Mijn ex was echt smerig

Anal

Mijn ex was echt smerig
Mijn vriendin Gerda, waar ik al een hele tijd mee samen woon, is een ongeremde, taboeloze meid, die niets te gek vind als ze er maar geil van wordt.
Nou ben ik zelf ook niet vies van ??n en ander, maar zoals zij er af en toe in rond hakt, gaat mij zelfs haast te ver. Vandaag was ook weer zo’n dag dat niets haar te gek was. Ik was naar mijn werk vertrokken en Gerda bleef liggen, want ze was vrij en wilde zich eens lekker uitslapen. Tegen een uur of elf werd ze wakker en ze was in een bloedgeile stemming. ‘Wat zal ik eens doen?’, dacht ze bij zichzelf, want ik was er niet om haar te verwennen en aan een ordinair nummertje vingeren had ze geen zin.
Ze hoorde haar buik rommelen en diep in haar darmen vormde zich een scheet, die naar de uitgang borrelde. Ze perste hard en met een luide knal verdween de wind onder de dekens.
De geur kronkelde zich langs haar lichaam en bereikte haar neus.
Tsjee, wat stonk die en dat was meestal een teken, dat het niet lang meer zou duren eer ze moest poepen. Dat bracht haar op een idee!
Haar natte kut hunkerde naar een vinger, maar haar geest hunkerde naar iets pervers, dus poepen en vingeren tegelijk was de ideale combinatie.
Snel kroop ze onder de dekens vandaan en maakte een klysma van warm water klaar. Ze deed wel vaker klysmaspelletjes, ook wel met mij er bij. Heerlijk vond ze het altijd om met stront te kliederen.

Ze pakte het grote stuk plastic onder het bed vandaan en legde die er boven op. Ze pakte ook een kussen en plaatste deze in het midden.
Ze ging terug naar de douche en bracht een flinke hoeveelheid water in haar darm met behulp van de klisteerspuit. Het maakte haar nog geiler en heet zuchtend streek ze tussen haar opgezette schaamlippen door. Haar clitoris was al helemaal dik en prijkte bovenaan tussen haar schaamlippen als een parel naar voren. Ze voelde het water borrelen in haar buik en de manier waarop dit gebeurde, beloofde veel goeds. Ze vernam dat het de druk binnenin haar sterk verhoogde en het zou zeker niet lang meer duren of ze moest haar kringspier, die ze nu hard dicht kneep, ontspannen en de inhoud naar buiten laten komen.

Met de benen stijf tegen elkaar aan geklemd liep ze op een haast invalide manier terug naar het bed en liet zich voorover ploffen. Het kussen lag onder haar heupen en ze vouwde die dubbel, zodat haar kont nog rechterop de lucht in stak.

En daar kwam het. Met een harde scheet knalde haar kont open en een enorme waterstraal spoot uit haar aars. Ze raakte haar voeten er zelfs mee en het was maar goed, dat het plastic zo groot was.
Toen schoot er een keutel uit haar reet en belandde op de achterkantvan haar dijen. Ze greep er in en smeerde het over haar benen uit.

Opnieuw spoot er water uit haar kont, maar nu vermengd met wat dunnere poep en de achterkant van haar benen waren vanaf haar voeten tot aan haar billen bruin gekleurd.
Ze greep zichzelf in het kruis en streek hard over haar klit.Geil kreunend vulde slaapkamer zich met talloze ‘oehs’ en ‘aahs’.

Ze moest opnieuw persen en weer bescheet ze haar eigen benen.Het was ??n grote smeerbende en Gerda genoot. Haar darmen kwamen wat tot rust en het meeste water was ze wel kwijt. Met haar andere hand ging ze achterlangs naar haar kont en stak een vinger in d’r reet.
Zo diep mogelijk propte ze hem naar binnen en bewoog hem snel in en uit. Van de andere hand stopte ze twee vingers in haar gleuf en met haar duim bewerkte ze haar kittelaar. Het duurde maar even of ze kreeg een hoogtepunt en het kussen werd nat door het vocht uit haar kut. Ze schokte heel erg en lag kronkelend te genieten van haar orgasme.

Toen die langzaam weg ebde, haalde ze de vingers uit haar gaatjes en likte eerst degenen af, die in haar kut hadden gezeten. Ze waren rood en Gerda trok de conclusie, dat ze inmiddels ongesteld was geworden.
Niet dat dit een belemmering opleverde om ze niet af te likken. Gerda likte en verzwolg gewoon alles en smakkend likte ze haar vingers schoon. Daarna stopte ze de vingers van de andere hand in haar mond en terwijl ze zich op d’r rug draaide en opnieuw over haar klit ging wrijven, zoog ze de poep van haar vingers af. Kreunend genoot ze van de perverse smaak en ze begon te piesen.Ze stak haar benen hoog de lucht in en de warme, gelige urinestraal spoot als een fontein recht omhoog. Het bed leek wel een zwembad en ze bewoog haar voeten wat verder naar haar hoofd toe, zodat ze haastdubbel gevouwen raakte.

Nu piste ze met een boog op haar eigen tieten en ze hield met haar hand de straal tegen. Die werd zeiknat en ze wreef ermee harder over haar klit.Ze pieste nu tegen haar vingerende hand aan, waardoor alle pies over haar billen liep en dat deed haar haast alweer klaar komen.

Minuten lang lag ze stil op het bed en geil hijgend drukte ze hard op haar klit met d’r dijen stijf tegen elkaar aan geknepen.

Vervolgens stond ze op en streek langs de achterkant van haar benen. Zo schraapte ze de stront er af en begon zich er mee in te smeren. Vooral haar borsten en buik moesten het ontgelden en ze werd geiler bij elke aanraking. Ze naderde weer bij haar hoogtepunt en ze pakte meer drek van het plastic, waar een overvloedige hoeveelheid op lag. Ze smeerde een nog dikkere laag op haar lijf en stond zichzelf opgewonden in d’r kut te poken met drie vingers tegelijk.
Haar andere hand stak ze onder haar borsten door. Die waren vrij dik en nu kon ze ze aflikken. Ze kreeg zo nog veel meer stront binnen en het maakte haar zienderogen geiler. Haar vingeren werd heftiger en ze bewoog haar onderlijf wild heen en weer om maar vooral haar klit hard tegen de handpalm aan gedrukt te krijgen.

Toen kwam het. Sidderend en geile kreten slakend zakte ze op het bed. Ze trilde helemaal en met een lange zucht ontspande haar lichaam zich. Ze was bevredigd en lag uitgeput na te genieten.

Na een tijdje kwam ze weer bij haar positieven en stond op. Ze kroop onder de douche en reinigde zichzelf. Ze stopte een tampon in d’r kut en kleedde zich aan. Daarna ruimde ze de troep in de slaapkamer op en vertrok naar beneden. Ze hield zich de rest van de dag bezig met de dagelijkse dingen, maar tegen een uur of vier begon haar kut weer te gloeien.
Nu duurde het nog maar een uurtje tot ik thuis kwam en ze keek gespannen om de vijf minuten op de klok. Toen ik arriveerde kreeg ik meteen een dikke, geile tongzoen en ik wist wel hoe laat het dan was. Ik werd in een stoel gedrukt en Gerda’s korte rokje schoof omhoog, toen ze op mijn schoot kwam zitten.Ze zat wijdbeens over me heen en drukte haar venusheuvel stevig tegen mijn harde knuppel aan. Ze begon heen en weer te schuiven en reed met haar kut over de bobbel in mijn broek.We gingen maar naar boven, want het draaide toch op neuken uit en binnen een mum van tijd waren we piemelnaakt.

Mijn pik stond fier overeind en Gerda was hem driftig aan het pijpen.Ik maakte dat we zo kwamen te liggen, dat ik haar kut kon bereiken met mijn mond en zag het touwtje van de tampon uit haar kut bungelen.Ik trok de doorbloede tampon er uit en duwde mijn tong naar binnen.Na drie likken proefde ik alleen nog maar bloed al en zei tegen mijn kreunende vriendin: “je bent wel erg ongesteld. Dat had je ook wel even kunnen zeggen, dan was ik er niet zo diep in gegaan met mijn tong”.”Zeur niet”, zei ze hijgend, “mijn stront lust je ook wel, dus lik me liever klaar”.Ik stak mijn tong weer in haar poes en befte haar dat het een lieve lust was. Ze genoot er ongelooflijk van en ik bezorgde haar een fantastisch hoogtepunt.

Mijn mond zat onder haar baarmoederinhoud en ik moet toegeven, dat het niet vies was.Gerda nam mijn paal nu diep in haar keel en ik kwam klaar. Zonder dralen slikte ze mijn zaad door en zoog net zo lang tot er geen druppel meer uit te halen was.
Daarna kwam ze op me liggen en begon tongzoenend met me te vrijen.Ze likte alle ongesteldheidsbloed van mijn gezicht af en schoof haar kut op mijn nog halfstijf staande pik.Behendig werkte ze hem naar binnen en begon te wippen. Ik wreef over haar klit en al gauw kwam ze weer klaar.Ik was nog niet zo ver en Gerda bleef op en neer gaan met haar onderlijf.Mijn ballen kropen omhoog in mijn zak en terwijl ze geil op me lag te vrijen, merkte ze dat ik bijna klaar begon te komen. Snel hief ze zich op en draaide zich om. Meteen hapte ze mijn lul op en pijpte mijn bebloede lid. Ik voelde het zaad omhoog schieten en spoot het achter in haar keel.

Gulzig slikte ze het door en pas toen mijn pik helemaal slap geworden was, stopte ze.Nu zat haar mond onder het bloed en ze veegde er met haar hand langs,om die vervolgens schoon te likken.”Jij lust ook alles”, zei ik.”Ja”, zei ze, “heb je niet een lekkere keutel voor me?”.Ik zei: “als ik mijn best doe, denk ik wel ??ntje te kunnen produceren”.”Dan doe je maar eens flink je best”, zei ze op geile toon, “want ik heb er ongelooflijk veel zin in”.Ze ging op haar rug liggen en ik hurkte boven haar borstkas.Meteen nam ze mijn lul in haar mond en pijpte me, dat het een lieve lust was. Ik deed mijn ogen dicht en begon te persen. Mijn pik kwam niet verder dan half omhoog en ik hield mijn hand onder mijn kont.

Langzaam maar zeker kwam er een drol naar buiten gezet en ik brak het eerste stuk af met mijn handen. Ik stak mijn andere hand onder mijn billen en de hand met de keutel erin, kneep ik dicht en kneedde de stront. Hetgeen tussen mijn vingers door wegviel, kwam op Gerda’s tieten terecht en ik scheet mezelf in mijn andere hand.Met mijn besmeurde hand wreef ik over Gerda’s tieten en gelaat en ze zoog de bruine kak van mijn vingers af. Ze werd er botergeil van en wreef heftig over haar eigen klit.Ik had mijn andere hand nu ook vol en draaide me om. Ik ging haar schaamlippen inwrijven met de poep en voelde hoe mijn geile vriendin haar tong in mijn aars drukte. Ik perste nog ??n keer uit alle macht en het laatste stukje stront stak uit mijn darm. Ze omsloot het met haar lippen en pijpte het alsof het een pik was.Dit alles was ook precies wat ze gewild had en ze kauwde tenslotte met veel genoegen de keutel fijn om het daarna smakkend door te slikken.Ik zette mijn mond op haar kut en befte haar uitgebreid. Toen Gerda haar mond leeg had, stak ze haar tong zo diep mogelijk in mijn reet.
Ze slurpte me leeg en likte mijn aars schoon.Daarna zoog ze weer aan mijn pik en ik begon te piesen. Begerig dronk zede warme zeik op en de hoeveelheid was zo groot, dat het uit haar mond liep en over haar wangen stroomde.Toen mijn blaas leeg was, werd mijn lul weer geheel stijf en ik bonkte op en neer tussen haar lippen tot achter in haar mond. Ik likte haar kut schoon en verwende haar harde clitoris. Maar ze wilde genaaid worden enhaalde mijn stoeipaal uit haar mond.”Neuk m’n kont”, smeekte ze geil, “ram hem in mijn darm. Oh ja, ik moet iets hem mijn aars hebben. Pak me in mijn hol en naai me kapot. Ik wil helemaal suf genaaid worden in mijn reet”.Maar ik wilde eerst in haar kut.

Ik draaide me om en drukte mijn leuter in haar glibberige spleet. Ik naaide haar een tijdje en Gerda ving kreunend mijn stoten naar binnen op. Ik trok mijn rood geworden paal terug en richtte een paar centimeter lager.Ze spreidde haar billen en zei: “steek hem erin. Ik heb hem nodig”.Ik drukte mijn eikel in haar aars. Met een lange kreun kreeg ze hem helemaal te verwerken en ik begon haar in een hoog tempo te neuken.Ze werd helemaal wild en ze zakte met haar hand af naar haar kut enbewerkte met haar vingers d’r kletsnatte gleuf en drukte met haar duim op d’r keiharde klit.Binnen een minuut kwamen we klaar en haast op hetzelfde moment. Het orgasme was overweldigend en Gerda kermde het uit.”Neuk me, naai m’n kont. Oh ja, ram hem dieper. Ik koooommmmmmmm …..”.Snel heen en weer bewegend spoot ik mijn ballen leeg in haar endeldarm en stootte door tot mijn zak er zowat bij in zat.Toen was het uit en voldaan ontspanden Gerda en ik. Ik liet mijn lichaam op de hare rusten en omarmde haar innig.”Je bent me er ??ntje”, zei ik terwijl ik haar kuste.”Ja”, zei ze, “een uit duizenden en net de goeie. Of bedoelde je dat niet?”.Ik zei niets, maar gaf haar nog een kus.We stonden op en kropen onder de douche.Terwijl ze me in zeepte, begon mijn pik zich alweer op te richten en we waren nog lang niet weer beneden.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir