rondje hardlopen

rondje hardlopen
Zit super geil op de bank.
beetje op de pc te klote.
geen zin om de hand aan me zelf te slaan, kom op pak de fiets en ga even wat energie er uit trappen.
Het is lekker weer voor de tijd van het jaar dus korte fiets broek aan en wel een shirt met lange mouwen.
fiets uit de schuur en trappen maar.
nog de straat niet uit of klapband.
fuck zooi kut fiets maar weer terug.
hardloop schoenen aan en dan maar even knallen door de polder.
lekker in een heerlijke cadans loop ik door aangelegde bosschages bruggetjes en lekkere heuveltjes om tegen aan te knallen.
Bots bijna tegen een stelletje aan een meid met een geweldig lekker kontje en een gast met zijn broek op de knieën, die lekker verwend word door zijn vriendin.
sorry zeg ik en kijk is rustig van hem naar haar.
zij is een mooie meid prachtige borstjes niet groot maar strak en zonder BHtje aan, en een prachtige cameltoo in haar sportbroekje hij beetje gespierd broek nog steeds op zijn knieën een pik zo groot als mijn duim.
ze moet er wel een beetje om lachen .
hij word boos of ik het goed kan zien ,jullie staan hiet midden op het pad ga een beetje aan de kant,en er valt bij jou weinig te zien.
moet ik je ff verbouwen roept hij en wil een stap naar voren doen maar dat werk niet zo best met je broek nog op je knieen, jo geniet er van en , ik ga weer verder. even een knipoog naar de mooie meid en ik ga er weer vandoor.
loop nog een stukje door en ga dan wat oefeningen doen buik rug beetje optrekken en opdrukken.
in gedachten die mooie cameltoo vind ik zo geil om te zien een sportende vrouw met een cametoo geiler kan het haast niet voor mij.
ik hoor iemand aankomen het is het stelletje, zij nog aan het lachen en hij goed sacherijnig.
Hoi zeg ik.
je moet je kop houden of ik ram hem eraf ,ook goedemiddag zeg ik.
ik zag je wel naar mijn vriendin knipogen hoor , is dat verboden zeg ik met een glimlach.
haal die grijns van je kop en hij doet een stap dichterbij.
zij komt er tussen staan leg een hand op mijn borst en duwt haar vriendje een stukje naar achteren, haar aanraking doet een siddering door me heen gaan die moet ze gevoeld hebben en het is hem ook niet ontgaan,
ik wil geen bonje zeg ik nog maar hij word woest dat ik geil op zijn vriendin en dat hij me even een lesje zal leren.
duwt zijn vriendin op de grond en stapt op me af,relax man ,niet voor reden vatbaar.
hij haalt uit maar is zo traag ik duik er onderdoor en doe een stap op zij ,ruimte creëren denk ik.
hij stap weer op me af,ik ben niet gewelddadig maar als het moet dan moet het ook gelijk goed.
hij haalt weer uit buig met de klap mee hij mist draait door en ik zie mijn kans ik sla hem vol op zijn nier met het gewenste resultaat. hij zak door zijn knieën op de grond. en blijven zitten want ik stamp je helemaal in elkaar.
ik sta nog een beetje te trillen van de adrenaline .
kijk naar de jonge dame op de grond tepeltjes prikken door haar blouse lipjes klappen haast uit haar broek.
dat je met zo`n lul omga zeg ik tegen haar , ze kijkt naar mijn broek en die staat strak gespannen om mijn keihard geworden lul.
die is lekker groot zegt ze , je mag hem hebben als je wil zeg ik te impulsief lekker zegt ze en kruip naar me toe trekt mijn broek om laag en begint me gelijk diep te pijpen haar speeksel loopt langs mijn ballen die likt ze gelijk mee tong in mijn pis gaatje tering wat doe je dat lekker .
wat doen we met je vriendje. laat maar liggen loop maar even mee.
ze loop voor me uit ver genoeg zeg ik en pak haar bij har billen kleed je maar helemaal uit .
dat hoef ik maar1x te zeggen poedel naakt staat ze voor me priemende tepels prachtige lipjes met een heel klein streepje haar erboven , bevalt het je ,zeker weten draai je maar even om dan neuk ik je ze pakt zich vast aan een boom en spreid haar benen , wat een super geil kontje en die lipjes. wil haar eigenlijk eerst likken maar ram hard mijn lul in haar. ze kreunt lekker langzaam ga ik in en uit langzaam maar ritmisch ik trek aan haar kleine harde tepels ze streelt zich zelf en als ik in haar zit pak ze mijn ballen beet. wat is dit geil , haar lijf trilt schokt ze geeft een gilletje ik kom kreunt ze en ze spuit een geile warme straal oven mijn pik en ballen . ze zakt door haar knieen kontje om hoog ik ga je in je kontje neuken , voorzichtig kreunt ze word de eerste keer voor me.langzaam pers ik mijn lul bij haar naar binnen stukje bij beetje verder tot ik er tot aan mijn ballen in zit langzaam terug en iets sneller weer in haar ze is strak warm en zo geil ik voel dat ik klaar ga komen.ik draai haar om en spuit mijn zaad over haar gezicht
borsten en in haar mond ze likt mijn ballen zuig lekker het laatste zaad uit mijn lul. en zit zich nog lekker te vinger. als ik mijn broek weer aandoe. wat doe je nu met je vriendje. zeggen dat ik vreselijk genoten heb , ze staat op en loopt naakt bij me vandaan. ik hoop je nog eens te zien roept ze nog.
zo kan een middag toch nog geil eindigen.
ik heb de kortste weg maar naar huis genomen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir