Hotel Valentijn (vervolg)

Hotel Valentijn (vervolg)

Ik loop loom naar de badkamer, maar schenk eerst nog wat te drinken in. In de badkamer zet ik de kraan van het bad aan om deze vol te laten lopen. Naast het warme water doe ik er ook badschuim in. Zelf stap ik eerst onder de douche om me te verfrissen. Met het hete water op mijn rug langs mijn billen denk ik aan de vrijpartij ‘op afstand’ die we net hebben gehad. Met een glimlach op mijn gezicht voel ik aan mijn zak en glij met mijn vingers tussen mijn billen. Mijn pik begint alweer iets te groeien. Ik pak mijn pik vast en trek mijn voorhuid helemaal naar achteren zodat ik m even goed kan wassen. Ik voel m groeien en met een half harde pik stap ik uit de douche om mij af te drogen.
Tot mijn aangename verrassing zie ik jou al in bad liggen. Je nipt wat van je glas en je kijkt mij uitdagend aan. Ik glimlach loop naar de wastafel om een handdoek te pakken. Jouw blik gaat van mijn ogen naar mijn borstkast naar mijn half harde pik die druipt van het water. Als ik mij omdraai naar de spiegel boven de wastafel voel ik hoe je mijn billen aan het checken zijn. Mijn de handdoek droog ik eerst mijn hoofd af. Als ik vervolgens een blik in de spiegel werp zie ik hoe je inderdaad verlekkerd naar mijn billen zit te staren. Je hebt daarbij een speels glimlacht je op je mond. Die mond die mij zojuist heerlijk heeft gepijpt.

De badkamer is lekker warm dus ik besluit me verder niet af te drogen. Ik draai me om en leun met mijn kont tegen de wastafel. Ik kijk hoe jij in bad ligt en me weer aankijkt. Weer gaan jouw ogen via mijn ogen naar beneden richting mijn pik. Ondertussen begint een hand je borsten zachtjes te masseren. Tussen duim en wijsvinger knijp je zachtjes in je tepel. Je hand zakt heel even onder water tussen je benen. Ik doe een stap naar voren en kom bij je staan. Je hand grijpt onder mijn zak en begint deze zacht te masseren. Mijn pik wordt harder en begint op te rijzen. Tijdens het masseren laat je je middelvinger tussen mijn billen glijden en wrijf je over mijn aars. Nu mijn pik harder wordt kom je omhoog. Je kijkt mij aan en neemt mijn pik weer in je mond. Terwijl je mij aankijkt zet je je mond steeds verder om mijn pik heen. Langzaam maar zeker zie ik hoe je mijn pik helemaal diep achter in je keel verdwijnt. Je ogen blijven mij aankijken. Ik zie hoe de blik in je ogen veranderd. Met een soort onderwerping zie ik hoe de tranen in je ogen komen. Je kokhalst niet maar zit er niet ver vanaf. Ik gooi mijn hoofd in mijn nek en geniet weer hoe je mij langzaam en zeer diep pijpt. Ik voel mijn ballen al weer tintelen en kom bij je in bad zitten.

In het bad zit ik achter je en jij zit voor mij. Mijn handen wassen en verkennen je lichaam. Met je hoofd achterover lik ik je nek en knabbel aan je oor. Mijn tong plaagt je oor en ik steek m erin. Mijn handen masseren je beide borsten en knijpen lekker in je tepels. Na een tijdje zakken ze over je buik af naar je dijen. Je legt je benen over de badrand zodat ik er beter bij kan. Heerlijk verken ik je kutje en voel hoe nat je bent. Eerst wrijf ik over je lipjes en wrijf ook over je zachte plekje bij je billen. Mijn middelvinger gaat over je sterretje om deze wat te masseren. Ik voel hoe lekker je dit vindt maar gaan eerst weer naar boven naar je klitje. Met mijn rechterhand masseer ik je klitje. Als ik dit even heb gedaan steek ik twee vingers in je kutje. Ik hoor je steeds zwaarder ademen en kreunen. Ik ga weer terug naar je klitje en ondertussen masseert mijn andere hand je borsten. Nu je meer kreunt zakt ook deze hand af naar beneden. Jij trekt je benen nog meer op en om en om wrijf ik over je kutje en kontje. Je begint meer te bewegen en ik besluit om en om je kutje en je kontje te vingeren.

Na een tijdje duw ik je naar voren. Je leunt nu met je handen op de badrand steekt je kont naar achteren. Dit is een geil uitzicht en ik geniet er even van. Jij beweegt je hand tussen je benen en vingert jezelf. Je andere hand spreidt je billen en ik zie hoe je een vingerkootje in je kontje steekt. Heerlijk! Ook ik buig me naar voren en begin je billen te kussen en te likken. Steeds verder zoek ik me meer een weg naar binnen totdat mijn mond je aars vindt. Ik begin deze lekker te likken en hoor dat je dit wel erg lekker vindt. Ik steek mijn tong zo diep mogelijk in je kontjes en probeer je met mijn tong te neuken. Ondertussen breng ik twee vingers in je kutje en begin je vanachteren met mijn vingers hard te vingeren. Eigenlijk neuk ik je met mijn vingers terwijl mijn tong je kontje verwent. (Het liefst zou ik je nu op bed leggen op je rug om je hard met mijn hand te neuken in de hoop dat je spuitend klaarkomt, maar dat bewaar ik voor later).

Nu vind ik het mooi geweest en ik neem achter je plaats. Mijn eikel zet ik tegen je kutje aan en ik begin van achteren om je in te stoten. Mijn beiden handen masseren je billen en knijpen er lekker in. Ik merk dat ik mezelf in begin te verliezen in je kont. Wat is deze lekker, maar vooral geniet ik ervan hoeveel jij er van geniet. Na een tijdje haal ik mij pik uit je kutje en zet mijn eikel tegen je aarsje aan. Ik voel hoe je heel even verstijfd, maar al snel druk je je kont lichtjes naar achteren. Ik besluit niets te doen en laat jou het tempo bepalen. Ik voel hoe de druk op mijn eikel en jouw kont toeneemt. Maar als snel glijdt je zalige kont om mijn eikel heen. Langzaam maar zeker begin je mij anaal te neuken. En ik? Ik geniet met volle teugen. Wat is je kontje lekker strak! Heerlijk. Na even je in je kont geneukt te hebben haal ik mijn pik eruit. Ik was m snel in het badwater en steek m in je kutje. En zo neuk ik je om en om heerlijk van achteren. Ondertussen vingeren we je samen en voel ik hoe je heerlijk klaarkomt. Ook voel het tintelen. Jij draait je om en mijn pik schiet uit je kutje. Je pakt mijn pik en begint deze weer heerlijk diep te pijpen. Steeds dieper, steeds harder en steeds sneller. Ik hoor de gorgelgeluiden in je keel en dat is het laatste zetje, ik ga komen. Je haalt mijn pik uit je mond. Ik neem mijn pik in mijn handen en begin me hard af te trekken. Jij doet je mond open en smeekt me over je heen klaar te komen. Vanuit mijn tenen voel ik hoe de eerst golf van genot zich van mij meester maakt en hoe deze op je gezicht land. Half in je mond. Je neemt mijn pik over en zuigt m helemaal leeg.

Als het zwart voor mijn ogen weer helder wordt zak ik onderuit in het bad. We kijken elkaar aan en lachen. Wat ben jij lekker!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir