fantasietje

fantasietje
we speken af in een kroeg om kennis te maken, gezien het mooie weer komen jullie in zomerse outfit. zij draagt een mooi jurkje en hoge hakken eronder, hij een T-shirt en spijkerbroek. Tijdens een drankje maken we kennis. Op een gegeven moment wisselt ze haar over elkaar liggende benen, daarbij zorgt ze er duidelijk voor dat ik kan zien dat ze geen slipje draagt. Ik laat dan ook duidelijk merken dat ik het gezien heb. Dat is niet aan dovemans oren gericht en ze zet haar benen een beetje uit elkaar zodat ik goed zicht heb.

Ik geef haar een paar complimenten en zie dat die hun uitwerking hebben en haar poesje begint licht te glinsteren. Hierop vraag ze of ik zin heb om mee te gaan naar een meer private plek. Natuurlijk ga ik met jullie mee. Bij jullie thuis aangekomen nemen we nog een drankje en ze zegt ons mannen om op de bank plaats te nemen. terwijl we gaan zitten zet ze een muziekje op en begint super erotisch te dansen en te strippen, dat is van korte duur, gezien het feit dat ze enkel haar jrukje en hoge hakken draagt. Eenmaal naakt klimt ze bij mij op schoot en begint me een lapdance te geven. Ze voelt mij zwellen onder haar heupen. Dat is voor haar het teken weer op te staan en mijn shirt en broek uit te trekken. Ik draag eeb strakke boxer onder mijn broek, die intussen goed gevuld is. de boxer laat ze aan en ze gaat weer op mijn schoot zitten. Ik voel de nattigheid van haar heerlijke kale poesje door mijn boxer heen trekken.

Vervolgens staat ze weer op, ik zie de natte plek op mijn boxer, en geeft hem dezelfde behandeling. Snel zitten we beiden op de bank met een natte plek op onze boxer. Haar lapdance bij hem heeft mij nog verder opgewonden. Ze ziet dat mijn boxer de inhoud bijna niet meer kan vasthouden en trekt hem dan ook maar uit. Mijn lul springt meteen op. Ze ziet dit als een aanmoediging om hem lekker in haar mondje te nemen en diep te zuigen, intussen speelt ze met mijn ballen. Ik neem haar borsten in mijn hand en beginze zachtjes te maseren terwijl hij zich ontfermt over haar poesje. Na enig tijd trekt ze ook zijn boxer uit en neemt zijn lul in haar mond. Ik sta op en ga achter haar staan om zo haar poesje en kontje goed te kunnen zien, dat houd ik ongeveer 10 seconden vol, en dan laat ik mijn tong zijn werk doen.

Zachtjes begin ik aan de binnen zijde van haar dijen te likken en langzaam werk ik me richting haar poesje. ik neem haar klit je tussen mijn lippen en zuig er zacht aan. dan schuif ik mijn tong in haar spleetje en begin haar diep te likken, de goddelijke smaak maakt me nog geiler. Van haar kutje lik ik me omhoog naar haar kontje en voorzichtig lik ik haar sterretje en langzaam schuif ik ook daar mijn tong naar binnen.

Wat er verder gebeurt moeten we dan gaan ondervinden…

XXX

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir