Met Marloes

Met Marloes

“Ik wou, dat we een lekkere, geile meid hadden om te neuken. Dan mag ze jou pijpen, terwijl ik mijn pik in haar kutje ram en dan spuiten we haar helemaal vol!” Aldus liep mijn vriend Peter hardop te fantaseren, terwijl we samen door de bossen zwierven. De bobbel ter hoogte van zijn kruis verried de aanwezigheid van een flinke erectie. Hij bevoelde uitgebreid zijn lul door de stof van zijn korte broek heen, waardoor de bobbel zelfs nog iets groter werd.
Op een rustig plekje, aan de rand van een aangrenzend korenveld, gingen we even zitten om een sjekkie te roken en wat te kletsen. We waren jong en vrijwel permanent geil en we dachten eigenlijk maar aan één ding. Het gesprek ging dan ook logischerwijze over meisjes en seks (dat betekende ongeveer hetzelfde in onze ogen).
We waren allebei nog tamelijk onervaren waar het meisjes betrof. Al had ik al wel eens een vriendinnetje gehad, maar veel verder dan wat aan haar kutje en haar tietjes voelen door haar kleren heen, was ik nog niet gekomen. Dus bij gebrek aan gewillige meisjes, trokken we elkaar maar af en pijpten we elkaar (zie eventueel ‘Vriendenspelletjes’). Dat was ook heel lekker en het was in ieder geval stukken beter, dan altijd maar alleen met jezelf te moeten spelen.

“Godverdomme! Ik heb ‘n paal als ‘n slagboom!” grijnsde mijn vriend. Hij drukte zijn peukje uit op de grond, ging op zijn rug in het hoge gras liggen en trok zijn broek naar beneden. Zijn lul stond al zó stijf, dat zijn eikel onder de bovenrand van zijn onderbroek uit kwam. Hij stroopte ook zijn onderbroek af, zodat zijn stijve nu in al zijn glorie te bewonderen was.
“Trek me effe af, Mari, ik ben zo geil als een beer!”, gromde hij. “Oké”, lachte ik en pakte zijn stijve pik net onder de eikel vast. Eerst bewoog ik zijn voorhuid wat over zijn eikel heen en weer, tot er een grote druppel helder voorvocht verscheen. Met mijn vingertop smeerde ik deze uit over zijn paarsglanzende eikel, die nu glinsterend oplichtte in het felle zonlicht. Toen streelde ik met twee vingers de schacht van zijn lul, vanaf zijn eikel naar beneden, over zijn balzak, die onmiddellijk ineenkromp bij mijn aanraking, en over de wortel van zijn pik tot aan zijn anus. Ik herhaalde deze beweging enkele malen, terwijl mijn vriend genietend zijn ogen sloot en zachtjes begon te kreunen van opwinding. Daarna sloot ik mijn hand stevig om zijn keiharde, kloppende lul en begon hem met langzame, plagende bewegingen af te trekken.

Plotseling hoorde ik ingehouden gegiechel in de struiken achter mij. Peter lag genietend te kreunen en merkte niets, maar ik draaide mijn hoofd en zag drie meisjesgezichten tussen de bladeren door, die ons met grote ogen aankeken. “Jullie zijn gezien”, riep ik. “Kom maar tevoorschijn”. Langzaam kwamen de drie overeind. De brutaalste van hen zette enkele stappen in onze richting, terwijl de andere twee tussen de struiken bleven staan, elkaar een beetje zenuwachtig giechelend aankijkend.
Peter had intussen ook door wat er aan de hand was. Hij richtte zich steunend op zijn ellebogen op, wendde zich tot de twee meisjes in de struiken en riep naar hen: “Kom er ook maar bij, hoor!” Hij leek geen schaamte te kennen, zoals hij daar lag, met zijn broek op zijn enkels en met een enorme erectie! De twee meisjes wisselden fluisterend enkele woorden met elkaar, draaiden zich toen om en liepen druk gebarend en luid giechelend weg.
Het meisje dat gebleven was en haar ogen maar niet van de erectie van mijn vriend af kon houden, kenden wij als Marloes. Het was een vlotte, roodharige meid, over wie de wildste verhalen de ronde deden onder de puberjongens op de camping waar we de hele zomer verbleven. Het zou een geile donder zijn, die ‘s nachts de jongens in hun tentjes bezocht om met hen te neuken. Persoonlijk geloofde ik geen bal van die verhalen, maar Marloes was wel het soort meisje, dat altijd in de buurt van jongens rondhing en met hen flirtte. Deze vroegrijpe tante wist donders goed, hoe ze de jongens het hoofd op hol moest brengen! Ze was iets ouder dan wij en ze kleedde zich altijd heel uitdagend.
Nu was ze gekleed in een strak, mouwloos shirtje, waaronder ze geen beha droeg, te oordelen naar de wijze, waarop haar tepels zich zeer geprononceerd aftekenden in de dunne stof van haar hemdje. Verder droeg ze zogenaamde ‘hotpants’, een strak zittend, ultrakort broekje dat hier door de zangeres van ‘The Middle of the Road’ in de mode was gebracht (we schrijven begin jaren zeventig). Ze had flinke, volle, stevige borsten, brede heupen, een gevuld achterwerk en enigszins mollige benen. Met haar onwaarschijnlijk bleke huid, haar lange, loshangende, rode haren en haar met talloze sproetjes bedekte gezichtje, zag ze er uit om op te vreten!

Marloes stond nog steeds gebiologeerd naar de stijve lul van mijn vriend te staren, haar smaragdgroene ogen wijd opengesperd. Ik was behoorlijk verlegen met de situatie, tenslotte had ze gezien hoe ik mijn vriend aan het aftrekken was. Straks dacht ze nog dat we homo’s waren. Peter was tot mijn verbazing heel wat beter op zijn gemak. Hij had haar fascinatie voor zijn erectie opgemerkt en grijnsde met een geile blik in zijn ogen tegen haar: “Lekker, hè?” Ze hield zich nog enigszins op de vlakte en mompelde: “Hmm… gaat wel…” Toen wendde ze zich tot mij en vroeg: “Zijn jullie soms homo?” Terwijl ik het bloed naar mijn wangen voelde stijgen, haastte ik me om dat te weerspreken. “Maar bij gebrek aan beter…?” vroeg ze met een veelbetekenende glimlach. “P… precies!”, stotterde ik met een kop als een boei.
Ze was blijkbaar wel gecharmeerd van mijn verlegenheid, want ze zei met haar allerliefste glimlach: “Nou… laat die van jou ook maar eens zien dan.” De lieve manier, waarop ze dit zei, gaf me weer wat zelfvertrouwen en ik antwoordde gevat: “Oké, maar alleen als wij jouw kutje mogen zien.” Hier moest ze even over nadenken en na een korte stilte antwoordde ze: “Nou, vooruit dan… maar eerst jij!” Aarzelend maakte ik mijn broek open en trok hem, samen met mijn onderbroek, een stukje naar beneden. Mijn halfstijve lul floepte tevoorschijn. Ze stond er even naar te kijken. Toen zei ze met een ondeugende glimlach: “Ik zal hem eens even helemaal stijf maken.”

Vóór ik wist wat er gebeurde had ze mijn lul beetgepakt en begon er geroutineerd aan te trekken. “Dit heeft ze vast vaker gedaan”, dacht ik nog, terwijl mijn pik in een oogwenk tot maximale lengte groeide en op zijn allerstijfste schuin omhoog wees. Peter was er inmiddels ook bij komen staan, zijn stijve pik uitnodigend vooruit gestoken. Meteen greep ze ook zíjn lul vast en zo trok ze ons gelijktijdig af. Ik sloeg mijn arm om haar schouder en streelde teder haar prachtig glanzende, rode haar, terwijl zij zich volledig op het aftrekken van ons beider pikken richtte. Mijn vriend en ik wisselden enkele betekenisvolle blikken en grepen toen beiden de onderkant van haar shirtje vast. Samen trokken we het omhoog, tot haar volle borsten tevoorschijn sprongen. We grepen allebei een tiet en begonnen deze zachtjes te kneden. Ik rolde haar roze tepel tussen mijn duim en wijsvinger, kneep er zachtjes in en voelde hem onmiddellijk verstijven. Ik boog me voorover, nam haar tepel in mijn mond en begon er wellustig aan te sabbelen. Ik zag mijn vriend hetzelfde doen met zíjn tiet en zo stonden we zij aan zij aan haar tepels te zuigen, terwijl Marloes ons gelijktijdig aftrok.
Ik moest me inhouden om nog niet klaar te komen en probeerde krampachtig aan andere, minder leuke dingen te denken, zoals aan het halfvergane biggenlijkje dat we die ochtend in de Dommel hadden zien drijven, toen Peter tegen haar zei: “Wordt het geen tijd dat jij ons ook iets laat zien?” Marloes liet onze lullen los en dat was eigenlijk maar goed ook, anders had ik een orgasme vast niet veel langer meer tegen kunnen houden. “Jullie zien mijn tieten toch al?” lachte ze. “Ja, maar we bedoelen eigenlijk je kutje”, grijnsde Peter. “Je had het beloofd”, voegde ik er fijnzinnig nog aan toe.
Aarzelend maakte ze haar broekje open en trok het langzaam, samen met haar gebloemde slipje, naar beneden. Een flinke bos rossig schaamhaar werd zichtbaar. Alleen al de aanblik daarvan benam me de adem, hoewel er verder nog niets te zien was. Toen schopte ze haar broekje en slipje uit en ging met gespreide benen in het gras zitten.

Mijn vriend en ik knielden vóór haar in het gras, onze stijve lullen, die zowat op knappen stonden, fier vooruitwijzend. Met beide handen spreidde Marloes haar schaamhaar, ons aldus een blik op haar geopende kutje gunnend. Bij het zien van haar vochtig glinsterende, roze schaamlippen, stokte mijn adem in mijn keel! Mijn vriend en ik waren beiden sprakeloos bij het aanschouwen van zoveel prachtigs! Dit was de eerste keer dat we een kutje van zó dichtbij in het echt zagen. Tot nu toe hadden we ons moeten behelpen met de plaatjes in de ‘Chick’, die Peter af en toe uit de enorme collectie seksblaadjes van zijn vader jatte.
Al snel hervond mijn vriend zijn spraakvermogen en een beetje overmoedig geworden vroeg hij haar aarzelend: “Mogen we je misschien neuken?” “Nee!”, antwoordde ze resoluut. “…maar jullie mogen wel even voelen”, liet ze er glimlachend op volgen. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen, meteen stak hij één van zijn vingers in haar kutje en begon hem wild op en neer te bewegen. “Au, au… niet zo hard, sukkel!” snauwde Marloes. Ik duwde hem ruw aan de kant en zei: “Laat mij maar even.”
Ik ging tussen haar benen zitten en begon haar heel teder te strelen. Eerst streelde ik haar zachte buik en haar venusheuvel en kroelde mijn vingers door haar rossige schaamhaar, vervolgens streelde ik de binnenkant van haar zijdezachte dijen, vóórdat ik mijn vinger bevochtigde tussen haar forse schaamlippen. Toen liet ik mijn vinger over haar kittelaartje glijden en wreef er zachtjes over. “Ah… Jaahh… Zo is het lekker… Ga door… Ga doorrr…!”, kreunde Marloes. -Ik had de boeken over seksuele voorlichting, die bij mijn ouders thuis in de boekenkast stonden, talloze malen nauwgezet bestudeerd, dus ik wist wel ongeveer hoe ik te werk moest gaan.- Ik begon nu wat sneller en harder over haar klitje te wrijven, terwijl ik de wijsvinger van mijn andere hand voorzichtig tussen haar schaamlippen liet verdwijnen en hem in haar kutje op en neer bewoog. Marloes begon nu steeds luider te kreunen, gooide haar hoofd achterover in haar nek en sloot genietend haar ogen.

Nu ze daar zo lag, met haar benen wijd en volledig aan mij overgeleverd, zag ik mijn kans schoon. Ik had natuurlijk misbruik van de situatie kunnen maken, door nu mijn pik bij haar in te brengen, maar ze had gezegd, dat ze dat niet wilde. Dus, hoe geil ik ook was, dat zou ik nooit gedaan hebben. Over het gebruik van mijn mond echter had ze niets gezegd! Ik ging dus vliegensvlug op mijn buik in het gras liggen en bracht mijn gezicht tot vlak voor haar kutje. Voorzichtig spreidde ik haar flinke bos schaamhaar met mijn vingers.
Mijn God! Wat steeg er een heerlijk geilmakende geur uit haar spleetje op! Pikant muskusachtig… zinnenprikkelend als een friszilte zeebries en bedwelmend als een zoetgeurende orchidee! Ik snoof haar aroma wellustig op, alvorens ik een voorzichtige, tedere kus op haar rimpelige schaamlippen drukte. Ooohh… wat voelden ze zálig warm en zacht aan! Ik zoog haar schaamlippen één voor één naar binnen, rekte ze uit en liet ze pas na een hele poos weer tussen mijn lippen uit schieten, zodat ze weer terug veerden in haar gleufje en hun oorspronkelijke, opgepropte vorm weer aannamen. Wat had deze meid een heerlijk weelderige, royale kut, zeg! Daarna liet ik mijn tong tussen haar schaamlippen door zo diep mogelijk in haar spleetje glijden. Ik bewoog hem in haar gleufje op en neer en ik genoot van de zachtzilte smaak van haar kutgeil! Dit smaakte zelfs nog stukken beter dan Peters sperma! Marloes begon met haar onderlijf te kronkelen, terwijl ik aan haar klitje likte, er aan zoog en er zelfs heel voorzichtig zachtjes in beet.

Peter was intussen naast haar komen zitten. Hij bracht Marloes’ hand naar zijn lul en ze begon hem wild af te trekken. Ik bleef maar uit alle macht haar kutje likken, Marloes begon nòg wilder met haar bekken te schokken, ondertussen luide kreunen uitstotend. Het duurde niet lang meer, vóór ze hijgde: “Aaahh… Verdomme!… Zó lekker… Ooohh… Ik kommm…!!” Ze liet de lul van mijn vriend los, greep met beide handen haar borsten, kneep hard in haar tepels en kwam toen met hevig schokkend onderlijf klaar!
Terwijl het orgasme in al zijn hevigheid door haar lijf raasde, vertrok haar gezicht in een verheerlijkte grimas, haar ogen verdraaiden, alsof ze in trance was en ze kreunde luid en onbeheerst. Ze trilde over haar hele lichaam! Peter en ik keken diep onder de indruk toe. Dus zo zag het eruit als een meisje klaarkwam!
Ik klom overeind en ging eveneens naast haar zitten, tegenover mijn vriend. Mijn lul, stijver dan ooit, wees trots vooruit boven haar blanke borsten. Marloes, intussen een beetje bijgekomen van het machtige orgasme, begon weer aan Peters lul te rukken. Ik pakte reeds haar nog vrije hand en leidde hem naar mijn eigen lul, maar toen boog ze zich voorover, sloot haar lippen om mijn pik en begon me heerlijk diep te pijpen! Ik wist niet, wat me overkwam!
Het duurde niet lang meer tot mijn vriend gromde: “Godverdomme! Ik kom klaarr… Ik spuittt…!!!” Marloes rukte nog even uit alle macht aan zijn lul en toen kwam hij klaar! Zijn zaad spoot in meerdere krachtige stralen over haar bleke buik. Een grote spermaklodder vulde het kuiltje van haar navel volledig, terwijl andere klodders langzaam via haar zij naar beneden dropen. Toen voelde ook ik een allesoverweldigend orgasme naderen en ik kreunde: “Ooohh… Ik kom ook klaarrr…!” Marloes liet snel mijn lul uit haar mond floepen en keek bewonderend toe, hoe mijn sperma over haar lichaam spoot! Grote klodders zaad landden op haar borsten, haar tepels en haar buik, waar het zich met het sperma van mijn vriend vermengde. Marloes zat helemaal onder! Godallemachtig, wat een geil gezicht was dat!

Toen we even later alledrie een beetje uitgehijgd waren commandeerde Marloes: “En nou schoonlikken!” Peter en ik hadden elkaars sperma natuurlijk al veel vaker geproefd, dus dat vonden we absoluut geen bezwaar. Integendeel zelfs!
We bogen ons over haar heen en likten en kusten zorgvuldig het sperma van haar buik en haar borsten, tot er geen spoortje van ons zaad meer op haar lichaam te bekennen was. Onze tongen kietelden waarschijnlijk op haar huid, want Marloes onderging het hevig giechelend en luid kirrend.
Daarna stond ze op, fatsoeneerde haar shirtje en trok haar slipje en hotpants weer aan. Ze gaf Peter een zoentje op zijn wang en ik kreeg een warme, natte zoen op mijn mond. Toen zei ze op bitse toon: “Als jullie dit nog eens willen, vertel je het aan niemand! Begrepen?” Ze draaide zich om en liep heupwiegend weg, mijn vriend en mij verbijsterd, maar zeer voldaan achterlatend…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir