Op cafe VIII

Op cafe VIII
Na enkele minuten richt zij zich op. Ze kijkt mij indringend aan en zegt: “en nu gaan wij wat speciaals doen. Ze kruipt naar het hoofd van het bed en gaat tegen de muur zitten. “Kom voor mij zitten op je knieën”. Ik loop naar haar toe en doe wat zij vraagt. Ze streelt mijn penis en verwijdert het condoom. Dan voel ik plots hoe hij achter mij is gaan zitten. “Zo en nu wil ik zien of je ook wat inhoud hebt. En wij dachten dat mijn vent hier wel een bijdrage aan mag leveren. Houd je handen naast je lichaam en kijk naar mij. Hij doet de rest”. Enigszins verbaasd deed ik wat zij vroeg. Toen voelde ik hoe hij van achter mijn penis en ballen vastpakte en begon te trekken. Met strakke ritmische bewegingen deed hij zijn werk. Hij zij in mijn oor “ik ga je aftrekken zodat je je zaad kunt laten lopen over het mooie lichaam van mijn vrouw. Lijkt je dat wat ?” Lijkt mij dat wat ? wat denk je zelf ?!?

Met strakke ogen kijkt ze mij aan terwijl ze haar borsten en vagina streelt. Hij bewerkt mijn pik alsof hij zelf aan het masturberen is. Ik voel hoe de druk in mijn onderbuik zich begint op te bouwen. Een drukkend gevoel verspreid zich van mijn onderbuik naar mijn ballen. Mijn penis wordt harder en ik voel hoe de druk zich verder opbouwt en plaats maakt voor ene zeurderig gevoel. Dan verlies ik de controle en neemt het oersysteem in mijn lichaam de regie over.Een golf van genot begint te stromen van mijn ballen naar de basis van mijn penis. Dan brandt het gevoel zich een weg door mijn penis naar buiten. Met heftige schokken kom ik klaar. Met mijn ogen half open zie ik hoe golfjes zaad mijn penis verlaten en op haar zachte buik landen. Hij houdt even in en knijpt zacht. Ook zijn handen glinsteren van mijn zaad. Ze kijkt goedkeurend.

Dan wenk ze mij opnieuw. “Kom nu achter mij zitten”. terwijl ik aan haar verzoek voldoe streelt ze nog zacht mijn ballen. Ik zit achter haar en zij gaat tussen mijn benen zitten. Mijn natte penis plakt tegen haar volle billen. Dan gaat hij voor haar zitten en begint te trekken. Ze moedigt hem aan en ik zie ook ook bij hem de druk plaatsmaakt voor het hoogte punt. Hij richt zijn hoofd naar het plafond en slaakt een korte schreuw terwijl zij zich naar voren beweegt. Ik kijk mee van over haar schouder. Plotseling zie ik hoe zijn ballen zich samentrekken. Met grote kracht verlaten een paar dikke stralen zaad zijn penis. Ze vangtv de stralen op met haar borsten en schouders. Een flits zaad beland op mijn huid. ze lacht en likt zijn glinsterende eikel …. zaad van een andere man op mijn huid…wow.

wat een genot ….. wij gaan ieder aan één kant naast haar liggen. Ze streelt ons, wij sterelen haar ….wat een belevenis …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir