De verpleegkundige

De verpleegkundige
Wat mij nu is overkomen,je wordt opgenomen in het ziekenhuis,en er lopen leuke verpleegkundigen,zeggen ze tegenwoordig en dus niet meer verpleegsters,van jong tot oud.
En ik lig er net in,en wat denk je ,en een van de verpleegkundigen vond ik er leuk uitzien,dat ik echt een poging zou doen om haar te versieren,en dat is gelukt .

Werd heel laat van de eerste hulp naar de afdeling gebracht,en ik kwam in een kamer met 4 bedden ,en zag dat ze allemaal bezet waren,doordat het laat was ,lag iedereen te slapen.Toen ik op mijn plek werd neergezet ,naast het raam met een mooie uitzicht ,want ik lag op de zevende verdieping.
Vijf minuten later kwam er een verpleegkundige naar mijn bed ,en stelde zich voor met Rowan,en zei dat ze de verpleegkundige was van die nacht ,veel werd er nog niet gezegd want alles was al neergezet en morgen ochtend dan zouden we wel verder gaan met het een en ander .
De volgende ochtend,al om 6 uur kwam ze de bloeddruk en de temperatuur meten ,en omdat het al licht buiten was ,kon ik nu haar gezicht zien,en zo wat een ogen had Rowan,maar niet alleen haar ogen,want mijn ogen gingen een beetje naar beneden kijken ,en kon nog net zien dat ze iets moois heeft tussen haar benen,en toen kon ik ook haar billen zien ,want ze ging naar het bed ,naast mij en kon dus goed haar billen zien,en het waren middel billen ,daar bedoel ik mee dat ze niet een grote kont heeft of meisjes billen ,wat ik ook zag was door de broek een oranje string zitten.

Ze werkte nog maar een uurtje,en zag haar pas dan later op de avond,om elf uur tot zeven uur,maar voordat ze weg ging kwam ze nog wel even langs om nog wat meer te weten over mij ,dan kon ze die in het dossier zetten,voor de dag ploeg.
Ze stond naast mijn bed en zei tegen haar dat je best op mijn bed mag zitten ,en dat deed ze ook.De verpleegkundigen en artsen hebben een naambordje op hun jas,en vele alleen de voorletter en achternaam ,maar bij Rowan stond de naam helemaal op ,en zo kon ik haar zoeken op Facebook en ik vond haar,en zag dat ze in Haarlem is geboren ,en nu in Heemskerk woont.
Ze nam afscheid en zei dat ze er morgenavond ook weer was ,en daar verheugde me ik al op ,omdat ik nu haar wilde zien ,dat ik haar op Facebook had gevonden ,en dan benieuwd hoe ze zou reageren,want naast dit ,zou ik haar vertellen dat ze leuk is.
Er gebeurt heel veel op zo’n dag ,ze komen om de twee uur drinken brengen ,en om half een ook brood,en dan om half zeven etenstijd,om acht uur koffie ,en tussen half vier en acht uur visite tijd..
Maar ik kon niet wachten tot dat Rowan weer kwam werken,om mij de bloeddruk en temperatuur weer eens te meten.

Het was zover ,daar was ze dan ,maar ze kwam niets meten ,wel kwam ze vragen hoe het met mij ging,en zei tegen haar dat ik een beetje last heb van mijn rug ,en of ze even wilde kijken. Ze deed de gordijnen dicht en trok mijn deken en laken van het bed ,om naar mijn rug te kijken .
“nee laat maar,Rowan “,zei ik tegen haar
“wil je alleen iets laten zien”vervolgde ik
“oh wat dan ,”vroeg ze

En ik pakte mijn mobiel en liet haar zien ,dat ik haar had gevonden op Facebook. Ze reageerde verbaasd ,maar aan haar mooie glimlach kon ik wel zien dat ze het leuk vond.
“waarom heb je mij opgezocht op Facebook “,vroeg ze
“nou heel simpel ,toen ik je zag ,en ook op je naambordje je hele naam zag ,ging ik dat doen ,maar een tweede reden is ook dat ik je leuk vindt,en ten derde is dat ik fotograf ben ,en jou best wilt fotograferen,als jij dat zou willen”.
“zo dit is de eerste keer dat het mij gebeurt op het werk “,zei ze lachend
“en vind je het leuk ,dat ik dan zo brutaal ben geweest ,om dit te doen”.
“ja ,best wel ,want om eerlijk tegen jou te zijn ,ben je best aantrekkelijk om te zien,en ik moet zeggen wat ik zo zie daar tussen je benen ,bevalt me wel”
“zo over brutaal gesproken,jij wilt gelijk gaan voelen”,zei ik plagend

En zo streelde ze mijn lul over mijn boxershort ,en ja als dat gebeurt dan word ie wel hard en stijf,gelukkig waren de gordijnen dicht en donker was ,en dus de rest in de kamer alles sliep,maar Rowan ging verder ,want al snel trok ze de boxer short naar beneden en begon mij zachtjes af te trekken,en ik trok met een hand ,haar gezicht naar mij toen en begon haar te zoenen .
En wat ik ook deed,is de bovenste knoopjes van haar jas los te maken ,en zo kon ik jaar borsten voelen ,en die voelden echt heel goed.
Maar helaas kon ze niet lang blijven ,omdat anders haar collega’s ,de kamer in zou komen.

Twee uur later ,kwam ze weer aan mijn bed ,en zei dat ze nu wat langer tijd had,omdat haar andere twee collega’s ,een dutje aan het doen waren ,want dat is namelijk verplicht ,en daarna was zij aan de beurt.
Nu kwam Rowan zelfs in mijn bed ,en ze trok ook haar broek uit,en ik kon zien dat ze een nu een witte string aan had,ze kwam dicht tegen mij aan liggen en zoenden elkaar,ze had meteen haar hand in mijn boxer short gedaan en begon mij af te trekken,en natuurlijk kon ik niet achterblijven ,door een hand in haar string te doen ,en ja hoor ,ze heeft een nat kutje.
En wat ik niet had verwacht ,maar dat deed ze wel ,ze begon mij te pijpen,en mijn ballen te masseren,en ik kon maar net bij haar kutje.
Het was echt ongelooflijk ,maar ze mij laten komen ,door mij te pijpen ,en bovendien vond ze mijn sperma ook lekker.
Ze ging toen een washandje pakken en maakte het schoon ,en voordat ze haar broek weer aantrok ,mocht ik haar kutje nog even likken ,ze stond toen voor mijn bed ,met een been op het bed ,de andere op de grond en zo kon ik haar kutje proeven .
Dan gaf ze mij een kusje op het voorhoofd ,en ging ze weg.

Omdat ik haar een vriendschapsverzoek op Facebook,had ze mijn verzoek tussen haar vrienden gezet ,en opeens hoorde ik dat ik een messenger had gekregen ,en dat was Rowan “wat smaakt jou pik lekker in mijn mond ,en wil meer met je doen ,daarom ga ik proberen om overmorgen te ruilen ,naar de dag dienst ,dan kan ik je zien wakker worden ,en je ook wassen onder douche,en achter het woordje douche stond er een kusje en een hartje.

Ze had het voor elkaar ,ze zou een dagdienst draaien in plaats van een nacht dienst ,dat kwam ze vertellen ,vlak voor deze nacht dienst was afgelopen. De gordijnen waren dicht en dus konden we elkaar zoenen.
De hele dag door kreeg ik van haar berichtje ,van hoe ik mij voelde en hoe het daar was ,ik was zeg maar een logboek. Maar ze stuurde ook leuke en spannende foto’s,dat deed ze via haar whatsapp.

De dag was gekomen dat Rowan ,de dagdienst had ,maar ik moest nog wel even wachten zei ze ,tot half negen ,want dan was de briefing en het rondbrengen van de medicijnen ,en de koffie voorbij en konden we samen gaan douchen en meteen een geweldige glimlach opzetten.
We hadden elkaar een teken gegeven,als het zo ver ,namelijk dat ze dan de kamer zou inlopen ,om te checken of alles goed was ,en dan zou ik opstaan en naar de douche lopen.
De wc en douche waren van elkaar gescheiden ,en de douche deur ging open , richting de kamer ,en zo konden ze niet zien dat ze naar binnen was gesloopt,en als de collega’s dat zien ,was dat niet erg ,wat ze zijn er voor om hulp te bieden.
Nou mijn hulp kwam van een ander kant,zoals afgesproken kwam ze binnen,en hadden 10 minuten de tijd om wat te doen ,ze trok dus ook meteen haar jas ,shirt en broek uit ,en ik alleen mijn onderbroek,mijn shirt hield ik aan vanwege het infuus aan mijn arm .
We hadden de douche kraan heel hard aangezet zodat het leek,dat ik aan het douchen was,maar in feite deden we iets anders.
Rowan ging op haar hurken zitten en begon mij te pijpen,en mijn ballen te masseren . Het was moeilijk om niet veel geluid te maken,zodat niemand in de gaten had ,wat we aan het doen waren.
Toen mijn pik al goed hard was geworden ,,haalde ze uit haar uit haar broek ,die op de grond lag een condoom,oh wauw dacht ik toen ,ze wilt neuken.
Ze deed toen de condoom om ,leunde tegen het muurtje en achterlangs heb ik Rowan gepakt ,wat was ze lekker nat geworden ,want mijn pik gleed er zo in.
Na een paar goede stoten ,kwam ik klaar ,en ze haalde het condoom eraf ,die een kwart was gevuld met sperma,ze knoopte het toen dicht en stopte het in de binnenzak van haar jasje die van de kapstok haalde van de deur.
“ga je die als souvenier bewaren”,zei ik lachen
“nee ik ga even kijken of je wel schoon genoeg bent ,en zien hoe goed je sperma wel is,maar wees maar gerust ik ga er niet mee experimenteren ,wil alleen weten of je schoon genoeg bent,want als je ontslagen wordt uit het ziekenhuis volgende week ,dan kom je bij mij langs,en wil ik je in mij voelen zonder condoom.
De tijd was bijna om ,maar eerst heb ik haar nog diep gevingerd en haar borsten lekker gevoeld in mijn mond.
Rowan verliet eerst de douche ,en twee minuten later deed ik dat en ging weer terug naar mijn bed.

Er is die dag niet veel gebeurd,buiten dat ze dus mijn temperatuur ,en bloeddruk kwam meten .
Aan het eind van haar dienst kwam ze nog even bij me ,deed de gordijnen dicht en zoenden we elkaar.

Twee weken later ,zoals afgesproken ,ging ik bij haar langs ,en neuketen we zonder condoom ,en deden nog veel; meer dingetjes,en met veel gekreun en geluid ,want nu waren we veilig.
Ook had ik mijn camera mee genomen en heb veel foto’s van haar gemaakt en zei van mij ,gewone maar ook naaktfoto’s.

Ja en hoe het verder ging ,nee we hebben geen relatie ,maar af en toe lekkere seks .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir