Kees, mijn collega 2

Kees, mijn collega 2
Na die heerlijke avond bij Kees kijk ik met andere ogen naar hem. Helaas zijn de klussen waar er twee mensen naar toe moeten, erg weinig momenteel. Twee weken later zie ik in de morgen dat ik samen met Kees een klus moet gaan doen, het is een groot werk waar waarschijnlijk niet veel andere dingen zullen gaan gebeuren. De volgende morgen rijden wij al vroeg weg, deze keer rijden wij met elkaar mee. Het gereedschap hebben wij in mijn bus gezet en de spullen die wij nodig hebben liggen ook achterin. Zo nu en dan laat ik mijn blik naar Kees glijden, hij zit rustig naast mij en bekijkt de papieren. Ineens voel ik zijn hand op mijn been, ik kijk hem aan en zie zijn ogen schitteren.

“Als het mogelijk is, dan ga ik je vandaag even gebruiken Ron, het is alweer veel te lang geleden dat mijn paal in jou kutje heeft gezeten. Ik ben nu al opgewonden en die gaat pas weg als jij mijn zaad hebt ontvangen.”

Glimlachend kijk ik hem even aan, ik zeg niets omdat ik bang ben dat de erotische sfeer daardoor gelijk verdwijnt. Zijn hand glijd over mijn been richting mijn kruis, ik ga iets verzitten en gelijk schuift Kees mijn rits naar beneden. De knoop van mijn broek gaat open en dan laat hij zijn hand in mijn broek glijden. Zijn vingers masseren langzaam mijn paal, er schieten allerlei zalige gevoelens door mijn lichaam. Kees kijkt mij glimmend aan, zijn hand glijd verder mijn broek in. Ik voel zijn vinger door mijn bilnaad glijden, lachend trekt hij zijn hand terug. De opwinding blijft door mijn lichaam razen, als wij bij de klant aankomen stap ik uit en maak mijn broek vast. Als ik aanbel wordt de deur open gedaan door een jonge vrouw, zij is gekleed in een strakke spijkerbroek, erop een bloes en verder is zij klaar om weg te gaan. Lachend laat zij ons binnen, de vrouw laat ons zien waar wij moeten zijn. Na alles doorgenomen te hebben zegt zij dat zij weg moet en over een paar uur terug zal zijn. Met een glimlach laat zij weten als wij eerder klaar zijn moeten wij de deur achter ons dicht trekken. De vrouw loopt naar beneden, ik loop met haar mee en haal uit de bus de spullen die wij nodig hebben. De vrouw kom ik weer tegen in de gang, zij groet mij en laat nog een keer weten dat zij over drie a vier uur weer terug zal zijn. Boven is Kees al begonnen met het demonteren van de oude spullen. Wij werken een poosje gestaag door, op een gegeven moment legt Kees het gereedschap naar. Hij kijkt mij aan en streelt met zijn tong langs zijn lippen.

“Ik ben best benieuwd wat die vrouw in haar kledingkast heeft liggen en hangen.”

“Ik denk allerlei sexy lingerie en broeken en weinig rokken of jurken.”

“Zullen wij eens even gaan kijken? Lijkt mij wel leuk om het te zien.”

“Dat kunnen wij niet maken jongen, als wij betrapt worden dan is het einde van onze baan. Ik wil mijn baan graag houden, nee ik ga niet kijken. Sorry, Kees maar dat vind ik te gevaarlijk.”

Lachend kijkt hij mij aan, even later gaan wij weer verder. Tijdens het werk merk ik dat Kees iedere keer probeert om iets te doen, ik ontwijk hem zoveel mogelijk. Ik ben benieuwd wat hij zal doen als het teveel voor hem wordt. Op een gegeven moment ben ik onderin bezig en staat Kees schuin boven mij, als ik omhoog kijk zie ik dat hij zijn dikke paal uit zijn broek heeft. Ik ga omhoog en neem zijn harde paal in mijn mond, kreunend drukt Kees zijn kloppende paal verder in mijn keel. Hij pakt mijn hoofd beet en begint mij in mijn mond en keel te neuken. Al snel hoor ik hem grommen dat hij gaat komen, gelijk schieten er dikke stralen van zijn zaad mijn keel in. Ik slik alles en geniet van dit vreemde voorval, heel even blijft zijn pik in mijn mond. Als hij hem terug trekt kijkt hij mij lachend aan, snel gaan wij weer verder. Op een gegeven moment zegt Kees dat het tijd is voor een boterham, hij haalt uit de bus onze tassen. In de ruimte waar wij bezig zijn, gaan wij zitten en eten zwijgend onze boterham. Kees begint weer over de kleding van de vrouw, hij is vreselijk nieuwsgierig naar alles wat in haar kast aanwezig is. Ik kijk hem aan en zeg dat ik dat ook ben maar er niet ga kijken omdat ik mijn leuke baan graag wil behouden. Na het eten brengt Kees de spullen naar de bus, ik ga verder met het werk. Het duurt even voor Kees terug komt, ik vraag hem niet wat hij heeft gedaan. Een poosje later kunnen wij alles testen, gelukkig is alles goed aangesloten. Dan ruimen wij alles netjes op, op het moment dat wij weg willen gaan komt de vrouw weer thuis. Ik leg haar snel wat dingen uit en laat dan de rekening zien, erbij zitten twee visitekaartjes. Onze werkgever wil dat wij altijd ons kaartje na een klus achterlaten, ik vertel haar van wie welke kaart is en dat zij altijd kan bellen mocht er iets zijn. Vrolijk laat zij ons uit, ik stap in de bus en rijd gelijk weg. Het was een intensieve maar erg leuke klus, de vrouw was tevreden over ons werk en dat geeft mij altijd een goed gevoel.

De week erop, op donderdagmorgen zegt mijn leidinggevende tegen mij dat ik naar die oudere man moet omdat hij een lekkage heeft geconstateerd. Ik kijk een beetje vreemd en zeg dat ik er straks naar toe zal gaan, er stroomt een vreemd maar heerlijk gevoel door mijn lichaam. Volgens mij is er niets aan de hand bij die man, ik heb het gevoel dat hij mij voor iets anders laat komen. De eerste keer dat ik bij hem was heb ik zitten praten met hem, hij liet niets los wat hij was. Hij vertelde mij dat hij genoot van het leven, dingen deed die hij wilde en vaak in warme oorden verkeerde. De tweede maal ontving hij mij in zijn ochtendjas, met een verontschuldiging vertelde hij dat hij de wekker was vergeten te zetten. Hij ging tijdens het drinken van een kop koffie tegenover mij zitten en toonde mijn zijn gevulde boxer. De derde maal heb ik hem maar heel even gezien, de laatste keer was samen met Kees. Ik ben heel benieuwd hoe hij mij deze maal ontvangt, genietend maak ik snel mijn eerste klus af en rijd dan naar het dorp waar de man woont. Met een trillende vinger druk ik op de bel, het duurt even voor de deur open gaat. De man staat gekleed in de deuropening en kijkt mij glimlachend aan, de spijkerbroek die hij aan heeft zit strak rond zijn lichaam. Hierdoor heb ik een aardige kijk op de bobbel erin, hij doet een stap opzij en laat mij binnen. Hij zegt dat er iets lekt bij de ketel, samen lopen wij naar boven. Ik zet mijn gereedschapskoffer neer en kijk naar de leidingen. De man zegt dat hij zich gaat verkleden omdat hij straks weg moet, hij loop weg. Ik kijk hem na en voel een zalige warmte door mijn lichaam kruipen, snel kijk ik alles na, er is nergens iets te vinden. Als ik de deur open hoor gaan van zijn slaapkamer ga ik voorover gebukt staan en druk mijn kont ver naar achteren. Tussen mijn benen door zie ik zijn voeten, het stukje been wat ik zie is naakt. Ik kan vanuit deze positie niet meer zien, hij zegt niets. Ineens voel ik een grote hand op mijn kont, ik schrik hier van. De donkere stem van de man klinkt door de kleine ruimte.

“Jij hebt een mooie kont, ik zou hier best misbruik van willen maken. De vorige keer heb je met verlangde ogen naar mijn pik gekeken, als je blijft staan dan neem ik je.”

Ik wil niets liever dan zijn mooie pik voelen, heel even heb ik het idee dat ik te ver ga maar blijf gewoon staan. De handen van de man wrijven over mijn kont en zakken naar voren, zonder moeite maakt hij mijn broek los en schuift die, tegelijk met mijn boxer, naar beneden. Zijn vingers glijden door mijn bilnaad, ik kan mezelf bijna niet inhouden. Dit is heerlijk, ik wil niets liever dan zijn geweldige paal in me voelen. De man heeft grote handen en zijn pik is ook aan de maat. Er valt een druppel van iets in mijn bilnaad, het wordt uitgesmeerd, nog een druppel die wordt uitgesmeerd in mijn gaatje. Ik hoor de man grommen, hij duwt mijn benen verder uit elkaar en pakt mijn harde pik tussen mijn benen door beet.

“Mmmm dat pikkie van jouw zal ik eens lekker laten spuiten, jij gaat mijn grote paal in je mannenkut krijgen. Het maakt mij niet uit of het pijn doet, jij hebt je aan mij gegeven en daar ga ik misbruik van maken. Mmmmm ik heb er nu twee vingers in zitten, mijn pik trilt van de opwinding. Draai je om, je moet mij eerst eens lekker pijpen.”

Ik draai mezelf om en schrik van zijn grote paal, ik schat hem op een centimeter of zesentwintig en wel zes centimeter dik. Ik wordt op mijn knieën gedrukt en gelijk schuift hij zijn paal tussen mijn lippen. Met veel moeite kan ik hem tussen mijn lippen krijgen, de man is sterk en drukt zijn paal verder in mijn mond. Met mijn tong streel ik langs zijn kloppende eikel, ik hoor hem zwaar ademhalen, hij pakt mijn hoofd strak beet en probeert nog verder in mijn mond en keel te komen. Ik kijk hem aan en merk dat hij mij in mijn keel wil en gaat neuken. Ik voel een beetje angst zich meester van mij maken, hij trekt zijn paal uit mijn mond. Zonder iets te zeggen pakt hij mij beet en trekt mij achter hem aan, hij opent een slaapkamerdeur en duwt mij naar binnen. Er staan verschillende apparaten die ik wel eens in een sm filmpje heb gezien. Hij legt mij met mijn rug op een tafel en drukt mijn hoofd over de rand, hij komt bij mijn gezicht staan en drukt zijn pik weer in mijn mond. De manier waarop ik nu lig is voor hem gemakkelijker om zijn paal in mijn keel stoten. Hij pakt mijn hoofd beet en drukt het iets verder naar beneden, ik stribbel een beetje tegen. Gelijk hoor ik hem grommend zeggen:

“Meewerken kerel, anders bind ik je vast.”

Zijn paal schuift ineens mijn keel in, kokhalzend probeer ik aan hem te ontkomen maar weet dat ik dat niet wil en dat het niet zal lukken. Met een paar wilde stoten neukt hij mij in mijn keel. De man kijkt mij aan en komt ineens grommend en schokkend klaar. Zijn zaad stroomt mijn gelijk door mijn keel, zijn paal blijft hard, langzaam trekt hij hem uit mijn keel. Ik kijk in een paar stralende ogen. Hij loopt om de tafel heen, gelijk voel ik zijn paal tegen mijn sterretje drukken. Hij gromt dat hij mij gaat neuken, met een soepele stoot van zijn heupen drukt hij zijn dikke paal voor meer dan de helft in mij. De pijn valt mee, ik ontspan mij helemaal, zijn paal schuift helemaal in mij. Hij pakt mijn benen beet en legt ze tegen zijn schouders aan, glimlachend kijkt hij mij aan en gromt dat hij eindelijk in een lekker nauw kutje zit. Met rustige bewegingen begint hij mij te neuken, langzaam verdwijnt alle pijn die plaats maakt voor een hoog genot. Zijn grote hand legt hij op mijn borst en knijpt met zijn duim en vinger gemeen in mijn tepel. Er zitten allerlei pijnscheuten vermengt met opwindende gevoelens door mijn lichaam. Mijn pik groeit langzaam, met zijn hand pakt de man mijn groeiende pik hardhandig beet. Zijn bewegingen worden steeds harder en sneller, hij kijkt mij met half dichtgeknepen ogen aan. Zijn hand trekt mij ruw af, deze sensatie is heel vreemd maar zorgt ervoor dat ik ineens hevig schokkend tot een zalig orgasme kom. De man laat een harde kreet horen en met een harde en diepe stoot spuit hij zijn ballen voor de tweede maal leeg in mij. Hij zakt voorover en blijft zo even liggen, dan trekt hij zijn pik uit mij. Hij pakt mij beet en samen lopen wij naar de badkamer, na een heerlijke douche kleed ik mezelf weer aan. Beneden krijg ik nog een glas drinken van hem, als ik dat leeg heb sta ik op. In de gang pakt hij mij beet en geeft mij een lange en passievolle tongzoen. Met glinsterende ogen kijkt hij mij na de zoen strak aan.

“Het was heerlijk om jou zo te nemen schatje, ik wil dat vaker doen. Als ik je bel moet je gewoon naar mij toe komen, iedere keer als je niet komt loop je tegen een straf aan die steeds heviger wordt. Mocht je denken dat ik je niet kan laten komen dan heb je het mis, je ziet dat jou werkgever jou gewoon naar mij heeft gestuurd. Tot de volgende keer sletje.”

Met die woorden opent hij de deur, een beetje verbaasd loop ik naar buiten. Even later rijd ik terug naar het bedrijf, deze ervaring moet ik verwerken. Genietend kijk ik voor mij, het zal vaker gaan gebeuren en misschien ga ik juist verschillende malen weigeren om ervoor te zorgen dat ik straf ga krijgen. De kamer met de apparatuur hebben mij een geweldig gevoel gegeven, ik hoop snel hierin geweid te worden. Ik twijfel of ik het Kees zal vertellen wat mij is overkomen. Na een poosje besluit ik om hem niets te vertellen. Als de man het wil dan zal hij Kees wel uitnodigen en hem de dingen vertellen. Nu ga ik eerst ervan genieten, ik kan bijna niet wachten op de volgende keer.

Einde deel 2

Ronald.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir