Mijn werkgeefster

Mijn werkgeefster
Het was weer zover. Weer een nieuwe werkdag. Ik werkte bij een horeca-bezorgbedrijf en stond telefoontjes op te nemen. Zij liep achter mij langs, op zo’n manier dat ik haar kruis langs mijn kont voelde gaan, gevolgd door haar rechterhand. Zou dit nou met opzet zijn? Of is dit wishfull thinking. Toen ik bezig was het eten te bereiden riep ze me. Of ik haar even wilde helpen met het ophangen van een poster in het kantoor. Wil jij de poster even rechthouden, dan doe ik de plakkertjes erop. “Ik kan dat soort dingen niet zo goed,” zei ze met een vreemd lachje. Dit deed ik dus voor haar. Maar na een plakkertje was het toch wel genoeg? Hierna vroeg ze mij of ik de poster wilde gladstrijken voor haar. Wat eigenlijk naar mijn idee helemaal niet nodig was. Toch dit deed ik voor haar, terwijl zij dus achter mij, dicht tegen mij aangedrukt stond, in het krappe kantoortje. Ik voelde dat ik er nerveus van werd en weet je? Ze zat me nou al zo vaak gek te maken, lekker op te geilen met haar fantastische lijf, maar nou liep ik maar eens lekker weg. “Zo, nu lukt het wel verder hè?” waarna ik inderdaad weg liep. De dagen verstreken, zoals ze elk jaar verstreken en iedere dag dat zij er was deden er zich dit soort situaties voor. Vandaag stond ik een sigaretje te roken in de tuin en op een gegeven moment zag ik haar vanuit de winkel naar mij staren. Toen ik met een indringende blik terug keek, keek ze snel weg. Ze werd rood. Ik zag haar even overleggen met collega’s en vlak daarna kwam ze naar me toe lopen.

Ze vroeg; “Ga je even mee naar boven? We moeten even het een en ander bespreken.” Ik ging er vanuit dat dit over mijn managementtraining zou gaan. Ik stemde hier dus mee in, dan kon ik ook verder roken, wat prettig was voor mijn nicotinegehalte om de rest van de werkdag mee door te kunnen komen. Even kwamen er weer flashbacks boven van die paar keren dat ik bij haar had gegeten, op die momenten hoopte ik dat ze zou zeggen: “Blijf vannacht maar hier, je kunt wel blijven slapen.” Waarom ik die flashbacks nou weer had kon ik niet omschrijven, ze waren er gewoon en ik voelde de hormonen dan ook door mijn lichaam gieren. Ik liep voor haar uit de trap op naar boven en zij kwam achter mij aan. Ik voelde dat ze naar me keek. Ik voelde haar ogen prikken. Ze versnelde haar pas, ik expres niet zodat ze tegen me aan kwam te staan. De adrenaline en de hormonen in mijn lijf werden sterker en ik voelde al mijn bloed naar een bepaalde plaats stromen. Eenmaal boven aangekomen haalde ze me in, ik liep achter haar aan, maar ze had het op zo’n manier geregeld dat ik tussen haar en de deur die zij op slot draaide in zat geklemd. Ik voelde haar adem in mijn nek en vroeg me weer af of ze dit nou expres deed of niet. Iets in mij zei dat ze gewoon graag wilde dat ik het initiatief zou nemen. Ik draaide mijn gezicht naar haar toe, als het dan niet zo was geweest had ik gewoon kunnen zeggen: “oh sorry.” Zo bleven we eventjes stil staan, elkaar indringend aankijkend. Verlegenheid overmeesterde mij, en ik keek weer weg.

Opeens drukte ze me tegen de deur aan en keek me weer aan. Haar heupen duwde ze tegen de mijne aan, waardoor mijn sappen begonnen te vloeien. Ik hoorde haar adem versnellen, wat mij alleen maar nog geiler maakte. Ze kwam dichterbij met haar gezicht en drukte zacht haar lippen op de mijne. Al was dit een tedere actie, toch had het iets passioneels. Mijn tong ging op zoek naar de hare. Wat een heerlijk warm gevoel was dit. Mijn handen gleden over haar rug naar onderen naar haar stevige kont en duwde haar op deze manier nog harder tegen mij aan. Tergend langzaam begon ik tegen haar aan te rijden. Haar handen gleden onder mijn T-shirt, haar rechter hand over mijn rug en haar linkerhand langs mijn navel. Ook verkende ze de welvingen van mijn borsten even, waarop ze even kreunde. En nu kwam wat ik nooit had verwacht. Ze sprak het uit. “Oh, wat ben jij lekker! Wat heb je toch een geil lijf! En die borsten van jou, die zijn echte heerlijk!” Dit zei ze op een fluisterende, bijna hijgerige toon. Heerlijk. Ondertussen gleed ik met mijn hand kort over haar kruis heen, en daarna nog een keer maar nu op haar blote huid, waardoor ik voelde hoe nat ze was. Ze kreunde even. Ze ontdeed mij van mijn T-shirt en ik haar van de hare. Ik legde haar neer op de grond en ging bovenop haar liggen, mijn heupen nog tegen haar heupen duwend. Ze maakte mijn BH los en bewonderde mijn borsten opnieuw. Ik zag een glazige blik in haar ogen komen, ik wist wat er nu zou gebeuren, ik had het al eerder meegemaakt.

Ze scheurde me zowat de kleren van mijn lijf. “Pas je wel een beetje op?” zei ik plagerig, “In deze kleren moet ik zo ook weer werken he?” Gretig, opgewonden, keek ze me aan, lachte even en vroeg me te gaan staan. En daar stond ik dan, poedelnaakt in het kantoor boven mijn werk, mijn bazin starend naar mijn naakte lichaam. Ik liep op haar af en begon haar ook uit te kleden, terwijl wij elkaar gepassioneerd zoenden. Ze droeg nylonkousen in plaats van een panty, iets wat ik van haar niet had verwacht dat ze die zou dragen. Ze stond tegen me aan met haar benen uit elkaar, staande op een paar forse naaldhakken. Haar handen gleden in een rap tempo over mijn gehele lichaam en de mijne over het hare. Mijn adem stokte toen ik voelde dat haar handen langzaam naar beneden afgleden, even later gevolgd door haar mond. Ze drukte mij met mijn gezicht naar de muur tegen de muur aan en ging tegen mijn achterkant aan staan. Nu voelde ik haar heerlijke naakte lijf tegen mij aan plakken door het zweet. Haar nylons schuurden over mijn heupen. Met haar handen gleed ze langs mijn middel naar mijn borsten en met haar tong beroerde ze mijn rechter oorlelletje. Ondertussen kon ik haar ademhaling horen, ik vond het moeilijk om stil te blijven staan terwijl ze met me bezig was. Ik wilde me omdraaien maar ze hield me tegen.

Ze spreidde mijn benen. Ze kwam op haar naaldhakken tussen mijn benen instaan en gleed met haar rechterhand over mijn billen en iets later tussen mijn billen door naar beneden. Als vanzelf stak ik mijn kontje een beetje in de lucht. ik voelde haar vingers langzaam aan richting mijn schaamlippen gaan. Ik voelde hoe ze mijn sappen over mijn gehele kut heen smeerde, waarbij ze af en toe mijn klitje aanraakte. Ze legde me neer op de grond en begon aan mijn tepels te likken. Mijn lichaam begon steeds heftiger te kronkelen van genot, wat ze heerlijk vond om te zien. Ik keek haar geil aan en kon me echt niet meer beheersen. “Neem me,” zei ik met een schorre stem. Heel langzaam gleed ze met haar tong naar beneden, af en toe schoof ze een paar vingers bij mij naar binnen. Ik slaakte een diepe zucht van opwinding en sloot mijn ogen. Ondertussen was ze met haar mond ook al bij mijn kutje beland en begon ze zachtjes aan mijn klitje te zuigen. Ik bewoog mijn heupen heen en weer en kwam vervolgens weer overeind. Ik ging met mijn kutje boven haar hoofd op mijn knieën zitten op zo’n manier dat ik ook bij haar kutje kon komen. Ook duwde ik haar benen uit elkaar, maar stopte niet meteen 2 vingers bij haar naar binnen.

Nee, ik liet haar nog even smachten, uiteindelijk zou ze krijgen waar ze zo naar verlangde. Ik likte over haar nylons naar boven tot aan haar lies en streelde af en toe zachtjes over haar kutje, terwijl ik aan haar jarretelles trok. Ze neukte mij nog steeds hevig met haar vingers en ging dat ineens ook bij zich zelf doen. Ze duwde haar kutje heftig tegen mijn gezicht aan, wat een heerlijk, geil gevoel was. Ik voelde haar lichaam schokken en ik begon het toppunt van geilheid te voelen. Ik kwam op een waanzinnige manier klaar op die magische vingers van haar, waarop ze mijn gezicht hard op haar sappige kutje duwde. Ik zoog als een bezetene aan haar klitje en duwde drie vingers diep binnen in haar kletsnatte kutje. Ik merkte aan haar dat ze het uit wilde schreeuwen, maar niemand mocht het horen, dus ze slaakte een diepe zucht. Na afloop keken we elkaar aan en barstten in lachen uit. Ze bood me een sigaretje aan en zei: “mmm, je bent mijn lekkerste werkneemster.” Ze zette een kopje koffie, ging zitten en nam mij op schoot. Zo zaten we daar nog even, hebben ons daarna weer aangekleed, en zijn daarna weer gewoon aan het werk gegaan…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir