Vernederd en verkracht door Erik en Roos deel 2

Blonde

Vernederd en verkracht door Erik en Roos deel 2
Niet veel later werd ik door Erik gebeld. Hij wilde me spreken. Ik weigerde. En al ras liet hij weten dat hij in dat geval niet alleen mijn collega’s de mp4’s zou mailen, maar ook.. aan Lisa. Ik vroeg hem wat hij wilde. Hij gaf alleen een opdracht. Kom naar mijn appartement. Nu!
Ik boekte dat ik die middag een afspraak had in gemeentekantoor 1. En nam de tram naar Erik. Binnen 15 minuten na zijn telefoontje belde ik aan. Hij opende de voordeur met een glimlach. Kom binnen! Hij bood me iets te drinken aan, maar ik weigerde. Ik moet je toch even uitleggen hoe di werkt zei Erik. Je gehoorzaamt direct als ik je iets vraag. Anders…

Ik nam een slok uit het glas en kort daarna maakte Erik zijn broek open en zei; pijp me. Ik had nog pijn aan mijn kaak van gisteren, maar ik gehoorzaamde direct. Goed zo, zei Erik. En nu naar de werkelijke reden van je bezoek. Bel nu met Lisa en zeg haar dat je vanavond uitgenodigd bent voor diner bij een collega. Lisa is ook uitgenodigd en ze wordt om 18.30 uur verwacht. Hier!
Maar ik wil niet dat je haar hier bij betrekt. We hadden toch een afspraak? Erik greep me bij mijn ballen en ik piepte van de pijn. Vervolgens zei hij:
Die afspraak geldt voor wat de mp4’s betreft, maar ik wil Lisa leren kennen. Bel haar nu!

Ik belde Lisa en legde uit dat we vanavond verwacht werden op de Slingergracht + dat ik er direct van mijn werk naar toe zou komen. Vraag aan haar was dit ook te doen. Erik had catering geregeld die om 19 uur geleverd zou worden. En die middag speelde hij nog allerlei spelletjes met me, waarbij het moment dat hij mij met zijn grote hand fiste, toch wel het meest pijnlijke was.
Om 18.40 uur stond Lisa voor de deur. Ik stelde Erik voor als een collega van financiën. Erik kuste Lisa driemaal, waarbij hij zijn lichaam helemaal inzette en Lisa naar zich toe trok. Lisa keek mij met een glimlach aan en ik lachte schaapachtig terug. We liepen naar de woonkamer, waar een drankje klaarstond.
We spraken over vakanties, hobby’s en Amsterdam en ook het eten was goed. Na drie glaasjes rode wijn sloten we af met een shotje. En blijkbaar had Erik hier ook weer iets ingestopt, want gelijk aan gisteren lagen we opeens weer bloot in zijn slaapkamer. Lisa lachte uitbundig en Erik kuste haar borst. Een steek van jaloezie ging door mijn lijf. Ik zat in een stoel het tafereel van de zijkant te bekijken. Ik was te loom om op te staan, maar had een snoeiharde pik. Lisa keek naar mijn pik en pakte vervolgens die van Erik in haar hand. Dat is pas een echte zei Lisa, terwijl ze Erik’s lul begon af te zuigen. Niet veel later, zag ik dat Erik haar op haar rug legde en langzaam begon te neuken. Lisa kreunde en vroeg hem harder te stoten. Dat deed Erik totdat hij tot zijn schaft in zat. Heb je ook zin van achter vroeg Erik? Lisa keek alleen geil en liet zich gewillig omdraaien. Erik pakte vaseline en wreef deze zachtjes in en over haar gaatje. Haar kringspier ging langzaam open en dicht, terwijl Lisa kreunde. Dat was het teken voor Erik om zijn paal er vol in te rammen. Ik voelde een traan langs mijn wang glijden. Ik had Lisa nog nooit van achter mogen pakken en Erik ontmaagde haar met volle kracht voor mijn ogen. Hij rimde haar een kwartier, en draaide haar om vervolgens van mond tot kut te gaan. Na 30 minuten pompen bereikte Erik zijn hoogtepunt en spoot zijn lading vol in haar baarmoeder. Onbeschermd! Ik had geen actieve spermacellen, dus Lisa hoefde geen bescherming voor mij, maar Erik…? Tegen negen uur kwamen we weer een beetje bij en gaf Erik ons nog een paar drankjes. Aangeschoten gingen Lisa en ik naar huis, gingen op bed liggen en sliepen in. De dag erna waren we allebei te onthutst om het er over te hebben. Na het douchen gingen we stil naar ons werk.
‘s avonds kwam Lisa thuis en haar ogen waren bloeddoorlopen. Ze had een sms’je van Erik ontvangen met daarin een mp4 van ons avontuur van gisteren. Hij dreigde dit naar haar collega’s en ouders van de kinderen van haar school te sturen. Juf Lisa zou de slet van de school zijn!

Erik had haar gevraagd na school naar hem toe te komen en hij had haar hartstochtelijk geneukt. Deze keer zonder chemie, dus ze had het allemaal live meegemaakt. Hoe kon ik haar dit aandoen? Ik vertelde haar dat ik gisteravond ook onder invloed geweest was, en dat het beeld van Erik die haar rimde en neukte me nu nog achtervolgde. Ik troostte en knuffelde haar en vroeg haar wat Erik nog meer verteld had. Ze gaf aan dat hij haar donderdag had uitgenodigd voor een feestje. Ik mocht er niet bij zijn. Ze gaf aan naar de politie te willen gaan. Op die manier zou het stoppen. Ik gaf aan dat ons leven dan verwoest zou zijn ,want Erik zou ervoor zorgen dat mijn en haar werk de beelden zouden zien. Lafaard dat ik was! We namen een glas rode wijn en hadden beiden geen honger. Eten konden we morgen nog wel. In bed gingen we ieder op onze bedhelft liggen en raakten elkaar niet aan. We waren bezoedeld.
De dag erna ging ik bij Erik op bezoek en wilde verhaal halen. Hetzelfde verhaal als verleden keer, maar deze keer weer een man of vijf die me in alle gaten namen. Deze keer niet geboeid, want ik had geen keus. Ik voelde me een mietje. Zeker toen Erik de beelden afspeelde van zijn neukpartij met Lisa.

De week erna kwam ik erachter dat Erik ook Lisa als hoer gebruikt had. Hij had die donderdag een orgie georganiseerd, waarbij een man of 20 Lisa in mond, kont en vagina neukten. Meestal onbeschermd. Lisa moest aan de pil.. Maar ook dat duurde weer 5 dagen en op moment ze deze slikte bleef haar menstruatie uit. Dat was volgens de huisarts normaal bij start van de pil. In de tussentijd hadden Lisa en ik al 3 weken geen seks meer gehad. We spraken nauwelijks met elkaar en ik stond op het punt er alles bij neer te gooien. Dat was de dag dat Erik Lisa en mij onafhankelijk van elkaar uitnodigde. Ik belde aan en toen ik binnenkwam in Eriks appartement zag ik Lisa staan. Ze droeg alleen haar rokje en legging. Haar 85C borsten hingen ietwat lager dan ik gewend was en haar tepels waren een beetje rood van het zuigen zo zei Erik. Erik beval Lisa mij te pijpen, maar het lukte me niet een erectie te krijgen. Dat is gek zei Erik. Je raakt wel opgewonden als ik je in je rond neuk, maar niet van Lisa. Lisa begon zachtjes te huilen en ik probeerde haar te troosten. Ze keek me met een afwijzende blik aan en zei… wanneer wordt je nu eens een man en staat op tegen Erik. Die ramde me in mijn ballen, draaide me op dat moment om en begon me in mijn kont te neuken. Dit tot verbijstering van Lisa. Niet lang daarna ging de bel. Een groep mannen kwam het huis binnen en ze betaalden Erik. Lisa en ik werden met handboeien aan het bed geklonken en ik moest toezien hoe een hele meute mannen haar in alle gaten neukte. Maar ook ik kwam aan de beurt. Gewoon liggend op mijn rug werd ik genomen als een meisje. Het ergste was dat ik op een gegeven moment een erectie kreeg en Lisa mij verwijtend aankeek. Helemaal onder het sperma werden we door Erik van het bed gehaald. We mochten douchen. Dit spelletje ging nog een maand of drie door. Totdat Lisa in de gaten kreeg dat ze in verwachting was. Dat moest dus van voor de pil zijn. De neukpartijen uit de eerste week. Onze relatie was op moment platonisch en ik had het idee dat ik alleen thuis kwam om mijn salaris af te geven en een dak boven mij hoofd te hebben. We sliepen in aparte slaapkamers en ik was steeds minder thuis omdat Erik mij wel bleef exploiteren. Soms hele nachten. Vreemd was dat mijn werk er in die tijd niet onder geleden heeft. Collega’s merkten wel dat ik stiller was, maar dachten dat het tussen mij en Lisa minder ging doordat ze in verwachting was. Lisa en ik gingen uit elkaar de dag nadat Erik geboren werd. Ons roodharige ‘zoontje’ van 5 kilogram. Lisa stond erop dat hij Erik zou heten en niet lang daarna trok ze bij Erik in. Dat was het moment dat ik mijn vrijheid weer terugkreeg. Erik hoefde mij niet langer in zijn huis en had een ander mannelijk XH slachtoffer gevonden. En Lisa was nu uitsluitend voor zijn eigen gebruik. Een jaartje later vertelde hij dat ze nog altijd geilde op snoeiharde seks en dat hij haar een tweede keer had bevrucht. Bij dat beeld kreeg ik een erectie!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir