Onder de douche.

Onder de douche.
Onder de douche.

Het is alweer even geleden dat ik samen met mijn vaste maatje van elkaar genoten heb. Ik stuurde hem een sms met de vraag of ie thuis was, alleen uiteraard…
Hij stuurde me een bericht terug dat hij zo onder de douche ging en de achterdeur los zou laten voor me zodat ik naar binnen kon.
Zo gezegd zo gedaan en ik stond niet veel later binnen om ergens boven de douche te horen. Ik ging rustig naar boven en begon te kijken hoe mijn vriend zich geil aan het wassen was. Hij had een beginnende erectie dus ik kon zien dat hij het lekker vond om door mij bekeken te worden. Ik begon mijzelf te strelen en in zeer korte tijd klopte mijn geile pik hard in mijn broek.
Ik begon mezelf uit te kleden en deed een paar stappen de badkamer in om hem mijn lijf en harde lul te laten zien. Hierop was de reactie van zijn lijf dat zijn lul in een keer helemaal paraat stond. Wat een mooi gezicht in combinatie met het warme stromende water over zijn heerlijke lijf.
Ik had inmiddels mijzelf geheel uitgekleed en stond met een kloppende lul naar hem te kijken en mezelf te strelen. “kom er toch lekker bij staan’ zei hij tegen me, dat liet ik me geen twee keer zeggen en stapte bij hem onder de warme douche.
Ik omhelsde en kuste hem op zijn mond, en alhoewel we niet vaak zoenen werd dit keer mijn kus beloont met zijn tong en we toonden er heerlijk op los onze lijven stevig tegen elkaar gedrukt met et warme stromende water over onze lijven.
Ik kon het niet langer spannend houden en ging door mijn knieen en begon mijn vriend heerlijk te pijpen. Hij pakte de bovenkant van mijn hoofd en begon mijn mond te neuken met zijn harde lul.
Mijn eigen pik stond op springen inmiddels en ik voelde het voorgeil er uit lopen.
“ik wil jou proeven” zei hij en trok me omhoog. Hij begon me te pijpen zoals ik nog nooit door hem gepijpt was, zo diep, zo warm, zo lekker…….STOP! zei ik na een paar minuten……..ik kom zo man!….
Ik liet hem omdraaien met zijn rug naar me toe, kont naar achteren gestoken en begon hem te likken. Hij kreunde van genot, met mijn ene hand streelde ik zijn heerlijke mannenkutje en met mijn andere hand begon ik stevig aan zijn lul te trekken. Ohw wat voelde dat lekker, die dikke lul in mijn hand en mijn tong in zijn gaatje.
Ik stond op en deed wat shampoo op mijn kloppende lul en duwde die vervolgens ineens bij hem naar binnen. Ik neukte hem stevig in zijn kontje en hij kreunde van genot, ook nu trok ik hem stevig af al neukende.
Ik voelde mijn lading aankomen en hij nu inmiddels ook, ik trok mijn lul uit zijn kont en draaide hem om om hem te pijpen. Niet veel langer spoot hij zijn warme lading in mijn mond, ik zoog elke druppel uit zijn nog kloppende lul. was wasten elkaar, stapten onder de douche vandaan en begonnen elkaar af te drogen.
“Nu jij nog” zei hij en ik zag dat zijn halfslappe pik weer begon te groeien…..
We gingen naar de slaapkamer en hij beval mij op een hoge stoel te gaan zitten. Hij maakte zij vinger nat en begon mijn gaatje te verwennen. Nu kreunde ik van genot, ik stond op springen inmiddels……begon te hijgen dat ik wilde komen……….
Hij gaf me nog een tongzoen, maakte zijn lul nat met speeksel en duwde hem zachtjes bij me naar binnen in mijn strakke mannenkutje. Hij begon zachtjes te pompen en boog mij naar achteren en zichzelf naar voren zodat hij mij nog net kon pijpen.
Dit hield ik niet lang vol en ik voelde het zaad in mijn ballen opborrelen. “Ik ga komen zo” zei ik hem hij knikte zei hmm hmm en ik kon het niet langer houden en kwam klaar hortend en stotend in zijn mond, mijn hoeveelheid zaad was teveel voor hem en hij liet het over mijn ballen uit zijn mond lopen. Ik voelde zijn lul strakker worden in mijn kloppende gaatje en vrijwel meteen stootte hij nog dieper in mijn kontje om deze vervolgens vol te spuiten met zaad……..
Wat een geil gevoel was dat. We gaven elkaar nog een kus en zijn nog maar eens gaan douchen…….
Wat een geile middag was dat, ik hoop dat er nog vele volgen….

XXX Macco

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir