Prvo pravo druzenje

Prvo pravo druzenje
Da nastavimo gdje smo stali,
Bracni par sa kojim smo se upoznali i ostali u kontaktu i sa njima o svemu iskreno i bez ustrucavanja razgovarali, po dogovoru su pred novu godinu iznajmili kod nas na obali jedan apartman za naše prvo druzenje.
Dogovor je da oni iznajme apartman i budu u njemu a da mi dodemo kod njih kada naše obaveze budu dozvolile.
Došli smo kod njih, a oni su nas docekali u zagrijanom apartmanu veoma oskudno odjeveni, on je bio u samo u gacama a ona je bila u nekom sexi rublju.
Dok smo s njima komunicirali razmjenili smo naše slobodnije slike tako da smo svi znali ko sa cime raspolaze.
Uz zenske poljubce na vratima i muško rukovanje sjeli smo i popili pice i razgovarali o neobaveznim temama.
Onda je on pitao moga muza da li znam da sam mu ja u wc na trenutak pušila kurac a on mu odgovorio da sam mu sve ispricala.
Supruga njegova rekla je da najviše voli da vidi kada zena puši kurac nekome d**gom a onda se ljubi sa svojim muzem a isto tako i kada joj d**ga zena lize picku a poslije se ljubi sa svojim muzem.
U komunikaciji sa njima smo dogovorili granice do kojih idemo i što svi volimo i zelimo a d**gi to prihvataju
Oni su Kata i Josip i to su im prava imena.
Josip je rekao da ne treba gubiti vrijeme nego poceti sa zabavom i da se oni nisu jebali tjedan dana i da su se cuvali za ovaj susret.
Kata je rekla da se sk**amo a Josip je u istom trenutku ostao bez gaca i visio mu je dlakav kurac sa velikim jajima a kozica je bila preko glavica, za nas oboje prekrasan prizor jer volimo da vidimo i spušten kurac, a Kata je rekla meni da je ja sk**am i da je milujem i ljubim gdje god zelim.
Josip je uzeo ruku moga muza i stavio na svoj kurac i rekao da ga pipne i da mu prevuce kozicu preko glavica, kada mu je prevukao kozicu ukazao se baš lijep i krupan glavic i Kata mi kaze hajde vas oboje da mu pušite kurac prvo ja i onda se ljubi sa svojim muzem.
Dok sam mu lizala i pušila kurac i Kata i Josip su nam rekli da ce nam biti lijepo i da ce nas dobro izjebati kao prave pickice a Kata na to još dodaje i dobro napuniti spermom u sve rupice.
Kod mog muza je guza bila nevina što se tice primanja d**gog kurca, ja sam ga jebala sa dildom guzu a on je mene i dildom i sa svojim kurcem tako da moja guza nije bila nevina.
Kata je mene sk**ala i mazila sise i ljubila a rukama mi dirala picku i gurala mi prst u picku pa davala da ih lizem i ja i muz a Josip je ljubio Katu i govorio kako imaju mladi bracni par za vrhunsko jebanje.
Moj muz je lizao njegova jaja i lizao mu cijeli kurac od jaja do glavica ali mu ga još nije stavio u usta i on se ljubio sa mnom da bi ja uzela onako poludignut Josipov kurac i stavila svom muzu u njegova usta i rekla mu hajde sada mu popuši dobro kurac da mu se dobro digne da bude veliki i debeli i dosta tvrd da bi nas mogao što bolje izjebati.
Meni je to bio vrhunski osjecaj što zajedno sa muzem pušim d**gi kurac i što ce me neko d**gi jebati i to pred muzem i njegovom zenom
Borisu mome muzu je kurac bio dignut skroz i Kata mu je rukama drkala i to dosta grubo a on je govorio ako tako nastavi da ce veoma brzo svršiti, a opet oni kazu da to i zele da što prije svrši i da kasnije bude samo kuckica za jebanje koja ce da prima kurac u šupak i u usta i da lize picke pogotovo moju izjebanu picku.
Vec sam lizala Katinu picku a ona je imala prirodnu dlakavu picku i dosta velika joj je bila a i sama Kata je punija osoba sa velikim prirodnim sisama koje vise i velikim bradavicama a kod Kate je cak i cmar imao dlake, ne puno ali ih je bilo.
Dok sam joj lizala takvu picku rekla nam je svima kako voli da bude dobro polizana i picka i šupak jer se jebe i u picku i u šupak i da voli kurac više nego bilo što d**go i da voli da joj picka bude dobro napunjena spermom.
Boris je vec uveliko pušio Josipu kurac i gutao ga veoma dobro za pocetnika a ja sam bila sva umazana po licu što od moje pljuvacke što od Katinih sokova iz njene picke, a i moj jezik je ulazio duboko u unutrašnjost njene picke a pokušavala sam ga joj gurnuti i u cmar ali nije baš to lako išlo i dok sam joj tako lizala i picku i šupak rukama sam joj dirala obe sise i bradavice a bila sam naguzena prema njima dvojici tako da mi je Josip prstario po picki i pokušavao gurnuti prst u guzu što je u jednom trenutku i uspio malo da ga gurne onda je rekao Borisu da ide lizati moj šupak i da se ljubi sa mnom i dok mi je Boris lizao šupak Kata mi je lizala picku zavukla se ispod mene i povremeno se ljubila sa Borisom i Boris probao sa Katinog jezika sokove moje picke a Kata je probala Borisov jezik poslije lizanja moga cmara.
Naravno da ne treba ni spominjati da su oni kao i nas dvoje bili veoma uredni što se tice higijene jer su bili istuširani i takvi nas i cekali a i nas dvoje prije odlaska kod njih isto tako higijenu doveli na vioku razinu što inace stalno i radimo bez obzira na ovo.
Bilo je ovdje još puno detalja ali ne mozemo napisati i opisati svaki trenutak uzitka i dešavanja.
Da ne bi ova naša prica bila dugacka podijelicemo je u nekoliko dijelova da svima Vama koju je citate ne bude dosadna.
I Boris ce pisati neke dijelove jer i on j esve to dozivio na neki svoj nacin.
Ako budete zeljeli nastavicemo …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir