. Hij duwde Julia van zich af en liet haar op handen en knieën op het bed zitten. Sam twijfelde in welk gaatje hij haar zou gaan neuken. Allerbei de gaatjes ging hij niet meer halen, daar was hij al te ver voor. Hij koos voor haar kontje en moeiteloos gleed hij dat zalige nog steeds strakke kontje van die blonde geile meid in. Hij liet zich helemaal in haar zakken en begon dan te stoten.
“JJJJJJaaaaaaaa, nnnnnnaaaaiiiiiii me in mijn rrrreeeeeettttttt…”gilde Julia uit en ze begon hard terug te stoten met haar kont om die pik nog harder te voelen. Julia kwam hard klaar en kneep met haar kont stevig in de pik van Sam, die hierop ook zijn zaad in haar darmen spoot en zo lagen ze samen op elkaar uit te hijgen.

Nadat ze op adem waren gekomen zagen ze dat het nu echt tijd werd, dat Julia zich ging douchen, want Ray kon elk moment daar zijn en die wilden ze beiden niet laten wachten. Julia was net klaar met douchen en haar haren waren nog nat, toen Ray aanbelde. Sam deed open voor Ray en bedankte hem nogmaals uitvoerig voor het prachtige cadeau dat hij had gekregen en dat hij het helemaal niet erg zou vinden wanneer Ray volgend jaar met hetzelfde cadeau aan zou komen voor zijn volgende verjaardag. Ray grijnsde naar Sam en vertelde, dat het filmpje van die avond al zijn verwachtingen had overtroffen en dat het op die manier voor allebei een zeer geslaagde avond was geworden. Ray gaf Julia een badjas om aan te trekken en zo gingen ze samen terug naar het huis van Ray.

Intussen zat aan de andere kant van de wereldbol een Nederlandse zakenman op zijn hotelkamer zich te vervelen en die besloot om maar eens een porno te gaan bekijken op het betaalkanaal van het hotel. De waarschuwing, die je wel eens bij het journaal hoort, dat de nu volgende uitzending schokkende beelden bevat was in dat geval zeker op zijn plaats geweest.

Hoe dat afloopt lees je in het volgende deel.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir