Hoe ik een paar jaar geleden een start maakte om m

Hoe ik een paar jaar geleden een start maakte om m
EERSTE KEER NAAR DE PORNO BIOSCOOP
Ik ben al weer een behoorlijke tijd actief als cross-dresser. Maar dat is natuurlijk niet in 1 keer zo gekomen. Eens was de eerste keer. Een jaar of 5 geleden. Ik had en heb een behoorlijke seksdrift en ging op een gegeven moment maar een seksshop waar ze ook een filmzaal hebben waar je geile films kan zien. Met knikkende knieen ging ik daar de eerste keer heen. Met een spannend gevoel ging ik de donkere ruimte is. Mijn ogen moesten wel even wennen. Een beetje op de tast zocht ik een stoeltje. Ging zitten en keek naar de film. Intussen hadden mijn ogen zich ingesteld op de donkere ruimte en ik zag een aantal mannen zitten. Veel hadden hun broek een stukje naar beneden gedaan en zaten met hun speelgoed te spelen.

Ik zag dat er op mijn rijtje een paar mannen naast elkaar zaten. De ene man was de broek van de andere open aan het maken. Die andere tilde zijn kont wat op zodat de man met gemak de broek naar beneden kon doen. Een groot exemplaar stak fier omhoog met een paar grote balllen. Het was donker, maar dat kon ik goed zien. De man begon hem te trekken. Eerst heel rustig maar steeds sneller. Opeens ging hij met zijn hoofd naar beneden. En aan de bewegingen kon ik zien dat hij aan het pijpen was.

Dat was een behoorlijk geil gezicht en ik deed mijn broek ook los om mijn lul ook vast te pakken. Toen ik mijn broek ook naar beneden had kwam er een man naast me zitten. Ik voelde dat hij zijn been tegen mijn been duwde. Aangezien ik verder niets deed legde hij zijn hand op mijn blote bovenbeen. En langzaam maar zeker schoof hij op naar boven. Ik keek afwisselend strak naar het scherm en naar de twee mannen links van mij. Door zijn strelende hand was mijn lul in volle glorie gestegen. Opeens pakte hij mijn lul en begon met zachte hand aan mijn lul te trekken. Ik deed even mijn ogen dicht van genot.

DE EERSTE KEER GEPIJPT
Voor ik er erg in had, en zonder 1 woord te wisselen, zag ik dat hij zijn hoofd naar mijn kruis bewoog, zijn mond opende en mijn lul bereidwillig in zijn mond verdween. Hij maakte mijn lul goed nat en gleed heerlijk met zijn mond over mijn pik. Hemels was het. Het duurde niet lang of ik voelde dat hij moest stoppen. Anders zou ik in zijn mond klaarkomen. Ik was zo geil dat een snelle lozing zomaar kon gebeuren. En ik wilde het ook nog even rekken. Dus ik duwde zacht zijn hoofd van mijn keiharde pik af. Ik zag dat mijn ballen ontzettend strak in mijn zak stonden. Ik was me daar een partij geil.

Hij maakte nu zijn broek ook los en ik zag dat zijn lul ook goed hard was. Hij vroeg of ik hem ook wilde pijpen. Ik zei hem dat ik dat nog nooit gedaan had. Maar wel nieuwsgierig was. Hij lachtte en haalde en klein bruin flesje uit zijn zak. Hier, zei hij, ruik hier maar eens aan. Dit is iets waar je ontzettend geil van wordt. Ik vroeg wat het was en hij zei poppers. Nooit van gehoord en op dat moment dus onbekend voor mij. Hij draaide de dop eraf en hielt het onder mijn neus. Ik rook er vanaf een afstandje aan maar er gebeurde weinig. Hij lachte en zei: je moet 1 neusgat dichthouden, en tegen je andere neusgat duw je het flesje en neem je een diepe snuif. Daarna doe je hetzelfde met je ander neusgat. Het is een nieuw flesje dus moet effect geven.

Hij gaf me het flesje in mijn hand en ik deed wat hij zei. Omdat ik wel een effect wilde hebben nam ik een flinke lange snuif. En gelijk hetzelfde bij het andere neusgat. Ik gaf hem het flesje terug waar hij de dop er weer op deed. En toen…… Ik dacht dat ik ontplofte van geiligheid. Ik werd heet, niets en niemand om mij heen kon mij nog schelen. Ik werd ook een beetje slap. Ik zag dat hij lachte en zijn lul met zijn hand uitnodigend ronddraaide.

MET POPPERS GING IK HELEMAAL LOS
Niets kon mij meer schelen. Ik hapte naar zijn lul en liet hem heerlijk naar binnen glijden. Ik pijpte alof ik al jaren ervaring had. Ik maakte zijn lul goed nat en hij danste door mijn mond. Wat was dit goed. Heerlijk om zo’n kerel in je mond te hebben. Bloedgeil die lul in combinatie met poppers. En tijdens het pijpen masseerde ik ook zijn strakke ballen. Ik kwam weer terug op aarde doordat de poppers langzaam uitgewerkt raakte. Ik ging nu rustig door met pijpen en het gaf me een fijn gevoel om een lul te pijpen en een kerel te plezieren.

Maar ik wilde weer het fijne gevoel ervaren. En vroeg of ik weer mocht snuiven. Hij lachte en gaf me weer het flesje. Het herhaalde zich. Ik snoof weer flink en daar was het geile gevoel weer. Mijn hemel wat zalig. Zijn lul was nu echt een traktatie voor mij. Hij drukte mijn hoofd nu omlaag zodat zijn lul dieper ging. Ik moest een beetje kokhalzen. Maar door de geilheid van de poppers kon niets me meer schelen en liet ik hem zo diep mogelijk gaan.

IK PIJPTE EEN VREEMDE KEREL EN LIET HEM GEWOON KOMEN IN MIJN MOND
Ineens riep hij dat hij hij ging komen en liet mijn hoofd los. Maar ik was nu zo geil dat ik gewoon doorging. Wel liet ik zijn lul nu minder diep gaan. Ik ging heerlijk op en neer op zijn lul en eikel. Ineens voelde ik zijn lul kloppende bewegingen maken. Hij begon te hijgen en te kreunen. Plots voelde ik de stralen sperma in mijn mond spuiten. Met een ongekende kracht voelde ik mijn mond vollopen met zijn vette sap. Mijn bekkie zat helemaal vol. Het pijpen ging nu nog natter en vetter. Een heerlijk glimmende pijplul had ik nu in mijn mond. Het pijpen ging nu helemaal glad en spiegelvet. Zijn lul glom helemaal van zijn zaad. Ik rook die heerlijke mannen-sperma-lucht en proefde het. Hmmmm….. Ik proefde het voor de eerste keer. Maar wist nu al dat ik dit heel geil en lekker zou gaan vinden.

Ik liet het deels uit mijn mond lopen over zijn lul en zak. Een heel geil gezicht. Uitgeput zat hij in de stoel. En ook ik kwam weer langzaam terug op deze wereld. Toen zag ik ineens dat er meerdere mannen om ons heen waren komen staan. Trekkend aan hun lul. En een paar waren er ook klaargekomen aan de natte plekken op de vloer te zien. Met mijn broek op de knieen liep ik naar de wasbak om mijn mond om te spoelen van zijn vette zaad.

Terwijl ik mij aan het opfrissen was zag ik dat de man die ik gepijpt had zijn hand opstak en wegging. Hij had zijn lul en zak met papier drooggemaakt en had zijn broek opgetrokken.

Andere mannen stonden nog verlekkerd naar mij te kijken. En dat gaf mij een geil en aangenaam gevoel. Vanaf dat moment wist ik dat ik als jonge vent veel keuze kon maken uit geile mannen die mij wilde pijpen of zelf gepijpt wilde worden.

Mijn volgende blog gaat over mijn eerste ervaring als crossdresser.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir