het zou zo moeten zijn 8

het zou zo moeten zijn 8
Toen ik de volgende morgen wakker werd wist ik even niet waar ik was en vroeg ik me af of ik gedroomd had dat Miss Joelle en ik misbruikt waren of dat het echt gebeurd was. Ik draaide me om in bed en voelde de brandende pijn tussen mijn benen en realiseerde me dat het allemaal echt gebeurd was. Toen ik me omdraaide zag ik Miss Joelle die me met haar helder blauwe ogen aankeek. Toen mijn ogen haar ogen ontmoetten, glimlachte ze lief naar me en zei ze “goeiemorgen schat”. Ik aarzelde even en antwoordde “goeie morgen Miss Joelle”. Haar blik vertroebelde even en ze vroeg me of ik gevoelens voor haar had. Ik was een beetje verrast door haar vraag en antwoordde dat ik zeker gevoelens voor haar had. Ze keek me even stilzwijgend aan en zei dan dat ze het leuker zou vinden moest ik haar met een iets persoonlijkere titel zou aanspreken… “Jawel, Miss… Euhm… schat” antwoordde ik verward, maar het voelde eigenlijk wel goed om eindelijk op hetzelfde niveau als haar te staan. Ze bracht haar lippen naar de mijne en kuste me vurig om de mond terwijl haar hand mijn naakt lichaam verkende. Ik genoot van haar zachte hand die mijn lichaam streelde, maar moest me klaarmaken voor het werk, dus ik kon niet langer blijven. Ik kuste haar nog eens en zei toen dat ik me moest klaarmaken voor het werk. Ze keek me droevig aan maar ze liet me opstaan en stond zelf ook op, zodat we ons allebei konden aankleden om te gaan werken. Toen we allebei klaar waren gingen we naar beneden om een verrassing te ontdekken op de keukentafel. Er lagen twee stapeltjes kleren, met op elk stapeltje de naam van één van ons. Tussen de twee stapeltjes lag een brief, dus ik nam die en opende hem.

“Goeie morgen sletten,” begon de brief. “In deze brief vinden jullie je instructies die strikt nageleefd dienen te worden” ging hij verder. Ik moest zelfs niet naar de handtekening kijken om te beseffen dat de brief van Jean kwam. “Ik verwacht dat jullie alle gegeven opdrachten onmiddellijk uitvoeren, en we hebben de camera’s zodanig geprogrammeerd dat we perfect kunnen controleren of jullie alles doen wat we jullie bevelen. Zowel in het huis als bij beiden op het werk hebben we camera’s om te controleren of jullie wel gehoorzamen.” Ik werd het stilaan gewend om thuis misbruikt te worden, maar om opnieuw op het werk vernederd te worden, leek me maar niks, maar ik besefte dat ik geen keuze had. “Jullie uniform voor deze week ligt klaar op tafel en jullie dragen niks anders dan dit, gedurende de komende week!” Joelle nam de kleren die voor haar klaar lagen en het was eigenlijk niks meer dan een witte bloes die eerder gemaakt leek voor een tienermeisje die nog geen borsten had, een zwart mini-rokje van amper 20cm lang, en zwarte schoenen met hoge hakken van 14cm hoog. Ze keek me geschokt aan, maar de brief ging door:”Wannneer jullie het huis verlaten, dragen jullie geen slipjes of strings meer, nooit meer! Als BH kunnen jullie nog enkel quarter cup BH’s dragen, zodat jullie tepels steeds vrij zijn. Broeken zijn ten strengste verboden en rokken mogen maximum 25cm lang zijn. Als bovenstuk dragen jullie nog enkel bloezen in lichte kleuren die minstens één maat te klein zijn en waarvan de bovenste twee knopen steeds open blijven. Jullie schoenen hebben steeds een hak van minstens 12cm hoog. Wanneer jullie thuis zijn, zowel binnen als buiten in de tuin, zijn jullie volledig naakt, dragen jullie hoge hakken van minstens 12cm hoog en mogen jullie niemand sex weigeren, tenzij wij jullie een andere opdracht geven.” Joelle keek me nog steeds verbaasd aan alsof ze dacht dat het een grapje was. “Wanneer we jullie een opdracht geven via de gsm, verwachten we een antwoord en willen we dat jullie die uitvoeren binnen de opgedragen termijnen.” We keken elkaar machteloos aan en beseften allebei dat Jean en zijn vrienden genoeg materiaal hadden om ons leven om zeep te helpen. Zowel Joelle als ik wilden kost wat kost vermijden dat er een filmpje op het internet zou verschijven waarin we geneukt werden door een geil varken. “Jullie hebben nu twee minuten om de juiste outfit aan te trekken,” sloot de brief af, ondertekend “Meester Jean”.

Joelle keek nog steeds een beetje versuft alsof ze niet kon aanvaarden dat ze nu ook iemands sexslaaf was geworden, maar ik besefte heel snel dat we geen andere keuze hadden. Ik trok mijn kleren uit die ikzelf had gekozen en trok de kleren aan die voor me klaar lagen op de keukentafel. Het zwarte rokje was in een stretch-stof en voelde comfortabel aan, maar bedekte amper mijn kont en zelfs toen ik het zoveel mogelijk naar beneden trok, was het nog duidelijk dat mijn naakte kont en kutje volledig zichtbaar zouden zijn, van zodra ik me een kleine beetje voorover bukte. De witte bloes spande rond mijn bovenlichaam en toen ze begon dicht te knopen slaagde ik erin om de onderste drie knopen vlot dicht te knopen, maar van zodra ik bij mijn borsten kwam, leek het bijna onmogelijk om de bloes dicht te knopen. Uiteindelijk slaagde ik erin om mijn borsten in het bloesje te wurmen, maar het leek alsof de knopen elk moment konden openspringen, zodat mijn borsten zouden tevoorschijn springen. Door de twee bovenste knopen open te laten, werden mijn borsten omhoog gestuwd als door een stevige push-up, en leken mijn borsten wel twee maten groter dan ze eigenlijk zijn. Tenslotte trok ik de hoge hakken van 14cm aan en was ik klaar om te gaan werken.

Joelle stond nog steeds versuft voor zich uit te staren, toen ze plots telefoon kreeg. Ze nam op en een strenge stem zei haar dat ze beter kon gehoorzamen als ze niet wou onthuld worden aan haar collega’s, vrienden en familie, als een beesten-neukende sex-verslaafde slet. Joelle kreeg tranen in haar ogen maar begon haar strakke mantelpakje uit te trekken terwijl ik me afvroeg wat nu het ergste was. Dat die mannen alles “live” konden volgen wat we deden in ons leven, of dat ze blijkbaar zomaar binnen konden komen in ons huis zonder dat we er iets konden aan doen. Joelle trok de kleren aan die voor haar klaar lagen en toen ze het rokje aan had en zich voorover bukte om de schoenen aan te trekken, zag ik duidelijk haar naakte kutje en haar spannende kontgaatje. Haar borsten zijn nog een klein beetje groter dan die van mij en haar bloesje was denk ik dezelfde maat als dat van mij, dus haar borsten leken nog meer geneigd om te ontsnappen uit de spannende bloes als bij mij. Ze keek me vernederd aan en zei dat ze zich voelde als een straathoer. “Dat is waarschijnlijk de bedoeling”, antwoordde ik terwijl ik haar een troostende knuffel gaf. We waren allebei al te laat voor ons werk, dus namen we onze handtas en stapten snel naar de auto om te vertrekken naar het werk.

Joelle werkte als één van de hoogste managers in een groot internationaal bedrijf en stond erom bekend dat ze haar emoties thuis liet wanneer ze naar het werk kwam. Haar reputatie had ervoor gezorgd dat zij meestal diegene was die iemand moest ontslaan indien dat nodig was. Verder moest ze ook vaak onderhandelingen met concurrenten en leveranciers voeren omdat ze keihard kon onderhandelen zonder enige toegevingen te doen. Die morgen echter was het voor haar moeilijk om zich volledig te focussen op het werk en haar outfit had daar zeker iets mee te maken. Toen ze door het kantoorgebouw naar haar bureau liep, voelde ze de geile blikken over haar lichaam glijden. Toen ze uiteindelijk in haar bureau aankwam sloot ze de deur achter zich en sloot ook de lamellen van het raam, zodat ze eindelijk even alleen kon zijn. Ze had niet veel tijd om te ontspannen, want enkele minuten later had ze een afspraak met een werknemer die ze zou ontslaan. Ze probeerde zich te focussen en niet te denken aan haar slettige outfit, maar er klopte iemand op de deur. “Binnen”, antwoordde ze kort en de man die een op het punt stond om ontslagen te worden kwam binnen in haar bureau. “Sluit de deur” zei ze kort en hij gehoorzaamde. “Ga zitten,” vervolgde ze en opnieuw gehoorzaamde hij. Ze opende het dossier van de man en nam het laatste blad waarop de reden stond voor zijn ontslag. “Ongewenste intimiteiten,” zei ze kort. “Dat is niet niks” keek ze hem streng aan. De man keek haar geschokt aan en zei dat hij niet wist wat ze bedoelde. Joelle had geen zin om medelijden te tonen en zei dat hij twee uur tijd had om zijn materiaal samen te ****n en het gebouw te verlaten, toen ze plots een berichtje kreeg op haar gsm. Ze wilde het eerst negeren, maar herinnerde zich de richtlijnen die ze die morgen gekregen had en opende het bericht. “Open een extra knoop van je bloes, sta vervolgens op, stap rond je bureau en ga voor de man staan, zeg hem dat hij nog één laatste verzoek mag doen alvorens dat hij het bedrijf moet verlaten, draai je vervolgens om en buk je voorover om de beschuldiging luidop te lezen. Vertel de man dat je zijn laatste verzoek zal inwilligen, wat het ook mag zijn.” Joelle bracht haar hand naar de bovenste gesloten knoop van haar bloes en opende die. De bloes sprong open en toonde haar mooie ronde borsten, maar haar tepels waren nog net verscholen achter de stof. Ze stond op en liep rond het bureaumeubel. Toen ze voor de man stond vroeg ze hem of hij nog een laatste verzoek had voor hij moest vertrekken en ze zei hem dat ze het zou inwilligen wat het ook zou zijn. Vervolgens draaide ze zich om en bukt zich voorover zodat ze met haar ellebogen op de bureau steunde en ze begon zijn beschuldiging voor te lezen. “Betrokkene betastte een vrouwelijke collega terwijl ze voorover gebogen stond. volgens het slachtoffer plaatste de beschuldigde zijn hand tussen haar benen terwijl ze met haar rug naar hem stond…”

De man had een onbelemmerd zicht op Joelle’s naakte kontje en kutje terwijl ze de beschuldiging voorlas en hij kon de druk niet langer aan. Hij stond op en greep Joelle stevig vast bij haar heupen. “Ik wil je neuken in je arrogante kont, stom kutwijf,” sneerde hij, terwijl hij zijn broek opende en zijn stijve lul tevoorschijn haalde. Hij plaatste zijn stijve eikel tegen Joelle’s kontgaatje en ramde zijn pik met een harde stoot naar binnen. Joelle slaakte een korte gil, maar besefte dat ze geen lawaai mocht maken. Hij trok zijn lul terug en beukte hem terug naar binnen met een harde stoot. Joelle liet opnieuw een korte kreun horen maar beet op haar lip om zo stil mogelijk te proberen zijn. De man ging gewoon door en neukte haar keihard in haar kont, tot hij zijn geile lading zaad in haar kont spoot. De man stond op, knoopte zijn broek terug dicht en sneerde:”denk hier eens aan terug wanneer je nog eens iemand zijn job afneemt, stomme kut!”, terwijl hij naar buiten liep. Joelle stond langzaam op na de pijnlijke neukbeurt en trok haar rokje terug op zijn plaats toen ze terug een berichtje kreeg. “Laat de bloes zoals ze is en veeg het zaad niet van je kont!” beveelde het berichtje, zodat ze langzaam naar haar bureaustoel stapte en terug ging zitten, terwijl het kleverige zaad uit haar kontje liep.

Toen ik op het werk toekwam en richting van de hoofdblok stapte, kwam ik de directeur van de school tegen en hij stopte net voor mij terwijl hij kritisch mijn outfit keurde. “Kom over 10 min maar eens naar mijn bureau”, zei hij droog en hij stapte door. Ik wist dat hij het niet zou goedkeuren dat ik als een goedkope slet zou komen werken, maar ik wist ook dat ik geen andere keuze had. Ik liep recht naar de bureau van de directeur en wachtte daar tot hij zou aankomen. Toen ik daar tien minuten stond, was hij nog steeds niet aangekomen, maar kreeg ik opeens een berichtje. “Je zal de directeur overtuigen om je naar het werk te laten komen in je slettige kleren.” Terwijl ik me afvroeg hoe ik dat juist zou doen, kwam de directeur aan en hij riep me binnen. Ik sloot de deur en onmiddellijk begon hij me stevig aan te pakken over mijn kledij. Hij vroeg of ik het zelf normaal vond dat ik zo naar het werk kwam en begon een preek af te steken over normen en waarden, en ik kreeg er geen woord tussen. Toen hij eindelijk klaar was waarschuwde hij me dat ik me in het vervolg beter deftig kon kleden want anders mocht ik een andere job zoeken, waar zo’n kledij beter voor gepast was. Tenslotte vroeg hij of ik iets te zeggen had, dus ik zei hem dat ik me niet goed voelde in mijn gewone uniform. Ik probeerde hem te overtuigen dat ik me beter voelde in deze kledij en dat het belangrijk is om ruimdenkend te zijn in het onderwijs, maar hij keek me alleen maar strenger en strenger aan. Ik zag geen manier om hem te overtuigen met woorden, maar ik wist dat falen geen optie was, dus ik besloot om de approach te kiezen die Meester Jean waarschijnlijk van bij het begin in gedachten had. Ik bracht mijn handen naar de knopen van mijn bloes en knoopte ze langzaam open. Knoop voor knoop, tot ze helemaal open was en ik ze van mijn schouders liet glijden. “Wat doe je nu…ben je nu helemaal gek geworden…” pruttelde de directeur even tegen, maar echt veel moeite deed hij niet om me tegen te houden en van zodra ik topless voor hem stond, gaf hij zijn ogen de kost. De directeur was een norse, kalende man, van ongeveer 50 jaar oud en met zijn bierbuik en zijn korte gestalte was hij allesbehalve aantrekkelijk, dus de vernedering was groot toen ik naar hem toe stapte en voor hem knielde. Ik keek hem onderdanig aan en zei hem met een zachte, meelijwekkende stem dat ik me echt niet goed voelde in een strak uniform, dus dat ik er veel voor over had om toelating te krijgen om iets flexibeler met de kledijcode om te gaan. Hij leek even te worstelen met zijn eigen normen en waarden, maar vroeg vervolgens hoeveel ik er precies voor over had. Ik plaatste mijn hand tussen zijn benen en masseerde even zijn ballen door zijn broek alvorens de broek open te ritsen. Ik haalde zijn stijve lul tevoorschijn en masseerde zijn lul en zijn ballen nog even terwijl ik mezelf overtuigde om mijn baas te beginnen pijpen. Hij keek me geil aan en leek ongeduldig te wachten tot ik op zijn lul zou beginnen zuigen, maar ik zei hem eerst nog eens dat ik dus ver wou gaan om een lossere kledijcode te krijgen. Zijn stijve lul had de controle over zijn hersenen overgenomen en hij zei dat hij er wel mee kon leven van de regels iets soepeler te interpreteren voor mij. Vervolgens plaatste hij zijn hand op mijn hoofd en begeleide het naar zijn lul, waarna ik zijn lul in mijn mond nam. Ik sloot mijn lippen rond zijn stijve lul en begon hem langzaam af te zuigen terwijl hij door mijn haar streelde. Zijn lul was vrij klein, dus ik kon hem helemaal in mond nemen en de volledige lengte van zijn lul stimuleren met mijn lippen. Hij genoot zichtbaar van mijn warme mond rond zijn stijve lul en hij begon al vrij snel zachtjes te kreunen. Het duurde in totaal maar enkele minuten vooraleer hij mijn haar stevig vastgreep en mijn hoofd in plaats hield terwijl hij klaar kwam in mijn mond. Ik slikte zijn zaad door en toen hij klaar was met komen, stond ik op en trok ik mijn bloes terug aan. Hij keek me verliefd aan alsof hij nooit eerder tot een orgasme gezogen was en toen ik zijn bureau wou verlaten zei hij:”probeer je kleren aan te houden te rest van de dag”. Ik keek hem even aan, glimlachte en zei dat ik mijn best zou doen, maar dat ik niks kon beloven. Vervolgens verliet ik zijn bureau en ging ik me klaarmaken voor mijn eerste les.

Joelle had een absolute baaldag en probeerde zicht te focussen op haar werk maar ze kon zich moeilijk concentreren. Normaal had ze er geen problemen mee om iemand te ontslaan en diep vanbinnen genoot ze er zelfs een beetje van omdat het haar een gevoel van macht gaf. Vandaag was ze echter compleet vernederd toen ze moest toestaan dat de man, die ze zojuist had ontslagen, haar keihard in haar kont neukte. Ze probeerde het te vergeten, maar ze voelde nog steeds het kleverige zaad tussen haar billen. Ze besefte ook dat ze om 10.00 een vergadering had met de verschillende chefs van haar diensten, die juist onder haar stonden, en die allemaal op haar job aasden. Ze wist heel goed dat Meester Jean haar nog veel erger zou vernederen, dus ze verwachtte dat ze opnieuw vernederd zou worden en deze keer temidden van de personen die haar job wilden inpikken. Van zodra de vergadering begon hield ze haar gsm scherp in de gaten en ze verwachtte elk moment een berichtje met een nieuwe opdracht, maar dat kwam niet. Uiteindelijk liep de vergadering op zijn einde en was ze constant zo gefocussed geweest op haar gsm, dat ze er niet eens op gelet had dat ze al genoeg vernederd was. Ze droeg een half doorzichtige bloes met de bovenste drie knopen open, zodat haar borsten omhoog gestuwd werden alsof ze ernaar verlangden om bekeken te worden. Haar tepels waren niet zichtbaar, maar het was voor iedereen duidelijk dat ze geen BH droeg en tot haar grote vernedering merkte ze op het einde van de vergadering dat de constante spanning ervoor gezorgd had dat haar tepels stijf rechtop waren gaan staan. De blikken van de mannen die bij haar in de vergadering zaten, waren allen, zonder uitzondering, op haar borsten vastgepind. Toen ze het einde van de vergadering aankondigde, kwam er zelfs amper reactie en bleef iedereen staren. Uiteindelijk stond ze zelf op en liep terug naar haar bureau.

Mijn eerste twee lesuren gaf ik les aan een gemengde eerstejaars klas en die waren drukker bezig met elkaar te proberen inponeren dan op mijn kledij te letten, dus niemand merkte mijn speciale outfit op. Tijdens de pauze van 10.00 had ik de lerarenzaal vermeden en was ik in mijn leslokaal gebleven. Toen de bel het einde van de speeltijd aangaf, ging ik naar buiten om mijn klas op te halen. Ik voelde de starende blikken op mijn lichaam, maar ik deed alsof er niks aan de hand was en liep door. De nauwe bloes hield mijn borsten vrij stevig in plaats, maar het was duidelijk zichtbaar dat ik geen BH droeg en dus trok ik redelijk wat aandacht. Ik haalde de klas op en bracht ze naar het leslokaal waar ik direct binnen ging. Dit was een klas van zesdejaars leerlingen met enkel jongens, en het was tevens de klas waarvan twee jongens me reeds hadden geneukt tijdens de strafstudie. Er zaten 14 jongens in de klas van 17 en 18 jaar oud en ze zaten allemaal naar mijn bloes te staren alsof ze verwachtten dat ze elk moment zou openspringen. Ik negeerde hun geile blikken en nam de papieren van de test waarna ik ze uitdeelde. Toen ik zei dat de tijd begonnen was stopten ze langzaam één voor één met naar mijn borsten te staren en begonnen ze aan de test. Net op dat moment kreeg ik opnieuw een berichtje; “Vanaf nu mag elke leerling van deze klas, die het maximum haalt op een test, je neuken als beloning.” Ik schrokt toen ik het berichtje las, maar het was nog niet alles. “Vertel hen dat ze vanaf nu een beloning zullen krijgen indien ze het maximum halen op één van je testen. Ondertussen open je een extra knoop van je bloes zodat het duidelijk is voor hen dat je zelf de beloning zal zijn.” Ik vroeg nog even hun aandacht en vertelde de leerlingen dat ze vanaf nu een beloning zouden krijgen voor elke test waarop ze een maximum haalden. Ze keken me verward aan maar toen ik langzaam de bovenste knoop van mijn bloes opende en mijn borsten bijna volledig zichtbaar waren, zag ik aan hun geile blikken dat ze het begrepen. Onmiddellijk begonnen ze heel ijverig aan de test te werken en was ik weer even op mijn gemak. Op het einde van het lesuur gaven de leerlingen hun test af en vroegen ze me of ik die al kon verbeteren, maar ik vertelde hen dat ze verbeterd zouden zijn tegen de volgende dag. Ze keken me teleurgesteld aan, maar ik reliseerde me dat de test niet echt moeilijk was, dus de volgende dag zouden tenminste enkele onder hen minder teleurgesteld zijn. Ze verlieten de klas en ik had de rest van de dag terug enkele van de jongere, gemengde klassen die hun hormonen voornamelijk op hun klasgenoten uitwerkten.

Toen ik op het einde van de dag in mijn auto stapte was ik doodop van de constante spanning en vernedering. Ik reed naar huis en eenmaal thuis aangekomen nam ik in de keuken een glas wijn om even te bekomen van de stress. Ik was nog geen minuut binnen toen ik een berichtje kreeg. “Je hebt geen toelating om kleding te dragen binnenshuis, dus omdat je deze regel gebroken hebt, zul je vanaf nu steeds strippen voor je naar binnen gaat en je pas aankleden wanneer je buiten bent. Ga nu naar buiten en probeer het opnieuw.” Ik stapte langzaam naar buiten en keek even rond of ik me misschien beter kon uitkleden achter een struik. De voordeur van het huis lag op ongeveer 15m van de straat en was duidelijk zichtbaar aangezien er enkel een hoge boom met een stam van ongeveer 50cm diameter tussen het huis en de straat stond. De dichtste struiken stonden naast het huis, dus indien ik me daar wou uitkleden, moest ik nadien terug een tiental meter naakt naar de voordeur lopen. Ik besloot dus om gewoon snel ter plaatse mijn bloes en mijn rokje uit te trekken. Toen ik nog enkel mijn schoenen met hoge hakken aan had, ging ik terug naar binnen en dronk ik verder van mijn glas wijn.

Joelle had zich ‘s middags in haar bureau opgesloten en zich zoveel mogelijk op haar werk gefocussed om te vergeten hoe vaak en hoe erg ze nog vernederd zou worden. Uiteindelijk had ze geen extra opdrachten meer gekregen die middag en was ze ook heel blij toen ze eindelijk naar huis mocht. Enkele minuten nadat ik me buiten had uitgekleed en terug naar binnen was gegaan, kwam ze ook thuis. Ze wou ook eerst een glas wijn nemen, maar ik zei haar dat ze zich ook eerst moest uitkleden want dat ze anders zou gestraft worden. Ze keek me even aan alsof ze er even geen zin in had, maar ze wist dat ik haar probeerde te helpen, dus ze opende haar bloes en gooide die op tafel en vervolgens trok ze haar rokje uit en gooide het ook op de keukentafel. Eenmaal naakt nam ze een groot glas wijn en nam direct een grote slok. Ik vroeg haar hoe haar dag was geweest, maar ze zei enkel dat ze nog nooit zo vernederd was geweest en dat ze geen zin had om erover te praten. Ze vroeg me hoe mijn dag was geweest en ik zei haar dat het bij mij niet veel beter was. Ze gaf me even een bemoedigende glimlach, kwam naar me toe en nam me stevig vast. Het voelde goed om haar naakte lichaam tegen het mijne te voelen. Haar warme borsten drukten tegen die van mij terwijl ze haar zachte lippen op die van mijn drukte en me een lange kus gaf. We kregen echter geen tijd voor meer want Joelle kreeg een berichtje. Ze opende het berichtje en daarin stond dat onze outfits voor die avond op het bed lagen in de slaapkamer. We gingen naar boven en op het bed lagen twee kleine hoopjes en een brief. In de brief stonden verschillende richtlijnen die Joelle één voor één voorlas. Ten eerste moesten we dus steeds naakt blijven wanneer we thuis waren, schoenen waren steeds verplicht met een hak van minstens 12cm en een witte bloes was toegestaan om ons naakte lichaam deels te bedekken wanneer iemand op bezoek zou komen, maar we mochten de knopen niet dicht doen, zodat het dus duidelijk zou zijn dat we naakt zijn onder de bloes. Ten tweede moesten we de hond steeds vrij laten rondlopen in het huis en mochten we hem nooit sex weigeren. Ook indien er bezoek was mochten we de hond geen sex weigeren, dus dan moesten we ons ter plaatse laten neuken voor de ogen van de bezoeker. Verder moesten we elke dag gedurende minstens een half uur gaan wandelen met de Thor en ook tijdens de wandeling mochten we geen sex weigeren. Tijdens de wandeling moesten we niet naakt zijn maar we mochten slechts één kledingstuk dragen plus schoenen. Ten derde moesten we die avond nog een advertentie op het internet plaatsen waarin we een grote mannelijke hond zochten om onze vrouwelijke hond te bevruchten. Het ras deed er niet toe, want onze hond was geen rashond, maar hij mocht dus zeker niet gecastreerd zijn. Tenslotte stond er in de brief dat we ons moesten aankleden voor de activiteiten van die avond en dat we er beter voor konden zorgen dat we onze kut de dagelijkse scheerbeurt hadden gegeven. Ik nam het stapeltje stof, want eigenlijk was het niet echt kledij en begon het aan te trekken. Het was enkel een donkerrode jarretelleband met bijpassende zwarte kousen en een donkerrode quarter cup BH. Verder lag er een brede, zwarte, lederen halsband bij, die ik rond mijn hals bevestigde. Joelle’s outfit was bijna identiek als die van mij, maar bij haar was alles volledig in zwart en bij haar lag er ook een masker zoals dat van catwoman, maar daar hing een papiertje aan dat ze het enkel op bevel moest aandoen. Joelle liet het masker op het bed liggen, we bekeken elkaar eventjes van top tot teen en liepen vervolgens naar de badkamer om onze kutjes glad te scheren. We hielpen elkaar en zorgden ervoor dat we allebei volledig glad waren in de intieme zone.

Eenmaal klaar gingen we terug naar beneden en namen we allebei nog een glas wijn. We hadden nog niks gegeten die avond, maar ik had eigenlijk geen honger en ik veronderstel dat Joelle ook niet veel honger had. We namen allebei enkele koekjes die we bij de wijn verorberden, maar al snel hoorden we de deurbel. Ik ging naar de deur en opende die en ik zag twee jonge mannen staan wiens gezicht ik herkende, maar ik wist niet meer vanwaar ik ze kende. Ze bekeken me langzaam van top tot teen en opeens zei één van hen op een vrij euphorische manier dat ik inderdaad diegene was die zich op het trottoir door de hond had laten neuken. Plots herinnerde ik me dat het de twee jongens waren die met hun auto gestopt waren om te kijken hoe ik door Thor geneukt werd op het trottoir terwijl Joelle me uitliet. Ik voelde dat ik lichtjes begon te blozen, maar ik stond hier zo goed als naakt voor hen in het deurgat, dus besloot ik om ze gewoon binnen te laten. Ondertussen vroeg ik me wel af hoe Meester Jean aan hun nummer was geraakt, want enkel Joelle had hun telefoonnummer, tenzij Meester Jean ons toen al constant aan het volgen en bespioneren was. In ieder geval stonden deze twee jongens van 19-20 jaar oud nu in onze woonkamer, terwijl Joelle en ik in ons alles-onthullende pakje voor hen stonden. Ze stelden zichzelf voor als Pieter en Robin en vroegen onze namen. Ik vertelde hen onze namen, maar daarna werd het even stil want ze wisten niet echt wat te doen en wij wisten ook niet precies wat de bedoeling was. Al snel kregen we terug een berichtje waarin stond dat ze gedurende twee uur alles met ons mochten doen wat ze wilden, dus dat vertelde ik hen ook zo. Ze keken even een beetje verrast, keken even rond en keken vervolgens naar Joelle die hetzelfde pakje aan had als ik. “Ik dacht dat zij de meesteres was?” vroeg Pieter opeens…”Dat was ik ook,” antwoordde Joelle… “Leuk…dan lijkt het me wel geil om jou deze keer een hond te zien neuken,” ging Pieter door. Opeens vroeg Robin of ze echt alles mochten doen. Ik antwoordde dat dat de bedoeling was, en hij zei onmiddellijk tegen Pieter dat ze dan beter enkele van hun vrienden konden opbellen, want anders zouden die hen nooit geloven, net zoals vorige keer. Pieter vond het een goed idee en ze belden elk één van hun vrienden op. Robin sloot af door te zeggen tegen zijn vriend aan de telefoon dat hij zijn hond moest meebrengen. Terwijl ze wachtten op hun vrienden vroegen ze ons iets om te drinken en vervolgens gingen ze zitten in de zetel. Pieter vroeg Robin of hij een voorkeur had tussen Joelle en mij, en Robin antwoordde dat hij mij graag eens wou neuken omdat hij mij het geilste vond, maar hij vond ook dat Joelle nogal arrogant leek, dus hij keek er ook naar uit om haar arrogante kut door de hond te laten neuken. Pieter zei dan tegen Joelle dat ze hem moest pijpen tot hun vrienden toekwamen. Joelle knielde tussen Pieter’s benen, opende zijn broek en haalde zijn lul tevoorschijn. Zijn lul was al keihard, dus ze nam hem in haar mond en begon zijn paal over de hele lengte af te zuigen. Robin genoot even van het zicht en keek vervolgens naar mij en zei dat hij daar ook wel zin in had. Ik knielde tussen Robin’s benen en opende zijn broek, haalde zijn lul tevoorschijn die ook al stijf was, en begon hem over de hele lengte te likken. Tot mijn verbazing waren zijn ballen volledig geschoren en persoonlijk vind ik het een stuk aangenamer om een geschoren man te pijpen, dus ik deed mijn best om hem te laten genieten. Ik nam één van zijn ballen in mijn mond en zoog er zachtjes op. Vervolgens nam ik zijn andere bal in mijn mond en zoog er ook even zachtjes op. Zijn paal kwam stijf rechtop te staan en ik zag de dikke aderen op zijn lul opzwellen terwijl zijn eikel donkerrood werd van de spanning. Ik likte zijn stijve lul van onder tot boven, tot ik bij zijn gezwollen eikel kwam met mijn mond. Ik kuste zijn eikel eventjes en likte zachtjes aan de rand van zijn eikel tot Robin helemaal gek leek te worden en vervolgens nam ik zijn eikel in mijn mond en begon er hard op te zuigen. Hij liet een diepe kreun horen en plaatste een hand op mijn hoofd en begon me door mijn haren te strelen. Pieter vroeg ondertussen aan Joelle of ze al ooit door de hond geneukt was en zonder zijn lul uit haar mond te halen, schudde ze zachtjes “nee” met haar hoofd. “Wow, dat is zo geil dat je straks voor de eerste keer door de hond geneukt wordt terwijl wij er getuige van kunnen zijn,” zei Pieter met een opgewonden stem. Zowel Joelle als ik bleven gewoon doorgaan met de jongens te pijpen, maar opeens zag ik vanuit mijn ooghoek dat Thor de kamer kwam binnengewandeld. Ik had hem juist gevoederd voor de jongens waren toegekomen, dus hij was even afgeleid, maar nu had hij waarschijnlijk de geur van onze naakte kutjes geroken en hij kwam recht op ons af. Joelle schrok even toen hij zijn natte neus tussen haar benen duwde, maar ze bleef Pieter pijpen en die begon langzaam harder en harder te kreunen. Net toen ik dacht hij binnenkort zou klaarkomen hoorden we de deurbel. Pieter vroeg Joelle om de deur te openen, dus ze stopte met pijpen, stond op en liep naar de voordeur om die te openen. Toen ze de deur opende stonden de twee vrienden van Robin en Pieter daar en één van hen had een grote rottweiler meegebracht. De twee konden hun ogen niet geloven toen ze Joelle in haar onthullende lingerie zagen staan en toen ze zagen dat ik Robin aan het pijpen was. Ze kwamen naar binnen en Pieter zei direct dat we nu konden beginnen met het echte werk. De rottweiler gromde even naar Thor, maar die negeerde hem, dus al snel negeerde de rottweiler hem ook. Pieter zei tegen Joelle dat ze zich op handen en voeten moest zetten, dus Joelle ging in positie zitten in het midden van het tapijt in de zithoek. Pieter zei dat hij even de druk moest aflaten voor de show begon, want anders zou hij weldra ontploffen, dus hij ging achter Joelle zitten en mikte zijn stijve paal tussen haar benen. Hij wreef zijn eikel even op en neer tussen haar vochtige schaamlippen en mikte vervolgens iets hoger en duwde zijn gezwollen eikel tegen haar kontgaatje. Hij duwde langzaam voorwaarts tot zijn eikel in Joelle’s kontje naar binnen gleed. Joelle trok een pijnlijke grimas, maar ze beet op haar lip en maakte geen geluid terwijl de harde lul dieper in haar kontje naar binnen gleed. Ze was al door een grotere lul in haar kont geneukt, maar ze had nog steeds niet veel anale ervaring en zelfs bij mij is het nog steeds een beetje pijnlijk wanneer ik een harde lul in mijn kontje krijg. Pieter genoot van Joelle’s spannende kontje en al snel begon hij het tempo op te drijven. Joelle slaakte nu toch een korte kreun telkens wanneer Pieter zijn lul naar binnen duwde en al snel begon ook Pieter te kreunen om iets later zijn lading in Joelle’s kontje te lozen. Hij trok zijn lul uit haar kontje en zei haar dat het tijd was om voor de eerste keer door de hond geneukt te worden. Ik bleef Robin pijpen terwijl Joelle geneukt werd door Pieter en ik probeerde te kijken hoe ze voor de eerste keer door Thor zou geneukt worden, toen Robin opeens klaarkwam in mijn mond. Hij spoot een dikke straal zaad in mijn keel en doordat ik even afgeleid was verslikte ik me, begon ik te hoesten en voelde ik het zaad tot in mijn neus binnendringen. De jongens lachten even toen ze zagen dat ik me verslikte in Robin’s zaad, maar ze waren al snel terug afgeleid toen Thor bij Joelle kwam en zijn neus terug tussen haar benen duwde. Hij kende de geur van sperma en hij wist dat het nu zijn beurt was, dus zijn lul kwam al langzaam naar buiten. Het was al even geleden dat ik Thor zijn felrode lul stijf had gezien en ik was opnieuw onder de indruk van de grootte van zijn lul. Ik had ondertussen al enkele honden geneukt, maar Thor was nog steeds de grootste en de hardst neukende hond die ik had gehad. Hij besteeg Joelle en begon zijn dikke rode lul in het rond te stoten maar Joelle hielp hem naar haar kutje om te vermijden dat hij haar kontje zou neuken. Met haar kleine hand rond de stijve hondenlul, leek de lul nog groter dan voordien terwijl ze hem naar haar kutje begeleidde. Van zodra Thor voelde dat zijn lul Joelle’s kutje had gevonden, stootte hij hard vooruit en ramde zijn rode paal bij haar naar binnen. Joelle slaakte een pijnlijke kreet toen de dikke lul haar penetreerde maar Thor wist dat ze nu zijn teef was, dus hij greep haar bovenlichaam stevig vast met zijn voorpoten en begon haar hard te neuken. Joelle kreunde luid bij elke pikstoot van Thor, maar die volgenden elkaar zo snel op, dat het leek alsof Joelle één lange kreun uitbracht. Haar mooie ronde borsten waren uit de kleine cups van haar BH vrijgesprongen en veerden hevig heen en neer onder de harde beuken van Thor. De vier jongens waren zo gefocussed op Joelle die suf geneukt werd door Thor, dat ze vergaten dat ik daar ook nog was. Ik wist uit ervaring dat Thor nu probeerde zijn knot in Joelle’s kutje te duwen en zag aan haar houding dat ze tevergeefs probeerde om Thor’s knot uit haar kutje te houden. Het duurde niet veel langer tot Joelle opnieuw een pijnlijke kreet slaakte en Thor opeens langzamer begon te neuken. Joelle keek moedeloos voor zich uit terwijl ze volledig sufgeneukt was door Thor en hij nu zijn knot diep in haar kutje verankerd had. Ze leverde zich nu over aan Thor en die beukte zijn dikke paal nog enkele keren langzaam maar diep naar binnen waarna hij zijn lading heet zaad in haar kutje loosde. De jongens bleven gefascineerd kijken terwijl Thor’s lul verankerd zat in Joelle’s kutje en ze minutenlang aan elkaar vast zaten. Na nog enkele minuten sprong Thor van Joelle’s rug af en gaf daardoor een korte ruk aan zijn lul die met een “plop” uit Joelle’s kutje los kwam. Joelle gaf een korte kreet, en het zaad liep in een dikke straal uit haar gapende kutje en langs haar benen naar beneden. Robin zei dat ik haar proper moest likken, dus ik knielde achter Joelle en likte het kleverige, zoute hondenzaad van haar benen en haar schaamlippen. Thor ging rusting in een hoekje van de kamer liggen en likte zichzelf proper, maar onmiddellijk zeiden de jongens dat het nu mijn beurt was om de rottweiler te doen. Eén van de vrienden bracht de hond naar me toe en hoewel ik betwijfel of hij ooit een vrouw geneukt had was hij al stijf aan het worden. Waarschijnlijk wist hij instinctief dat Thor zojuist een teef geneukt had en dat het nu zijn beurt was, dus toen ik hem begon te strelen over zijn ballen en zijn schacht, was hij al snel volledig stijf. Zijn lul was niet zo groot als die van Thor, maar veel scheelde het niet. Ik ging op handen en knieën zitten en hij begreep al snel wat de bedoeling was en besprong me. Ik moest hem ook even helpen om het juiste gaatje te vinden, maar ook hij stootte zijn stijve lul diep naar binnen van zodra hij wist dat hij in me zat. Hij begon me hard te neuken en ik voelde dat mijn borsten ook uit mijn Bh sprongen en nu hevig heen en weer botsten. De jongens waren nu allen gefascineerd naar mij aan het kijken terwijl ik geneukt werd door de rottweiler. De hond had me ook stevig vast met zijn voorpoten en neukte me zo snel dat het leek alsof ik door een fucking machine werd geneukt. Mijn hele lichaam leek te beginnen vibreren door de razendsnelle pikstoten en ik had het moeilijk om mijn benen dicht te houden zodat hij zijn knot niet in me naar binnen zou rammen. Robin zag nu ook wat de hond probeerde te doen en zei me dat ik hem moest laten begaan, dus ik opende mijn benen iets verder en probeerde te ontspannen terwijl hij zijn knot langzaam maar zeker in me naar binnen duwde. Mijn kutje werd pijnlijk uitgerokken door de dikke rode bal die bij me naar binnen drong en eenmaal binnen groeide hij opeens nog een stuk zodat hij muurvast verzegeld zat in mijn kutje. De hond gaf ook nog enkele trage, diepe stoten en begon me dan op te vullen met zijn zaad. Ik voelde zijn hete zaad diep in mij en het bleef allemaal in me zitten doordat zijn knot nog steeds in me zat. Het duurde enkele minuten tot hij begon te krimpen en dan sprong de hond van mijn rug en trok zijn lul met een ruk uit mijn kutje, zodat er, net als bij Joelle eerder die avond, nu ook een dikke straal hondenzaad uit mijn kut stroomde. Ik voelde de kleverige brui langs mijn dijen naar beneden lopen en ik kreeg een fris gevoel in mijn kutje omdat het even bleef nagapen van de dikke lul. Pieter zei tegen Joelle dat zij me nu moest proper likken, dus kwam ze achter me zitten en likte mijn dijen, kont en kutje proper met haar warme tong. Toen ze klaar was keek ik even naar de klok en zag ik dat de tijd voorbij gevlogen was en de jongens nog een half uurtje tijd hadden om met ons te spelen. Ik vroeg hen wat ze nog met ons wilden doen en ze gingen even samen staan om te overleggen. Na even te overleggen zei Pieter dat één van ons zich anaal moest laten neuken door Thor, terwijl de andere door de vier jongens in de kont geneukt zou worden. Ik keek even naar Joelle en vroeg wat zij liever deed. Ze leek even te twijfelen en zei dan dat ze liever de vier jongens deed dan de hond. Ik ging terug op handen en knieën zitten en Thor begreep dat het terug zijn beurt was en kwam naar me toe. Zijn lul kwam alweer naar buiten uit de schede en leek klaar om mijn kont te neuken. Hij besteeg me en begon terug met zijn lul in het rond te stoten en deze keer begeleidde ik hem naar mijn kont. Ik was gelukkig kletsnat tussen mijn benen door het hondenzaad en Joelle’s speeksel, want hij had me nog nooit in mijn kont geneukt en mijn kontje zou tot het uiterste gestretched worden door zijn grote rode paal. Ik duwde het puntje van zijn paal naar binnen en hield hem vast zodat ik hem naar binnen kon begeleiden en hij niet met volle kracht vooruit zou stoten. Thor begon langzaam maar zeker zijn paal in me naar binnen te beuken en al snel had ik er geen controle meer over en neukte hij me hard en diep in mijn kont met zijn reusachtige lul. Ik begon luid te kreunen en werd nu zelf ook suf geneukt terwijl ik nog net zag dat Joelle door de eerste jongen in haar kont geneukt werd. Joelle kreunde ook luid terwijl ze hard in haar kont geneukt werd, maar ik hoorde haar amper doordat mijn eigen luide kreunen alles overstegen. Mijn hele lichaam schokte heen en weer onder de harde pikstoten en naarmate hij me langer neukte, groeide zijn lul nog een beetje en leek ik volledig verankerd te zitten op zijn lul omdat mijn kontje te klein leek voor zijn dikke paal. Mijn gespannen sluitspier voelde de dikke aders van zijn lul naar binnen schuiven bij elke pikstoot. Zijn knot kreeg hij niet naar binnen omdat mijn kontje teveel spande, maar hij slaagde er toch in om klaar te komen in mijn kontje. Ik was eventjes helemaal weg van de wereld en besefte pas echt hoelang ik door Thor was geneukt toen ik zag dat de tweede jongen juist klaar aan het komen was in Joelle’s kontje. Ik zag een klein straaltje zaad langs Joelle’s benen naar beneden lopen en voelde dat er bij mijzelf een veel grotere straal zaad langs mijn benen liep. Robin was de derde jongen die haar kont neukte en ik zat een beetje versuft te kijken terwijl hij Joelle opnieuw liet kreunen en haar kontje opvulde en vervolgens Pieter nog eens hetzelfde deed. Uiteindelijk hadden ze nog net 5 minuten tijd toen ze klaar waren en om af te sluiten lieten ze Joelle en mij elkaar om beurten proper likken. Toen we allebei proper waren bedankten de jongens ons en zeiden ze “hopelijk tot nog eens.”

Van zodra we terug alleen waren gingen Joelle en ik samen in de zetel uitrusten, maar ik kreeg onmiddellijk een bericht dat we ons beter konden opfrissen want dat de volgende bezoeker er snel zou zijn en dat Joelle haar masker nu moest opzetten. We gingen samen naar de badkamer, wasten ons een beetje, hernieuwden onze make-up en kwamden ons haar, zodat we volledig klaar waren voor de volgende bezoeker(s). Toen we terug in de woonkamer kwamen kreeg ik een nieuw berichtje dat de volgende bezoeker enkel voor Joelle kwam. Ik moest met de hond gaan wandelen en mocht daarvoor wel een regenjas aandoen die me zou bedekken, maar ik wist heel goed dat Thor mijn kut nog steeds zou ruiken en me ongetwijfeld opnieuw zou bespringen. Joelle zou alleen thuis blijven en van zodra de bezoeker toekwam moest ze hem naar binnen vragen, zijn lul tevoorschijn halen, hem pijpen en zich vervolgens door hem laten neuken. Wat er ook gebeurde, ze mocht haar masker niet afnemen en ze mocht niks zeggen. Ik trok de regenjas aan en nam de leiband van Thor en ging naar buiten. Joelle deed het masker aan en ik herkende haar wel omdat ik wist dat zij het was, maar iemand die haar kende maar niet wist dat zij het was, zou haar volgens mij niet herkennen. Ik had dus al een voorgevoel dat er iemand op bezoek zou komen die haar kende. Ik vertrok richting van het nabije park en ik was nog maar een 300-tal meter van het huis verwijderd toen ik zag dat er een wagen toekwam bij het huis en er een man uitstapte. De man stapte langzaam naar de voordeur en drukte op de knop van de deurbel. Joelle opende de deur en besefte ondertussen ook al dat het masker waarschijnlijk diende om haar te laten neuken door iemand die haar kende, zonder dat hij mocht weten wie ze was. Toen ze de deur opende en zag wie daar stond, was ze echter nog steeds geschokt. Tot haar verbijstering stond haar eigen vader voor de deur en werd zij verondersteld van sex te hebben met hem. Ze aarzelde even maar wist dat ze ondertussen al heel wat slettige en vernederende dingen had gedaan die allemaal op video vastgelegd waren, dus ondertussen had ze geen keuze meer. Ze zag de beelden van zichzelf voorbijflitsen waarin ze geneukt werd door het varken en de hond en besefte dat ze gelukkig het masker aan had zodat hij haar tenminste niet zou herkennen. Ze stond nog steeds als aan de grond genageld, maar zette zichzelf dan toch in beweging en wenkte haar vader om binnen te komen. Joelle had al bijna 10 jaar geen contact meer met haar vader omdat hij gescheiden was van haar moeder en hertrouwd was met een vrouw die slechts twee jaar ouder was dan Joelle zelf. Ze had hem een sexistische lul genoemd en gezegd dat ze hem nooit meer wou zien, en nu moest ze hem pijpen en zich zelf door hem laten neuken. Haar vader zei dat hij zijn vriend zou moeten bedanken om hem een sex-date te organiseren met zo’n lekkere, geile meid. Hij glimlachte geil naar haar en kneep zachtjes in haar linker borst terwijl hij vroeg of ze er zin in had. Joelle walgde bij het idee om op die manier door haar sexitische vader aangeraakt te worden, maar ze wist dat ze geen keuze had en knielde voor hem. Ze opende zijn broek en terwijl haar maag omdraaide bij het idee van haar vader’s lul in haar mond te nemen, haalde ze zijn lul tevoorschijn en begon ze hem te masseren. Hij werd al snel keihard en ze kon het nu niet langer uitstellen. Langzaam bracht ze haar mond naar zijn lul, de lul die haar ooit had verwekt, en opende ze haar mond voor hem. Terwijl ze voelde dat er een traan uit haar ooghoek, over het masker naar beneden rolde, nam ze zijn lul in haar mond en begon ze erop te zuigen. Hij greep haar hoofd met beide handen vast en begon zijn lul langzaam in haar mond te neuken, waardoor Joelle zich nog meer vernederd voelde. Zijn dikke eikel stootte telkens weer tegen haar keel en de combinatie daarvan, met het idee dat haar eigen vader haar aan het keelneuken was, deed haar braakneigingen krijgen. Ze voelde zich misselijk, maar wist dat ze niet kon stoppen, dus duwde ze hem weg, stond op en draaide ze zich om zodat hij haar nu kon neuken. Ze ging naar de keukentafel en plaatste haar handen op de tafel, zodat ze voorover gebogen stond en hij haar kon neuken langs achter. Haar vader kwam achter haar staan, en gleed langzaam zijn met speeksel bedekte lul tussen haar benen, terwijl hij haar borsten stevig vast greep. Joelle voelde zijn lul in haar kutje naar binnen glijden en walgde opnieuw bij het besef dat ze haar vader’s lul in haar onderbuik had zitten. Ze hoopte dat hij snel zou klaarkomen, zodat ze er vanaf zou zijn, maar in plaats daarvan kneep hij enkele keren in haar borsten en vervolgens bracht hij zijn rechterhand naar haar klitje en begon hij haar intens te strelen. Hij zei haar dat hij ervan genoot om een jonge slet te voelen klaarkomen terwijl hij zijn lul in haar kut zitten had, en Joelle walgde zo mogelijk nog meer als voordien bij het idee dat ze zou klaarkomen met haar vader’s lul in haar kut. Ze besefte echter dat haar lichaam verlangde naar een orgasme na de hevige neukbeurt door Thor en na de verschillende anale neukbeurten. Ze had die avond nog geen orgasme gekregen, maar ze voelde al snel dat haar lichaam haar begon te verraden en dat ze het niet lang zou kunnen uitstellen. Haar vader neukte zijn lul langzaam in en uit haar kletsnatte kut en hoewel Joelle zoveel mogelijk bleef denken aan het walgelijk idee dat ze door haar vader geneukt werd, werd ze al snel bloedgeil en voelde ze dat er een sterk orgasme begon op te bouwen in haar onderbuik, klaar om los te barsten en haar ontzettend hard te laten klaarkomen. Joelle probeerde zich tevergeefs te verzetten tegen de stimulatie en kwam plots luid kreunend klaar met haar vader’s lul diep in haar kut. Ze had in lange tijd zo geen heftig orgasme meer gekregen, alsof het nog intenser was geworden door het te proberen tegenhouden en het bleef nazinderen door haar hele lichaam terwijl haar vader nu zijn stijve paal sneller in haar kut begon te pompen. Hij wou haar borsten kneden en de BH zat in de weg, dus hij opende de BH en gooide die weg, zodat hij Joelle’s borsten hard kon kneden terwijl hij haar neukte. Joelle’s orgasme bleef nazinderen en begon zelfs terug aan te zwellen door de harde pikstoten van haar vader. Ze bleef nu geil kreunen bij elke pikstoot en haar eerste orgasme was nooit echt volledig weggeëbt, maar ze voelde nu een nieuwe orgasme opkomen. Ze begreep er niks van en voelde zich compleet vernederd, maar besefte dan dat het misschien juist die vernedering was die ervoor zorgde dat ze zo dadelijk een tweede keer zou klaarkomen op de stijve lul van haar vader. Haar vader begon nu nog harder zijn lul in haar kut naar binnen te rammen en kneep hard in haar tepels, terwijl hij kreunend klaarkwam en haar kut opvulde, net op het moment dat Joelle ook haar tweede orgasme kreeg. Het besef dat ze zojuist tesamen met haar vader was klaargekomen en hij zijn dikke zaad in haar onderbuik had gespoten, was zo walgelijk dat ze ervan begon te duizelen, maar ze kreeg juist een berichtje waardoor ze snel bij positieven kwam. Ze opende het berichtje en dat beveelde haar om haar masker af te nemen en haar vader te bedanken voor de lekkere neukbeurt. Joelle besefte dat de vernedering nu compleet was, maar opnieuw had ze geen andere keuze. Ze draaide zich langzaam om en nam aarzelend het masker van haar hoofd zodat haar vader nu opeens zag dat hij zopas zijn eigen dochter had geneukt. Het eerste moment viel zijn mond open van de verbazing en leek hij niet goed te weten wat hij moest zeggen, maar toen Joelle zei; “bedankt voor de lekkere neukbeurt,” begon hij te lachen en zei hij dat ze eindelijk wat minder preuts geworden was en terwijl hij nog eens in haar borsten kneep zei hij dat ze een ongelofelijk lekkere slet geworden was en hij er al naar uitkeek om haar opnieuw te neuken. Joelle hoopte dat dit éénmalig was, maar ze besefte heel goed dat ze waarschijnlijk nog vaak door hem geneukt zou worden. Haar vader trok zijn broek terug aan en ging naar buiten, terwijl hij zei; “tot binnenkort schatje.”

Ondertussen was ik richting van het park gewandeld en ik hield mijn horloge in de gaten zodat ik minstens een half uur weg was maar ook niet te lang want ik had het gevoel dat Joelle mijn steun wel zou kunnen gebruiken. Gelukkig was Thor al twee keer geneukt en waren we al op de terugweg naar huis toen hij me probeerde te bespringen. We hadden het park alweer verlaten maar liepen juist langs een tuin met verschillende grote struiken, dus ik trok Thor mee de struiken in en trok mijn regenjas omhoog terwijl ik knielde om hem mij te laten bestijgen. Hij besprong me onmiddellijk en ik hielp hem in mijn kutje, zodat hij me onmiddellijk kon beginnen neuken. Ik beet op mijn lip om niet te beginnen kreunen, maar nu en dan ontsnapte er toch een kreun en die waren blijkbaar toch iets luider dan ik dacht, want opeens ging er bij de voordeur van het huis een licht aan. Er kwam iemand naar buiten om te kijken wat er gebeurde, dus ik beet nu keihard op mijn lip en kroop een beetje voorwaarts met Thor nog steeds op mijn rug en zijn lul in mijn kut, om te zorgen dat ik niet zichtbaar zou zijn. Net op dat moment begon Thor zijn lading in mijn kut te spuiten en begon het warme zaad langs mijn benen te lopen, omdat hij gelukkig zijn knot niet in me had gekregen. Ik zag door de struiken dat de man nog even bleef staren, maar dan draaide hij zich om en deed het licht terug uit. Ik stond op en liep met Thor snel naar huis zodat hij me niet nog eens zou willen neuken voor we thuis kwamen. Toen ik bijna thuis was zag ik nog net de bezoeker van Joelle in zijn auto stappen en terug vertrekken. Ik liep snel door en kwam terug thuis na precies 35 minuten. Van zodra ik binnenkwam zag ik dat Joelle zat te wenen in de zetel en ik ging naast haar zitten. Ik vroeg haar wat er gebeurd was en toen ze erin slaagde om te stoppen met wenen zei ze me dat ze zojuist door haar vader geneukt was. Ik wist eventjes niet wat ik moest zeggen, maar toen ging ze door dat ze zich nog meer schaamde omdat hij haar twee keer had laten klaarkomen en dat de eikel het zelfs fantastisch vond dat hij zijn eigen dochter had geneukt en zijn zaad in haar kut had gespoten. Ik was een beetje geschokt door haar verhaal, maar nog meer denk ik door het besef dat mijn vader waarschijnlijk ook wel eens op bezoek zou komen. Ik had mijn vader net als Joelle al jaren niet meer gezien, maar hij woonde niet zo ver en het zou slechts een kwestie van tijd zijn tot hij ook eens aan de voordeur zou opdagen. Ik troostte Joelle zo goed als ik kon en even later kreeg ik een berichtje dat we konden gaan slapen, zodat we fit zouden zijn voor de opdrachten van de volgende dag. Joelle en ik namen eerst nog samen een lange douche en gingen vervolgens slapen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir