Philippines 17

Philippines 17
Toen de boot in Dipolog aanmeerde stond Claire al ons op te wachten en we stelde Merel aan haar voor en met de nodige begroeting en kusjes stapte we in de auto, want al was het vroeg we hadden een rit van zo’n 4 uur voor de boeg en ik reed de auto de weg op. Ze noemen het landtrip dwars door de bergen heen (over de bergen wel te verstaan)

We gingen ergens ontbijten en reden verder.
Nou Claire en Merel en FH babbelde er lustig op los en elk nieuwtje werd uit gewisseld.
Hoe heb je C eigenlijk ontmoet vroeg Merel plots?
Nou hij kwam op bezoek in Balibasac en huurde een kamer bij mij in het pension en hij heeft zijn bed nooit gezien dezelfde avond sliepen we al bij elkaar.
Ik zei , van slapen kwam niet veel terecht, lachen dus in de auto.

Omdat FH naast mij zat op de bijrijdersstoel zaten Claire en Merel achterin en plots legde Claire haar handen op de borsten van Merel en woog en kneep er even in. Welke maat heb je? 90DD zei Merel eigenlijk te groot voor een Philipina en trok haar blouse uit en de BH volgde.
Mooie tepels zei Claire en volgde haar voorbeeld en Zei 90C en trok haar rokje omhoog en zei 20 cm en Merel zei ik heb 20 cm ook waardoor ze haar broek uit deed en verhipt ook zei droeg geen ondergoed meer alleen een BH anders was het te opzichtig. Claire boog naar haar toe en gaf Merel een tongzoen en pakte haar lul vast en likte een keer over de eikel en nam hem toen in de mond en begon langzaam te pijpen en te likken.

Ik hoorde het en zei dames wacht er nog even mee aub anders moet ik stoppen waardoor ze recht gingen zitten en tegen elkaar gingen hangen en begonnen te giechelen en ik En FH lachte hard mee.
Ze bleven naakt en hingen tegen elkaar aan zodat ze af en toe kusjes gaven en de borsten streelde, wel een mooi gezicht als je in de spiegel kijkt en 2 knappe koppies ziet en 2 paar borsten die eigenlijk even groot waren met het verschil dat Merel grote tepelhoven heeft met harde tepels en plots zag ik dat FH zich ook uitkleden en zich omdraaide in haar stoel en zei mijn tieten zijn dan wel niet zo groot maar net als jullie uiterst gevoelig en stevig.
Ik stopte langs de kant van de weg en vroeg of ze me gek probeerde te maken, waarop ze zeiden natuurlijk en ze lachte maar lieten me daarna met rust zodat ik me op het verkeer kon concentreren.

Ik vroeg aan Claire waar JL was en ze zei dat die werken was maar dat haar telefoon weg was, verdwenen.
Dus niet op social media kon en ook geen berichten meer kon versturen.
Dat is flink klote maar ik koop wel een nieuwe voor haar en reed vlot door het steeds drukkere verkeer de mensen moesten werken en het weer werkte ook al niet mee, regen en heel veel regen.

Tegen 9 uur AM kwamen we thuis het hek ging met een druk op de knop automatisch open en achter ons weer dicht we waren thuis en we zuchten met zijn alle en Merel wilde haar kleren aan trekken waarop FH en Claire zeiden dat dat niet hoeft we hebben 100% privacy, niemand die ons ziet. Ik liep naar achteren en zag dat het hek daar ook op slot zat dus 200% privacy.
Ik ging naar binnen en trok mijn kleren uit en bracht de koffers naar binnen en zei tegen Merel, welkom in ons huis en doe alsof je thuis bent waarop ze zei dat doe ik al ik ben naakt hahaha en zag dat haar lul lekker tussen haar benen bengelde en ookmdie andere 2 zag ik de lullen bengelen tussen de benen, best een geil en mooi gezicht zo.

Ik schonk koffie en thee in en FH zorgde een rondleiding door ons grote huis, 5 slaapkamers 2 badkamers 2 toiletten een ruime hal en een grote huiskamer met sereen een tv hoek die bijna nooit gebruikt werd.
Ik wist wel dat jullie in een groot huis woonde maar zo groot had ik het niet verwacht zei ze onder het koffie/thee drinken.
Ik zei dat is nog niet alles we hebben een zwembad en een bar buiten met omkleed hokjes en toilet.
Gebruiken jullie de omkleed hokjes zei ze met een speelse glimlach en we lachten en liepen de serre uit naar het zwembad en ze zei ik ben mijn bikini vergetenClaire keek verbaast en FH en ik hielden onze lach in totdat Claire het snapte en m
Merel een duw gaf en zo in het water belande en Claire sprong echte haar aan en probeerde elkaar onder te duwen.
Kijk onze kinderen spelen zei FH en gaf me een lekkere tongzoen.

Ze pakte mijn lul vast en trok me naar 1 van ligstoelen en duwde me er in en ging op mijn schoot zitten en ik pakte haar borsten in mijn handen en kneep zachtjes in de tepels en ze kreunde zacht en mijn lul kwam heel snel stijf omdat ze me goed opgegeild hadden in de auto.
Ik pakte haar lul vast en trok er zachtjes aan en was erg stijf en zag wat voorvocht er uit lopen en ze richte zich op en ik likte over de eikel en nam hem ver in mijn mond en begon te pijpen en ze begon mijn mond te neuken echt tot in mijn keel ondertussen mijn lul in te vetten en te trekken.
Ik zag 2 knappe koppies over de zwembad rand toe kijken met geile glimlachjes naast elkaar en ze zaten ook aan elkaars borsten te wrijven waarop ik nog geiler werd en plots spoot FH een golf sperma in mijn mond 4 vette en lekker smakende sperma slikte ik door en likte haar lul schoon en zoog het laatste restje sperma uit haar zaadbuis en ze zakte naar beneden en mijn lul schoof zachtjes “tergend langzaam in haar anus tot mijn ballen en ze zat even stil en keek me geil aan en zei C ik hou van jou.
Ze begon langzaam te wippen en steeds tot mijn ballen even stil. En wipte weer een paar keer. Ik wilde nog niet klaar komen omdat gevoel vast te houden en ondertussen haar borsten te kussen en die harde 0.5cm tepels te likken en er op te zuigen alsof ik een baby was en haar lul richte zich weer op en ik begon er aan te rukken.

Ik hoorde Claire en Merel uit het water komen en naast ons liggen en keek opzij en ze begonnen elkaar volop te pijpen en zag Claire hard zuigen en Merel liet dat ook merken en zoog hard terug.

Fh keek me geil aan en zei schat ik kom alweer en spoot een lading sperma over me heen, over mijn buik tot zelfs een straal in mijn mond waardoor ik kreunde en met kracht in haar darmen spoot, ik dacht dat er geen einde aan kwam en bleef naschokken het was zo intens en lekker.

Ik hoorde Claire en Merel kreunen en zuchten en zag dat ze elkaar in de mond spoten en ja hoor die geile ladyboys slikte het ook door echt geil om te zien dat ze elkaar ook kuste, Merel had de smaak te pakken.

We klapte zachtjes in ons handen en FH zei, nou Merel dit had je niet verwacht of wel?
Sex wel maar niet zo intens en geil dank je wel en kuste FH vol op de mond en daarna mij en we omhelsde elkaar met als Clair tussen ons in en zag bij beide meiden wat traantjes vloeien, Claire had haar vriendin ladyboy gevonden.
Na 2 mislukte relaties denk ik nu dat ik de ware gevonden heb zei Merel en streelde Claire over de rug en nooit gedacht dat ik lesbisch was of op het zelfde geslacht viel en we lachte en ik pakte uit de bar wat biertjes en we zaten even later gezellig te kletsen naast het zwembad. Lekker weer, fijn gezelschap, zwembad, sex en een bar wat wil je nog meer.

Ojee zei ik en ze keken me aan, we vergaten die kleine meid in Cebu die medewerker van mijn klant en FH zei bel haar maar waarop ik de telefoon pakte en haar opbelde.
De telefoon ging 2 keer over en ze zei hallo C ik hoopte dat je me al een keer zou bellen.

Ik zei sorry maar ik had het druk en we zijn weer terug in Mindanao. Jammer zei ze ik had gehoopt op een leuke avond me jullie.
Ik zei dat kan nog maar dan moet je naar hier toe komen, even stil en ze zei, oke maar kan ik bij jullie slapen dan? ik zei natuurlijk als je het vliegtuig neemt ben hier binnen 1 uur wanneer kan je?
Ze zei morgen maar ik heb geen geld voor een ticket en ik zei geen probleem je gaat naar de balie van Cebu Airlines en je ticket ligt klaar, Ze tekste haar gegevens door en ik mailde op de website en bestelde de ticket en dat was geregeld. Ik tekste haar terug dat ze welkom was en de ticket klaar lag voor haar.
We gingen vroeg naar bed die avond want ze komt s’morgens vroeg aan.
FH natuurlijk naast mij en Claire en Merel in de kamer van Claire, ik vroeg nogmaals waar is JL waarop FH zei die slaapt bij haar buurvrouw, te druk op haar werk en daarom beter daar te blijven, oke zei ik en viel in een diepe slaap.

De volgende dag stonden we te wachten op Pagadian Airport en ik zag Tersie door de douane komen met een klein rosé koffertje en ze was gekleed met roze gympies witte sokjes kort broekje en een witte blouse die strak om haar tieten spande. FH zei tegen me, weet je zeker dat je die al nog niet geneukt hebt? Waarop ik zei , zeker.
Ik stelde haar voor aan FH en ze kuste elkaar op de wang en we stapte in de auto en na 1 uur waren we weer thuis.
Ik bracht haar koffer naar de logeer kamer en ze was wel erg verlegen maar zei, je bent onze gast en doe gewoon of je thuis bent. Ik gaf een rondleiding door het huis en zoals iedereen geimponeerd en verbaasd over de omvang en grote van het huis.
Wie maakt dit schoon zei ze, Dat doet Claire en ze slaapt hier ook samen met Merel maar Merel is een gast net als jij, maar je hebt je eigen kamer speciaal voor gasten en logees, ze keek me aan maar zei niks.

We liepen de tuin in (die zeer groot is) en ja hoor daar zag ik Claire en Merel liggen, oeps naakt en zonnend.
Tersie kwam naast mij staan en de ogen werden zo groot als schoteltjes en de mond viel wagenwijd open van verbazing.
Ik zei sorry dit was echt niet de bedoeling, waarop ze zei, dit had ik echt niet verwacht.
Ben je gay C, waarop FH zei, nee bisexueel 100% anders had hij mij nooit uitgekozen want ik ben zijn vrouw en ik ben ook bisexueel en ben ook een ladyboy.
Ik dacht dat ze flauw zou vallen en gaf haar een stoel. Ze ging zitten en moest even bijkomen.

Claire en Merel werden wakker en schrokken een beetje dat we op het terras zaten en bedekte hun lichaam met een handdoek.
En kwamen naar de tafel lopen. Tersie twijfelde maar zei niks , en ik vroeg vind je het erg? Waarop ze zei, nee maar had het niet verwacht en als ze naakt zonnen vind ik niet erg hoor.
En als ze bij je zitten zei ik? Ook niet dus Claire en Merel gooide gelijk de Handoeken van zich af en ze zaten daar met hun lange en bungelende penis tussen de benen aan tafel en ik zag Tersie wel even kijken naar de omvang van die lullen en wreef af en toe met haar hand over haar broekje bij haar kutje en zag al een natte plek en dacht , mijn lieve hemel die meid wil sex of niet?

We gingen eten en FH zei tegen haar, als je wilt mag je ook je kleren uitdoen . Ze verslikte bijna in de hap die net had genomen en zei, maar jullie dan? Waarop ik zei, we lopen elke dag gewoon naakt hier, FH trok haar kleren uit en de meid keekmet grote ogen naar haar lichaam , ik trok mijn kleren uit en ze twijfelde maar begon ook haar kleren uit te trekken en giegelde van ik ben dit niet gewend maar trok haar slipje uit.

Giegelde nog wat en ja hoor een glad geschoren……..

Kutje en flinke kleine naar volle borstjes met ferme tepels die echt hard naar voren staken.
Om haar niet banger te maken als ze al was begonnen we verder te eten en allemaal naakt en ze spraken de taal die ik niet machtig ben maar het zal wel.

Na de lunch doken we af en toe in het zwembad en we genoten van het weer, warm en het water was ook warm, 30 graden.
Ze zei ik heb nog nooit naakt gezwommen en het voelt bevrijdend dat je doet.
We doen niks anders zei ik.
We doen nog veel meer zei Claire.
We neuken ook.
brrrrrurrp ze dook onder het water waarop ik haar omhoog trok en haar strakke lichaam voelt die geen grammetje vet bevatte maar nier boni aanvoelde gewoon een lekker lijfje.
Proeste het uit en ze zei, WHAT?
We neuken elkaar tot we niet meer kunnen, zei FH.
En delen alles met elkaar en doen alles met elkaar we lopen naakt, eten naakt en neuken elkaar.

Ze moest even bijkomen.
Zal wel zei ze verbaasd en FH greep haar beet en kuste haar op de mond ““`, ze twijfelde even maar ze begon terug te kussen met de tongen in elkaars mond.
Ik ging achter die 2 zitten en rimde FH in de anus waarop de lul Van FH stijf begon te worden en vetten mijn lul in , tot ze zei, ik wil pak me aub hijgende ze en de meid onder zich trok en haar lul over haar kale kutlippen wreef.
Ze kreunde en zei pak me aub ik ben zo geil nu.
Ik stoten mijn lul in de kont van FH waarop ze onder de druk van mijn gewicht haar lul tot de wortel in de kut van Tersie duwde HAAAAAAAAAAA schreeuwde ze en ze klauwde haar nagels in de rug van FH, ik begon hevig te stoten en maakte klaar voor een eindronde totdat FH stopte.

Tussen ons kroop en zei, nu ga je iets voelen wat wij allen voelen en trok haar over zich op haar buik en stak haar lul in weer haar kut waarop ik zicht kreeg op de anus van Persie en vette die heldere anus in en gespoeld of niet ik plante mijn lul diep in dat strakke sterretje en dat voelde zalig, zo strak en later bleek nog maagd daar in. Ze verstarde even en plotseling schreeuwde ze, this is great , fuck me please fuck me.
Ze neukte mee en ik voelde het komen maar hield even in en voelde Fh haal ballen legen in die geile natte kut van Persie en ik spoot op mijn beurt mijn sperma in persie’s kont geweldig gevoel en maagdelijk kontje met een massage van een andere lul door dat dunne vliesje een DP is altijd een geweldig gevoel voor man als vrouw en ladyboy.

Afgeragd als ze eruit zag en wij ook geen pap konden zeggen hebben we toch haar kut en kont leeg gezogen en gelikt en heeft ze onze pikken schoon gelikt en we zijn weer in het zwembad gedoken.

Claire en Merel hebben we niet meer gezien die dag en dat verbaasde me niet veel eigenlijk die zijn verliefd en wilde even van elkaar genieten.

Hebben we eindelijk 2 gekoppeld zei ik tegen FH de volgende dag toen ik en FH aan de koffie/thee zaten , die 2 zijn smoor en wij ook, waarop ze me een lekkere tongzoen gaf.
And me thene ? zei Tersie , waarop we tussen ons namen en haar kuste.
Je gaat volgende week terug zei ik? meer een weet dan een vraag.
Ja zei ze en FH zei je hoeft niet in de logeerkamer te slapen als je dat niet wilt, met een lach op haar gezicht en FH op haar gezicht en ze zei oke dank je wel ik hou van jullie mensen zo vrij en vriendelijk.

Zo zijn ik ? we? ik ben ook veranderd door C omdat hij zo is en ik voel me er ook vrij mee , hij is niet jaloers maar ik ben zijn vrouw , ik ben niet jaloers want hij is mijn man , we kunnen geen kinderen krijgen misschien is dat de oplossing. we en willen blijven leven en genieten van elkaar, en sex is een belangrijk ding maar niet het belangrijkste, ik hou van C en ik weet HE LOVES ME MORE THAN EVEBODY ELSE , maar vergeet niet dat we met elkander neuken en dat het belangrijkste is , we houden van mekaar en dat is belangrijk.
maar Tersie don’t tell anybody about that, oke? Oke zei ze en FH nam haar even apart om het even uit te leggen,
om het naakt lopen en geen
kleding of ondergoed te dragen enz enz.
jammer dat ik geen eeuwigheid bij jullie kan zijn zei ze, kom op zei ik je vakantie hier naar toe of heb je andere plaats waar je naar toe wilt? Nee zei ze mijn familie woont waar ik werk en ga nergens anders naar toe tot nu dan.
Je kan komen wanneer je wilt en als je slim bent zeg je tegen je baas, business Tripp , voor jou te sturen hier voor de papieren hoeft hij niet voor te komen .
Ze lachte wat maar dacht wel na zag ik in haar ogen.

De volgende morgen zag ik haar naakt bij het zwembad liggen in de zon een prachtig lichaam en een kaal kutje en toch schrok ze toe ik naderbij kwam met een harde pik en zei C ik ben geil kan je me iets geven voor dat ( helemaal vrij gevochten) ? tuurlijk zei ik geef je een injectie en viel op haar tussen 2 gespreide benen en bracht mijn stijve pik voor haar kutlippen en voelde 2 vingers vol glijmiddel over mijn anus.

We hebben op je gewacht C en ik bracht mijn lul in haar kut en wist wat me te wachten stond FH gaf een strakke stoot in 1 keer tot haar ballen tegen mijn ballen en daardoor ik mijn lul tot mijn ballen in persie’s kut door douwde

Dat was pas geil ik neukte een geil wijfie en werd geneukt door mij geil wijfie, als je het niet. wist je kon het niet verzinnen. Ik werd echt afgeragd door FH en zonder pardon volgespoten met haar sperma waarop Persie voel spoot

we gingen elkaars sperma uit likken en . Ik likte Persies kutje leeg dat vond ze vreemd i]n het begin maar wel
lekker

word vervolg 2

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir