Mijn vrouw in de sexcinema

Mijn vrouw in de sexcinema
Mijn vrouw in de sexcinema

Mijn vrouw is 70, maar dat zou je haar niet aangeven, hooguit 60. Zij is niet groot, 1,65m, en tamelijk mollig, met een flinke boezem en een ferme kont. En zij weet zich heel vrouwelijk te kleden, heel sjiek maar helaas ook heel deftig. Want dat is het grote probleem. Het is heel moeilijk om haar op temperatuur te krijgen, maar als dat lukt dan gedraagt zij zich als een hete slet.
Een pornofim ’s avonds wil wel eens helpen. Daarom had ik haar al vaak voorgesteld om samen eens naar een sexcinema te gaan. Zonder haar te vertellen wat daar allemaal gebeurt, natuurlijk. Tot hiertoe was zij daar niet op ingegaan, maar plots toch wel.
Dus wij naar de sexcinema bij het Centraal Station. Zij had zich zoals altijd keurig gekleed : schoenen met niet te hoge hakken, zwarte nylons, rok tot even onder de knie, korte vest en daaronder een topje met een nogal groot décolleté. Dat décolleté dat mag, want haar borsten vindt zij zelf mooi en dus mogen de bolle aanzet en de spleet ertussen wel een beetje zichtbaar zijn. Daaronder draagt zij waarschijnlijk degelijk ondergoed, niks sexy.
Ik koopt ticketjes en neem haar mee naar de heterozaal. Even wachten tot we aan de duisternis gewend zijn en dan neem ik haar mee naar de derde rij, waar niemand zit. Wat verder alleen maar mannen, verspreid over de zaal.
De film is voor een keertje echt wel opwindend. Ik leg mijn hand op haar knie en zij vleit zich dichter tegen mij aan, ondertussen geboeid kijkend. Een paar mannen zijn ondertussen achter ons komen zitten. Ik streel haar dij, knijp er zachtjes in. Ondertussen zijn de twee kerels achter ons voorover komen leunen om te kijken wat wij doen. Wanneer zij haar vestje uittrekt en keurig over de stoel voor haar hangt, krijgen zij zicht op haar boezem. Maar zij heeft blijkbaar niets in de gaten. Ik heb even omgekeken. De twee hebben allebei hun pik eruit gehaald en zitten zich te strelen. Ik durf nu mijn hand onder haar rok te steken en merk tot mijn verbazing dat zij geen panty onderaan heeft, maar zelfophoudende kousen. Boven de rand voel Ik blote dij. Zij spreidt een beetje haar benen. Dat hebben die twee gemerkt. Een van hen legt een hand op de blote schouder van mijn vrouw. Die schrikt en kijkt paniekerig naar mij. Laat hem, is toch lekker, zeg ik. Ik voel haar verstijven, maar zij laat hem toch doen. Hij streelt haar hals, meer en meer naar voor in het décolleté. Dan even onder de rand van het topje. De ander onderneemt nu ook iets. Hij streelt over haar topje. En dan gebeurt het wonder. Ik voel dat zij het lekker vindt want zij laat mij haar dijen lekker strelen.
Zo gaat het een tijdje door, tot ik zeg dat ik naar de wc moet. Ga maar, zegt zij. Ik kijk nog even om en zie dat de een zijn hand steeds dieper in haar décolleté steekt…
Als ik terug kom, blijf ik aan de kant staan kijken. Een van haar belagers is op mijn plaats komen zitten en streelt nu haar wijd gespreide dijen. Haar rok is hoog opgeschoven, zo hoog dat ik zie dat zij geen warme onderbroek draagt, maar een zwarte string. Zij is onderuit gezakt en laat hem haar kut strelen terwijl ze zijn pik in haar hand omkneld houdt. De kerel achter haar is nu bezig haar borsten onder haar topje te kneden. Dat vindt zij niet goed en dus trekt zij het topje uit en meteen ook haar rok Ik kan mijn ogen niet geloven. Daar zit mijn vrouw in een sexy zwarte bh, die ik nooit gezien heb! Haar borsten puilen er uit. Zeker drie kerels staan nu achter haar te rukken, en voelen en kneden haar borsten. Een jonge man is langs de andere kant naast haar komen zitten en streelt mee haar dijen. En dan gaat zij warempel staan en trekt zelf bh en string uit. Zo sexy zoals zij daar nu staat met alleen die zwarte kousen en haar pumps aan. Poedelnaakt temidden van wel vijf mannen die haar gretig bepotelen, in haar borsten knijpen, aan haar tepels trekken, haar kut strelen en op haar billen slaan, die lekker deinen. Wat een prachtig spektakel! Mijn zeventig jaar oude vrouwtje heeft zich omgekeerd naar de mannen achter haar, gaat op haar knieën zitten en neemt in elke hand een pik. Een van de kerels grijpt haar bij haar haar en duwt een enorme lul in haar mond. De twee naast haar houden zich met haar billen, haar kut en haar kontgaatje bezig. Ik ben achter het geile groepje komen staan. Zo ongelooflijk, zo supergeil! In elke hand een lul, één in haar mond, vingers in haar lekkende wijd opengesperde kut en in haar kontgaatje. En overal handen die haar betasten, die met haar over de rugleuning hangende borsten spelen, aan haar tepels trekken.
De een na de ander trekt zijn broek uit. Een paar zijn zelfs naakt. Een van de mannen achter haar steekt zijn enorme pik in haar kut en begint haar te neuken. Zij gilt en kreunt. Al gauw komt hij schokkend klaar. Nu willen ze allemaal, om de beurt, een echte gangbang. Uiteindelijk ligt zij uitgeteld over de leuning. Het sperma loopt uit haar kut. En dan is het aan mij. Ik heb mij helemaal uitgekleed en steek mijn harde pik in haar kontgaatje en neuk en neuk, tot ik brullend klaarkom. Hijgend zitten we naast elkaar, naar de film kijkend zonder iets te zien.
Wanneer we gearmd over de straat naar huis lopen, zegt zij : je dacht toch niet dat dit mijn eerste keer was hé?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir