Hete tante

Hete tante

Nerveus en met enigszins droge mond belde ik die zaterdagmorgen rond elven bij mijn tante Kathleen aan. Ze had een dringende klus voor mij, had ze aan de telefoon gezegd. Mijn moeder had me grappend achterna geroepen dat ze me maar als vaste klusjesman in dienst moest nemen, toen ik meteen op mijn bromfiets gesprongen was.

Tante Kathleen was de liefste en naar mijn gevoel de mooiste van mijn tantes. Ze was de jongste zuster van mijn vader en was slechts negen jaar ouder dan ikzelf. Ze had halflang kastanjebruin haar, een rond gezichtje, grote, bruine ogen die me aan een ree deden denken en een brede mond met volle lippen. Ze had eerder kleine borsten, maar waarvan de tepeltjes steeds fier vooruit priemden. Het waren echter vooral haar brede heupen en de zachte rondingen van haar kontje die ik uitgesproken sexy vond.

Ze gaf wiskunde in dezelfde school waar ik zat, maar ik had nooit bij haar in de klas gezeten. Ze was één van de knapste leraressen van de school, maar had ook de reputatie één van de strengste te zijn. Toch keken vele leerlingen haar bewonderend na. Ik was er bijgevolg zeker van dat ze niet alleen in mijn masturbatiefantasieën de hoofdrol speelde. Meer nog dan anderen, wist ik jammer genoeg met stellige zekerheid dat het bij dagdromen zou blijven. Ik wist wel dat ze mij heel graag mocht, maar ik hoopte op geen enkel moment dat mijn favoriete fantasie door haar te worden afgezogen, terwijl ze me op haar knieën onderdanig en verliefd aankeek, ooit werkelijkheid zou worden.

Waarom moest de vrouw van mijn dromen uitgerekend mijn tante zijn?

Desondanks droeg ik haar op handen en stond ik klaar voor haar wanneer ze ook maar aanstalten maakte met haar vingers te knippen. Het feit dat ik haar favoriete neefje was, ze me steeds veel aandacht schonk en ze het in de familie altijd voor me opnam, zal hier ook wel niet vreemd aan zijn geweest. En toegegeven, ik vond het gewoon fantastisch om in haar nabijheid te zijn.

Vandaag was dat wel even anders. Er was natuurlijk dat domme voorval geweest verleden week op het trouwfeest van neef Harold. Trouwens, een geluk dat het door niemand werd opgemerkt, anders had mijn vader me wel op mijn krent naar huis geschopt.

Heel vroeg in de morgen was men een hele reeks trage dansnummers aan het draaien geweest. Om de intieme sfeer te vergroten had men de meeste lichten op de dansvloer uitgedaan. Ondanks het gevorderde uur was het er stampvol geweest. Tante Kathleen en ik stonden dicht tegen elkaar in het donkerste hoekje met elkaar te dansen. Ze was al ferm aangeschoten en wist niet helemaal goed meer wat rond haar gebeurde. Ik was ook een beetje dronken natuurlijk, maar toch nog beter bij de pinken dan de jongste zus van mijn pa, alleen waren een flink deel van mijn remmingen weggevallen.

Ik had altijd al willen weten hoe haar kontje zou aanvoelen en hier zag ik dan mijn kans. Tante Kathleen droeg een lange satijnen jurk en voor de rest niet veel anders. De stof was erg dun, zodanig dat ik de warmte en de zachtheid van haar huid goed voelde. Het was alsof ze in haar blootje voor me stond. Ik was begonnen met de bandjes van haar beha af te tasten en had mijn handen dan langzaam over haar rug naar beneden laten afglijden. Ze had haar ogen gesloten en had een vage glimlach op de mond. Mijn lul was ondertussen behoorlijk stijf geworden en drukte tegen haar buik aan. Het kan niet anders of ze moet het duidelijk gevoeld hebben. Ze liet hier echter niets van blijken. Integendeel, ze bleef met haar heupen wiegen alsof ze me nog meer wou opwinden. Mijn durf nam toe en ik legde mijn beide handen aan weerskanten van haar kont. Ik begon het zachte maar stevige vlees zachtjes te kneden, terwijl ik mijn harde paal nog wat steviger tegen haar onderbuik aandrukte. Indien ze een gewone rok had gedragen, dan had ik zeker een hand onder de zoom laten verdwijnen. Toen ik doorheen haar kledij met de elastiek van haar string aan het spelen was, waren haar ogen plots open gegaan.

“Niet hier, niet dat.” Had ze gezegd en ze zette een stap achteruit, niet zonder eerst stevig met haar buikje tegen mijn paal te zijn opgereden.

Ik was zo rood al een pioen geworden en haar direct losgelaten. Kort daarop zijn we van de dansvloer gegaan. Ik heb haar voor de rest van de avond gemeden, maar ik heb haar vaak steelse blikken in mijn richting zien werpen.

Ja natuurlijk, toen had het geleken of ze er een zeker plezier aan had beleefd. Maar misschien had ze pas beseft wat ik van plan geweest was toen ze opnieuw nuchter was. Ik had me dus minimaal op vernietigende blikken en commentaar voorbereid.

Groot was mijn verbazing toen tante Kathleen me met nog grotere hartelijkheid dan gewoonlijk ontving. Normaal draait ze me haar wang toe voor een kuise kus. Ditmaal echter deed ze met haar stralende glimlach de voordeur open en drukte me tegen zich aan, waarbij ze me zelf een natte zoen direct naast mijn mond gaf. Beduusd keek ik haar aan. Dat ze met haar peervormige tietjes tegen mijn borst aangedrukt stond registreerde ik maar half.

“Je bent me vandaag nogal uitgelaten.” Merkte ik op.

“Natuurlijk.” Zei ze lachend. “Altijd toch als mijn lievelingsneef op bezoek komt.”

Net toen haar dichte nabijheid zijn eerste uitwerking op me deed voelen, zette ze een stap achteruit. Ze was gekleed in een laag uitgesneden bloesje en een kort geel rokje. Zelden had ik haar zo uitdagend gekleed gezien. Doorgaans liep ze conservatiever gekleed, zeker op school. In de familie had ze de naam een hele preutse te zijn.

Opgelucht haalde ik adem. De herinnering aan mijn kleine exploratie was blijkbaar in een alcoholische nevel verdwenen.

“Dat hoor ik graag.” Grijnsde ik. “Hoorde ik je aan de telefoon niets zeggen over een dringende klus?”

“Ja hoor, volg me maar.”

Ze draaide zich om en ging me heupwiegend voor naar de keuken. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Onder de dunne stof van haar rokje zag ik niets afgetekend wat op een pantylijn wees. Die dekselse meid liep toch niet zonder broekje rond? Ze zou wel een string aanhebben. Ik nam me voor haar goed in de gaten te houden.

Oom Armand, haar man, verdiende een dik salaris en kwam bepaald niet uit een arme familie. Het echtpaar kon zich dus dit ruime en zeer comfortabel ingericht huis veroorloven. Desondanks speelde het hele leven van tante Kathleen zich in de keuken af. Ze at er, ze las er, ze verbeterde er huiswerk en keek er tv. Enkel als mijn oom thuis was verdween ze naar haar studeerkamer. Hun keuken was dan ook bijna even groot als onze woonkamer. Er stonden twee tafels. Aan de kleine tafel werd gegeten en aan de grote tafel werkte ze of zat eventueel bezoek gezellig bij elkaar. Er stond ook nog een grote, lederen sofa.

Ze wees naar de tafel in her midden van de keuken. Er stond een laptop, met ernaast een stapeltje CD’s, diskettes en USB-sticks. Ik zag ook een printer, een modem en een webcam.

“Daar kun jij je deze namiddag mee bezighouden.” Zei mijn tante. “Ik heb hem gisteren in de solden gekocht. Maar er staat niets van software op. Ik heb van alles van vrienden gekregen. Kijk jij maar wat nodig is en wat er op past. Ik heb er geen enkel verstand van.”

“Wat gebeurde er met je oude PC?”

“Weggegeven, was ik eigenlijk al langer van plan. Gisteren heeft men internet komen installeren. Ik hoop dat je daar ook mee overweg kunt.”

“Geen probleem.” Verzekerde ik haar, terwijl ik me aan tafel neerzette. “Nu kunnen we tenminste met elkaar chatten.”

Ze lachte en haalde uit een lade van de commode een grote, bruine enveloppe.

“Dit zijn de instellingen en de paswoorden die je nodig hebt voor het Internet.” Zei ze. “Het is een draadloze modem. Daar houdt mijn kennis op.”

Ik nam de enveloppe van haar over. Er werd me een ogenblik een blik gegund op de bovenkant van haar in een witte beha gehulde borsten.

“Wat wil je om te eten?” Vroeg tante Kathleen. “Ik had gedacht dat je pas na de middag ging komen.”

“Ik heb geen honger.” Zei ik. “Maar ik lust wel een kop koffie.”

Terwijl ik de computer opstartte, zette tante een kopje en de thermos voor me neer en verdween uit mijn gezichtsveld. Terwijl ik in de doos van de laptop naar een gebruikershandleiding zocht, zette ik de computer aan. Terwijl ik met de installatie van het besturingssysteem was begonnen, kwam mijn tante opnieuw de keuken binnen. Ik keek op en zag dat ze nu was gekleed in een lange, witte broek en een hooggesloten zwarte blouse, haar gewone kledij. Ze had haar handtas en de sleutels van de auto in haar hand.

“Ik moet even een paar boodschappen doen.” Zei ze. “Als je iets nodig heb, neem het maar. Je weet alles ondertussen al wel staan.”

“Geen probleem.”

“Tot straks grote jongen.”

Ik had zeker nog tot twee uur werk. Ik dronk mijn koffie leeg en ging buiten een sigaret roken. Toen ik terug binnenkwam was het tijd voor de volgende CD. Onderwijl dronk ik een biertje. Zo ging het een hele tijd door. Nadat ik haar internetverbinding tot stand had gebracht, de beveiligingssoftware had geconfigureerd en het kantoorpakket aan het installeren was, moest ik naar het toilet.

Tot mijn verassing zag ik haar toiletgerei staan in de badkamer naast de gastenkamer. Normaal gezien gebruikten oom en tante de badkamer op de eerste verdieping. Oom Armand had zich niet laten zien op het trouwfeest. Vanmorgen had tante Kathleen aan de telefoon gezegd dat hij voor een tiental dagen op zakenreis was, wat nog nooit was gebeurd. Waren er soms problemen tussen beiden? Ze leek me nochtans in een uitstekend humeur.

Terwijl ik aan het plassen was, keek ik in de wasmand die tussen het toilet en de douche instond. Ook die stond hier normaal niet. Ik zag de zwarte jurk van het trouwfeest liggen. Erboven lag een rood, zijden slipje. Vertederd nam ik het tussen duim en wijsvinger en bracht het naar mijn gezicht. Voor het eerst in mijn achttienjarige leven rook ik het muskusachtige parfum van een kutje, dat van mijn lieve tante nog wel. Voor ik naar de keuken terugging, opende ik ook nog even de deur van de gastenkamer. Inderdaad, al haar spulletjes stonden daar. Op het bed zag ik het bloesje en het rokje dat ze daarnet aanhad. Ze sliep dus wel degelijk niet meer in het echtelijke bed.

“Arme Kathleen, blijkbaar zijn er hier zware problemen.” Dacht ik.

Oom Armand had ik nooit gemogen. Toen ik aan dat vale mannetje dacht, met zijn fletse gezicht, halve kaalkop en beginnend buikje, en vooral aan de hooghartige en minachtende manier waarop hij zijn schoonfamilie bejegende, voelde ik alleen maar kwaadheid. Ik had nooit begrepen wat een verstandige vrouw als mijn tante ooit in hem gezien had.

Ik zat nog maar net terug aan de keukentafel, toen ik de voordeur hoorde dichtslaan.

“Ik ben er weer Dirk.” Riep ze vanuit de gang. “Nu me nog even omkleden.”

Toen ze de keuken terug binnenkwam had ze de witte blouse en het gele rokje terug aan. Ik keek haar glimlachend aan, haar heerlijke vrouwtjesgeur nog in mijn neus.

“Ben je al goed opgeschoten?” Vroeg ze, haar boodschappentas op het aanrecht zettend.

“Ja, het internet en de e-mail werken al. Je moet straks even kijken wat er nog op de schijf moet.”

“Dat wiskundeprogramma moet er zeker op.” Zei ze. “Ik ga biefstuk met salade en frites klaarmaken. Wanneer je honger heb zeg je het maar.”

“Dank je.” Zei ik. “Maar ik heb zeker nog tot twee uur werk.”

Op dat moment ging de bel. Tante Kathleen liep naar de voordeur.

“Dag Kathleen, heb je soms een paar klontjes suiker voor me? Ik gebruik het nooit. En heb ik toevallig bezoek die suiker in zijn koffie wil.” Hoorde ik een mij onbekende vrouwenstem zeggen.

“Natuurlijk Cindy, loop maar mee naar de keuken.”

Nieuwsgierig keek ik naar de deur. Tante kwam binnen, gevolgd door een bloedmooie blondine die maar een paar jaar ouder dan ik kon zijn. Ze zat stevig in het vlees zonder dik te zijn. Ze had lang golvend haar dat tot vlak boven een uitgesproken kontje viel. Ze had grote borsten, waarbij haar tepels duidelijk zichtbaar doorheen haar strakke shirt priemden. Daar wou ik wel even mijn handen aan warmen. Toen ze mij zag, kwam ze naar mij toe en gaf me een hand.

“Cindy, de buurvrouw.” Stelde ze zich voor.

“Dirk, de neef van tante Kathleen.” Antwoordde ik.

“Dirk is mijn lievelingsneefje. Hij doet alle klusjes hier in huis.” Tante Kathleen was naast mij komen staan. Ze knipoogde en streek zachtjes door mijn haar.” Gelukkig dat ik op hem kan rekenen.”

Cindy keek mij ernstig aan en opende haar mond om iets te zeggen. Uit een ooghoek zag ik tante haar wijsvinger op haar mond leggen.

Nadat de buurvrouw een schoteltje met klontjes gekregen had, liepen beide dames terug naar de voordeur. Ik hoorde beide dames nog even smoezen en lachen.

“Nou dat is meteen ook mijn beste vriendin.” Zei tante, toen ze was teruggekomen. “Ze vindt je een heel knappe jongen trouwens.”

Ik grijnsde. “Dat is dan wederzijds. Ik zou er niets tegen hebben eens uitgebreider kennis met haar te maken.”

Ze bleef me een moment stilzwijgend aankijken en draaide zich dan om naar het aanrecht. Hier was duidelijk iets aan de hand, bedacht ik. Beide dames hadden een geheimpje dat ze voor mij verborgen hielden.

Terwijl ik een nieuw schijfje in de lade van de computer stak, begon ze haar boodschappentas uit te pakken. Ze bukte zich om vlees in het vriesgedeelte onderaan te steken. Hierbij zakte ze niet door haar knieën, maar ze plantte haar benen wijd uit elkaar en bukte zich. Mijn hart begon sneller te slaan en iets aan mijn anatomie nam snel in volume en hardheid toe. Onvermijdelijk schoof haar rokje een flink eind naar omhoog en zag ik de rondingen van haar brede kont. Verdomme, wat zag dat er heerlijk uit. Maar had ze wel een slipje aan? Ik liet me onderuit zakken om beter te zien. Tussen haar dijen zag ik een wit stringetje. Het bedekte net haar kutje. Zo bleef ze een aantal seconden staan. Te laat had ik door dat ze doorheen haar benen me in het oog hield. Ze draaide zich om en trok haar rokje naar beneden.

“Zo, lieve Dirk, waar zat jij naar te staren?” Vroeg ze.

Ik kreeg een rode kop en zei niets.

“Mijn kontje lijkt wel je belangstelling weg te dragen. Ziet het er even mooi uit als het verleden week aanvoelde?”

Ik schrok hevig, ze was het dus toch niet vergeten van dat dansje.

“Dacht ik dat ik het vergeten was van dat trouwfeest?” Vroeg ze, terwijl ze resoluut op me afstapte. “Je bent een kleine smeerlap, weet je? Eerst zit je me op te geilen, en daarna laat je me met een drijfnat broekje naar huis gaan… En alleen maar mijn vingers om me enige verlichting te brengen… Mooi hoor!”

“Ik dacht… ik dacht dat je het niet wilde.” Bracht ik stotterend uit.

Verdomme, ik dacht dat ik droomde. Dit kon gewoon niet waar zijn.

“Ik bedoelde niet daar op de dansvloer.” Zei ze met duidelijk gespeelde kwaadheid. “Als je had voorgesteld samen even een luchtje te gaan scheppen dan had je wat meegemaakt.”

Mijn mond zakte open en tante Kathleen begon hard te lachen om de uitdrukking op mijn gezicht. Ze stond nu naast mij en wees naar de bobbel in mijn broek. “Dat ziet er behoorlijk uit. Ik kan niet geloven dat jij nog nooit een meisje hebt gehad.”

Tijdens het trouwfeest had ik haar inderdaad mijn maagdelijkheid opgebiecht. Ondanks het feit dat ik verre van onknap ben – dat zeggen anderen over mij, niet ik – ben ik steeds te verlegen, te gesloten en te afstandelijk geweest om te scoren bij meisjes.

“Alles lijkt anders wel behoorlijk te functioneren bij jou.”

Ik schokschouderde. “Het is er gewoon nooit van gekomen.”

“Je voelt veel meer voor je tante, hé?”

“Ik vind je een fantastisch mooie vrouw, tante Kathleen. Als je eens wist hoeveel ik van je hou en hoeveel ik van je droom. Ik wou dat ik een meisje als jij kon vinden.” Bekende ik haar.

Ach wat, dit was toch maar een droom waar ik ieder moment kon uit ontwaken.

Mijn tante begon mijn wang te strelen.

“Dank je wel, dat doet me deugd.” Zei ze met omfloerste stem. “Het is lang geleden dat iemand van die lieve woordjes heeft gezegd.”

Ze kwam wat dichter staan en ik sloeg een arm om haar middel, verbaasd om mijn eigen durf en het feit dat ze me liet begaan.

“Noem me gaan tante meer, van nu af aan ben ik gewoon Kathleen voor me. Ik beschouw je al langer als een vriend en niet meer als een neef.”

“Wees dan niet kwaad op me Kathleen.”

“En waarom dan? Denk je dat ik niet naar je heb verlangd? Ik durfde het je verleden week niet vragen, daarvoor ook niet… Heb je nooit gemerkt hoe ik je soms aankeek?”

Ze trok zachtjes aan mijn arm. Nadat ik uit mij stoel was rechtgestaan, legde ze mijn hand op mijn stijve lul.

“Wat heb jij een grote zeg. Blij dat ik het me niet inbeeldde.”

Ik trok haar dichter naar me toe, apetrots dat mijn twintig centimeter indruk hebben gemaakt. Ze sloot haar ogen en haar lippen kwamen op me toe. Onze monden zogen zich op elkaar vast, onze tongen verstrengelden zich met elkaar, haar handen woelden door mijn haar. Nu deed ik wat ik verleden week al wou doen. Ik liet mijn handen onder haar rokje glijden en streelde de zachte huid van haar billen. Het werd een lange kus. Pas minuten later lieten onze lippen mekaar los. Vertederd keken we elkaar in de ogen.

“Tongzoenen kun je in ieder geval wel.” Prees mijn tante.

“Dat heb ik vroeger al gedaan.”

“O ja, vertel eens, met wie?”

“Verleden jaar na de examens, met de jongste dochter van de dominee.” Zei ik.

“Met die Vanessa met haar engelengezichtje. Wie had dat ooit durven denken? Ze lijkt zo lief en schroomvallig, geen wonder dat het bij kussen gebleven is.”

“Ze wou neuken, maar dat is niet doorgegaan omdat ik geen condooms had. Ze is dan onmiddellijk op zoek gegaan naar een andere jongen.” Zei ik grinnikend. “Als de dominee allemaal eens wist wat zijn dochter uitricht zou hij ter plaatse een beroerte krijgen… Half de klas is al over haar heen gegaan, als je alle praatjes mag geloven natuurlijk.”

Ze keen me een moment ongelovig aan en grijnsde dan ondeugend.

“Met mij heb je geen condoompje nodig.” Zei Kathleen.

Ze zakte door de knieën en begon en mijn broekriem los te maken. Ze keek me in de ogen, terwijl haar tong haar lippen nat maakte.

“Nu ga ik eens doen wat ik verleden week al wou doen.” Zei ze.

Ze trok mijn broek naar beneden. Mijn penis was al volledig stijf en de eikel stak net boven de rand van mijn boxershort uit. Ik slikte en begon licht te trillen. Ze legde haar wang tegen mijn stijve aan en woog mijn ballen in haar handen.

“Die Vanessa weet niet wat ze heeft gemist.” Mompelde Kathleen, terwijl ze twee vingers tussen het elastiek haakte en mijn boxershort naar beneden trok. “Die van je oom Armand kan er bijna drie keer in.”

Ik luisterde maar half. Het was al twee dagen geleden dat ik gemasturbeerd had en was er zeker van dat ik heel snel zo klaarkomen. Misschien had ze zelfs niet de tijd me in haar mond te nemen.

“Die vent van me heeft me altijd verwaarloosd. Ik ben nooit aan mijn trekken gekomen, éénmaal per week een snelle wip. In een minuut was het voorbij, meestal zelfs zonder dat ik iets voelde. Maar het laatste jaar heeft hij me zelfs niet meer aangeraakt.” Zei Kathleen, terwijl ze mijn ballen bleef strelen.

“Kathleen. Ik hou het niet lang meer uit.” Zei ik haar. “Ik sta nu al op springen.”

“Ongeduldig? Je wil je lieve Kathleen neuken, hé? Je wil dat grote ding in mijn kleine kutje stoppen, nietwaar? Tante is nog nooit door zo’n groot ding geneukt… Maar eerst ga ik je pijpen.” Zei ze met haar hete, hese stem.

Ze liet zachtjes haar vingers langs mijn neukpaal gaan. Ze bevochtigde haar lippen en nam me dan in haar mond. Het was alsof er een elektrische schok door me ging toen mijn eikel werd omsloten door haar lippen. Het werd licht in mijn hoofd. Nooit had ik gedacht dat dit zo heerlijk zou zijn. Eerst bewoog ze haar tong op en rond mijn plasgaatje. Haar kleine tandjes beten een paar keer licht in mijn eikel. Dan keek ze even op met die grote, bruine kijkers van haar. Vervolgens nam ze mijn lul zo ver mogelijk in haar mond, terwijl haar vingers afwisselend mijn balzak of de onderkant van mijn schacht streelden. Ik zag haar hoofd op en neer gaan. Terwijl ik de spanningen in mijn testikels voelde toenemen, kreunde ik en woelde met mijn handen door haar kapsel.
Ze hield even en tuitte plagend haar lippen. “Tevreden?”

“Verdomme ja, hou alstublieft niet op.”

Haar natte tong likte eerst langs de stam van mijn penis en beroerde mijn ballen, vooraleer ze me terug in haar mond nam. Ik voelde mijn orgasme nu snel opkomen. Mijn lul pulseerde in haar mond.

“Kathleen, ik ga klaarkomen, ik ga spuiten.” Waarschuwde ik haar.

“Mmmm…” Was haar respons.

Ze verhoogde nog haar ritme. Toen was het zover. Terwijl ik een onderdrukte gil slaakte, kwam straal na straal van mijn zaad in haar mond terecht. Tot mijn verbazing slikte ze alles door. Dan kneep ze over de gehele lengte in mijn verslappende lul om de laatste druppels sperma eruit te persen, die ze dan gretig oplikte. Daarbij giechelde ze als een opgewonden schoolmeisje. Wat was er aan de hand met preutse Kathleen, waarmee in de familie soms meewarig werd gelachen?

Toen ze mijn eikel had schoongelikt en de laatste restjes sperma van haar mondhoeken had weggeveegd, veerde ze recht. Ze kreeg een kleurtje van verlegenheid toen ze mij in de ogen keek.

“Ik heb me nog nooit zo laten gaan.” Lachte ze, terwijl ze haar hoofd op mijn schouder legde.

“Het was heerlijk, Kathleen.” Verzekerde ik haar.

Kathleen had mijn penis opnieuw tussen haar vingers en begon me zachtjes af te trekken.

“Ik wil je neuken.” Fluisterde ik in haar oor.

“Laten we hopen dat je reserve hebt hoor.” Grapte ze, terwijl ze zachtjes mijn ballen masseerde. “Ik heb veel schade in te halen weet je.”

Nadat ik de computer had afgezet, dirigeerde ze mij naar de gastenkamer. Ze duwde me neer op het bed en kwam op mijn knieën zitten.

“Knoop mijn bloesje los.” Zei ze met een stem hees van geilheid.

Zenuwachtig maakte ik de knopen los en liet de bloes van haar schouders glijden. Doorheen haar witte, doorschijnende beha kon ik haar donkere tepels goed zien. Kathleen nam mijn handen en legde ze op haar borsten. Terwijl ik ze zachtjes begon te kneden, reikte ze achter haar rug en maakte haar beha los. Trots priemden ze vooruit. Ze waren toch nog groter als ik eerst had gedacht.

“Zuig aan mijn tepeltjes.” Zei Kathleen.

Ik nam een tepel in mijn mond en begon er zachtjes aan de zuigen. Ondertussen streelde ik de ander tot hij stijf stond. Na een aantal seconden wisselde ik af. Geleidelijk aan begon ik harder te zuigen. Ze kreunde en drukte mij hoofd vaster tegen haar bovenlichaam aan. Mijn handen waren ondertussen strelend langs haar rug naar beneden gegleden. Ik maakte de knop aan de zijkant van haar rok los en trok de ritssluiting naar beneden. Terwijl Kathleen zachtjes langs mijn penis wreef, voelde ik aan de voorkant van haar broekje. Het was al behoorlijk nat. Ook zij was klaar voor het grote werk. Ik kuste haar borsten een laatste maal.

“Sta eens recht.” Zei ik. “Ik wil je naakt zien.”

Haar rokje gleed langs haar dijen naar beneden toe ze rechtstond. Ze stapte eruit en stond dan met afgewend hoofd in alleen maar een witte string voor mij.

“Hoe vindt je mij? Ik vind dat ik zo bleek ben.” Zei Kathleen, verlegen en onwennig.

“Je bent perfect.” Snel omklemde ik haar polsen, toen ze haar vingers tussen het elastiek van haar broekje haakte. “Laat mij dat uitdoen.”

Ik verving mijn vingers door de hare en liet langzaam het stukje textiel langs haar benen glijden. Gebiologeerd keek ik naar het eerste kutje dat ik in het echt te zien kreeg.

“Ik heb mijn poesje geschoren voor jou. Vind je het mooi?”

Ik knikte, sprakeloos. Haar lichtjes uitstulpende schaamlippen waren bloedrood en glinsterden van opwinding. Ik bracht mijn gezicht dichter en snoof genietend haar geur op, de muskusgeur die ik al kende vermengd met die van zeevruchten. Ik trok haar kutlipjes wat uit elkaar en likte langzaam over de gehele lengte van haar snee, genietend van de scherpe en prikkelende geur van haar liefdessappen. Ik herhaalde dit een paar keer. Nu was het mijn beurt om haar te voelen trillen, terwijl ik haar bij de heupen vasthield.

“Wacht, laat me op mijn rug liggen.” Ze Kathleen.

Ik keek tussen haar kontje terwijl ze een moment op handen en voeten op het bed zat. Ik zag het bruine sterretje van haar poepgaatje en haar van verwachting druipende kutje. Tot mijn spijt ging ze onmiddellijk op haar rug liggen. Ze trok haar knieën zo hoog mogelijk op, zodat haar liefdesgrotje open en bloot kwam te liggen.

“Kom hier, Dirk.” Zei ze hitsig. “Lik me… Laat me klaarkomen.”

Van opwinding draaide ze met haar heupen. Dikke parels geil druppelden langs haar dijen naar beneden. Ik likte ze weg en plantte dan mijn lippen in het midden van haar vagina. Ik stak mijn tong zo ver mogelijk naar binnen en begon afwisselend draaiende en likkende bewegingen te maken. Kathleen begon te hijgen en te steunen. Ze drukte haar handen in mijn achterhoofd, alsof ze mijn tong nog dieper in haar kut wou drukken. Ik trok mijn tong even terug, wat me op een kreet van protest kwam te staan. Haar geile vocht droop langs mijn kin. Ik wreef mijn mond droog en likte mijn vingers af. Terwijl ik mijn middelvinger in haar neukgrotje stak en hem langzaam dieper stak, likte ik met kleine en felle halen haar clitoris. Haar adem kwam nu met horten en stoten en ze kreunde luid. Ze kromde haar rug en met een langgerekte gil kwam ze klaar. Op het laken onder haar billen was een grote vochtvlek verschenen. Het had haar blijkbaar goed gedaan.

Kathleen keek naar me op. “Ik ben klaargekomen.”

Ze zei het op een toon alsof ze zelf verbaasd was. Ik trok haar naar me toe en kust haar. Onstuimig vermengden onze tongen zich met elkaar, waarbij de smaak van mijn sperma en haar kutsappen zich vermengden.

“Neuk me Dirk, ik wil die grote lul in mijn spleetje.” Zei Kathleen, terwijl ze haar benen opentrok en mijn hand naar kaalgeschoren vagina bracht.

“Draai je eerst even om en steek je kont vooruit.” Zei ik haar.

Ietwat verbaasd kijkend, voldeed ze aan mijn verzoek. Ik had nu een schitterend uitzicht op haar natte, roze kutje en het kleine, bruine sterretje van haar anus. I begon haar kutje zachtjes te vingeren, terwijl ik de beide helften van haar achterwerk kuste en mijn tong langzaam langs haar bilspleet naar beneden liet glijden.

“O schatje, je bent werkelijk verliefd op mijn kontje.” Riep Kathleen uit, terwijl ik met mijn handen de kaken van haar billen opzij duwde en zij mijn warme adem op haar aarsje voelde.

“Hoe zou het zijn om haar daar te pakken? Zou ze het lekker vinden?” Vroeg ik me af terwijl ik mijn tong uitstak.

Kathleen giechelde toen ik mijn tong in haar kontgaatje probeerde te steken en hard en snel begon te likken. De smaak was sterker dan die van haar poesje, maar even heerlijk. Ik likte nog even door en bevochtigde dan mijn eikel door een paar keer langs haar natte spleet te wrijven.

“Niet zo.” Zei ze, terwijl ze mijn lul wegduwde.

Kathleen ging opnieuw op haar rug liggen en trok haar knieën op.

“Neuk me, laat me klaarkomen.” Beval ze, terwijl ze mijn staaf naar haar druipende kut bracht.

Ik wreef mijn eikel een paar maal langs haar schaamlippen om hem nog beter te bevochtigen. Dan duwde ik hem voorzichtig naar binnen, terwijl Kathleen haar armen om me heen sloeg en me met smachtende ogen aankeek. Ondanks het feit dat ze al drijfnat was, ging mijn penis er slechts moeilijk in. Wat had ze een nauw kutje. Ze slaakte een kreetje van pijn toen ik een beetje te hard duwde.

“Voorzichtig.” Zei ze. “Ik ben een veel kleiner formaat gewoon.”

Ik bracht mijn lul langzaam bij haar binnen, centimeter na centimeter. Eindelijk later stak mijn volle twintig centimeter in haar kutje. Ik wachtte even, om haar aan mijn omvang gewoon te laten worden, maar ook om te genieten van de warmte en de strakheid van haar liefdesgrotje. Dan begon ik te stoten. Eerst zachtjes, maar toen haar ademhaling zwaarder begon te worden verhoogde ik mijn ritme en begon harder in haar te rammen. Kathleen sloot haar ogen en begon zachtjes te kreunen. Mijn ballen kletsten tegen haar kont.

“Harder, harder.” Zuchtte Kathleen.

Ik neukte haar nu met lange halen. Ze had haar benen om mijn middel geslagen en moedigde me aan door met haar vuisten op mijn rug te slaan. Telkens als mijn lul haar baarmoederhals raakte slaakte ze een gilletje. Ik kneedde haar borsten, zoog aan haar tepels of dwong mijn tong diep in haar mond. Ik stak een hand onder haar billen en begon haar aarsje te bevochtigen met het sap dat langs haar bilnaad naar beneden liep.Toen ik haar anaal begon te vingeren, kreunde ze nog harder en stootte haar heupen naar voren om mijn lul nog langer in haar hongerige kut te hebben. Ik werd het pulserende gevoel in mijn lul gewaar die een nieuwe zaadlozing aankondigde. Ook Kathleen leek niet ver van een tweede orgasme te zijn.

“Kathleen liefje… Ik ga spuiten.” Kreunde ik.

“Ja, ja, kom in mijn kutje, sneller…” Kathleen had haar ogen stijf gesloten en haar nagels drongen diep in de huid van mijn schouders door.

Uit haar mond kwam een langgerekte kreet en ze schudde het hoofd heen en weer. Op hetzelfde moment spoot ik mijn kwak diep in haar nauwe kut. Dan liet in mij in haar armen zakken en gaf haar een langdurige tongzoen.

“Dat was lekker. Ik ben nog nooit zo hevig klaargekomen.” Terwijl mijn verslappende lul uit haar poesje gleed, keek ze even tussen haar benen. “Verdomme, kijk eens naar die natte plek… Dat is mij nog nooit overkomen.”

“Het was heerlijk, Kathleen.” Zei ik.

Ze lachte. “Ik ben blij dat ik dit deel van jouw opvoeding op mij genomen heb. Je zal een fantastische minnaar worden.”

We lagen nog een paar minuten naast elkaar, strelend, likkend, kussend, nagenietend. Toen richtte ik me op een elleboog op en keek haar aan.

“Het gaat niet goed tussen jou en je man, hé?” Stelde ik vast.

“We staan op het punt om te scheiden.” Antwoordde Kathleen. “Woensdag gaan we bij de advocaat. Ik wil het huis. Dat is tot nu toe het twistpunt tussen ons geweest.”

“Heeft hij een ander?”

Kathleen knikte, zich afwendend, zodat ik de tranen in haar ogen niet zou zien. “Een jonge griet van op kantoor, die vermoedelijk alleen op zijn geld uit is.”

“Het is niet alleen een smeerlap, maar ook een grote idioot om een prachtvrouw als jij aan de kant te zetten.”

“Ik heb dit niet verdiend, Dirk. Ik ben steeds een goede vrouw voor hem geweest. Ik ben niet voor zijn geld of zijn positie met hem getrouwd, zoals kwaadsprekers uit de familie beweren.”

“Dat weet ik wel.” Troostte ik haar. “Ik weet wat voor een fijne vrouw jij bent. Je weet dat je altijd op me kunt rekenen.”

Ik trok haar naar me toe en veegde haar tranen weg.

“Kom, laten we gaan douchen.” Zei ze een aantal minuten later.

Hand in hand liepen we naar de aangrenzende badkamer.

“Dit blijft ons geheim, nietwaar?” Vroeg Kathleen, toen ik teder haar rug afdroogde.

“Natuurlijk.”

“Je ouders vermoorden mij moesten ze dit te weten komen.” Zei Kathleen, terwijl ze de handdoek van me overnam en aan mijn rug begon. “En ik weet ook wel hoe het er op school aan toegaat, het gepoch over meisjes en seks tussen de vriendjes… Ook hen moet je niet vertellen dat je een achtentwintigjarige gefrustreerde dame de beurt van haar leven hebt gegeven.”

“Is dat zo?”

Ze kneep me speels in mijn ballen. “Ik vond het bijzonder leuk toen je mijn anus vingerde en likte. Ik ben daar altijd al heel gevoelig geweest. Mijn man heeft dat nooit willen doen. Hij heeft ook nog nooit mijn kutje gelikt.”

“Dan heeft hij nooit gedaan wat ik zou willen doen.” Zei ik, terwijl ik Kathleen dicht tegen mij aandrukte.

“En wat is dat dan?”

“Je in je kontje neuken.”

“Met dat monster van jou? Ik ben een anale maagd weet je…” Kathleen keek me ernstig glimlachend aan. “Als je vannacht bij mij blijft slapen, kan je me misschien overhalen.”

We liepen terug naar de gastenkamer om ons aan te kleden.

“Ik wil niets liever dan bij jou blijven. Maar dinsdag heb ik een toets Frans. Ik doe het niet goed op dat vak en op zes weken van de eindexamens wil ik het goed doen.” Zei ik bedenkelijk.

Kathleen deed alleen haar bloesje en haar kort rokje aan. Haar ondergoed nam ze tussen haar vingers om het in de wasmand te gooien.

“Dat is geen probleem.” Verzekerde ze mij. “Ik ga straks even naar je lerares Frans bellen. Ze zal me de vragen wel doormailen. We zijn nogal bevriend.”

“Als je dat zou kunnen doen.” Zei ik opgetogen.

“Bel jij dan maar eerst naar huis dat je vannacht hier blijft. Dan ga ik het eten klaarmaken.”

Mijn moeder geloofde niet direct dat ik bij mijn tante bleef overnachten, dus was ik genoodzaakt Kathleen erbij te roepen. Deze verspreidde meteen het grote nieuws, namelijk dat zij en die kluns van een Armand besloten hadden uit elkaar te gaan. Mijn moeder kennende, zou de ganse familie en de helft van het dorp wel tegen de avond op de hoogte zijn. Kathleen belde meteen naar mijn lerares Frans, die beloofde de vragen voor de komende toets direct op de mail te doen.

Terwijl Kathleen de aardappelen sc***de en de salade schoonmaakte, werkte ik verder aan de computer. Het ging me niet goed af. Voortdurend moest ik aan de afgelopen en aan de komende neukpartij denken. Ik was net klaar toen er een mail van Carmen, mijn lerares Frans, aankwam. Nieuwsgierig las ik hem. Voor de goede orde had ze er de correcte antwoorden bijgevoegd.

“Dat valt mee, schatje.” Zei Kathleen, die naast me was komen staan en me door mijn haren streek.

Ik keek opzij. Doorheen haar opengevallen bloesje had ik uitzicht op haar stijve tepels.

“Dat is een feit.” Zei ik.

“Print het maar af, terwijl ik het vlees laat bakken.”

Met spijt in het hart zag ik hoe ze opnieuw naar het aanrecht liep. Ik sloot de printer aan en drukte de mail af. Toen ik daar mee klaar was, kondigde Kathleen aan dat het etenstijd was.

Ik had honger als een paard. Nadien vleide ik mij in de sofa neer om mijn zwaar belaste maag wat tot rust te laten komen. Ik doezelde langzaam weg.

Een paar uur later werd ik wakker. Het was ondertussen al ruim over zessen. Kathleen stelde voor om samen TV te kijken, wat ik ook een goed idee vond. Verstrengeld in mekaars armen bekeken we een Amerikaanse komische reeks. In werkelijkheid kusten en knuffelden we meer, dan dat we volgden wat er op het scherm gebeurde. Toen het nieuws begon had ze mijn lul doorheen mijn broek hard als graniet gewreven.

Kathleen glimlachte en knoopte mijn broek los. Ze boog zich voorover en nam mijn harde lat in haar mond. Langzaam begon ze te zuigen, nu en dan onderbrak ze zichzelf om haar tanden zachtjes in mijn vlees te zetten. God, wat een prachtig gevoel. Ik trok haar rok over haar kontje en begon haar poesje met mijn handpalm te strelen. Zonder haar heerlijke fellatio te onderbreken, kroop ze dichter bij me aan om me ruimer baan te geven. Ik drukte mijn vinger in haar snel vochtig wordende spleetje, dan liet ik mijn middelvinger zijn weg zoeken en begon haar snel te vingeren.

“Mmmm…” Bracht ze instemmend uit.

Verassend snel kwam ik klaar. Op dat moment klonk luid de bel. Kathleen schoot met rood aangelopen gezicht hoestend overeind. Blijkbaar had ze zich verslikt. Toen de bel opnieuw ging, duwde ze mijn vingers uit haar kut en schoot overeind.

Ik meende de stem van de buurvrouw te herkennen, maar kon niet verstaan wat er werd gezegd. Toen Kathleen vijf minuten later terug de keuken binnenkwam had ze een witte tube in haar handen. Ik was achter haar komen staan en begon doorheen haar blouse haar borsten te strelen. Ik kuste haar nek en verstrakte toen ik las wat er op de tube geschreven stond.

“Vaseline?” Vroeg ik.

Kathleen kleurde lichtjes. “Ja, ik heb Cindy er om gevraagd.”

“Ja maar…”

“Je wou toch…” Mijn i****tueuze minnares lachte nerveus. “Ik heb haar niet gezegd waarom het diende hoor.”

“Dan wil je toch…”

“Ja hoor, ik wil helemaal de jouwe zijn.” Zei ze op haar hete, hitsige toon.

Vertederd draaide ik haar om en kuste haar.

Van ons avondje TV kwam niet veel meer. Twee minuten later stonden we in de slaapkamer en waren we mekaar aan het uitkleden. Toen we beiden naakt waren, duwde ze me naar het bed. Ik viel achterover en nog voor ik goed en wel op het bed lag, had Kathleen mijn lul al in haar mond. Ze liet me echter direct weer los en kroop over me heen. Gebiologeerd staarde ze naar mijn harde paal die loodrecht overeind stond. Ze plantte haar voeten aan weerskanten van mijn heupen, en hurkte neer en gebruikte haar rechterhand om mijn penis voorzichtig bij haar binnen te leiden. Ze was al zeiknat, dus ging het gemakkelijk.

“Geniet er maar van luiwammes.”

Langzaam verdween mijn lul in haar nauwe, hete kut. Met gesloten ogen en het hoofd achterover, begon Kathleen zachtjes op en neer te bewegen. Het is alsof mijn lul in een handschoen zat, die me nu en dan eens zachtjes kneep en dan weer losliet. Ik nam haar handen in de mijne en trok haar naar voren, zodat ik aan haar tepels kon zuigen.

“Kathleen, dit is fantastisch.” Zei ik haar. “Het is alsof er een hand in je kut zit die me masseert.”

“Je hebt het sletje in me losgemaakt.” Antwoordde ze me schokkende adem.”Ik wil de ganse nacht door jou geneukt worden. Je kan me vragen wat je wil… Ik wil van nu af de jouwe zijn… Ik behoor je toe… Wil je dat?”

“Verdomme niets liever.” Kreunde ik. “Vanaf nu zul je mijn vrouwtje zijn… Je laat je door niemand anders meer aanraken.”

Kathleen antwoordde met kreetjes van genot, toen ze het ritme verhoogde en ons beiden naar een nieuw hoogtepunt bracht. Zij was echter al aan haar tweede orgasme toe, toe ik haar bij het middel greep om haar zo diep mogelijk over me heen te trekken terwijl ik mijn ballen in haar ledigde.

Het volgende uur was er één van zwoele, hete seks.

Kathleen leek onbevredigbaar. Eerst likten we elkaar in standje 69, daarna neukte ik haar op zijn hondjes. Het werd ons favoriete standje. Keer op keer kwam ze schreeuwend en kreunend klaar. Hoe meer ze gebeft of geneukt werd, hoe sneller haar orgasmen elkaar opvolgden en hoe langer ze duurden. Totaal uitgeput vroeg ze me om er even mee op te houden.

” Ik ben nog nooit zo goed verzorgd geworden. Ik heb meer plezier beleefd dan in mijn ganse leven.” Hijgde ze. “Maar nu kan ik even niet meer.”

Alhoewel ik het niet wou toegeven, was ook ik blij met deze onderbreking.

“Goed.” Zei ik. “Laten we even een kop koffie drinken en bijkomen… Dan wil ik je anale bloemetje.”

Zo gezegd, zo gedaan. Een uurtje later waren we terug in de slaapkamer. Kathleen zat nerveus heen en weer te wiebelen op de rand van het bed.

“Ik heb dit nog nooit gedaan.” Zei ze. “Ik ben een beetje bang weet je.”

“Ik zal voorzichtig zijn en het heel kalm aan doen.” Stelde ik haar gerust.

Ze wees naar de tube vaseline die ze net op het nachtkastje gelegd had. “Gebruik gerust maar heel veel van dat spul.”

Ik ging naast haar zitten en sloeg mijn arm om haar heen.

“Je hoeft het niet te doen als je niet wil.” Zei ik.

“Ik heb mijn bloemetje door een klootzak laten plukken.” Zei ze, me in de ogen kijkend nadat ze me teder had gekust. “Mijn anale maagdelijkheid wil ik schenken aan de man van wie ik houd.”

Ontroerd zoende ik haar terug.

“Dat betekent enorm veel voor me.” Fluisterde ik in haar oor.

Ik streelde en vingerde haar tot ze opnieuw nat was.

Ik keerde haar om en positioneerde haar op handen en voeten op het bed. Gewillig liet ze zich leiden door mijn handen, ook toen ik haar op haar ellebogen liet steunen, haar hoofd helemaal op het kussen drukte en haar knieën wat verder uit elkaar duwde. Bij het begin van ons liefdesspel had Kathleen het heft in handen genomen. Geleidelijk aan werden de rollen omgekeerd en had ze zich zonder morren aan al mijn wensen onderworpen. Dit onderdanige trekje van haar werd de komende weken nog uitgesprokener. Ze hield ervan gedomineerd te worden en zich te onderwerpen aan het mannetjesdier. Ik vond het fantastisch zo.

Ik hurkte achter haar neer en genoot een moment van het prachtige zicht dat me geboden werd. Ze hield haar adem in toen ik haar billen open trok en lichtjes haar bruine sterretje kuste. Terwijl mijn tong tegen haar sluitspier duwde, vingerde ik afwisselend haar kutje of streelde haar clitje. Ze duwde haar kontje naar boven om me nog beter toegang te geven. Dan schroefde ik de tube open, trok haar anus open en liet een royale portie vaseline binnendruppelen. Nadat ik haar had ingewreven, kwam mijn lul aan de beurt. Als test liet ik mijn vinger in haar maagdelijke achterpoortje glijden. Hij ging er zonder moeite in.
“Voorzichtig alsjeblief, doe het langzaam.” Zei Kathleen, toen ik mijn eikel tegen haar sluitspier plaatste.

Ik trok haar wat open en duwde mijn eikel naar binnen. Sissend liet Kathleen haar adem ontsnappen, maar ze trok zich niet weg.

“Gaat het?… Ontspan je een beetje.” Zei ik. “Duw een beetje tegen, dan gaat hij er beter in.”

Ze deed wat ik haar vroeg. Plots opende haar sluitspier zich en drong mijn eikel bij haar binnen. Ik greep haar heupen vast en duwde mijn penis centimeter na centimeter binnen. Ze kreunde, niet van genot, maar wel van pijn. Ze had de ogen gesloten en haar mond was in een grimas vertrokken. Ik hield even op en greep naar haar borsten, die ik zachtjes kneedde terwijl ik even stilhield. Toen mijn lul er voor de helft inzat, hield ik even op om te genieten van haar hete, erg nauwe kontje. Dit was nog fenomenaler dan haar poesje.

“Het gaat wel.” Zei Kathleen, die om de pijn en het ongemak te verdrijven begonnen was met haar poesje te strelen. “Het doet pijn, maar het is tegelijk ook plezierig.”

Ik trok me even terug en stootte dan opnieuw naar voren, iedere keer iets harder en dieper. Mijn scrotum kletste tegen haar hand, waarvan de vingers in haar vagina waren begraven. Haar gezucht kondigde aan dat een nieuw hoogtepunt bij haar in de maak was.

“Jaaaa…” Schreeuwde ze, de rug krommend toen mijn genotsknots helemaal bezit van haar had genomen.

Ik begon harder te beuken terwijl zij klaarkwam. Seconden later spoot ik haar darmen vol in het meest magnifieke orgasme dat ik ooit beleefde. Uitgeput en snakkend naar adem viel ik op haar neer. Mijn snel verslappende lul gleed uit haar kont. Sperma en een streepje bloed gleed uit het pas ontmaagde gaatje.

Bezorgd kuste ik haar nek. “Gaat het schatje?”

Kathleen knikte, maar ik zag dat het niet helemaal van harte was. Snel stond ik op en liep naar de badkamer. Ik bevochtigde een handdoek met warm water, die ik dan gebruikte om zachtjes haar bilspleet schoon te maken. Het beetje bloed had mij bang gemaakt. Misschien had ik haar gekwetst in al mijn onervarenheid. Maar ik merkte niets en ook Kathleen verzekerde mij dat ze zich goed voelde.

“Het was pas de eerste keer. Een volgende keer leer ik er misschien zelf van te houden.” Zei ze zelfs.

We namen zelfs niet de moeite een bad of een douche te nemen. Uitgeput en voldaan vielen we in elkaars armen in slaap.

De zondagmorgen sliepen we uit. Daarna namen we samen een douche, waarbij ik tongzoenend Kathleen klaar vingerde. Voor de rest gebeurde er die dag niet veel bijzonders meer. Ik hield me na het eten nog een uurtje of zo met haar computer bezig. We aten en deden samen de afwas. De rest van de namiddag brachten we TV kijkend verstrengeld in mekaars armen door.

Ik wist dat dit het begin van een heerlijke en langdurige relatie zou worden.

‘s Avonds werd ik natuurlijk aan een uitgebreid verhoor onderworpen door mijn moeder aangaande de nakende scheiding van Armand en Kathleen.

De volgende dagen waren een beetje een waas voor mij. Ik moest steeds maar denken aan het afgelopen weekend en kon maar niet geloven dat zoiets fantastisch me was overkomen. Op school kwam ik Kathleen tegen, die alleen maar naar mij glimlachte, terwijl ik haar had willen vastgrijpen en tegen me aandrukken. Pas nu begon ik te beseffen dat onze verboden liefde een dubbel bestaan zou inhouden, en dat we nooit aan een onbegrijpende buitenwereld mochten tonen hoezeer we van elkaar hielden. Na school konden we gelukkig tot de werkelijkheid komen, wanneer we met elkaar konden chatten op MSN. Het zou een volle week duren eer we opnieuw ongestoord bij mekaar konden zijn. De woensdag moesten Kathleen en haar man bij de advocaat zijn, daarna was het schoolvergadering.

Toch zou ik die woensdag op een heel andere manier aan mijn trekken komen. Dit had alles te maken met mijn toets Frans van dinsdag. Natuurlijk haalde ik een goed cijfer, ik kende immers de vragen op voorhand. Desondanks moest ik de volgende dag nablijven na de Franse les. Verdomme, het was toch waar, die slet had het werkelijk niet op me begrepen. Ik had steeds al het gevoel gehad dat ze me minder punten gaf dan ik werkelijk verdiende. Beduusd zat ik in mijn bank, terwijl ik luisterde naar de snerende stem van juffrouw Carmen terwijl ze een aantal klasgenoten een bolwassing gaf. Mij hield ze voor het laatst.

Eindelijk was het mijn beurt. Carmen ging op de bank voor mij zitten en sloeg haar benen over elkaar. Daardoor schoof haar rok een flink eind over haar knieën. Discreet keek ik naar haar in nylonkousen gestoken benen. Ze mochten er best wezen. Alhoewel mijn lerares Frans tegen de veertig moest zijn, zou ik haar best willen neuken indien de gelegenheid zich voordeed. Ze had een donkere huid en ravenzwart halflang haar. Ze was altijd heel deftig in een donker mantelpakje gekleed, overdreven burgerlijk zelfs, alhoewel er steeds iets zwoels van haar uitstraalde.

“Je hoeft je gaan zorgen te maken Dirk.” Carmen grijnsde en liet haar volmaakt parelwitte tanden zien. “Je hebt een goede toets gedaan, voor de verandering.”

Ik slikte. Ik was aan het fantaseren gegaan hoe het zou zijn haar op deze schoolbank te neuken en had er een stijve van gekregen.

“Maar we weten allemaal wel hoe dit is gekomen hé?” Vervolgde ze.

“Ik begrijp u niet mevrouw.” Zei ik.

“Hou op.” Zei Carmen. “Ik weet best wel dat Kathleen je tante is, en dat het voor jou is dat ze me vroeg welke vragen ik van plan was te stellen. Ik heb het haar maandag trouwens gevraagd.”

“Ik moest zondag haar computer installeren en had daardoor geen tijd meer om te studeren.” Gaf ik toe.

“Ik heb Kathleen een vriendendienst willen doen.” Zei Carmen. “Dat neemt echter niet weg dat je een achterstand hebt op Frans, zeker als je binnen enkele maanden naar de Hogeschool wilt gaan.”

“Ik wil informatica doen, geen talen.”

“Neemt niet weg dat je ook Frans moet kennen… Om je te helpen heb ik een bundel oefeningen voor je voorbereid. Je hebt een week de tijd om ze op te lossen.”

Bijkomend huiswerk om me te helpen? Ik moest moeite doen om niet te lachen.

“Wat zeg je daarvan Dirk?”

Ik zei niets, maar slikte een krop in mijn keel door. Want net op dat moment deed Carmen haar benen uit elkaar en gleed van de bank af, waardoor mij een moment een blik werd geboden op haar in zwarte kant gehuld kruis.

Zou zij zich ook scheren als Kathleen of had ze integendeel juist veel haar, vroeg ik me af terwijl mijn lerares Frans naar haar tafel liep. Alhoewel ik baalde van haar, bezorgde ze me toch een stijve.

“Je tante Kathleen zei me dat je goed bent in computers.” Zei Carmen, terwijl ze me het pakketje taken overhandigde. “Ik heb net een probleem in dat departement. Als je me vanmiddag uit de nood komt helpen krijg je een week meer tijd.”

Ik hoefde niet lang na te denken. We spraken om half drie af.

Ik kwam tien minuten vroeger dan het afgesproken uur bij haar appartementje aan, dat op korte afstand van ons huis gelegen was. Carmen was in een jeans en in een hooggesloten hemd gekleed. Haar kapsel was in een doek gewikkeld die ze uitdeed toen ze me binnenliet. Ze had net gedaan met het huis schoon te maken, vertelde ze me.

“Gisteren kocht ik een sc***derij.” Vervolgde ze. “Wil je dat eerst ophangen?”

Toen ik het sc***derij had opgehangen, vroeg ik of het recht hing. Ze kwam kijken en stond hierbij heel dicht tegen mij aan. Ik voelde haar borsten in mijn rug priemen en ik merkte dat dit me niet ongemoeid liet.

Ze legde haar handen op mijn schouders. “Schuif het iets meer naar links, dan hangt het recht.”

Ik voldeed aan haar verzoek en ze knikte goedkeurend.

“Dan nog de computer, die is boven.” Zei ze. “Ik denk dat ik een virus heb binnengehaald en dat hij misschien opnieuw moet worden geïnstalleerd.”

Heupwiegend ging ze voor me de trap op, terwijl ik haar zwoele parfum opsnoof. Haar strakke kontje kwam goed tot zijn recht in de nauwe jeans. Verdomme, hoe kon een knap ding als Carmen zo’n kreng zijn. Boven gekomen, opende ze een deur en wenkte me binnen. Het was een kleine kamer, waar alleen maar haar computer, een tafel met een paar boeken en op de koop toe een zonnebank stond. Het was er overvol.

Terwijl Carmen de computer aanzette, legde ze me uit wat het probleem was. Ik zette me neer en ging aan het werk. Ze legde opnieuw haar handen op mijn schouders en vroeg of ik iets te drinken wilde. Ik antwoordde negatief, waarop ze de kamer verliet.

Het was veel minder erg dan ik eerst had gedacht. Er was gewoon wat spyware naar binnen geslopen, die de instellingen van de computer naar hun hand hadden kunnen zetten. Het kwam er gewoon op aan de boel op te ruimen en de benodigde beveiligingssoftware te installeren. Ik had wat programma’s meegebracht. De rest kon in van het internet downloaden.

Ik hoorde de deur achter me opengaan. Carmen verscheen met een handdoek over haar arm.

“Ik kruip even onder de zonnebank.” Zei ze.

Ik slikte, verdomme ze zou zich toch niet in haar blootje zetten met een leerling van haar in dezelfde kamer? Toen ik het geritsel van haar kleding hoorde bleef ik recht naar het computerscherm kijken maar voelde ik een erectie opkomen.

“Wil je me even insmeren Dirk?” Hoorde ik Carmen vragen.

Ik moest een paar keer slikken vooraleer ik bevestigend durfde te antwoorden. Ik draaide me om en hield eerst mijn blik op de grond gericht.

“Wat is er? Durf je me niet aankijken? Zie ik er zo lelijk uit?” Vroeg mijn lerares Frans spottend.

Ik keek op en wat ik zag deed me zweten en mijn lul steigeren. Ze stond voor me, glimlachend, armen naast het lichaam, enkel gekleed in een minuscule paarse bikini. Mijn ogen gleden goedkeurend langs haar mooi gebruinde platte buik en haar slanke benen. Haar grote borsten hingen een beetje, wat haar uiterlijk iets hoerigs gaf.

“Helemaal niet.” Zei ik aarzelend. “Ik vind u zelfs heel aantrekkelijk.”

“Fantaseer jij soms over je knappe maar o zo strenge lerares?” Vroeg Carmen, terwijl ze op haar buik ging liggen.

Ik gromde slechts als antwoord. Ze gaf me een vette knipoog en overhandigde me de zonnecrème. Langzaam begon ik haar benen in te smeren en wierp geregeld een blik op haar strakke kont, waarvan slechts de bilspleet werd bedekt door het weefsel van de string. Toen ik haar billen had afgewerkt ging ik direct naar haar schouders. Ze gaf een tik op mijn vingers en zei dat ik van onderen naar boven moest werken. Nu pas begon ik nerveus te worden. Ik wou wat lotion op haar kont aanbrengen, maar ik kneep echter zo hard dat er een straal op haar broekje terecht kwam.

“Sorry.” Stamelde ik, en haalde mijn zakdoek naar boven.

“Trek je dat niet aan. Normaal gezien ben ik altijd naakt, dus waarom nu niet.” Zei Carmen. “Op vakantie ziet iedereen me zo, dus waarom jij niet.”

Ze ging hurken en met pretlichtjes in haar ogen deed ze haar beha uit. Haar borsten waren egaal bruin net als de rest van haar lichaam en hadden inderdaad de neiging iets door te zakken. Haar tepeltjes integendeel waren klein en roze. Al bij al was het een adembenemend zicht dat mijn lul bijna uit mijn broek deed barsten.

“Is dit de eerste keer dat je een naakte vrouw in het echt ziet?” Vroeg de feeks.

Ik schudde het hoofd. Grinnikend keek ze even naar de tent in mijn broek en ging weer liggen.

“Doe mijn slipje uit.” Beval ze met opgegeven kont.

Toen ik het kledingsstuk lang haar dijen naar beneden stroopte zag ik dat er een vochtplekje zat op de plaats van het kruis. Ik keek tussen haar benen omhoog en zag enkele zwarte schaamhaartjes. Tegelijk bereikte me de nu familiaire geur van een opgewonden kut mijn neus.

“Wrijf me maar lekker in en sla geen plekje over.” Verzocht Carmen, terwijl ik de string naast haar behaatje deponeerde.

Ik begon met haar heupen in te smeren en werkte zo langzaam naar haar bilnaad toe. Ze stak haar kontje vooruit, zodat ik duidelijk haar gerimpelde anusje en de aanzet van haar poesje zag. Het kostte me al mijn zelfbeheersing om te beletten haar daar een stevige lik te geven.

“Wat heb jij zachte handen, lekker zeg.” Snorde Carmen, die het blijkbaar niet erg vond dat ik het meest intieme deel van haar anatomie bewonderde.

Nadat ik haar rug had afgewerkt, draaide ze zich tot mijn stomme verbazing om en gebaarde dat ik gewoon verder moest gaan. Gebiologeerd staarde ik naar haar vagina. Haar krullende schaamhaar vormde een perfecte driehoek. De rode, vlezige schaamlippen stulpten uit en ik zag een paar druppeltjes vocht glinsteren. Ik begon opnieuw bij haar voeten en ging zo hoger, steeds een oog gericht op haar neukgrotje. Toen ik haar dijen bereikt had, streken mijn handen af en toe tegen haar spleetje aan, eerst per ongeluk, dan niet meer. Telkens draaide ze dan met haar heupen. Carmen had haar ogen gesloten en om haar lippen lag een genietende glimlach. Uiteindelijk konden mijn handen haar borsten omvatten. Ik wreef en kneedde ze tegelijk. Haar tepels werden onmiddellijk hard toen ik ze tussen mijn vingers nam. Een zacht gekreun ontsnapte aan haar lippen. Toen ik losliet greep ze mijn handen en duwde ze opnieuw naar haar borsten.

Mijn zelfvertrouwen groeide en ik werd brutaler. Ik nam een tepel in mijn mond en begon zachtjes te zuigen. Mijn rechterhand gleed naar beneden om haar kutvachtje te strelen. Mijn middelvinger gleed moeiteloos bij haar binnen. Ze kreunde harder. Toen ik een tweede vinger bij haar wou inbrengen, zette ze zich op haar ellebogen overeind en keek me strak aan. Geschrokken liet ik haar los. Carmen gaf me echter een lichte kus op de lippen, haar tong beroerde even de mijne.

“Kleed je uit.” Zei ze. “Ik wil met je neuken.”

Terwijl ik mijn hemd opendeed, was ze al begonnen met mijn broek los te knopen en trok die geroutineerd samen met mijn onderbroek naar beneden. Mijn pik stond recht overeind en sloeg tegen haar wang aan.

Carmen floot bewonderend tussen haar lippen. “Je bent geen kleine jongen. Je hebt vast al een heleboel meisjes gelukkig gemaakt met dat ding van jou.”

Ze likte het voorvocht weg dat door mijn pisbuisje naar buiten kwam.

“Bij je tante Kathleen kreeg je zo’n beloning niet, hé?” Grijnsde mijn lerares Frans.

Ik schudde het hoofd. Je moest eens weten, dacht ik. Carmen hurkte neer nam mijn piemel in haar mond. Nu was het mijn beurt om te kreunen, want zoiets zaligs had ik nog nooit meegemaakt. Kathleen was vergeleken met Carmen duidelijk een amateur als het op pijpen aankwam. Ze zette haar lippen, haar mond en haar tanden tegelijk aan het werk om me een zalige beurt te geven. Bijna ieder plekje van mijn penis leek tegelijk gestimuleerd te worden. Ze wiegde haar hoofd heen en weer, waarbij haar neus telkens mijn schaamhaar raakte. Al die tijd bleef ze me aankijken. Alles wees er op dat ik met een ervaren slet te maken had. Wie had dat ooit durven denken? Terwijl ik haar borsten begon te kneden, moest ik aan die laatstejaars student van een paar jaar geleden denken, die beweerd had dat hij tijdens de skivakantie praktisch alle dagen met de lerares Frans geneukt had. Nu wist ik dat hij niet de pocher was voor wie we hem hadden versleten.

Omdat ik zo opgewonden was, kwam ik vrij snel klaar en spoot haar bekje vol. Ze slikte bijna alles door, maar begon dan te hoesten zodat een gedeelte langs haar mondhoeken naar buiten kwam.

“Het spijt me.” Excuseerde ik me, geschrokken omdat ik haar niet gewaarschuwd had.

“Het is niks… Ik hou van de smaak van sperma.” Stelde Carmen me gerust.

Ze ging liggen op het vasttapijt en spreidde haar dijen. “Kom hier. Lik mijn kut.”

Ik trok haar kutlippen uit elkaar en begon haar te beffen. Afwisselend liet ik mijn tong over de ganse lengte van haar snee gaan om me dan op haar clitoris te concentreren, die tussen haar dikke schaamlippen prominent naar voren stak. Ondertussen vingerde ik haar kont. Telkens als ik haar genotsknopje raakte, slaakte ze een gil en klemde haar dijen vaster om mijn hoofd. Ik kon nauwelijks ademhalen. Haar kutvocht stroomde over mijn vingers. Haar sluitspier ontspande zich onmiddellijk toen ik wat druk op haar aarsje uitoefende en sloot zich onmiddellijk weer, zodat ik niet verder raakte dan halfweg het tweede vingerkootje. Verdomme, wat een geile teef was die Carmen.

“Klootzak, ik kom klaar.” Brulde ze, toen ik haar harder begon te beffen en haar kut en haar anus tegelijk vingerde.

Ze plaatste haar handen in mijn nek en duwde me nog verder haar hete, natte flamoes in.

“Harder, nog harder.” Gilde ze.

Ik bleef maar likken, alhoewel ik nauwelijks adem kon halen. Plots begon ze te verstijven en kwam vloekend en kreunend klaar. Een laatste straal kutvocht kwam in mijn mond terecht. Ik slikte het dankbaar door, alhoewel ik meer van de zoete smaak van het kutje van Kathleen hield.

Denkend aan haar voelde ik me een beetje schuldig. Was ik haar niet aan het bedriegen met nota bene een vriendin van haar? Als daar maar geen problemen van kwamen. Afgelopen zondag hadden we een uitgebreid gesprek gehad, waarbij Kathleen me had verzekerd dat ze me vrij liet op voorwaarde dat dit onze relatie niet verstoorde. Zij van haar kant was in niemand anders geïnteresseerd. Maar desondanks voelde ik er mij niet goed bij.

Dat duurde echter maar eventjes. In de seconde dat Carmen zich op haar ellebogen oprichtte en met glazige ogen aankeek, was dat moment alweer voorbij.

“Je hebt verborgen talenten. Wie had dat ooit kunnen denken?” De ironische blik waarmee ze me steeds aankeek had plaatsgemaakt voor verbazing en zelfs iets van ontzag.

Ik ving de handdoek op die ze me toegooide en veegde haar liefdessappen van mijn gezicht. Tegelijk nam ze mijn halfslappe lul in haar hand en begon hem af te trekken. Bijna direct was die weer stijf.

“Je hebt er duidelijk zin in.” Grijnsde Carmen.

Ze zette zich op handen en voeten voor me neer en waggelde met haar brede achterwerk. Haar beide neukgaatjes glinsterden van het vocht.

“Ram hem er in.” Zei ze.

Met plezier voldeed ik aan haar verzoek. Mijn pik gleed in haar harige kut en begon zachtjes, met lange halen te stoten om het zo lang mogelijk vol te houden. Ondertussen speelde ik met haar tieten.

“Harder jongen.” Zei een duidelijk ontstemde Carmen. “Laat me niet in slaap vallen.”

Ik ging er meteen wat harder tegenaan. Naarmate ze meer begon te kreunen, verhoogde ik het tempo. Mijn ballen kletsten tegen haar billen aan. Telkens als ik me terugtrok duwde ze met haar heupen om me langer in zich te houden. Ook verbaal liet ze zich niet onbetuigd. Haar kutspieren begonnen samen te trekken toen ze met een luid “Aaach…” klaarkwam. Een seconde later was het mijn beurt.

“Verdomme, dat had ik nodig.” Zei Carmen, terwijl ze weer ging zitten waardoor het sperma langs haar bilspleet op het vasttapijt druppelde.

Carmen sloeg er geen acht op, maar stak een sigaret op. Een ogenblik later vroeg ze me of ik zin had in een ander standje. Ik zei niet nee. Even later bereed ze me als een volleerde amazone naar een volgend orgasme. Nadat ik haar naar en laatste hoogtepunt gebeft had, namen we afscheid. De extra taken die ze me de middag had meegegeven mocht ik gelukkig vergeten. De volgende woensdag had ze echter nog wel een kleine job voor mij, bij haar thuis natuurlijk.

In de wolken ging ik tegen etenstijd naar huis. De gedachte aan Kathleen echter deed mijn opgetogen stemming vlug in schuldgevoelens veranderen.

Het weekend reserveerden Kathleen en ik voor onszelf. Ik deed vooraf wel mijn schoolwerk. Met de eindexamens op komst was dat niet weinig. Zodoende was het al over vijven toen ik me de zaterdag daarop bij Kathleen aanmeldde. We hadden geen enkel contact gehad, behalve dan een e-mail van Kathleen dat haar man de scheiding zo vlug mogelijk achter de rug wilde hebben en als teken van goede wil het huis op haar naam had laten schrijven. Op haar bankrekening had hij bovendien een flink bedrag laten storten.

Kathleen viel me onmiddellijk in de armen. Haar mond zoog mijn tong naar binnen, terwijl mijn handen onder haar rok gleden en haar kontje opzochten. Verbaasd verbrak ik onze kus.
“Je hebt geen broekje aan.” Stelde ik tot mijn genoegen vast.

“Ik loop de hele dag al zo heet dat het onmiddellijk nat wordt.” Antwoordde ze klagerig. “Waarom duurde het zo lang eer je kwam?”

“Schoolse plichten, dat zou je toch moeten weten… Ik wil het goed doen want ik wil absoluut naar die Hogeschool.”

“Carmen heeft me gisteren gezegd dat jij je voor Frans absoluut geen zorgen meer hoeft te maken.”

Daarbij keek ze me met een ondeugende glinstering in haar ogen aan. Zou die geile teef haar iets verteld hebben?

“Fijn zo.” Reageerde ik.

Ondertussen had ik de sluiting van haar BH losgepeuterd.

“Doe deze ook maar uit.” Zei ik. “Laten we een afspraak maken… Voortaan draag jij geen ondergoed meer als ik bij jou in huis ben. En je zorgt ervoor dat je steeds een korte rok aanhebt. Ik wil je snoepjes altijd goed bij de hand hebben.”

Kathleen keek me even bevreemd aan, maar liet toch haar jurk wat naar beneden glijden om het gewraakte kledingsstuk te verwijderen.

“Je bent werkelijk van plan een slet van mij te maken hé?” Vroeg Kathleen.

“Alleen maar als we met ons tweeën zijn.” Zei ik.

Ondertussen was ik behoorlijk geil geworden en ik had al een stevige tent in mijn broek. Terwijl zij haar bloes aan het dichtknopen was, ging ik achter haar staan en schoof de zoom van haar rok over haar heupen. Voor ze van haar verbazing bekomen was, was mijn broek al op mijn enkels gevallen en hield ik mijn stijve tegen haar bilspleet gedrukt.

“Zet je handen tegen de muur en steek je billen achteruit.” Zei ik. “Ik kan niet wachten tot we in de slaapkamer zijn.”

Genietend gleed ik haar natte, nauwe spleet en stootte door tot ik een kreetje van pijn aan mijn geliefde ontlokte. Haar kutje was nog steeds niet aan mijn maat gewend. Even later echter begon ze echter enthousiast haar heupen terug te stoten.

Dit was nog maar het begon van een weekend vol heerlijke seks, gezelligheid en gelukkig veel tederheid. Het was echter veel te vlug voorbij.

De eindexamens naderden en onze weekend werden snel gereduceerd tot enkele uurtjes of hooguit een avondje. Met Carmen ging ik nog tweemaal naar bed, tot ze me aankondigde dat ze een nieuw vast vriendje had.

Spijt had ik niet. Er was Kathleen, die zich had ontpopt als een gewillig en onderdanig vrouwtje die zich zonder morren plooide naar al mijn verlangens. Ik was in de zevende hemel. Het was mijn tante, maar ik was verliefd op haar en wou de rest van mijn leven met haar samenbrengen. Na mijn afstuderen zouden we in ieder geval alle dagen bij elkaar kunnen zijn. Mijn ouders en Kathleen waren immers overeen gekomen dat ik bij haar zou inwonen, aangezien de Hogeschool met de brommer van bij haar thuis in een kwartiertje te bereiken was. Ook zou ik daar, zonder vier lawaaierige jongere broers en zussen, ongestoord kunnen studeren. Natuurlijk zeiden we niets over onze verborgen agenda.

Onze omgeving vermoedde trouwens niets. Kathleen was wel open gebloeid en lachte veel meer dan vroeger. Maar dat werd toegeschreven aan het feit dat ze een punt had gezet achter een ongelukkig huwelijk. Ik straalde veel meer zelfvertrouwen en maturiteit uit, wat niet onopgemerkt voorbij ging aan mijn klasgenootjes die nu plots heel veel belangstelling voor me hadden. Ik neukte éénmaal met het mooiste meisje van de klas, maar voor de rest kon ik dank zij de gedachte aan Kathleen weerstand bieden aan de verleiding.

Eindelijk brak het zo lang verwachtte moment aan. De eindrapporten waren uitgedeeld en ik was ingeschreven voor de Hogeschool. Een dag later was mijn twintigste verjaardag.

Kathleen had besloten dit alles in stijl te vieren. Ze had me de daaropvolgende zaterdag avond uitgenodigd voor een etentje in een chique restaurant. We waren daarvoor naar Amsterdam gereden, honderd kilometer van onze woonplaats vandaan. Niemand kende er ons, dus konden we als elk normaal verliefd koppeltje hand in hand door de straat wandelen en mekaar op geregelde tijdstippen een stevige knuffel geven. Bijna niemand merkte trouwens het leeftijdsverschil tussen ons op. Kathleen had altijd iets zeer jeugdigs gehad, bovendien besteedde ze zeer veel aandacht aan haar uiterlijk waardoor ze er in slaagde er een aantal jaren jonger uit te zien. In het restaurant waar we ‘s avonds aten oogstte ze heel wat bewonderende blikken, wat me tegelijk zo trots als een pauw en stikjaloers maakte.

Nadien, op weg naar huis, zat ik de hele tijd aan het stuur. Kathleen vertelde honderduit over de vakantie die ze voor ons beidjes geregeld had. Ik was moe, maar toen Kathleen anderhalf uur later in haar witte mantelpak voor me in de slaapkamer stond, viel deze als een deken van me af. We hadden elkaar een paar weken niet ontmoet en ik brandde van verlangen naar haar. Ik vroeg Kathleen of ze zich langzaam wou uitkleden.

“Ben jij dan nooit moe?” Vroeg ze plagerig, terwijl ze haar bloesje losknoopte.

“Ik heb bijna drie weken naar dit moment uitgekeken.” Antwoordde ik. “Maar als je zo bezorgd bent… Waarom lig je straks niet boven?”

Ik had mijn kleren al lang uit, toen zij in een rood zijden behaatje met bijpassend broekje voor mij stond. Zij hield haar handen langs haar zij en keek glimlachend naar mijn harde lat. Ondertussen had ze geleerd dat ik liever zelf haar ondergoed uitdeed.

Ik zette een stap in haar richting en haakte haar behaatje los. “Als je eens wist hoe fijn deze dag voor mij is geweest.”

Ik kuste eerst haar ene dan haar andere tepel. Dan zette ik mij op mijn knieën en liet langzaam haar broekje over haar dijen glijden. Verbaasd keek ik naar haar kutje, dat nu bedekt was door dikke, zwarte haartjes.

“Je scheert je kutje niet meer?” Vroeg ik.

“Nee, ik vond het zo meisjesachtig.”

“Zolang het heerlijk smaakt.” Zei ik en plantte een kusje op de nog droge lipjes.

“Mallerd.” Zei Kathleen.

Ze kuste me en ze drukte haar borsten tegen me aan. Ik streelde haar rug, terwijl ik haar vertelde hoeveel ik van haar hield.

“Ik heb plots toch heel veel zin.” Fluisterde Kathleen in mijn oor. “Voel eens aan mijn kutje.”

Ik deed wat me gevraagd werd. Het was er inderdaad plots heel vochtig geworden.

“Mmm…” Zei ik, terwijl ik de paar dauwdruppels die op mijn vingers waren achtergebleven oplikte.

Lachend duwde ze me in de richting van het bed. “Ik zal je lekker verwennen.”

Ik plofte op de matras neer. Kathleen zette haar knieën aan weerskanten van mijn gezicht neer en kwam dus omgekeerd op me liggen.

“Wat denk je ervan om mijn twee gaatjes tegelijk te likken?” Vroeg Kathleen, terwijl ze mijn eikel insmeerde met het voorvocht dat rijkelijk uit mijn penis kwam.

“Heerlijk.” Zei ik. “Mijn lievelingsdessert.”

Haar anus was nu recht boven mijn uitgestoken tong, net buiten bereik alsof ze het opzettelijk deed. Dan plantte ze haar kont resoluut op mijn gezicht neer. Ik inhaleerde het bijzondere aroma van haar aarsje en gleed dan met mijn tong in een lange haal langs haar bilspleet. Ik verplaatste haar zodanig dat ik met mijn tong goed bij haar achterpoortje kon. Haar anus opende zich geleidelijk als een zich ontvouwende bloem naarmate ik haar intenser likte. Ik hoorde haar genietend zuchten. Dan verschoof ze lichtjes naar achteren, waardoor haar druipende kut zich vlak boven mijn mond bevond. Gretig likte ik de honing op die uit haar heerlijk ruikende spleet kwam. Nu en dan beroerde ik licht haar clitje, om me terug te trekken als ik haar dieper hoorde zuchten. Ik deed dat een paar keren tot ze hard in mijn ballen kneep.

“Klootzak.” Hoorde ik haar zeggen.

Op dit teken van haar ongeduld concentreerde ik me uitsluitend op haar clitje, waarop ik met snelle halen van mijn tong begon te zuigen en nu en dan tussen mijn tanden nam. Haar gezucht veranderde in een zacht gejammer, dat ophield toen ze met haar mond over mijn eikel gleed en me intens begon te zuigen en te likken. Dan deed ze iets wat ze nog nooit had gedaan. In een snelle haal liet ze mijn lul helemaal in haar mond verdwijnen. Meestal begon ze te kokhalzen als mijn lul eens per ongeluk helemaal in haar keel verdween. Langzaam begon ze haar hoofd op en neer te bewegen.

Later vernam ik dat ze dat trucje van haar buurvrouw Cindy had geleerd, die haar ook had geleerd haar sluitspier totaal te ontspannen zodat ook voor haar kontneuken een bron van plezier werd. In ieder geval, het duurde niet lang vooraleer ik mijn eerste schot van de dag loste. Als gewoonlijk slikte Kathleen alles braaf door. Plots kwam zij ook klaar en spoot er een straaltje kutvocht over mijn gezicht. Terwijl ik mijn best deed om allen weg te likken, speelde zij met mijn halfslappe wordende lul. Het duurde niet lang of hij stond opnieuw recht overeind.

Kathleen draaide zich om, keek me even met haar prachtige, bruine ogen liefdevol aan en bracht dan mijn penis bij haar binnen. Langzaam bewoog ze haar heupen. Ze ging rechtop zitten en ondeugend glimlachend neukte ze me verder. Verdomme, ze leek heter en nauwer dan ooit tevoren. Plots liet ze mijn lul uit haar kut glippen. Mijn mond opende zich om mijn ongenoegen te uiten, maar dan nam ze mijn lul tussen haar vingers en drukte hem tegen haar bruine sterretje aan. Ditmaal glipte mijn eikel zonder glijmiddel voorbij haar sluitspier. Roodaanlopend en met opengesperde mond, liet ze zich langzaam zakken tot hij er halfweg inzat en begon toen schokkerig op en neer te bewegen.

“forceer je niet lieveling.” Zeg ik haar, terwijl ik mijn armen uitstrek om troostend haar borsten te strelen.

Maar met een kreet en een verbeten trek om de mondhoeken, laat ze zich verder zakken.

“Het gaat wel.” Stelde ze me gerust. “Ik heb je toch gezegd dat ik er uiteindelijk plezier aan zou beleven.”

Daarop begon ze nog harder te duwen. Spijtig genoeg kwam ik kort daarop klaar. Na samen een heerlijk bad genomen te hebben, vallen we in slaap.

Toen ik de zondagmorgen ontwaakte was het al tegen elven. Kathleen had me een verassing beloofd en die kreeg ik dan ook. Verbaasd las ik het papier dat tegen de slaapkamerdeur was geplakt.

Lieve Dirk,

Panikeer niet wanneer je de badkamerdeur op slot vind. Ook de deur van de badkamer naar de gang is op slot. Je kunt wel naar het toilet. Op het tafeltje naast de kleerkast staat een ontbijt voor je klaar. Je uithongeren ga ik heus niet doen. Neem ondertussen ook een douche. Tegen half twaalf kom ik je halen. Dan staat de verassing van je leven op je te wachten.

Lieve kusjes van je Kathleen.

Mijn verbazing maakte plaats voor een zekere opgewonden nieuwsgierigheid. Ik keek om naar de klok. Ik had drie kwartier om te eten en te douchen. Haast hoefde er dus niet bij te zijn. Ik had zelfs nog tijd om een sigaretje te roken op de badkamer. Eindelijk ging de deur van de slaapkamer open.

“Kom er maar uit schatje.” Riep Kathleen vrolijk.

Ze liep gekleed in een lange badjes die alleen haar hoofd, handen en voeten vrijliet. Ze kuste me op de mond en haakte haar arm door de mijne.

“Ik heb een heel goede vriendin uitgenodigd voor een gezellige namiddag.” Fluisterde ze, terwijl we naar de keuken liepen.

Ze deed de deur van de keuken open. Tot mijn grote verbazing zag ik Cindy aan de tafel zitten, gekleed in dezelfde soort badjas als Kathleen aanhad. De buurvrouw stond op toen we binnenkwamen.

Kathleen gebaarde naar haar. “Dit is dan mijn verassing Dirk… Cindy heeft er mee ingestemd je hoertje te zijn. Je kunt vanmiddag doen met haar waar je zin in hebt.”

“Je zult er geen spijt van hebben.” Teemde een kontdraaiende Cindy.

“Maar enkel maar voor vandaag. Denk aan je belofte Dirk.” Zei Kathleen, scherper dan vermoedelijk haar bedoeling was geweest.

Ik knikte verlegen en schuldbewust. Gisteren in Amsterdam had ik haar inderdaad opgebiecht dat ik met een meisje uit mijn klas naar bed was geweest, maar had wijselijk gezwegen over Carmen. Kathleen had het fijn gevonden dat ik die ervaring achter de rug had, maar had me doen beloven gezien ik gezegd had het ernstig met haar te menen van nu af aan andere vrouwen aan de kant te laten.

“Ja maar… Ik hoef het niet met Cindy te doen als jij niet wil.”

“Je bent maar één keer afgestudeerd van het middelbaar.” Lachte Kathleen. “Cindy heeft zich zelf opgedrongen.”

Bij deze woorden glimlachte Cindy schuldbewust en ze kreeg een blosje op de wangen.

“Ja dat is waar.” Viel ze Kathleen bij. “Ik heb jullie bezig gehoord die dag toen ik wat suiker ben komen halen. Jullie gastenkamer is naast mijn studeerkamer en de muren zijn maar heel dun hoor… Ik heb me een hele tijd door als een gekkin gevingerd, terwijl ik naar jullie gezucht en geschreeuw aan het luisteren was.”

“Nu wil ze gewoon een keer meedoen. Aangezien jij een natuurtalent bent, kon ik mijn beste vriendin moeilijk weigeren.”

“Alleen maar voor vandaag.” Zei Cindy. “Ik heb ook een heel lieve vriend die ik niet kwijt wil.”

Dan had ik een geweldig, pervers idee.

“Ik heb wel een voorwaarde.” Grijnsde ik. “Het is ook mijn verjaardag. Jullie doen dus wat ik vraag… Wat het ook is.”

Ondertussen was Kathleen naast Cindy komen staan. Ze keken mekaar eerst verbaasd aan en proesten het dan uit.

“Akkoord.” Zei Cindy in naam van beiden. “Zolang er maar geen zwepen bij te pas komen doen we mee.”

Kathleen gaf me een knipoog en stootte toen Cindy aan. “Klaar buurvrouw.”

Tegelijk lieten ze de badjas afglijden. Ook daarna waren ze beiden nog identiek gekleed, in sexy zwarte lingerie. Ze droegen beiden een hoerenbehaatje dat hun tepels vrijliet, evenals een zwart gordeltje waar zwarte netkousen aan bevestigd waren en met daarboven een kanten broekje. Cindy en Kathleen keken mekaar ondeugend glimlachend aan, om daarna langzaam met hun vingertoppen over hun tepels te wrijven en uitdagend met hun heupen te zwaaien.

“Wel lieveling, wat denk je?” Vroeg Kathleen. “We hebben dit speciaal voor je gekocht.”

“Wel dit is de mooiste verjaardag uit mijn leven. Dit is om nooit meer te vergeten.”

Ik keek vooral naar Cindy, die werkelijk het lichaam van een godin had. Haar grote borsten konden gemakkelijk een D-cup vullen. Haar roze tepels waren als kleine vingers die uitdagend naar me wezen. Mijn blik gleed verder naar beneden. Ik zag al gauw dat zij zich niet scheerde, maar integendeel een flinke bos schaamhaar had. Donkerblonde haartjes kwamen van alle kanten tussen de rand van haar broekje kijken.

Kathleen streek haar liefdevol door de haren en gaf haar daarna een duwtje in de rug. “Ga maar eens naar hem toe liefje, laat je eens uitgebreid bekijken. Het zou me enorm plezieren doen indien jullie het heel fijn met elkaar zouden hebben.”

Cindy stapte traag op me af. Op een meter afstand hield ze stil en maakte een pirouette, zodat ik haar goddelijke kontje ook kon bewonderen. Ik was sprakeloos en verwachtte ieder moment uit een droom te ontwaken. Zonder een woord te zeggen gleden we in mekaars armen. Terwijl onze lippen versmolten en onze monden zich openden, reikte ik achter haar rug en haakte haar behaatje los. Aangezien ze geen schouderbandjes had gleed het kledingsstuk direct van haar af. Zonder mijn mond van de hare los te laten, streelde en kneedde ik haar tieten. Haar stijve tepels priemden in mijn borstkas. Kathleen was er ook bij komen staan en sabbelde eventjes aan mijn oor, om daarna mijn T-shirt naar omhoog te doen. Onwillig liet ik Cindy los en stak mijn armen de hoogte in. Ondertussen betaste Cindy mijn lul doorheen mijn broek.

“Je hebt niet gelogen hoor.” Hoorde ik haar zeggen. “Het is inderdaad een joekel. Geen wonder dat je ‘s nachts de ganse buurt bij mekaar schreeuwt.”

Een verlegen kijkende Kathleen knielde en knoopte mijn broek los, die ze met onderbroek en al naar beneden trok. Cindy was ook op haar knieën gaan zitten en bewonderde mijn stijf opgerichte gereedschap. Even later begon ze me langzaam af te trekken. Kathleen stak haar hoofd tussen mijn benen en likte zachtjes aan mijn ballen. Cindy liet haar hand in haar broekje glijden en begon zichzelf te strelen. Tegelijk liet ze mijn eikel tussen haar lippen verdwijnen en begon verwoed te zuigen. Dan stokte van verassing mijn adem. Kathleen had even mijn ballen in haar mond genomen en begon nu de onderkant van mijn bilspleet te likken. Even later likte ze mijn anus. Ze deed mijn billen van elkaar om beter mijn bruine sterretje te kunnen likken. Dat had ze nog nooit gedaan. Tegelijk had Cindy mijn penis helemaal in haar mond genomen en zoog me met lange halen af.

“Oh dames, dat voelt waanzinnig.” Kreunde ik. “Verdomme Kathleen, ik had je het gisterenavond al willen vragen. Van wie heb je deze trucjes geleerd?”

Zonder mijn piemel los te laten, keek Cindy me aan en stak haar vinger op.

“Smerig heet loedertje.” Vermaande ik haar.

“We hebben geoefend met een komkommer.” Bekende Kathleen.

Ik voelde het zaad opborrelen. Ik legde mijn handen in de nek van de buurvrouw en trok haar vast tegen me aan, zodat mijn lans achteraan haar keeltje zat toen ik begon te spuiten.

“Mmmaaah…” Kwam het gedempt uit de mond van het sletje, terwijl ze lichtelijk rood aanliep.

Hoestend liet ze mijn penis los. Ze stak haar van sperma druipende tong uit naar Kathleen, die het uit proestte tussen mijn benen. Even later stond ik onwennig te kijken naar twee bloedmooie vrouwen, die in ondergoed en op handen en voeten, mekaar uitgebreid aan het kussen en aan het aflebberen waren. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om de BH van Kathleen los te maken en haar tepeltjes hard te strelen. Toen ze beide recht krabbelden zag ik dat hun broekjes al behoorlijk nat waren.

Ik knielde voor Cindy neer om haar broekje naar beneden te doen. Een uitgesproken scherpe kutgeur kwam me tegemoet. Ze had een dichtbehaarde kut waarvan een uitloper zelfs tot halfweg haar navel reikte. Haar dikke, uitstulpende schaamlippen waren echter duidelijk zichtbaar in het woud van stugge, donkerblonde haartjes. Met twee vingers trok ik haar kut wat open. Er klonk een soppend geluid toen haar labia uiteen weken, nog verbonden door de dikke, gele draden van haar geil. Cindy deed haar benen wat uit elkaar om me ruim baan te geven, toen mijn uitgestoken tong dichterbij kwam. Langzaam begon in de onderkant van haar mosseltje te likken en werkte langzaam omhoog, om geen druppel van haar vrouwtjeshoning te missen. Haar kut smaakte niet zo zoet als die van Kathleen. Bovendien nam ik een zoute en tegelijk zure smaak waar, die ik thuis kon brengen als een lichtelijke pisgeur. Die vaststelling wond me, tot mijn verbazing, zelf nog meer op. Terwijl ik haar likte wiegde Cindy met haar heupen en legde haar handen op de achterkant van mijn hoofd. Toen ik haar clitoris begon te likken en een vinger in haar neukgrotje stak, kreunde ze en voelde ik haar benen trillen. Kathleen zat op haar hurken en sloeg alles belangstellend gade, een hand in haar broekje. Ik stak een tweede vinger in Cindy’s kut.

“Verdomme, nee.” Protesteerde de blonde slet toen ik mijn mond wegtrok. “Ik kom bijna klaar.”

“Lik haar kontje.” Zei ik tegen Kathleen. “Maak haar maar lekker nat, want straks krijgt ze daar iets te verduren.”

Cindy gaf een opgewonden kreetje en trok mijn mond opnieuw naar haar genotsknopje toe. Kathleen plantte haar handen in de heupen van haar vriendin en begon haar aarsje te likken. Verwoed neukte ik haar met mijn twee vingers terwijl ik haar clitje likte.

“Verdomme, ik hou dit niet lang uit.” Kreunde Cindy.

Toen ze haar hoogtepunt naderde, legde ze haar been in mijn schouder en schreeuwde het uit. Ze zou zeker door haar benen gegaan zijn, indien Kathleen haar niet had recht gehouden. De hand waarmee ik haar vingerde was helemaal nat van het vocht dat uit haar poesje was gespoten. Toen Cindy min of meer bij haar positieven was gekomen, veerde ik recht en gaf haar en lange en uitgebreide tongzoen. Mijn rechterhand zocht haar kontje op en ik begon haar anus te vingeren. Ik gleed er even gemakkelijk in als in het nauwe kutje van Kathleen. Duidelijk was ik niet de eerste die straks van haar achterpoortje zou gebruik maken.
“Steek je lul in mij.” Zei Cindy hees. “Om het even waar, maar ik wil geneukt worden.”

Ik bracht mijn hand naar mijn gezicht om de geur van haar kontje op te snuiven. Maar Cindy pakte mijn hand beet en begon haar eigen sappen van mijn vingers te likken. Ik wenkte Kathleen dichterbij.

“Ondertussen zijn we mijn lieve schat vergeten.” Zei ik, teder haar venusheuvel strelend. “Ze heeft zelfs haar broekje nog aan.”

“Hou jij je maar met Cindy bezig.” Glimlachte Kathleen, terwijl ze haar slipje liet zakken. “Vergeet niet dat dit je enige kans is om met haar te vrijen.”

“Ik heb een idee.” Grijnsde ik. “Jullie moeten toch doen wat ik vraag, hé?”

Ik legde mijn hand op het poesje van mijn beide vriendinnen en liet mijn middelvinger in hun liefdestunneltje glijden.

“Ik heb altijd al eens twee vrouwen elkaar willen zien verwennen.” Bekende ik. “Ik zou jullie dus in standje 69 mekaar zien beffen… Kathleen ligt onder, zodat ik met het poepertje van Cindy kan spelen.”

Kathleen ging liggen en spreidde haar benen. Ik gaf haar een kus en zei dat ik van haar hield. Cindy plaatse haar voeten aan weerskanten van het gezicht van Kathleen. Terwijl ze haar harige poes op een paar in volle verwachting geopende lippen liet zakken, kneedde ik haar joekels van tieten en zoog als een hongerig kind op haar tepels. Dan ging ik achter haar staan, zodat ik ruim zicht had op de twee bollen van haar kont en haar wijdopen kontgaatje. Terwijl Kathleen aan het beffen was geslagen, liet ik wat speeksel uit mijn mond druppelen en wreef het met mijn duim op en rond haar anus. Het zicht en de zacht genietende geluidjes van deze mekaar likkende prachtvrouwtjes hadden mijn paal opnieuw in staat van uiterste paraatheid gebracht. Ik likte de aars van Cindy en werd een lichte poepgeur gewaar. Toen ik er zeker van was dat ze nat genoeg was, plaatse ik mijn lul tegen haar sluitspier aan.

“Ja, neuk mijn gat.” Smeekte Cindy.

“Ben je er zeker van? Wil je hem in je kont?” Plaagde ik haar.

“Jaaa…” Kreunde ze, met haar vlezige achterste wiebelend.

Ik wreef mijn eikel een paar keer langs haar natte spleet, terwijl Kathleen vol passie mijn ballen kuste. Dan trok ik Cindy’s aars wat open en duwde mijn eikel bij haar binnen. Het ging allemaal zeer gemakkelijk. Ik was er bijna zeker van dat Cindy even vaak in haar kont was geneukt dan Kathleen in haar kutje. In een ruk zat ik al halfweg. Toen ik echter begon te stoten om helemaal binnen te zijn, gaf Cindy een gil van pijn en probeerde zich wat los te rukken.

“Rustig aan jongen.” Zei Kathleen.

Maar ik hield Cindy stevig vast en stootte door tot mijn ballen tegen haar billen kletsten. Ik begon pas te stoten, langzaam en voorzichtig, toen ik haar voelde ontspannen. Haar ongemak werd echter verzacht door Kathleen die met haar mond haar clitoris aan het verwennen was. In het venster van de veranda zag in het gezicht van de blonde sloerie weerspiegeld, een vreemd mengsel van pijn en lust. Zoals steeds, wanneer ik een kontje neuk, kwam ik vrij snel klaar. Ik stak hem er een laatste keer zo diep mogelijk in en met een kreet spoot ik haar darm vol. Beide dames lebberden nog steeds even enthousiast aan elkaars poesje. Ik wachtte tot mijn penis verslapte en vanzelf uit het aarsje van de buurvrouw glipte. Sperma begon uit het getormenteerde gaatje naar buiten te druppelen. Ik veegde het weg en smeerde het uit over het gezicht van Kathleen, dat al onder het kutsap van haar vriendin zat. Glazig, met vergrote pupillen wegens het aanstormende orgasme keek ze me aan. Cindy gooide vloekend haar hoofd in haar nek toen ze klaarkwam.

“Dat was lekker, mijn kutje en mijn reet tegelijk onder handen genomen.” Zei ze, duidelijk voldaan.

Ze draaide zich om. Ook haar smoeltje zat helemaal onder het kutsap.

“Je hebt inderdaad een prachtkont, maar je hebt iets goed te maken.” Zei ik, naar mijn slappe lul wijzend waar een bruine veeg opzat. “Op je knieën en schoonlikken.”

Kathleen keek me geschokt aan. Blijkbaar vond ze dat ik te ver ging. Maar voor ze iets had kunnen zeggen, knielde Cindy enthousiast giechelend tussen mijn benen neer.

“En kijk me in de ogen als je bezig bent.” Beval ik verder nog.

Cindy gaf een kusje op het topje van mijn penis en zoog me dan bij haar binnen. Haar tong leek overal tegelijk te zijn. Al die tijd keek ze me in de ogen. Nu en dan liet ze mijn zwans even los om hem aan alle kanten te bekijken, alsof ze er zeker van wou zijn haar job goed te doen. Het bloed begon opnieuw te stromen, zonder dat ik echt stijf werd. Toen ze drie minuten later recht wou veren, was mijn penis opnieuw half stijf. Ze wou recht veren, maar ik hield haar tegen.

“Is hij proper genoeg om straks je kut te neuken.”

“Ja meester.” Zei ze.

“Laten we even pauzeren om iets te drinken.” Stelde Kathleen op dat moment voor. “Ik heb een paar uitstekende flessen wijn staan.”

Ik was blij met de onderbreking. Het was inderdaad een goede wijn, afkomstig uit een krat die Armand bij zijn verhuizing was vergeten. De beide vrouwtjes kletsten gezellig met elkaar, terwijl ik in het midden zat. Ze hadden elk een dij over mijn been geslagen, zodat ik gemakkelijk aan hun poesjes kon als ik dat wou. Kathleen opende al een volgende fles, maar ik droeg er zorg voor niet te veel te drinken. Ik wist dat Kathleen niet goed tegen de drank kon, maar blijkbaar werd ook Cindy snel tipsy. Na twee glazen had ze een roodaangelopen gezicht en begon ze zichzelf te vingeren.

“Dat was verdomme lekker daarstraks.” Zei ze. “Mijn kont is nog nooit zo uitgerekt geweest. Ik wou dat mijn broe…”

Kathleen veerde ongelovig recht. “Je broer?… Neuk jij met je broer?”

Cindy werd bloedrood en traantjes sprongen in haar ogen. Troostend nam ik haar handen in de mijne.

“Kom, kom.” Zei ik. “Je geheim is veilig bij ons. Kathleen en ik hebben ook een relatie die we niet aan de grote klok gaan hangen.”

“Tom, mijn tweelingbroer, en ik hebben al een relatie sedert ons veertiende.” Bekende Cindy. “Ook al is het i****t, hij is de enige ware voor mij.”

“Dat is het belangrijkste.” Zei Kathleen, die zich voorover boog naar haar buurvrouw om haar een dikke zoen te geven.

Cindy trok Kathleen dicht tegen haar aan en ik zag haar tong in de mond van mijn vriendin verdwijnen. Ondertussen speelde ik met de tieten van het blonde sletje. Het was het grootste paar dat ik ooit in mijn handen had gehad en ik kon er maar niet genoeg van krijgen. Terwijl de vrouwtjes steeds hartstochtelijker kusten, kneedde ik het malse borstvlees van Cindy en zoog afwisselend haar tepels stijf.

“Verdomme.” Zei ik. “Jullie hebben achter mijn rug toch geen lesbische verhouding met elkaar, hé?”

Cindy trok speels aan mijn oren. “Mijnheer is jaloers.”

“Nee.” Zei ik. “Maar nu wil ik eindelijk mijn lul in je kut stoppen.”

“Hoe wil je het?” Vroeg Cindy. “Gewoon of op zijn hondjes.”

Ik ging op mijn rug op het vloertapijt liggen.

“Jij ligt boven poesje.” Zei ik haar. “Ondertussen lik ik het kutje van Kathleen.”

Cindy hurkte boven mij neer. Haar borsten deinden log heen en weer. Ze greep met haar linkerhand mijn lans beet en trok met de andere haar kutlippen open. Moeiteloos gleed mijn eikel in haar hete, natte opening. Langzaam liet ze zich zakken, het hoofd genietend achterover geslagen. Dan pas kwam mijn lieve Kathleen op mijn gezicht zitten. Ik legde mijn handen op haar kontje en begon haar sneetje droog te likken. Terwijl haar nectar begon te stromen streelde ik haar aarsje. Daar werd ze zoals altijd wild van. Ondertussen liet Cindy met zacht, soppende geluiden mijn pik in en uit haar kut glijden. Ze was nauwer dan ik had verwacht, en had zoveel kracht ik haar vaginale spieren dat ik dacht dat er een hand in zat. Tegelijk was ze begonnen zachtjes mijn ballen te strelen. Ik kreunde van plezier, ook de ademhaling van mijn beide partners was zwaarder geworden.

“Aaah… Aaaah… Vinger mijn schijtgat.” Kreunde Kathleen, die blijkbaar van plan was om vrij snel klaar te komen.

Haar bilnaad was ondertussen behoorlijk vochtig geworden. Ik smeerde haar anusje met haar kutsap in en stak er dan mijn middelvinger in. Mijn tong likte harder en sneller tegen haar clitje aan. Zoals steeds was dit voldoende om het haar van plezier te doen uitschreeuwen. Cindy ging mij sneller berijden. Telkens als het uiteinde van mijn penis haar baarmoederhals raakte gilde ze het uit. Ondertussen was Kathleen klaargekomen. Ze wachtte even, om het geile vocht uit haar kut op mijn tong te laten glippen, en stond toen op. Ik greep de armen van Cindy en trok haar dicht tegen mij aan. Terwijl ze haar tong diep in mijn mond stak, zocht dezelfde vinger waarmee ik Kathleen anaal gevingerd had zijn weg naar de anus van de buurvrouw. Mijn heupen begonnen te schokken toen mijn zaad diep in haar kut spoot. Niet lang daarna plantte Cindy haar nagels in mijn schouders terwijl ze kreunend klaarkwam. We tongden verder, tot mijn slapper wordende lul vanzelf uit haar neukdoos gleed.

“Dat was fijn Dirk. Je kan er wat van.” Glimlachte Cindy.

“Jezus, je hebt een machtig lijf.” Zei ik tegen haar.

Met een tedere blik in haar ogen liet ze zich van mij afglijden.

“Hebben de tortelduifjes soms zin in een banaantje?” Vroeg Kathleen die inderdaad een banaan aan het pellen was.

“Ik anders wel.” Zei ik opgewekt. “Deze orgie heeft mij uitgehongerd.”

Verbaasd zag ik hoe Kathleen naast Cindy hurkte en voorzichtig de banaan een eindje in haar poesje duwde.

“Neem een hapje.” Zei Kathleen en hield me de natte banaan voor.

Ik nam gretig een hap en genoot van de zilte, zoete smaak van de met vaginasappen doordrenkte banaan. De banaan ditmaal in de pas geneukte kut van Cindy gestoken, waardoor ik deels mijn eigen sperma smaakte. Dan werd de banaan weer in de flamoes van Kathleen gestoken. Om beurten namen we allen een hapje tot de banaan op was.

We hadden allemaal wat behoefte om op krachten te komen. Kathleen stelde voor om een pizza in de oven te steken. Dit leek zowel Cindy als ik een goed idee.

“Ik maak wel een salade klaar.” Zei Cindy, overeind krabbelend. “Maar eerst moet ik pissen. Ik barst bijna.”

“Wacht.” Zei ik. “Ik ga mee. Ik heb altijd al een vrouw willen gadeslaan die aan het pissen was… Maar van Kathleen heb ik nooit gemogen.”

“Van mij wel.” Giechelde Cindy.

Ze pakte mijn hand en we verdwenen richting badkamer.

“Hou je benen goed uit elkaar, zodat ik alles goed kan zien.” Verzocht ik, toen Cindy op de wc-pot ging zitten.

“Gebruik de douche, dan kunnen we alles goed zien.” Zei Kathleen, die ons achterna gelopen was.

Verbaasd keken we achterom.

Kathleen kreeg een kleurtje. “Ja, ik wil ook kijken… Misschien is het tijd om mijn grenzen wat te verleggen.”

Cindy deed haar gordeltje en haar kousen uit en zeeg dan met wijdgespreide benen in de douche neer. Ze keek lachend naar me op.

“Wil je soms ook dat ik op je plas.” Vroeg ze me. “Mijn broer en ik vinden het heerlijk om op elkaar te plassen.”

“Nee.” Zei ik. “Liever niet.”

“Waarom niet?” Vroeg Kathleen. “Het is een unieke gelegenheid.”

Cindy was beginnen te urineren. Een brede, gele straal spoot dampend uit haar vagina. De kracht ervan deed de urine opspetteren, waardoor mijn tante en ik ongewild besprenkeld werden. Zonder dat dit me kon schelen, keek ik gefascineerd toe. De afvoer kon de stroom nauwelijks verwerken, zodat toen Cindy met haar kont schudde om de laatste druppels weg te werken met haar tenen in de urine stond. Beleefd als ik was reikte ik naar het toiletpapier, maar Kathleen hield me tegen.

“Waarom lik je haar niet schoon, Dirk?” Stelde ze voor.

Ik wist niet wat me bezielde, maar zonder na te denken boog ik me naar de blonde kut toe om het schoon te likken. Haar pis smaakte zuur en zout, maar toch vond ik het niet onaangenaam. Na afloop ging Cindy terug op haar hurken zitten.

“Dirk, dat vond ik heel lief.” Zei ze. “Maar nu zou ik willen dat eerst Kathleen en dan jij op me wateren.”

Ik was onmiddellijk voor het idee gewonnen. Enkel op Kathleen diende wat ingepraat te worden. Uiteindelijk plaatste ze zich wijdbeens in de douche. Terwijl ik haar vasthield, om te beletten dat ze niet zou uitglijden, piste ze recht in het gezicht van Cindy. Ik kon mijn ogen niet geloven, toen ik de geopende mond van de buurvrouw zag die zoveel mogelijk van het goudkleurige vocht trachtte op te vangen en het zelfs doorslikte. Ook Kathleen likte ik proper. Mijn i****tueuze minnares hield even later mijn lul vast en richtte hem op het mondje van Cindy, die na afloop de laatste druppels pis oplikte.

De rest van de avond verliep in relatieve kalmte. De dames stonden de één na de ander met mij onder de douche, terwijl ik hen inzeepte en ieder plekje van hun lichaam grondig waste. Daarna deden we ons te goed aan de beloofde pizza met salade. Tot slot van de avond neukte ik Cindy in haar kutje en in haar kont, terwijl Kathleen alles filmde met haar digitale camera. Zo had ik nog een blijvende herinnering aan deze fantastische avond.

Tegen tienen namen we afscheid. Cindy gaf Kathleen eerst een uitgebreide zoen, daarna omhelsde ze mij en kneedde ik nog een laatste maal haar fantastische kont.

“Je hebt een heel fijne vrouw.” Zei Cindy, zich uit de omhelzing losmakend. “Zorg heel goed voor haar en maak haar gelukkig. Ze verdient het.”

“Dat zal ik doen.” Beloofde ik haar.

Nu zijn we zes jaar verder en ik denk dat ik mijn belofte gestand heb gedaan. Kathleen en ik zijn nog heel gelukkig met elkaar.

Toen ik in het hoger onderwijs ben beginnen te studeren, ben ik bij Kathleen ingetrokken. Onze relaties was heel intens, zonder dat dit echter aan mijn studies afbreuk deed. Cindy zagen we af en toe, zonder dat het ooit nog tot seks tussen ons is gekomen. Nadat ik afstudeerde ben ik ook in het onderwijs gegaan.

Ik heb direct werk gevonden in Eindhoven, een heel eind van bij ons vandaan. Kathleen is een aantal maanden later in dezelfde school les beginnen geven. Ze heeft haar oude huis verkocht en ingeruild voor een geriefelijk appartement. We kunnen nu eindelijk als een gewoon koppel samenleven, zonder dat we ons moeten hoeden voor de omgeving. Cindy en haar broer Tom, waarmee we goede vrienden waren geworden, zagen we dan tot onze grote spijt niet meer.

Kort geleden kwam daar echter verandering in. Maar de reden daarvan is een heel ander verhaal, dat ik bij een andere gelegenheid zal vertellen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir