Geile Pishoer geneukt in het bos

Geile Pishoer geneukt in het bos
Plassen en neuken in het bos

Vorig weekend was het zulk heerlijk weer dat ik niet langer binnen wilde zitten. Gamen en TV kijken had ik de afgelopen winter al genoeg gedaan vond ik, dus pompte ik de banden van mijn fiets op en ging richting het bos. De wind was fris maar de zon op mijn gezicht maakte veel goed.

Toen ik een flinke afstand had gefietst kwam ik langs een bospaadje waar een vrouw op haar hurken naast het pad zat. Ik stopte en zag dat ze zat te plassen. Ze was er niet eens voor de bosjes in gegaan maar ze zat gewoon schaamteloos in het gras te plassen. Een grote straal urine sproeide uit haar pisgaatje en kletste op het gras.

Ik kon zien dat haar kutje helemaal kaal geschoren was en ze had mooie slanke benen. Toen ze bijna klaar was met pissen drukte ze nog even hard op haar venusheuvel om de laatste druppels eruit te persen. Toen keek ze ineens mijn kant op en zei “Wat sta jij daar te doen? Een beetje aan het gluren?”. Ze trok haar rokje over haar billen, haar mooie kutje weer bedekkend.

“Ja” zei ik “ik sta even goed naar je te kijken. En volgens mij wil jij dat ook want anders was je hier niet open en bloot gaan zitten toch?” Haar wangen kleurden rood en ze zweeg. Het leek er dus op dat ik gelijk had.

Ze kwam naar me toe lopen. “Oké je hebt gelijk, het windt me op dat ik betrapt zou kunnen worden. Nou goed? En volgens mij vond jij het wel geil om te zien.” zei ze terwijl ze gebaarde naar de enorme bobbel die zich in mijn wielrenbroek aftekende.

“Ja” zei ik “Ik vind het wel geil om zo’n lekker wijf als jou hier ineens te zien pissen.”

“Zet je fiets op slot en kom met me mee” zei ze, terwijl ze richting haar eigen fiets liep en die op slot deed. Ik volgde haar voorbeeld en liep toen achter haar aan. Ze liep een bospaadje in met veel begroeiing aan de zijkanten en al snel waren we niet meer te zien vanaf de fietspaden.

De vrouw was bekend hier leek het, want ze ging doelbewust recht op een houten bankje af. Ze ging zitten en knoopte haar blouse los. “Hou je van betrapt te kunnen worden?” vroeg ze terwijl ze haar dikke tieten te voorschijn haalde en ze begon te kneden en ik knikte alleen maar terwijl ik haar joekels van tieten bewonderde. Mijn lul kwam weer omhoog van haar geile showtje.

“Vind je dat ik lekkere tieten heb?” vroeg ze me en weer knikte ik. “Volgens mij heb jij ook een hele lekkere lul” vervolgde ze. Ze gebaarde me dichterbij te komen en ik ging voor het bankje staan. Ze trok mijn strakke broek met moeite over mijn dikke lul en zei “Zie je wel hij is erg lekker” toen hij open en bloot voor haar neus stond.

Ze had grote dikke tepels waar ik aan voelde terwijl ze me begon af te rukken. Ik kneedde hard haar tieten en ze begon zachtjes te kreunen. Ik boog me voorover zodat we lekker konden tongen. Ze duwde me weg en stak mijn kloppende lul in haar mond. Ze deed het meteen heel diep. Ik pakte haar hoofd beet en duwde haar diep op mijn harde lul.

Ik neukte haar mond en kneep in haar tieten en hard in haar tepels want ik had allang door dat ze dat heel geil vond. Ze deed ondertussen haar rokje weer omhoog en ik zag uit mijn ooghoeken haar kale kutje wat ik dolgraag wilde likken. Dus trok ik mijn lul uit haar keel en ging ik voor het bankje zitten.

Ik likte meteen over haar schaamlippen. “Ik kan je geile pis nog proeven” zei ik. “Ik heb zo nog wel meer voor je” zei ze en ik likte gretig haar klitje schoon totdat ik alleen nog maar haar kutsap proefde. “Mijn blaas is ook vol ” zei ik “maar eerst wil ik je lekker met zaad onderspuiten.”

“Ik moet alweer plassen” zei ze ineens terwijl ik aan het likken was en meteen voelde ik een dikke straal vocht over mijn tong lopen. Ik bleef likken terwijl de hete pis over mijn tong en lippen liep. Ik was er zo geil van dat ik wel meteen wilde spuiten nu maar ik hield me in.

Toen ze klaar was met plassen zuchtte ze luid en spreidde haar benen weer wijd uit elkaar. Ik stak mijn lul diep in haar kut die nat van geilheid en van haar pis was. Ik neukte haar met lange slagen heel diep in haar natte poes en ze kreunde luid. Ze ragde met haar hand over haar klit en kwam zo hard klaar dat ik het door mijn hele lul voelde pulseren.

Toen ze helemaal klaar was trok ik mijn lul uit haar kut en trok me hard af op haar gezicht en tieten. Dikke klodders zaad zaten al snel overal, van haar haar en gezicht en ogen tot haar dikke tieten aan toe. “Jezus was veel zaad” zei ze terwijl ze het met haar vingers probeerde op te lepelen en het allemaal probeerde op te likken.

“Wacht maar” zei ik “ik heb ook nog wat pis voor je” en met mijn nog stijve pik piste ik over haar tieten en gezicht. Ik spoot het zaad van haar wiebelende meloenen en van haar gezicht. Met open mond en gesloten ogen gorgelde ze kreunend terwijl ze zichzelf vingerde en opnieuw klaarkwam. Ze slikte veel van mijn pis meteen door en toen mijn blaas eindelijk leeg was keek ze me triomfantelijk aan.

Zo liet ik dat perverse wijf achter in het bos. Gedrenkt in mijn zaad en pis.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir