Susanne in de bouwkeet.

Susanne in de bouwkeet.
Susanne liep de trap op naar het perron en keek tegen de bouwkeet aan. Op het perron werd een kiosk gebouwd, en zij moest een verslag maken van de bouw voor haar opleiding. Susanne zat in het derde jaar van haar opleiding, dus ze had inmiddels al wel wat verstand van zaken. Maar ondanks haar talent voor schrijven, had ze niet zo veel zelfvertrouwen, en ze zag tegen elke opdracht een klein beetje op. Met een zucht probeerde ze die nervositeit van haar af te schudden, en ze liep naar de bouwkeet. Ze schraapte haar keel, en stapte op de aanwezige bouwvakkers af.
“Hallo?” zei Susanne, in een poging om de aandacht van de drie mannen te trekken. Toen ze naar haar omkeken, ging ze verder. “Ik had naar jullie opzichter gebeld, ik mocht jullie interviewen. Ik ben Susanne.” De mannen knikten en lachten vriendelijk. Zo onmerkbaar als ze konden, bewonderden ze het lichaam van het meisje. Susanne zag er iets jonger uit dan haar negentien jaar, en ze had een slank, meisjesachtig figuurtje. Alhoewel ze niet buitengewoon aantrekkelijk was, had ze wel mooie groene ogen en lichtgolvend, lichtbruin haar. Ze droeg een bril, maar die droeg alleen maar toe aan haar mooie ogen. Hoewel ze niet grote borsten had, pasten ze wel bij haar vormen. Maar het opmerkelijkste was haar vriendelijke gezichtje. Daarnaast had ze ook een lekker kontje; niet te strak, maar ook weer niet te dik. Kort gezegd had ze een gewone schoonheid.
De voorste man stapte naar voren en stelde zich voor, maar hij sprak te snel en binnensmonds, waardoor Susanne zijn naam niet meekreeg. Hij zag er ook niet al te intelligent uit, maar wel vriendelijk. Voordat hij het meisje aansprak, keek hij even op de stationsklok. Het was vijf over zes. Met een glimlach knikte hij naar zijn collega’s, en richtte zich toen weer tot Susanne. “Daar hebben we niks over gehoord van Hans, maar we zijn klaar voor vandaag. Kom gerust binnen, dan willen we je wel helpen.” Susanne knikte, en liep met de mannen mee naar binnen.
In de bouwkeet was het een puinzooi, maar dat had Susanne wel verwacht. Het viel haar wel mee dat een groot deel van de vloer leegstond. Er lag wel een flinke laag stof, maar dat kon ook niet anders. De heren klapten vier tuinstoeltjes open, en ze gingen samen zitten. Susanne ritste haar rugzak open, en trok er een notitieblok en een pen uit. Ze had zichzelf goed voorbereid op de opdracht, maar ze hield wat ruimte over om spontane vragen op te kunnen schrijven. Maar voordat ze aan de slag ging, wist ze dat het verstandig was om de mannen goed te stemmen. Ze wist dat bouwvakkers niet snel losmondig werden. Dus besloot ze om eerst een beetje met ze te kletsen.
Tijdens het kletsen stond één van de bouwvakkers op, en haalde vier biertjes uit een koelbox. Hij bood Susanne er ook één aan, en ze accepteerde. Als studente wist ze wel wat drinken was, hoewel ze maar een paar keer echt dronken was geweest. Alle vier zetten ze het flesje aan hun lippen, en meteen werd de sfeer al wat losser. Susanne gokte dat de mannen wel te interviewen waren als ze het biertje op hadden. Het eerste pilsje ging er langzaam in, dus na een paar minuten hadden alle mannen de fles leeggedronken. Met wat meer zelfvertrouwen haalde Susanne haar notitieblok en pen er weer bij. “Zullen we beginnen met het interview?” vroeg ze opgewekt. De mannen knikten, en Susanne begon haar lijst af te werken.
Hoewel de bouw van een kiosk niet bijzonder was, was Susanne wel behoorlijk grondig in haar onderzoek. De bouwvakkers moesten zich vaker dan één keer achter de oren krabben voordat ze een antwoord konden geven op haar vragen. Maar samen kwamen ze eruit, en met een uur had Susanne haar vragen uitgewerkt. Terwijl ze even afwezig het raam uitkeek, merkte ze dat het alweer donker was. Ze had niet verwacht dat de tijd zo snel verstreken was, en ze maakte aanstalten om haar spullen weer in te pakken.
“Blijf toch even lekker kletsen, joh,” zei één van de bouwvakkers tegen haar met een vriendelijke toon. Susanne keek de man aan, en zag zijn oprechte glimlach. Eigenlijk maakte het toch niet zo veel uit. Ze woonde op kamers, en ze had verder ook geen afspraken vanavond. En de mannen waren zo vriendelijk dat ze het een stuk gezelliger vond dan thuis op de bank hangen en naar een film kijken. Susanne werd wat rustiger, en ging weer zitten. Ze ging ook wat losser zitten. Door haar verschuiving bleef haar trui tegen de stoel, zodat de bouwvakkers even een glimp opvingen van haar buikje. Maar één van de mannen zag het echter, en hij prees zichzelf gelukkig.
Om wat vriendelijkheid te scheppen, stond Susanne op om het bier te halen. Maar de bouwvakker naast haar legde zijn hand op haar schouder en schudde glimlachend zijn hoofd. “Nee joh, dat hoef jij niet te doen. Je bent hier toch te gast?” vroeg hij retorisch, terwijl hij zelf naar de koelbox stapte. Susanne lachte om de manieren van de bouwvakkers. Zulke ridderlijkheid had ze niet achter hen gezocht. Ze pakte het flesje bier aan wat haar werd aangereikt, en ze gingen verder kletsen. Ze besloot om zich geen zorgen te maken over de tijd. Zij zou vertrekken wanneer de mannen vertrokken. Ze vond het wel gezellig, dus ze dronk gezellig mee met de vriendelijke bouwvakkers.
De tijd verstreek snel in de bouwkeet, en de bouwvakkers en Susanne hadden samen voor een krat aan flesjes bier opgedronken. De mannen voelden maar een beetje de invloed van de alcohol, maar Susanne was al behoorlijk aangeschoten in de tussentijd. De bouwvakkers vonden het absoluut niet erg, want zo konden ze Susanne bekijken zonder dat zij het merkte.
Door de onhandigheid van Susanne en de seksuele spanning van de bouwvakkers werd het onderwerp al snel seks. Het meisje vertelde openhartig over haar ervaring met seks, of beter gezegd, haar gebrek aan ervaring. Susanne vertelde dat ze nog maagd was, maar ze wist genoeg over seks. Ze had zelfs al een paar keer een dildo gebruikt. De mannen hingen aan haar lippen terwijl ze vertelde, en ze gingen dichter bij haar zitten. Ze staarden haast naar de voor hen jonge dame terwijl ze het ene na het andere over haar seksualiteit vertelde. Susanne begon zelf ook te merken dat ze een beetje opgewonden werd van de verhalen die ze deelde met de mannen.
Susanne merkte dat ze onhandig begon te praten, en wilde de spanning wat verminderen. “Maar wanneer is de laatste keer dat jullie hebben geneukt?” vroeg Susanne plots. De vraag kwam nogal onverwachts bij de mannen, maar omdat hun ondervraagster zo openhartig was, wilden zij hun ervaringen ook wel delen. Toevallig waren ze alle drie gescheiden, en ze hadden al een tijdje geen seks gehad. Verder bleken ze een normale seksualiteit te hebben. De ene man hield van andere standjes dan de andere, maar ze hadden geen rare fantasieën.
“We zijn eigenlijk wel weer aan een goede beurt toe,” zei de man naast haar plotseling, zonder er bij na te denken. De andere twee bouwvakkers keken hem verbouwereerd, evenals Susanne. Er viel een onaangename stilte in de bouwkeet, totdat Susanne begon te lachen om de opmerking. De man voelde zich opgelucht dat zij het niet als beledigend opvatte. Maar toch keek ze hem wel een beetje verbaasd aan. Met het lef van een echte student vroeg Susanne in op de man. “En wie zou je dan een goede beurt willen geven, dan?” vroeg ze lachend. Eigenlijk wist ze het antwoord wel, maar ze wilde zijn reactie wel eens zien. Terwijl ze dat ogenblik wachtte, merkte ze wel dat de vlinders in haar buik alleen maar sterker werden door deze sfeer, en niet minder zoals ze eerst gehoopt had.
Stamelend probeerde de bouwvakker het antwoord uit zijn strot te krijgen. “Eigenlijk wel met jou,” zei hij haast als een bekentenis. Op dat moment voelde hij zich best wel beschaamd. Totdat Susanne opeens de andere mannen vroeg om hun mening. “En jullie, dan?” De drie bouwvakkers keken elkaar verbaasd aan door de vraag van het meisje. Ze schoven allemaal nog een stukje dichter bij Susanne. De twee mannen die naast haar zaten, raakten met hun onderarmen haar nu al aan, doordat ze zo dicht bij haar zaten. De man die tegenover haar zat, keek Susanne met halfopen mond aan. De twee mannen stamelden ook, maar minder dan hun collega, “Ja, wij zouden jou ook wel een lekkere beurt willen geven.”
Nou werd Susanne behoorlijk verlegen. Omdat de mannen zo vriendelijk tegen haar waren, voelde ze zich niet geïntimideerd, maar hun bekentenis bracht haar wel van haar stuk. Ze wist even niet meer wat ze moest zeggen. In de stilte voelde Susanne hoe hevig haar opwinding was. Haar kutje begon een beetje nat te worden, en ze merkte dat haar tepels zich een beetje oprichtten. Maar toch bleef ze stil, totdat één van de bouwvakkers de stilte verbrak met een vraag.
“Wat vind je daarvan?” vroeg de man rechts van haar, die zijn hand op haar hand legde. Natuurlijk had Susanne daar niet meteen een antwoord op, maar zijn aanraking stelde haar wel gerust. En het voelde wel goed door de opwinding die ze voelde. Toen de bouwvakker aan haar linkerkant haar ook zo aanraakte, werd ze alleen maar zekerder dat ze het wel lekker zou vinden. Maar pas toen de man tegenover haar zijn hand op haar bovenbeen legde, wist ze het zeker. Met een beetje verlegenheid in haar stem, gaf ze toe. “Het lijkt mij ook wel lekker.”
Dat was de enige aansporing die de bouwvakkers nodig hadden. De grote mannen begonnen met hun handen het lichaam van het meisje te verkennen, en alhoewel Susanne het een beetje onwennig vond, genoot ze er wel van. Meteen ging de gedachte door haar heen dat zij de mannen ook wel wilde betasten. Met haar rechterhand begon ze de bult in de broek van de bouwvakker aan te raken. Die genoot ervan, maar hij wilde meer, net zoals de andere twee mannen.
De bouwvakkers stonden op, waar Susanne een beetje van schrok. Maar de vriendelijke glimlach van de mannen liet haar zorgen verdwijnen, en ze stond zelf ook op. Net nadat ze goed en wel stond, begonnen de bouwvakkers haar uit te kleden. Susanne hoefde zelf niks te doen, behalve haar armen op te lichten. Als kinderen in een snoepwinkel keken de bouwvakkers naar haar lichaam, en bekeken haar rode ondergoed aandachtig. Maar binnen een paar seconden was Susanne helemaal uitgekleed en stond ze poedelnaakt voor de mannen. Ze konden zien dat het meisje op vakantie was geweest, want haar borsten en bikinilijn waren bleker dan de rest van haar prachtige lichaam. Ondanks haar negentien jaar, had ze alleen nog maar lichte dons op haar schaamheuvel. De bouwvakkers verwonderden zich over de zachte huid van het meisje, en streelden haar dan ook herhaaldelijk.
Terwijl ze de strelingen van de grote handen van de bouwvakkers lekker vond, wilde ze ook wel wat te zien hebben. Doordat ze aangeschoten was, vroeg ze het wel een beetje brutaal. “En waarom gaan jullie niet uit de kleren, heren? Ik wil jullie pikken zien!” Als Susanne haarzelf terug zou kunnen horen wanneer ze nuchter was, zou ze van zichzelf schrikken. Maar desondanks gaven de mannen gehoor aan haar vraag, en trokken meteen hun eigen kleren uit. Het duurde wat langer dan het uitkleden van Susanne, maar zij hielpen elkaar ook niet. De bouwvakkers werden wel aangespoord door hun opwinding, en binnen een minuut stonden zij ook bloot voor het meisje, die hen goedkeurend naar hen keek. De mannen waren groot geschapen in lichaam en geslacht, wat Susanne zeker beviel. Ze lachte om de situatie, niet omdat het grappig was, maar omdat ze dronken was. De mannen konden het wel waarderen, want ze wisten dat het zeker niet aan hun grootte lag.
“Jullie zien er lekker uit,” zei Susanne in haar aangeschoten bui. Onverwacht was ze een tegenstelling tot de bouwvakkers. Waar de mannen haar zachtjes streelden en vleiden, pakte zij meteen de pik van één van de mannen. Nogal onwennig begon ze hem af te trekken. Het was duidelijk dat Susanne nog nooit een jongen had afgetrokken, laat staan zo’n grote man, maar dat maakte zijn genot er niet minder om. Maar ze was er bewust van dat er nog twee andere mannen waren. Dus pakte ze ook de stijve van één van de andere man. Nou had ze geen handen meer over, maar in haar aangeschoten bui had ze toch een goed idee. De laatste bouwvakker, de grootste van de drie en een zwarte man, stond achter haar, en ze wreef met haar billen tegen zijn pik aan, wat hij net zo lekker vond als aftrekken. Hij had toch toegegeven dat hij op kontjes viel, dus dit was ideaal voor hem.
Ondertussen bleven de mannen haar lichaam betasten en strelen. Haar huid was zo zacht, dat de mannen zich erover bleven verwonderen. Maar ook haar borsten en kutje kregen meer dan genoeg aandacht. Haar tepels werden zachtjes en voorzichtig gestreeld, zodat ze nog stijver werden dan ze al waren. Toen één van de mannen haar schaamlipjes begon te roeren, voelde hij haar vocht. “Zo, zo, je bent al nat!” merkte hij op. Susanne kon alleen maar lachen om de opmerking, terwijl ze harder aan zijn stijve trok. Hij stak zijn vinger in haar kutje, en begon haar zachtjes te vingeren. Dat merkte ze, en ze begon zachtjes te kreunen van genot.
Eén van de andere bouwvakkers richtte zich nu op haar borsten, die hij zachtjes begon te likken en te strelen. Hoewel ze niet groot waren, genoten Susanne en de grote man allebei van de massage. De man achter haar kon dus niet meer haar borsten en kutje verwennen, maar hij wist al te goed hoe hij een vrouw moest verwennen. Hij begon haar in haar nek te kussen en zachtjes te likken, en de rest van haar lichaam te strelen.
Susanne kon al die verwennerij maar even volhouden. Ze voelde hoe het gevoel in haar buik zich begon te ballen en op te kroppen, terwijl de spanning steeds maar werd opgevoerd. Toen één van de bouwvakkers een tweede vinger in haar kutje liet glijden, kon ze het niet meer ophouden. Ze begon te schokken terwijl de spanning explodeerde in een spetterend orgasme. Het was zo intens, dat ze niet eens meer goed kon staan. De bouwvakkers lieten haar rustig op de grond zakken, haar steeds verwennend om haar orgasme te verlengen. Toen haar orgasme in haar volle hoogte was, opende Susanne haar mond en begon haar genot luidkeels uit te kreunen en kermen.
Het duurde tien minuten voordat Susanne weer bij was gekomen van haar knallende orgasme. Voor even was ze helemaal van de wereld. In de tussentijd hadden de bouwvakkers een kleed onder haar neergelegd. Toen Susanne haar ogen opende, zag ze de drie naakte mannen, met halfstijve pikken. Ze was een flinke tijd weg, waardoor ze hen niet kon bevredigen. Met een lachende stem zei één van de mannen: “Nou hebben wij jou naar een orgasme geholpen, nu is het onze beurt voor een lekkere beurt.” Hij sloot zijn zin af met een knipoog, en Susanne wist wel wat hij bedoelde. Zij keek vragend naar het kleed onder haar, en één van de andere bouwvakkers praatte haar bij. “We hebben dat kleed altijd bij ons, voor het geval dat zoiets als dit zou gebeuren. We dachten nooit dat het zou gebeuren, maar nou jij er bent, ben ik er blij om dat we dat ding hebben. We willen toch een schone werkplek hebben?” zei hij met een knipoog. Eigenlijk interesseerde het haar niets, want zij wilde weer die pikken in haar handen en tegen haar billen. Ze wankelde weer omhoog, en greep de pikken vast. De zwarte bouwvakker nam zijn plaats achter haar. De mannen waren nou wat voorzichtiger met hun strelingen, maar Susanne des te minder.
“Wat ben jij een lekker sletje,” fluisterde de bouwvakker achter haar in haar oor. Ze keerde haar gezicht naar hem, en glimlachte ondeugend. “Ben ik een sletje, ja?” vroeg ze nieuwsgierig. Zonder op een antwoord te wachten, ging ze op haar knieën, wankelend. Nou was ze met haar hoofd naar de grote, zwarte man gericht, of beter gezegd, naar zijn stijve pik. Met haar beide handen bezet, nam ze de schacht in haar mond en begon hem onwennig te pijpen. De andere twee bouwvakkers keken hem ietwat jaloers aan, maar ze wisten dat ze niets te klagen hadden. Zij werden ook verwend door een meisje die naar hen toe was gekomen met de bedoeling om ze te interviewen.
Maar Susanne had niet alleen aandacht voor de zwarte pik in haar mond. Ze besloot om af en toe de pikken af te wisselen, zodat ze allemaal even veel verwend werden, net zoals zij zo heerlijk tot haar orgasme werd gebracht. De mannen merkten wel op dat Susanne ontzettend snel de fijne kneepjes van het aftrekken en pijpen onder de knie kreeg. De bouwvakkers begonnen ook zachtjes te kreunen door de heerlijke handen en mond van Susanne.
“Dit is heerlijk, meisje,” zei één van de mannen opeens tussen het kreunen door, “maar we willen meer. In welk standje zou je het liefst ontmaagd willen worden?” vroeg hij direct. Voor Susanne was het niet meer de vraag of ze ontmaagd wilde worden door de heerlijke, fors geschapen mannen, maar hoe ze die ervaring mee wilde maken. Susanne nam de stijve uit haar mond, en beantwoordde de man. “Mij lijkt op z’n hondjes ontzettend geil,” zei ze enthousiast. De mannen knikten, en even was het de vraag wie dit heerlijke meisje mocht ontmaagden. Uiteindelijk besloten ze dat de man die zich het eerst aan haar voorstelde dat mocht doen. “Hij heeft je als eerst gezien en aangeraakt, dus hij mag jou hebben,” zeiden de andere twee bouwvakkers lachend. Susanne lachte mee, en maakte hem klaar door hem even helemaal stijf te pijpen. Net bij die laatste pijpbeurt begon ze te zuigen op zijn pik. Zijn kreun liet haar weten dat ze het goed deed, maar ze haalde zijn pik uit haar mond.
Susanne ging op haar handen en knieën zitten, terwijl de andere twee mannen al voor haar stonden om afwisselend gepijpt en afgetrokken te worden. Ze moest één hand op de grond houden om haar lichaam in haar standje te houden. Afwachtend keek ze naar achteren. Hij ging achter haar zitten op zijn knieën. Lichtelijk bezorgd vroeg hij: “Ben je er klaar voor?” Susanne knikte gretig, en wachtte zijn heerlijke pik in haar kutje af. Haar maagdenvliesje was al doorboord. Er zou geen pijn zijn, wat het vooruitzicht alleen maar beter maakte voor haar.
In één krachtige stoot kwam hij in haar. Meteen voelde ze hoe ze werd opgevuld door zijn forse, stijve penis. Ze deed haar mond open om te kreunen, maar meteen deed de zwarte bouwvakker zijn pik in haar mond, waar ze op begon te zuigen in het ritme van zijn stoten. Als laatste werd de andere bouwvakker afgetrokken, ook met hetzelfde ritme. De genotvolle kreunen van Susanne werden gesmoord door de grote, zwarte pik, maar de mannen maakten hun genot duidelijk hoorbaar. Er was niemand meer op het station, dus ze hoefden zich geen zorgen over dat ze ontdekt werden.
Het ging zo een paar minuten door, minuten van pure, onophoudelijke en onverminderd genot. Eén van de andere bouwvakkers besloot dat het zijn beurt was om Susanne eens heerlijk te nemen, en ze besloten om ook van standje te veranderen. De tweede bouwvakker ging liggen, en Susanne ging zo bovenop hem zitten, zodat zijn stijve pik meteen volledig in haar kwam. Met een beetje moeite wipte het meisje op en neer op zijn erectie, terwijl ze de andere twee met haar hand en mond verwende. Omdat ze nou haar tweede hand vrij had, gebruikte ze die om de twee bouwvakkers met die hand ook af te trekken. Hun lullen waren groot genoeg voor haar handen.
Terwijl ze op de pik van de bouwvakker zat en de andere twee bouwvakkers verwende, voelde ze weer een orgasme aankomen. Nou was ze er echter op voorbereid, en liet het orgasme doorgaan tijdens de heerlijke seks, haar lust alleen maar vergrotend. Even voelde Susanne zich licht in het hoofd, maar ze bleef doorgaan. Na haar orgasme wisselden de bouwvakkers weer van standje, en voelde Susanne weer de spanning opbouwen. Als haar mond niet opgevuld was met een ontzettend grote pik, zou ze van oor tot oor lachen doordat ze aangeschoten was en heerlijk verwend werd. Het viel haar wel op dat tijdens de wisselingen, de zwarte bouwvakker nooit achter haar ging zitten.
Toen de mannen weer van positie verwisselden, merkte Susanne dat ook op haar aangeschoten manier. “Zeg, nou wil ik die zwarte pik eens lekker in mijn kutje voelen!” riep ze lachend. De twee andere bouwvakkers lachten, en de zwarte bouwvakker begon te grijnzen. Hij knikte met een lach van oor tot oor naar Susanne, waarmee hij achter haar ging zitten. Ze gingen weer op z’n hondjes zitten, en de zwarte nam plaats achter haar. “Ben je er klaar voor?” vroeg hij zelfvertrouwd, terwijl hij zijn pik al tegen haar schaamlipjes had aangezet. Susanne knikte zo hevig als ze kon voordat ze de pikken weer in haar hand en mond nam.
Hij liet zijn dikke pik eerst zachtjes in haar glijden, helemaal in haar komend tot hij haar billen tegen zijn lies voelde. Hij gaf een klap op haar billen, en Susanne gaf een gesmoord gilletje. Ze voelde dat haar kutje helemaal opgevuld was door zijn zwarte pik. Een moment bleef hij stil in haar zitten, alsof hij versteend was. Toen kwam hij opeens in beweging, en Susanne voelde het maar al te goed. Zijn enorme erectie ging razendsnel in en uit haar kutje, in een wervelwind van beweging. Susanne kon zijn stoten bijna niet opvangen, maar de pik in haar mond voorkwam dat ze voorover viel. Toen leerde ze meteen hoe ze de pik diep in haar keel moest nemen. Het verbaasde haar dat ze niet moest kokhalzen, maar onmiddellijk werden haar gedachten weer geclaimd door de gigantische pik die in en uit haar kutje stootte. Ondertussen gaf hij haar herhaaldelijk klappen op haar billen, wat haar genot alleen maar versterkte.
Het voelde alsof er een eeuwigheid verliep terwijl ze zo geneukt werd. Ze had nooit kunnen verwachten dat ze op zo’n manier haar eerste keer zou ervaren, en al helemaal niet dat het zo heerlijk was. Plotseling voelde ze de pik in haar mondje kloppen en schokken. Kort daarop volgden de pik in haar hand en de nog steeds razendsnel stotende erectie in haar kutje. Ze verwachtte dat de mannen klaar zouden komen, en de luider wordende kreunen bevestigden die verwachting. Omdat ze zelf zo heerlijk klaar was gekomen, was ze vastbesloten om hen ook op zo’n geweldige manier over het randje te brengen.
Ze nam de eerste pik uit haar mond, en begon die razendsnel af te trekken. Hij begon al sneller te kloppen. De bouwvakker riep zijn genot uit. “Ik ga komen!” Susanne nam daarop zijn klaarkomende penis in haar mond, en begon eraan te zuigen. Ze voelde hoe het sperma haar mondje ingeschoten werd. Ondanks haar verwachtingen, smaakte het absoluut niet vies. Het smaakte alleen maar zoutig. Het leek alsof hij maar bleef klaarkomen, en Susanne moest er moeite voor doen om al het geil in haar mondje te houden en het door te slikken. Nog voordat het eerste orgasme voorbij was, voelde ze de pik in haar andere hand al sterk schokken. Ze trok die pik ook af tot het hoogtepunt, er af en toe aan likkend terwijl het andere sperma op haar gezicht en in haar haren schoot. Terwijl de laatste beetjes sperma uit de eerste pik kwamen, besloot Susanne om hem af te zuigen, om al zijn sperma te kunnen slikken. De tweede pik spoot nog steeds sperma in haar gezicht, maar hij besloot om zijn geil te richten op haar borsten. Toen het eerste orgasme helemaal voorbij was, nam ze de tweede pik in haar mond. Wat hij nog in zijn ballen had, slikte Susanne gretig in als een volleerd sletje.
Susanne zoog de tweede pik met vol genot leeg, totdat ze het derde orgasme voelde komen – haar eigen orgasme. Door de keiharde stoten van de zwarte bouwvakker en de grootte van zijn pik was haar derde orgasme nog sterker dan de twee vorige bij elkaar. Nu ze haar mond vrij had, kreunde ze hardop. Even maakten de twee klaargekomen mannen zich zorgen dat het niet te luid was, maar ze lieten Susanne heerlijk klaarkomen. Ze kon haar gewicht niet meer houden, en zakte door op haar knieën en armen. Hierdoor kwam haar kontje iets hoger, waar de neukende bouwvakker absoluut geen moeite mee had. Maar de druk in haar kutje dreef uiteindelijk hem ook tot zijn orgasme, een tijdje nadat de andere twee mannen klaargekomen waren.
“Ik ga komen!” riep de zwarte man tegen Susanne, die het meteen begreep terwijl haar orgasme wegebde. Ze ging op haar knieën zitten, en zoog hem af. Het sperma was deze keer te veel voor haar, ze kon het niet allemaal meer houden. Zijn geil vloeide uit haar mondje, terwijl ze de klaarkomende pik nog steeds aftrok. Susanne liet de pik uit haar mond, en hij spoot de rest van haar lichaam onder met zijn geil. Uiteindelijk verminderde zijn orgasme ook, en Susanne vatte dat op als het einde. Ze ging voldaan liggen op het kleed, en smeerde geil het sperma uit over haar lichaam. Dat wond de mannen behoorlijk op. “Je hebt het heerlijk gedaan, geil meisje,” complimenteerde de man die haar maagdelijkheid had genomen. Susanne kon alleen maar glimlachen door haar vermoeidheid.
Het aanzicht van een naakte, in sperma gedrenkte Susanne wond de mannen dusdanig op dat ze nog een keertje konden. Susanne kon ook nog wel een keertje, en besloot om de mannen nog één pijp- en aftrekbeurt te geven. Het sperma gutste over haar lichaam, ze zat onder het geil. Toen waren ook de mannen uitgeput, ze konden niet meer. Susanne gaf alle drie de bouwvakkers een innige tongzoen voordat ze aanstalten maken om zichzelf netjes te maken. De mannen konden het wel waarderen, en eventjes speelden hun pikken weer op. Maar ze waren te uitgeput om nog een keer klaar te komen.
Omdat er al een wateraansluiting was, kon Susanne het sperma van haar lichaam af wassen. Terwijl ze dat deed, maakte één van de mannen een foto van haar. Susanne vond het idee wel geil, en maakte er een fotosessie van voor de bouwvakkers, zodat zij ook een aandenken aan haar hadden. Ondertussen spoelde Susanne zich schoon van het sperma. Ze likte wel flink wat van het sperma af van haar lichaam.
Uiteindelijk was Susanne weer schoon, en hadden de bouwvakkers zich weer afgeveegd. Toen was het tijd om weer aan te kleden en weg te gaan. Susanne gaf de mannen een verlekkerde tongzoen en een aai over hun pik. Met een knipoog zei één van de mannen: “Kom gerust terug!” Dat zou ze zeker doen, en misschien zou ze wel een verhaal schrijven over de mannen, en niet het werk. Ze haalde een beetje overgebleven sperma uit haar haren, en stopte het in haar mond voordat ze op de fiets stapte en naar huis ging.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir