Voor bij 2

Voor bij 2
Kom , dan gaan we ons Effe opfrissen onder de douche. We kunnen dat wel gebruiken. Deze Douche ruimte was best normaal. Vergeleken met de ruimte waar ik eerder onder behandeling was geweest. Ze zetten de kraan aan en ging er onder staan. Kom er maar bij hoor . Anders kan ik je niet wassen. Mij wassen ? Zijn de rollen nu omgedraaid ? Vertwijfeld stapte ik bij Angela onder de douche. Waarschijn was dat goed te zien want ze zei . Het is goed zo voor even . Ze pakte een fles doucheschuim en goot was spul over mijn schouders en buik. Ze zetten de fles weer terug in het rek en begon mij met haar handen over mijn lichaam te glijden. Ik pakte ook die fles en goot wat van dat geurige spul over haar borsten. Pakte haar beet en trok haar naar me toe en sloot haar in mijn armen. Ik begon zachtjes met mijn gladde lichaam langs haar lichaam te glijden. Ooooeeeii , dat is lekker. Ja he lekker glibberen. Maar het kan nog veel lekkerder fluisterde in haar oor. Hmmm , nog lekkerder ??? Terwijl we onder de douche onze glibber dans deden , begon ik bij Angela haar oorlelletje te likken en te zuigen . Ze moedigde me aan , door haar lichaam nog meer tegen me aan te drukken. Ze begon het nu ook bij mij te doen en al snel vonden onze tongen elkaar. De ruimte werd met kleine kreetjes gevuld. Na een tijdje liet ik haar los en draaide haar om. Ik spoot weer wat spul uit die fles , maar nu op haar rug. Smeerde het uit op haar rug en trok haar weer naar me toe. Nu stond ze met haar heerlijke billen tegen mijn onder buik aan. Dit was een zeer prettig onderbuik gevoel. Mijn pik begon ook een holte op te zoeken. Angela begon met haar billen te draaien. Dat maakte me gek. Ik duwde nu mijn pik haar kut in . Ze begon zachtje tegen mij op te rijden. Ik had mijn arm om haar middel geslagen en op die manier kon ik , door de natte krulletjes heen , haar klitje vinden. Zo bleven we een tijdje rustig door gaan. Het was echt heerlijk , haar zo intens tegen mij aan te voelen. Ik kon het ook niet laten om zo af en toe aan haar oorlelletje te knabbelen. Wat er voor zorgde , dat ze onrustiger werd. Ze hijgde steeds harder en ze verhoogde het tempo ook. Ik voelde haar kut steeds strakker om mijn pik schuiven. Pomp eens wat harder , ik voel dat ik er bijna ben. Kop op !!! Kreunde ze ongeduldig . Ik voelde dat ik nu ook ging komen. Op dat moment leekt het wel of mijn pik helemaal uitgeknepen werd en dat gebeurde ook . Onder allerlij oer kreten. Even stond ik versuft onder de nog steeds stromende douche. Ik pakte dat ding van de haak en spoelde ons af.
Terug in de kamer zat John met een glas wijn bij de haard. Hij vroeg of we als afsluiting , ook een glaasje wilde. Eigenlijk zonder op een antwoord te wachten , schonk hij dat voor ons in. En schat heb je lekker met Sjuul gespeeld ? Ehhhmmm ! was het enige wat ze met een grote grijns op . Het was hier beneden goed te horen , dat het niet alleen een beetje opfrissen was. Maar jij bent toch aardig aan je trekken gekomen? Je heb lekker met Sjuul gespeeld en je heb mij nog eens lekker geneukt. Ik wilde ook eens een vreemde pik in mijn kut hebben. Hij heeft me lekker vol gespoten. Het was echt lekker. Ja , ik vind ook dat je een lekkere vrouw heb. Ik heb echt genoten van jullie.
Zal ik je maar eens naar huis brengen , Sjuul ? Dat is prima . Het is al laat en eer dat we bij mijn huis zijn , is het wel een uurtje later. Ik nam afscheid van Angela die ons uitzwaaide. In de auto hadden we het over wat we die dag beleeft hadden. Ook hadden we het over een mogelijke herhaling , over een tijdje. Voor de rest was het lampjes kijken.
John zette de auto stil in die straat waar ik woon. Het is zo’n hoofdstraat in de wijk. Die niet overdreven druk is , waar wel altijd wat op straat is. Ik deed mijn gordel los en wilde uitstappen. John pakte mijn hand beet. Niet zo snel , Sjuul. Ik wil wel even nog bedankt worden voor het thuis brengen. Ik keek hem even niet begrijpend aan. Hij begon zijn broek al open te maken. Hier ??? Ja jij gaat me nog maar eens lekker klaar pijpen. Dat is toch niet te veel gevraagd , zei John een beetje geïrriteerd. Ach waarom ook niet. Hij heeft een lekkere pik en het zal wel een tijdje duren voor ik die weer kan proeven. Ik boog naar zijn , al weer lichterlijk opstaande pik en nam hem tussen mijn lippen. Met mijn tong begon ik over zijn eikel te likken. Ik voelde dat hij weer stijf werd. Nu liet ik hem uit mijn mond gaan en likte langs zijn pik tot aan zijn balzak. Ergens buiten hoorde ik iemand lopen. Ik stopte . Ga maar door , ik hou het wel in de gaten. Je stopt pas , als ik het zeg. Dus ging ik maar verder. Terwijl de voetstappen onze auto naderde. Hmmm , wat een lekker vrouwtje is dat. Ze zou eens moeten weten wat jij aan het doen bent. Ik verhoogde mijn tempo en begon nu ook wat harder aan zijn pik te zuigen. De voetstappen gingen nu steeds verder van de auto vandaan. John zijn ademhaling werd sneller. Hij deed zijn hand op mijn achterhoofd en duwde die over zijn pik heen. Zijn pik zat nu diep in mijn keel. Hij liet mijn hoofd even los . Zo dat ik even zijn pik uit mijn keel en mond kon halen. Een dikke klodder slijm zat op zijn eikel. Hij herhaalde het nog een keer. Hield mijn hoofd nog wat langer vast dan die keer er voor. Nu hing er een dikke slijmdraad vanaf zijn pik naar mijn mond. Nog een keer werd ik over zijn pik heen geduwd. Het koste me moeite om bepaalde sappen binnen te houden. Nu bleef hij dit steeds herhalen tot hij begon te grommen. Nu voelde ik wat langzaam in mijn mond stromen. Zijn zaad ! Het was niet veel meer , maar dat is logisch na zo’n avond. Mag ik hem schoon likken ? ja graag , ik heb geen tisseus bij me.
Daarna namen we afscheid , Sjuul

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir