Tante Liza en oom Cees

Tante Liza en oom Cees
Tante Liza en oom Cees…..
Vijf uur in de ochtend, de wekker liep af en ik, Herman zeventien jaar oud, stapte uit bed om, voordat ik naar school ging, mijn krantenwijkje te gaan lopen. Snel wat eten, douchen, aankleden en naar de verdeler om de kranten op te halen. Het was kwart voor zes toen ik bij de verdeler kwam, de kranten waren net gebracht en ik pakte de kranten die ik nodig had voor mijn wijk en reed naar de straat waar ik altijd begon. Anderhalf uur later was ik in de laatste straat waar ook mijn oom Cees en mijn tante Liza, de oudere zus van mijn vader, woonde en ook bij hen gooide ik elke ochtend een krant in de brievenbus. Toen zij een paar weken geleden op de verjaardag van mijn vader kwamen zei tante Liza: “Hé Herman, waarom drink je bij ons niet even een bakkie voordat je door naar school gaat, wij zijn dan toch al wakker”.

Vandaag was het stervens koud en besloot ik voordat ik naar school zou gaan mij even op te warmen met een warme bak koffie bij tante Liza en oom Cees. Ik belde aan en oom Cees deed open: “Kom binnen Herman, dan doe ik gauw de deur dicht want het is verrekte koud buiten”. Ik liep achter oom Cees aan naar de grote eetkeuken waar tante Liza in een dun nachtjurkje aan de koffie zat, ik voelde mijn pik groeien toen ik door het jurkje haar grote borsten zag. De borsten van mijn tante waren groot en door haar leeftijd van bijna vijftig jaar hingen ze ook wel een beetje, door het jurkje zag ik ook de grote bruine tepels waarvan de punten zo hard waren dat ze bijna door het jurkje heen prikte. “Ga zitten Herman, dan schenk ik een lekkere het bak koffie voor je in”, zei ze. Ze stond op en toen zag ik dat ze verder niets droeg, door haar jurkje zag ik een gladgeschoren kut waarvan de schaamlippen behoorlijk waren opgezwollen. Oom Cees was intussen geheel opgenomen door het nieuws in de krant die ik net had gebracht. Toen tante Liza voor het aanrecht stond om mijn koffie in te schenken en iets voorover boog zag ik dat zij een stel nog strakke billen had. Ik dronk snel mijn koffie op want ik moest naar school, ik bedankte mijn oom en tante en fietste zo snel ik kon naar school, ik was nog ruim op tijd dus liep ik naar het toilet, liet mijn broek zakken en trok mij nog snel even af, ik was zo geil geworden dat ik een mega lading sperma in de toiletpot spoot. Daarna waste ik mijn handen en liep naar het lokaal waar ik de eerste les had van die dag.

Toen ik ’s avonds in bed lag en met gesloten ogen het beeld van tante Liza van die morgen voor mij zag begon ik mezelf opnieuw af te trekken terwijl ik fantaseerde dat ik aan haar grote borsten lag te zuigen waardoor ik niet veel later een lading sperma over mijn buik spoot. Nadat ik het meeste had opgelikt liep ik naar de badkamer om het verder even te wassen en eenmaal terug in bed viel ik al snel in slaap en droomde van tante Liza. De volgende dagen reed ik snel door naar school maar vrijdagochtend stopte ik bij het huis van oom Cees en tante Liza om even een bakkie te doen, het was weer verdomd koud die ochtend en ik had het eerste lesuur toch vrij. Dit keer deed tante Liza de deur open en ze droeg ook nu hetzelfde doorzichtige nachtjurkje, heupwiegend liep ze voor mij uit naar de keuken en ik had alweer een behoorlijk stijve lul in mijn broek, snel ging ik aan tafel zitten zodat het niet zou opvallen, toen tante Liza voorover boog om de kop koffie voor mij neer te zetten viel het nachtjurkje zover open dat ik haar grote tieten en haar bruine tepels zo kon zien, ze zag dat ik er naar keek en bleef bewust nog evenzo staan zodat ik het goed kon zien. “Is…ehhh…, is…, ehh.., o…,oom Cees er niet”, stotterde ik van verlegenheid. “Oom Cees is voor handel tot dinsdag naar Zuid-Frankrijk”, zei tante Liza. Mijn oom Cees heeft een bloeiend bedrijf in kwaliteits wijnen en reist veel over de wereld om zelf zijn wijnen in te kopen en is daardoor regelmatig langere tijd van huis.

“Lust je nog een bakkie”, vroeg tante Liza toen ik mijn kop leeg had. “Ja graag”, antwoordde ik en zij liep al naar het aanrecht om voor ons beide een kop in te schenken. “Wat heeft ze nog een mooi lijf”, dacht ik bij mezelf toen ik haar zo zag staan en voelde hoe een druppel voorvocht zich uit mijn lul perste. “Heb je al een vriendinnetje”? Vroeg tante Liza nieuwsgierig toen ze opnieuw op een uitdagende wijze een kop koffie voor mij neer zette. “Nee, niet echt”, antwoordde ik. “En heb je wel eens iets met een meisje gedaan, ik bedoel heb je wel eens seks gehad met een meisje”? Vroeg ze verder. Ik voelde dat ik een rood hoofd kreeg en zei: “Om heel eerlijk te zijn heb ik nog nooit iets gedaan met een meisje”. “Maar je hebt wel jezelf al heel vaak afgetrokken,of niet soms”? Vroeg ze nu. Ik kon niet anders bekennen dan dat zij gelijk had. “Kom eens hier”, zei tante Liza en zij winkte met haar vinger. Wat schuchter stond ik op en begaf mij naar de stoel waarop tante Liza zat, ze keek naar mijn kruis en zei: “Volgens mij zit daar iets behoorlijk in de knel”, ze begon mijn broek los te knopen en liet hem gelijktijdig met mijn boxershort op mijn enkels zakken, pakte mijn keiharde lul vast, floot zachtjes tussen haar tanden en zei: “Dat is al een lekker stuk gereedschap voor een jongen van jouw leeftijd”, en ze begon er vervolgens langzaam aan te trekken. Ik was zo geil en onervaren dat ik bijna meteen klaarkwam en mijn sperma op het dunne nachtjurkje van tante Liza spoot. “Oh…., sorry tante”, verontschuldigde ik mezelf. “Geeft niks jongen en hou alsjeblieft op met dat getante en zeg maar gewoon Liza”, antwoordde ze. “Nu moet ik wel mijn jurkje uitdoen”, zei ze en trok meteen het jurkje over haar hoofd. Daar waren ze dan, twee grote dikke tieten die met grote bruine tepels lang het lijf van Liza hingen en waarop twee keiharde punten recht vooruit staken. Liza pakte mijn handen en legde ze op haar grote borsten, voor het eerst in mijn leven voelde ik de zachtheid van de vrouwelijke borsten, zachtjes kneep ik in haar harde tepels en masseerde de grote bruine tepelhoven. Daarna pakte Liza mijn hand en leidde die tussen haar benen, ik voelde haar gladgeschoren venusheuvel en haar net zo gladde dik opgezwollen schaamlippen, toen ik een vinger tussen haar schaamlippen liet glijden voelde ik dat haar kut drijfnat was van haar sappen en toen ik met het topje van mijn vinger langs haar kietelaar kwam ging er een rilling van genot door het lichaam van Liza, ik wist toen nog niet dat het kwam doordat ik haar kietelaar beroerde maar dat zou mij later allemaal veel duidelijker worden. Toen ik in de gaten had dat als ik langs haar kietelaar ging Liza dit heel lekker vond bleef ik haar kietelaar masseren en kwam Liza al snel daarna ook klaar waarbij ik haar kutsappen langs mijn hand voelde lopen.
“Kom Herman, nu moet je mij neuken”, zei Liza. Ik schrok want dat had ik nog nooit gedaan. “Ehh…., ik…, ehhhh…, ik weet nie….”, stotterde ik en Liza zei, nadat ze voorover gebukt tegen het aanrecht ging staan: “Kom maar achterlangs dan zal ik je lul in mijn kut leiden. Ik ging achter Liza staan en met haar hand tussen haar benen door pakte ze mijn lul en leidde hem haar zeiknatte kut binnen, nu begon ik langzaam heen en weer te bewegen en ik vond het heel lekker, Liza kreunde zachtjes dat ik door moest gaan en haar harder moest neuken en ik begon mijn tempo langzaam op te voeren waarna we al snel allebei tot een zinderend orgasme kwamen waarbij ik voor mijn gevoel een mega lading sperma in de kut van mijn tante Liza spoot en zij met twee krachtige stralen een grote lading geil langs mijn lul uit haar kut spoot. Ik trok nu mijn lul uit de kut van Liza en toen ze omdraaide pakte ze mijn hoofd en drukte haar lippen op die van mij en stonden we minutenlang intens te tongzoenen. Toen ik op mijn horloge keek schrok ik want ik moest over een kwartier op school zijn, snel kleedde ik mij aan en nadat ik met Liza had afgesproken dat ik na schooltijd weer langs zou komen en ik haar nog snel een tongzoen had gegeven stapte ik op mijn fiets en reed snel naar school waar ik nog precies op tijd binnen was.

Ik kon die dag mijn aandacht niet bij de lessen houden omdat ik steeds aan tante Liza moest denken en dat ik voor de eerste keer van mijn leven echt had geneukt. Na schooltijd, ik was die middag al om twee uur vrij, ging ik meteen weer naar het huis van mijn tante Liza, toen ik binnen kwam zag ik dat ze zich super sexy had gekleed, ze droeg een kort wij uitvallend zwart zachtleren rokje met daaronder zwart glanzende nylonkousen en aan haar voeten droeg ze zwarte schoenen met hakken van wel vijftien centimeter, verder had ze een witte blouse aan waaraan veel kant was verwerkt en waarvan ze de bovenste rij knoopjes open had gelaten zodat ik goed zicht had op haar grote borsten die omhoog werden gehouden door een zwarte kwartcup beha. Mijn lul begon al meteen weer te steigeren toen tante Liza mijn hoofd vastpakte en mij intens begon te tongen. “Oh jongen…, ik ben zo bloedgeil, ik heb de hele dag aan dat lekkere pikkie lopen denken”, kreunde Liza zachtjes in mijn oor. “Kom mee, ik wil je lul in mijn kut voelen”, ze pakte mijn hand en nam mij mee naar har slaapkamer, waar ze bijna de kleren van mijn lijf scheurde, toen ik helemaal naakt was ging ze op bed liggen trok haar rokje omhoog en toen zag ik dat ze geen slip droeg maar alleen een jarretelsetje, ze spreidde haar benen en ik ging op haar liggen en als vanzelf gleed mijn harde lul haar drijfnatte neukgrotje binnen, ze sloeg haar benen om die van mij en haar benen gleden langs mijn benen waardoor haar nylonkousen een statische lading afgaven wat een prikkeling in mijn benen deed voelen en een knisperend geluid liet horen. Ik neukte Liza zo hard ik kon en we waren beide bloedgeil, ik voelde de warme sappen langs mijn lul uit haar kut vloeien en toen ik voelde dat mijn lul begon te trillen kwam ook meteen mijn sperma los en spoot ik een vijftal dikke stralen in de kut van Liza die op haar beurt een vloedgolf van geil uit haar kut liet lopen. We bleven nog minuten lang in deze positie liggen en we zoenden elkaar hartstochtelijk, toen ik na een poosje van haar af ging zei ik dat ik naar huis moest omdat mijn ouders anders niet wisten waar ik bleef. “Als je wilt mag je het hele weekend komen”, zei Liza voordat ik ging. “Je zou kunnen zeggen dat je mij gaat helpen met klusjes, je vader weet dat je oom Cees twee linkerhanden heeft”. “Ik zal wel zien”, zei ik voordat ik haar nog een zoen gaf en wegreed. Toen ik thuis kwam zei ik dat ik bij tante Liza koffie had gedronken en ze had gevraagd of ik haar dit weekend kon helpen met wat klusjes nu oom Cees op handelsreis was. Mijn vader die goed met zijn zus overweg kon zei meteen: “Dat moet je doen Herman, daar kun je ook nog wat van leren”. “Ik blijf daar dan ook maar slapen”, zei ik zo nonchalant mogelijk. “Dat is goed”, zei m’n moeder, “Dan zal ik even wat spullen voor je in een tas doen en even later fietste ik zo hard als ik kon met mijn tas naar het huis van Liza. Toen ik mijn fiets achter het huis plaatste en de achterdeur binnenliep zei ze: “Gelukkig, je bent weer terug, dan gaan we hier een heel fijn weekend van maken”. Ze pakte mijn hoofd en begon mij heftig te zoenen, mijn lul was al weer keihard en ik wist dat ik dit weekend nog veel zou leren van Liza. Wat ik niet wist en Liza wel was, dat oom Cees niet dinsdag zou terug komen maar morgen al.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir