Helpende Handen

Helpende Handen
Ik was geil! Ik zat op de fiets en ik was geil!
Tijdens het fietsen stak ik mijn hand in mijn broek om mijn halfstijve lul wat te verleggen, zodat hij niet meer zo pijnlijk dubbelgevouwen knelde in mijn strakke boxer. Het luchtte op, dat mijn pik nu weer de ruimte had om onbekommerd verder te groeien.
Mijn zondagse fietstochtje voerde door de bossen in de omgeving van mijn woonplaats. Mijn geilheid had nu toch echt een uitweg nodig, dus onwillekeurig speurde ik de hele tijd naar stille plekjes waar ik me (ongezien) eens even lekker af zou kunnen trekken en mijn sperma zou kunnen lozen.

Toen ik bij een smal zijpaadje kwam dat dieper het bos in voerde, besloot ik af te slaan. Na nog enkele malen te zijn afgeslagen in steeds smaller wordende zijpaadjes, bevond ik mij nu op een paadje dat zó smal en hobbelig was, dat fietsen niet meer mogelijk was. Dus ik stapte af en liep met de fiets aan de hand verder. Aan de begroeiing op het pad kon ik zien, dat hier waarschijnlijk zelden of nooit wandelaars kwamen. Van een echt pad was nauwelijks nog sprake.
Ik bevond mij inmiddels diep in het bos. Ik begon me al af te vragen, of ik nog wel verder moest lopen. Het paadje werd steeds slechter begaanbaar en ik moest immers ook nog terug. Maar toen kwam ik op een kleine open plek aan. Het plekje lag in de volle zon en was omgeven door hoge, dichte struiken. Het was een idyllisch plekje én, zo bedacht ik, uitermate geschikt voor mijn aftrekplannen.

Ik zette mijn fiets tegen een boom en maakte de sluiting van mijn Bermuda open. Hij zakte op mijn enkels. Toen ik ook mijn boxershort naar beneden rukte sprong mijn stijve lul tevoorschijn. Ik was vastbesloten er een langdurige en uitgebreide aftreksessie van te maken en ik begon dan ook met het voorzichtig strelen van mijn harde lul en mijn ineengeschrompelde balzak met mijn vingertoppen. Het kristalheldere geil, dat uit mijn glanzende eikel tevoorschijn sijpelde, smeerde ik op mijn vinger en likte het op. Ik genoot van de smaak van mijn eigen voorvocht. Dat smaakte tenslotte heel wat beter dan het licht bittere sperma dat ik uit pure geiligheid ook al zo vaak geproefd had. Het voorvocht smaakte een beetje zilt en anijsachtig, met een zweempje zoetigheid… bijna net zo goed als kutgeil!
Toen ik mezelf op deze wijze een poosje verwend had, hield ik het niet langer. Ik sloot mijn rechterhand om mijn pik en met mijn linkerhand greep ik mijn ballen vast. Ik begon langzame, beheerste aftrekbewegingen te maken. Ik gaf me volledig over aan het geile aftrekspel en kreunde luid van genot. Er was hier immers toch niemand die me kon horen.

Even later had de masturbatiekoorts me volledig in zijn greep en ik stond zwaar hijgend als een bezetene aan mijn stijve lul te rukken, toen er plotseling een klein rothondje keihard blaffend tevoorschijn sprong. Ik schrok me wild! Waar kwam dat kreng opeens vandaan? Het kuttensnuivertje sprong luid keffend tegen mijn benen op. Ik besefte dat zijn baasje waarschijnlijk niet ver uit de buurt kon zijn en ik raakte een beetje in paniek.
“Af!” Een hoge, schelle vrouwenstem riep het diertje tot de orde. Het keffertje gehoorzaamde meteen en ging braaf op het mos zitten. Ik maakte al aanstalten om mijn broek weer op te hijsen. Maar het was al te laat! Want toen ik een snelle blik om me heen wierp, zag ik tussen de struiken twee vrouwen van middelbare leeftijd staan, die me met grote ogen aanstaarden. De ene had kort blond haar en de andere had prachtig glanzend, donker haar tot op haar schouders. Met dit warme weer droegen ze beiden een luchtig zomerjurkje tot net boven de knie.
Hoe lang stonden ze daar al? In ieder geval lang genoeg om te kunnen zien wat ik aan het doen was, zo realiseerde ik me vol schaamte.

“Ga je lekker?” riep de blonde op vrolijke toon, terwijl ze enkele stappen in mijn richting zette. Ik wenste dat ik ter plekke door de grond kon zakken! Ik kreeg een kop als een boei en stamelde schuchter: “S… sorry, maar ik was ook zó vreselijk geil!” Nu stapte ook de andere op me toe. Ze keek me aan met een blik waaruit ik niets kon opmaken en ik verwachtte al een helse donderpreek over hoe schandalig het wel niet was, dat ik mij hier zomaar stond af te trekken!
Tot mijn verbijstering echter zei ze: “Je hoeft er van ons niet mee op te houden, hoor.” “Nee, we vonden het eigenlijk best wel een lekker geil gezicht!” voegde de blonde er met een ondeugende glimlach aan toe.
Maar ik kon me hier toch niet in het bijzijn van twee wildvreemde vrouwen gaan staan aftrekken? Het was al gênant genoeg dat ze me betrapt hadden! Al was het natuurlijk wel ontzéttend geil om hier mijn ballen leeg te spuiten onder het oog van twee best wel aantrekkelijke vrouwen. Terwijl deze gedachten door mijn hoofd flitsten, stond ik eventjes te twijfelen wat ik nu moest doen. Mijn pik wees nog steeds op zijn allerstijfst fier vooruit, daar was ik me zeer wel van bewust. En onwillekeurig was ik stiekem eigenlijk best wel een beetje trots op mijn keiharde paal, die als een vlaggenmast overeind stond.
De twee vrouwen bemerkten natuurlijk mijn weifeling en ze keken elkaar met een veelbetekenende blik aan. “We willen je anders ook wel een handje helpen, hoor!” lachte de blonde nu. En vóór ik wist wat er gebeurde, had ze mijn lul al beetgepakt en begon ze me met geroutineerde bewegingen af te trekken. “Is het lekker zo?” vroeg ze met een diepe, gruizige stem. Ik knikte.
Ik wist niet wat me overkwam toen ze plotseling mijn lul vastpakte! Maar ik besloot me er maar aan over te geven, want het was absoluut zalig!

“Voel eens hoe hard hij is!” lachte de blonde vrouw naar haar vriendin. De donkerharige aarzelde even, maar toen stak ze haar hand naar voren en greep ook mijn lul vast. Ik wil niet opscheppen, maar mijn pik is lang genoeg om plaats te bieden aan twee ranke vrouwenhanden die hem naast elkaar omvatten.
Zo stonden de twee vrouwen mij gelijktijdig af te trekken, waarbij hun bewegingen steeds sneller werden en hun grip om mijn lul steeds steviger. Met zijn tweeën vormden ze een fantastisch aftrekteam en onwillekeurig vroeg ik me af, of ze zich hiervan wel bewust waren? Toen de blonde met haar andere hand ook nog mijn ballen vastpakte en mijn balzak zachtjes begon te kneden, viel ik zowat van mijn stokje. Zó ontzettend lekker was het!
Compleet overmoedig geworden van pure geilheid vroeg ik haar of ik nu ook eens mocht voelen. Zonder het antwoord af te wachten stak ik mijn hand onder het jurkje van de blonde vrouw en greep in haar kruis. Tot mijn opluchting protesteerde ze niet en liet me gewoon mijn gang gaan. Ik kon de vochtige hitte van haar kutje voelen door de stof van haar slipje heen! Haast gek van geilheid wurmde ik mijn hand in haar broekje en voelde dat haar zachte venusheuvel zo glad was als het huidje van een pasgeboren baby. Toen mijn hand wat dieper in haar slipje gleed, voelde ik dat ze zelfs al een beetje nat was! Als vanzelf gleed mijn middelvinger in haar vochtig-warme kutje naar binnen. Zodra mijn vinger het heerlijke, ribbelige plekje aan de voorzijde van haar schede gevonden had, begon ik het zachtjes te masseren. De vrouw begon nu licht te kreunen en met haar onderlichaam te kronkelen van genot! Af en toe slaakte ze zelfs een genotskreetje wanneer ik haar G-plekje wat steviger onderhanden nam.

Ondertussen bleven de twee vrouwen maar als bezetenen aan mijn lul rukken. Nu sloeg de donkerharige vrouw de vingernagels van haar andere hand diep in het vlees van mijn kont en begon ze mijn billen te kneden met ferme bewegingen. Het deed een beetje pijn, maar tegelijkertijd ook was het zó godsgruwelijk lekker!
Ze keek me met een smachtende blik aan, liet even mijn pik los en lichtte haar jurkje op. Dat beschouwde ik als een uitnodiging. Ik ging ervan uit dat ze, net als haar vriendin, gevingerd wilde worden! Dus met de enige hand die nog vrij was, trok ik zo goed en zo kwaad als het ging haar slipje een stukje naar beneden. Aldus onthulde ik een adembenemend mooi kutje, waarvan de schaamlippen brutaal tevoorschijn piepten vanuit haar smalle, snoezige spleetje. Boven haar lieftallige kutje groeide een klein toefje donkergekleurd schaamhaar, dat zorgvuldig in de vorm van een omgekeerd driehoekje bijgeschoren was.
Eerst kroelde ik er wat doorheen met mijn vingertoppen, het warrige schaamhaar voelde heerlijk zacht en donzig aan. Vervolgens liet ik mijn vingers wat lager glijden tot ze haar kittelaartje bereikt hadden. Ik wreef er wat over en kneep er zelfs heel zachtjes in, tot haar liefdessappen aarzelend begonnen te stromen. Toen ze nat genoeg was, liet ik ook bij haar mijn vinger naar binnen glijden en zocht ik eveneens haar G-plekje.

Het gehijg en gekreun was niet van de lucht, terwijl de twee vrouwen mij gelijktijdig aftrokken en ik hen beiden vingerde! Alle drie konden we niet anders dan ons volledig overgeven aan het geile vinger- en aftrekspel. Terwijl de donkerharige zwaar ademde werden de kreetjes van de blonde vrouw steeds frequenter. Ook het schokken van haar onderlijf werd alsmaar heviger. Op een gegeven moment piepte ze met een dun, hoog stemmetje: “Ik kommm!” En zo beleefde ze een ingetogen, maar toch heel intens orgasme, zo stelde ik vast bij het zien van haar volledig van genot verwrongen gezicht, toen het orgasme door haar heen zinderde!
Ik was ontzettend trots op het feit dat ik deze vrouw naar een heerlijk orgasme gevingerd had! Ik trok mijn vinger uit haar terug en likte hem verlekkerd af. Haar kutgeil smaakte hemels!
Even later begon ook haar donkerharige vriendin steeds heviger te kreunen en met haar onderlichaam te kronkelen. Ik masseerde haar G-plekje nu nog wat steviger, totdat uiteindelijk ook zij piepte: “Oh God, ik kom ook!” Ze stootte hevig schokkend haar bekken naar voren, terwijl ze klaarkwam.
Toen gebeurde er iets wonderlijks: Enkele heldere druppels vocht spoten met grote kracht vanuit haar kutje over mijn hand en mijn onderarm. Even dacht ik nog, dat ze in het vuur van het orgasme misschien per ongeluk haar plas liet lopen, maar toen besefte ik dat ze squirtte!
Ik was totaal verrukt over het feit dat ik een vrouw had laten squirten! Dat had ik nooit eerder meegemaakt. De beide vrouwen ook niet, te oordelen naar hun opgetogen kreten en nerveus-verbaasde, luide gegiechel toen het heldere vocht plotseling tevoorschijn sprietste.
Gelukkig waren ze me allebei al die tijd verwoed blijven aftrekken en het duurde dan ook niet lang meer, voordat ook ik een allesoverweldigend orgasme voelde naderen…

Mijn billen verkrampten, mijn benen begonnen te trillen en mijn balzak trok nog verder samen. Ik hapte amechtig naar lucht! Genotsrillingen schoten door heel mijn lijf en leken allemaal samen te komen in mijn hevig kloppende pik en in mijn tintelende ballen! Om te voorkomen dat ik van puur genot door mijn knieën zou zakken, sloeg ik mijn armen om de schouders van de beide vrouwen. En toen kwam ik klaar!
In meerdere krachtige stralen spoot het sperma schuin omhoog de lucht in! De twee vrouwen slaakten bewonderende kreten, toen de spermafontein plots tevoorschijn sproeide! Zelf was ik stiekem ook behoorlijk onder de indruk van mijn eigen spuitprestatie. Normaal spoot ik nooit zó veel en zó ver! Al zei ik dat natuurlijk niet en trok ik een gezicht, alsof deze formidabele zaaduitbarsting de normaalste zaak van de wereld was. Enkele spermaklodders spoten zelfs tot op de buikjes van de twee vrouwen, waar ze donkere vochtplekken achterlieten in hun gebloemde jurkjes.

Nadat ik uitgespoten was stonden we elkaar gedrieën een beetje schaapachtig lachend en enigszins verlegen aan te kijken. Ik bukte om een pakje papieren zakdoekjes uit de broekzak van mijn afgezakte Bermuda op te diepen. Ik nam er eentje uit en veegde zorgvuldig de spermaklodders van de jurkjes van de beide vrouwen. De blonde vrouw griste het pakje uit mijn handen, haalde er een paar zakdoekjes uit en veegde vervolgens grondig het kutje van haar vriendin schoon. Daarna veegde ze haar eigen kutje af en tenslotte mijn verslappende lul.
We knepen de sperma- en kutgeildoorweekte zakdoekjes samen tot een prop en wierpen ze tussen de struiken. “Dat vergaat wel!” lachte de blonde vrouw. Het kleine keffertje, dat al die tijd zoet had zitten wachten, sprong er meteen op af en begon er driftig aan te snuffelen.

De beide vrouwen hesen hun slipjes op en streken hun jurkjes glad. Ze gaven me allebei nog een vluchtige afscheidskus op de wang en toen liepen ze weg. Ik zag ze driftig gesticuleren en hoorde ze opgewonden met elkaar fluisteren. Helaas kon ik niet verstaan wat ze precies zeiden, maar ik had natuurlijk wel door waar het geanimeerde gesprek over ging.
Ze draaiden zich nog één keer om en wuifden naar me. Ze wierpen me zelfs nog enige kushandjes toe. Ik wuifde terug en blies enkele kusjes door de lucht. Naar elk van hen eentje. Het kleine kuttensnuivertje trippelde vrolijk voor hen uit, blij dat de wandeling eindelijk verder ging.
Ik keek hen weemoedig na, tot de dichte begroeiing mij het zicht op hen ontnomen had.
Ik realiseerde me dat ik niet eens hun namen wist.

Ik hees mijn broek omhoog en borg mijn lul weer op. Hij gloeide nog een beetje na, als gevolg van het fantastische orgasme van zojuist. Hij schrijnde een beetje in mijn broek, maar dat was juist een heerlijk geil gevoel. Ik kon het niet laten hem de hele tijd te bevoelen, nagenietend van het formidabele orgasme dat de twee onbekende dames mij bezorgd hadden.
We hadden helaas niets afgesproken, maar ik hoopte met heel mijn hart, dat ik hen nog eens tegen zou komen…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir