Op uitnodiging naar mijn eerste gangbang deel 1

Ass

Op uitnodiging naar mijn eerste gangbang deel 1
Mijn eerste verhaal

Hoi mijn naam is harold(voor vrienden Harry) en ik ben een single man van 35. Mijn relatie is een half jaar geleden uit gegaan omdat we allebei geen seksuele of liefdes gevoelens meer koesterde voor elkaar. Het was een relatie van ruim 8 jaar en ik was er dus ook best wel kapot van.
Ik zorgde dat ik druk was op werk en rond huis zodat ik me niet eenzaam zou voelen. Zo kwam het dat ik een week single was en in de achtertuin onkruid stond te trekken.
Vanaf het hekje bij de poort hoorde ik een bekende stem “Hé Harold, lekker bezig?” ik keek om en zag dat het Rianne was die in het poortje stond.

*Rianne was 13 jaar jonger dan ik (22 dus) en ik had als tiener nog wel eens bij haar opgepast. In die tijd was ik namelijk hun buurjongen. Ze was een schat van een meid die in dr tienrjaren flink gepest is omdat ze toen een bril had en een verschrikkelijke grote beugel. Maar d’r beugel is al 4 jaar weg en ze heeft sinds vorig jaar lenzen, die veranderingen hebben haar goed gedaan. Ze is een dame geworden en wat voor één. 1.80m lang met eindeloze benen. Lang bruin haar dat ze vaak in een vlecht draagt. Ze kleed zich niet heel sexy in het openbaar, wat vast komt door onzekerheid. Maar ik heb haar op een zomerdag toch in een strak hemdje gezien en toen bleek ze nog prachtige borsten te hebben ook (ergens tussen cup B en C).

Rianne was deze dag waarschijnlijk op weg naar de supermarkt want ze woont een rijtje verderop. Ze had een saaie grijze sweater aan maar ik was toch altijd blij om haar glimlach te zien. Ik draaide me helemaal om “Hoi Kleine Riet, het is inderdaad hard werken als je een tuin hebt. Maar daar heb jij geen last van in je flatje toch?”, ‘Kleine Riet’ was een bijnaam waarmee ik haar vroeger wel eens pestte.
Rianne: “Ja zo’n flatje heeft zo zijn voordelen. Een heel huis met tuin is toch wel groot als je alleen bent. Dat zul je nu ook wel merken, ik hoorde namelijk dat jij en Sharon er ook een punt achter hebben gezet. Kom je er een beetje bovenop Grote Harry?” ze glimlachte hierbij extra vriendelijk.
Ik: “Ja, het gaat al stukken beter. Het geeft ook weer een heleboel vrijheid, denk ik toch.” Dit zei ik niet met veel overtuiging.
Rianne keek me nog even extra doordringend aan. “Je hebt gelijk, maar volgens mij doen je nog niks met die vrijheid. Of wel?”.
Ik: “Zeg kleine Riet wat beoordeel je mij nou op eens. Ik heb er geen inderdaad geen haast mee gemaakt.”
Ze kijkt weg als gebaar van irritatie “Noem me nou niet zo. Geef maar gewoon toe, je bent duidelijk saai. Je moet eens iets geks doen.”
Ik: Nou ja, en jij bent zo avontuurlijk dan. Je woont ook nog gewoon in dit zelfde stadje en ik zie je nooit met een jonge lopen.”
Ze draait haar hoofd direct naar mij om waardoor haar vlecht heftig mee zwaait. Ze kijkt me met een serieuze blik aan “Jij weet niet wat ik in mijn vrij tijd doe, sterker nog je zou het niet eens geloven als ik het zou zeggen.”
Dit lag duidelijk gevoelig, ik had geen idee wat haar hobby’s waren maar ze nam het blijkbaar heel serieus. Die blik in haar ogen was ook eigenlijk wel sexy om te zien.
Rianne zegt op een fluisterende maar serieuze toon: “Weet je. ik organiseer sinds een jaar een soort feestjes, via internet, met alleen maar jongens, en die feestjes draaien om seks. Meer zeg ik er niet over.”
Ze kijkt nog eens achterdochtig door het steegje, en ik kijk verward voor me uit, ik wist niet wat ik er van moest denken. Ze kijkt weer naar mij maar nu met een stout glimlachje. “Ik heb je altijd gemogen Harry, en je veranderd hier langzaam in een saaie oude brompot. Ik vind dat jij ook eens naar mijn feestje moet komen, die is morgenavond in hotel Wegzicht. Dan ben jij mijn eregast.”
Ik stond nog perplex en wist in geheel niet wat de bedoeling was.
Rianne: “Nou dat is dan een Ja. acht uur in de hal van het hotel zijn okay.” Ze draait zich met een ruk om en loopt naar de supermarkt. Ik keek haar op mijn beurt door het steegje na. ‘Wauw die benen’ dacht ik nog maar ik wist nog helemaal niet of ik op haar aanbod in zou gaan.

Ondanks velen overwegingen vond ik mezelf de volgende avond toch in de auto naar hotel Wegzicht. Ik was vooral heel erg nieuwsgierig naar de mysterieuze hobby van mijn vormalige oppaskindje. Het Oppaskindje dat onderhand helemaal volwassen was (gelukkig) en een behoorlijk lekker ding was geworden.

Ik had me maar casual gekleed, want wat moet je nou aan als eregeast op Rianne’s seksuele feestje. Aangekomen op de parkeerplaats van het hotel stapte ik zo onopvallend mogelijk uit en liep naar de ingang. Hotel Wegzicht was niks spraakmakend, lag naast de snelweg, ze verhuurde slaapkamers en vergaderzalen en beneden was goedkoop restaurant waar vooral vrachtwagenchauffeurs aten. in de hal stonden drie mannen maar er was geen spoor van Rianne, ik was ook wel iets te vroeg dus ik besloot op één van de stoelen in de hal te gaan zitten.

Er kwamen regelmatig mannen binnen, sommige gingen naar de receptie en andere naar het restaurant, twee mannen blijven ook in de hal staan. Eindelijk kwam er een vrouw aan, het bleek Rianne maar ze had nu haar haar los en een lange jas aan. In de hal bleef ze even staan, ze keek rond en keek mij daarna strak aan “Ok het lijkt er op dat we compleet zijn. Harry, jij bent nieuw en weet de regels nog niet. Ik ben deze avond de baas dus jij en de andere jongens zeggen niks, Duidelijk?”
Ik was verbaast over deze regel en over de ferme toon waarmee de ooit zo lieve Rianne me deze oplegde.
ik: “Ok Baas”
Rianne kijkt me ernstig alsof ik nu al te veel gezegd heb. “Juist, mond houden dus. Ik ga bij de receptie onze kamer opvragen dus volg mij allemaal maar.” Ze draait zich om en loopt naar de receptie. De andere mannen volgen haar, het is voor mij al duidelijk dat deze mannen eigenlijk een stuk jonger zijn dan ik twee van de vijf schatte ik zelfs onder de 20. Ik besluit ook maar trouw te volgen.

Tegen de vrouw achter de balie zegt Rianne: “Goedendag mevrouw, ik heb een kleine vergaderzaal gereserveerd op naam van Vereniging Bal-lust”. Ze krijgt van de receptioniste een sleutel en we lopen door naar een vergaderzaal aan het einde van de gang. Rianne blijft bij de deuropening staan en laat de andere jongens binnen. Ze houdt mij tegen en kijkt me dit keer aan met die stoute glimlach “Weet je Harold, dit is al het vijfde feestje dat ik voor mezelf organiseer. Ik denk dat het dit keer extra speciaal is, omdat jij er bij bent, daarom ben jij ook mijn eregast. Maar vergeet niet dat ik hierbinnen de baas ben en dat je hier niets te zeggen hebt. Kom nu maar naar binnen, dan gaat de deur op slot en zul je eens echt wat beleven.”

Ik loop naar binnen en Rianne doet de deur op slot. “Zo Jongens!” Roept Rianne “De deur is dicht, ik zie dat de gordijnen ook dicht zijn, maar wat me niet bevalt is dat jullie allemaal je kleren nog aan hebben! Jullie hebben 30 seconde om hier naakt voor me op een rijtje te staan, Opschieten!”.

De andere heren doen braaf wat Rianne zegt, ik ben echter een beetje verbaast en dat heeft Rianne meteen door. Ze komt naar me toe “Wat denk je er van Harry. Ik heb je al gezegd dat dit feestje om seks draait en seks heb je nou eenmaal niet met je kleren aan. Hup! opschieten, die kleren uit!”.

Het vuur in Rianne’s ogen was prachtig om te zien. Ze vond het heerlijk deze mannen te commanderen en ik speelde op dit feestje een speciale rol. Dit idee wind mij verschrikkelijk op en ik trek daarom ook snel mijn kleren uit terwijl ik mijn erectie in mijn broek voel groeien.

Ik ga bij de andere mannen in het rijtje staan en kijk even rond. Ik was in de gezelschap zeker de oudste, maar ik bleek gelukkig ook boven gemiddeld geschapen te zijn. Daar kwam nog bij dat mijn erectie in tegenstelling tot de andere al keihard aan het worden was. Dit kwam omdat ik Rianne persoonlijk kende en al wist dat het een lekker ding was.

Het bleef niet onopgemerkt bij Rianne. Ze bekeek me van onder tot boven en bij het zijn van mijn harde lul glimlachte ze weer zo stout. “Nou Nou harry je hebt er zin in. Ga jij hier maar eens in de stoel zitten, dan zal ik je wat laten zien.”

Ik ging zitten in een stoel die Rianne onder de vergadertafel vandaan schoof. Rianne ging voor me staan en begon de knopen van haar lange jas los te maken. “Jongens, ik heb deze week wat nieuwe badkleding gekocht, en toen dacht ik meteen dat jullie het vast niet erg vinden om mij in mijn nieuwe bikini te zien” Ze trekt de laatst knoop los en laat de jas van haar schouders vallen.

Daar staat ze dan voor me, onder de jas had ze blijkbaar alleen haar bikini maar aan en dat tafereel ziet er prachtig uit. Rianna staat voor me met alleen een blauwe bikini aan, langzaam draait ze een rondje en stapt uit haar schoenen. Eindelijk kan ik zien hoe lang die prachtige benen van haar nou eigenlijk zijn. Die benen blijken vast te zitten aan twee flinke billen die door het bikini broekje maar half bedekt worden. Ze rekt zich even uit waardoor haar strakke buik nog mooier uit komt, ze heeft een schattige moedervlek net rechts van haar navel. Haar borsten lijken in deze bikini zowaar nog groter als die vorige zomer.
(Ongeveer zoals deze Http://www.imagefap.com/photo/649879771/?pgid=&gid=4968895&page=0 )

Ze keert zich naar mij en zet haar blote voet tussen mijn benen op de stoel. Haar grote teen raakt daarbij net mijn balzak. Met die stoute glimlach in haar ogen begint ze de strik aan de zijkant van haar bikinibroekje los te knopen. Ze laat de touwtje los hangen waarna ze de andere zijkant los knoopt. hierdoor valt haar blauwe bikinibroekje zo op de grond.
Ik kan nu zo langs haar benen naar haar prachtige kutje kijken, het kutje dat ze speciaal voor vanavond heeft geschoren, of misschien wel heeft laten waxen want er zit geen haartje op. Ze haalt ook de knoop van haar topje los. Haar borsten komen los en lijken daardoor nog groter. Rianne’s tepels zijn ook al hard van de opwinding. Ze neemt haar topje af en gooit deze naar de andere mannen. “Jongens!, komen jullie eens even heel dicht bij mij. Jullie mogen me eens lekker komen betasten, Rand me maar lekker aan tewijl Harry hier toe kijkt.”

Hier hadden de jongens duidelijk op gewacht want binnen drie grote stappen stonden ze allemaal om Rianne heen en gingen hun handen over haar hele lichaam. Rianne keek mij genietend met een geile glimlach aan terwijl de jongens haar streelde, in haar billen knepen, haar borsten knepen en aan haar tepels draaiden. “Gebruik jullie mond ook eens jongens!” Zegt Rianne.
De jongens lieten hier geen gras over groeien en zogen om beurten aan haar tepels, ze gaf een gilletje als ze er in beten.
Ik werd gek van dit tafereel. Mijn oppaskindje, het meisje dat zo een lekker ding geworden was, werd hier gebruikt door vijf onbekende jongens. Toch wilde ik maar al te graag mee doen, ik leg mijn hand op haar voet die nog steeds tussen mijn benen op de stoel rust, Rianne geeft me meteen een tik in mijn gezicht “Dat was niet de bedoeling meneer” zegt ze streng.

Een van de jongens is op zijn knieen gaan zitten en buigd zich naar voren naar Rianne’s kale kutje. Ik kan het niet uitstaan dat hij haar mag likken tussen haar benen, maar dat is vooral jaloezie. Rianne geniet er van als hij begint te likken en geniet van alle aandacht die ze van de jongens krijgt. Ze hebben ondertussen allemaal een stijve lul en Rianne grijpt de twee dichts bijzijnde piemels stevig vast. Ze begint de jongens af te trekken terwijl zij haar betasten, haar likken, zuigen en bijten.

“Ok dat doen jullie goed jongens” Zegt Rianne “Ik vind het tijd voor het echte werk, komen jullie allemaal bij de tafel staan?”. De jongens gaan bij de tafel staan. Rianne reikt mij haar hand, een hand waarmee ze daarnet nog hevig aan het aftrekken was. “Kom eregast van me, jij mag mijn handje vasthouden.” Rianne sleept me mee naar de tafel en gaat er zelf bovenop liggen. Ze is zo op de tafel gaan liggen dat mijn stijve lul bij haar op haar schouder rust en ze houdt nog steeds mijn hand vast. Ze spreid haar benen en wijst één van de jongens aan, het lijkt mij de jongste van het stel.
Rianne: “Jij daar! Jij was nog maagd toch?” De jonge knikt, “Dan is het nu jouw beurt om daar wat aan te doen.” De jonge aarzelt niet en staat binnen twee stappen tussen de benen van Rianne. Zijn schokkende keiharde penis rust tegen Rianne’s schaamlippen.
Rianne: “Kom maar. Ik ben al nat, kom maar voelen hoe nat en warm ik ben vanbinnen.”
De jonge duwt ietwat onhandig zijn penis tussen Rianne’s schaamlippen naar binnen. Rianne sluit even haar ogen van genot en spreid haar benen nog iets verder.
De jongen begint nu kleine stoten te maken in het kutje van Rianne en ik ben niet alleen stik jaloers ik maak me ook zorgen omdat hij geen condoom omgedaan heeft.
Ik: “He is het niet slimmer om in ieder geval een cond..”
Rianne: ” SSSST! stil jij. er wordt hier niet gepraat, en al helemaal niet over zulke dingen.

De jongen begint rood aan te lopen terwijl hij het tempo verhoogd. Rianne ligt er nog steeds genietend bij en knijpt regelmatig in mijn hand, waarna ze met haar geile glimlach aankijkt. dan kijkt ze naar het rode hoofd van de jonge en zegt tegen hem “Mmm goed zo. Ik voel dat je bijna gaat komen. Lekker he. Kom maar, kom maar in mijn warme kutje.”
De jongen begint luider adem te halen en verhoogd het tempo nog eens. Ik kijk jaloers toe en voel vanbinnen hoe graag ik Rianne zou willen neuken, zoals dit jochie nu staat te doen.

Met een luide kreun en een laatste stoot begint de jonge klaar te komen in het kutje van Rianne.
Riann: ” Juist ja kom maar! spuit maar diep in me.”
Zodra de jonge helemaal klaar is trekt hij zijn zacht wordende piemel terug en ik kan nog zien hoe er een sliert wit vocht aan zijn piemel blijft hangen als hij weg stapt.
Rianne: “Goed gedaan, Ga jij maar ergens zitten aan tafel.” Rianne knijpt in mijn hand en kijkt me weer met haar stoutste ogen aan. “Jij wilde dit ook hé? Echt wel kijk nou hoe hard je lul is. Dan zou ik maar goed naar mij luisteren want we gaan dit nog een beetje intenser maken. Ga jij maar op de vloer liggen, op je rug.”

Ze had gelijk, zo geil als nu was ik al jaren niet geweest. Mijn lul was keihard en mijn gedachten gingen alleen maar over seks met Rianne. Ik ging dus ook maar braaf op de vloer liggen voor de vergadertafel waar de meeste ruimte was.

Rianne kwam naar me toe en ging boven mij staan. Ik keek zo langs haar benen naar haar kutje die nat was van haar eigen sappen en witte sappen van de jongen die net in haar was klaar gekomen. Ze hurkte bij mijn hoofd en zette haar knieën gespreid tegen mijn schouders aan op de grond. Ze boog zich voorover zodat ze op z’n hondjes over mij heen hing. Met haar hoofd kwam ze daardoor ook dicht bij mijn lul en ze gaf er een plagerig kusje op. Ik keek in de tussentijd tegen haar vochtige kutje aan als ik omhoog kwam kon ik haar venusheuvel zelfs kussen maar niet meer dan dat. Ze wees weer een van de jongens aan. ik kon niet zien wie. “He jij daar. Jij bent de volgende, ik hoop dat jij me harder kan neuken dan die maagd van daarnet”

Een van de heren komt naar ons toe en gaat op zijn knieen achter Rianne zitten. Zijn harige benen raken mijn hoofd bijna en ik kan zijn lul en ballen ook in volle glorie zien. Hij brengt zijn lul tegen de schaamlippen van Rianne en Rianne maakt op haar beurt haar rug wat holler waardoor haar borsten op mijn buik komen te liggen.

Voor mijn ogen zij ik hoe de tweede lul Rianne’s kutje binnen gaat, het kutje waar ik al de hele tijd naar hunker. Ik kan in de contouren van Rianne’s strakke buik zelfs zien hoever hij naar binnen gaat. Hij trekt zich iets terug voor de tweede stoot en ik zie hoe het witte sperma van zijn voorganger aan zijn lul gesmeerd zit. De tweede stoot is meteen een harde en Rianne geeft een gilletje “Oeh zo ja! Pak me maar goed!”

Wordt vervolgd….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir