gechanteerd door mijn nicht

gechanteerd door mijn nicht
Het was tijdens het familieweekend op een bungalowpark. We waren wezen zwemmen en ik had met mijn neven en nichten afgesproken om ons even te gaan omkleden en dan naar het dorp te gaan. Tijdens het omkleden was ik even gaan liggen en geil geworden van al die lekker jonge meiden in bikini besloot ik voor het weggaaan nog even de hand aan mezelf te slaan.
Ik lag lekker te genieten toen ik opeens het klikken van een camera hoorde. Geschrokken keek ik op en in de deuropening stond mijn nicht Carla van 19 met een fototoestel foto’s te nemen van mij trekkend aan mijn pik.
Ze lachte en zei, lekker met jezelf aan het spelen neefje? Ik werd kwaad, pakte snel mijn boxer en probeerde het fototoestel van mijn nicht te pakken. Die bleef koel staan en zei, neefje, jij gaat doen dit weekend wat ik wil anders staan deze foto’s in no time op het net, snap je.
Ik voelde het bloed uit m’n hoofd stromen en stotterde, ja Carla, wetend dat ik geen schijn van kans had nu. Misschien moest ik het spel maar even meespelen en kon ik later het toestel van haar afpakken en de foto’s wissen.

Zo neefje, ga nu maar lekker verder met jezelf spelen terwijl ik hier rustig naar je kan kijken. Even wist ik niet wat ik moest doen maar Carla zwaaide even met de camera en keek me doordringend aan. Laat je boxer zakken en trek jezelf af vies mannetje sprak ze dwingend. Ik liet mijn boxer zakken en begon te trekken maar door alle spanning werd ik niet stijf. Kom op, beter je best doen, net was ie een stuk groter neefje.
Ze deed haar T-shirt omhoog en zei, dit helpt je vast wel. Carla had een paar prachtige borsten en al snel groeide mijn pik en werd ik bloedgeil van het staren naar haar borsten, recht op staand voor dr, trekkend aan mijn pik.
Al snel spoot ik grote stralen sperma over de vloer. Goed zo geil neefje van me.
En nu op je knietjes op de grond en lik het op met haar vinger wijzend naar de camera. Zuchtend zakte ik door mijn knieën en begon mijn eigen sperma op te likken. Alles zei Carla ijskoud, daar ligt nog en daar. Ik voelde me vies en wist me geen raad maar deed alles wat ze zei, wetend dat ik geen keus had.
Goed zo, aankleden nu, dan kunnen we met de rest naar de stad zei ze lachend en liep de bungalow uit.

Ik schaamde me kapot kleedde me snel aan en ging naar de bar waar we hadden afgesproken.
Na 10 minuten kwam Carla ook binnen en fluisterde zacht in me oor, ik heb de foto’s op mijn pc gezet. 1x niet luisteren en je ouders, je zus, en de rest van de familie zal die foto’s zien begrijp je. Ja Carla zei ik rood aanlopend.
Goed zo. Vanavond kom je naar mijn bungalow en dan vertel ik wel wat ik verder met je doe. Ja carla, ik zal er zijn direct na het eten, goed? Prima neefje en lachend liep ze naar mijn nichten toe. Later leek het of mijn andere nichten allemaal lachend mijn kant opkeken maar ik hoopte toen nog dat dat verbeelding was. Helaas zou ik er s’avonds achter komen dat dat niet het geval was.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir