Eerste keer anale sex

Eerste keer anale sex
Ons seksleven was niet al te spannend. De seks is goed, maar verder dan op z’n hondjes, lepeltje lepeltje, cowgirl en missionair komen we niet echt. Als speeltjes hadden we alleen een vibrator die we bij mij gebruiken.

Mijn vriend wilde wel eens iets anders uitproberen. Hij wilde mij graag anaal nemen. Dat zag ik niet echt zitten. Had wel filmpjes gekeken maar het leek mij nooit echt fijn voor de vrouw. Voor wat hoort wat vond ik. Hij mocht me in mijn kontje neuken als hij maar voorzichtig was en ik zijn sterretje ook mocht verkennen. Dat zag hij niet echt zitten. Als ik hem oraal verwende mocht ik wel aan zijn ballen komen maar zijn sterretje was verboden gebied, maar hij wilde mij zo graag in mijn kontje neuken dat hij toch instemde.

Ik kom thuis van het werk en tref een mooi gedekte tafel aan. Bas heeft heerlijk voor mij gekookt. Het eten is heerlijk en daarna zegt hij je hoeft niet op te ruimen maar ga lekker van een warm bad genieten. Ik ga naar boven en laat het bad vollopen. Op de badkamer zie ik dat hij ook al de heerlijke badolie klaar heeft gezet. Nadat ik me uitgekleed heb ga ik lekker in bad liggen en doezel een beetje weg. Na een tijdje hoor ik de deur opengaan en staat Bas voor me. Ik ben heerlijk ontspannen en sta op uit bad. Bas droogt me af en knijpt in mijn tepels en laat een vinger door mijn kutje glijden. Ik word er geil van. Hij ook zo te zien.

We gaan naar de slaapkamer en daar zie ik massageolie klaarstaan. Ik moet op het bed gaan liggen. Eerst op de rug. Hij masseert eerst mijn handen armen voeten en benen. Ik word er erg opgewonden van en wil dat hij met mijn tepels speelt en mij vingert. Helaas denkt hij er anders over en moet ik me omdraaien. Ik ben een beetje gefrustreerd. Hij masseert mij rug, benen en langzaam glijdt zijn hand richting mijn kutje. Ik voel dat ik erg nat ben en mijn kutlipjes zijn gezwollen. Eindelijk raakt hij me aan waar ik aangeraakt wil worden. Ik geniet er heel erg van en kom bijna klaar. Dat heeft hij ook in de gaten en stopt, hij laat nog wat massageolie over mijn kontje lopen en begint mijn kontje te masseren en ook mijn sterretje. Ik ben zo ontspannen en geil dat ik het niet erg vind als ik een vinger tegen mijn sterretje voel drukken.

Langzaam gaat de vinger naar binnen en het voelt een beetje vreemd. Met zijn andere hand stimuleert hij mijn klitje. Hierdoor blijf ik geil. Mijn kutje is erg nat. Nu voel ik een tweede vinger naar binnen gaan. Ik kreun, het voelt beter dan ik me voorgesteld had. Opeens voel en hoor ik iets trillen en het verdwijnt in mijn kutje. Met zijn vingers in mijn kontje en de vibrator in mijn kutje word ik nog geiler dan ik al ben. Hij neukt mij met de vibrator en zijn vingers. De vibrator raakt het gevoelige plekje in mijn kutje en ik kom ontzettend hard klaar. Zoveel kutgeil produceer ik niet vaak. Ik wil even bijkomen maar daar heeft Bas geen zin in. Hij zet de vibrator tegen mijn sterretje aan en die schiet zo mijn kontje naar binnen omdat ik zo ontspannen ben en de vibrator goed gesmeerd is met mijn kutgeil. Hij neukt me met de vibrator en ik begin weer opgewonden te worden. Dat is het teken voor Bas om de vibrator door zijn lul te vervangen.

Zijn dikke gezwollen lul zet hij eerst tegen mijn kutje aan en glijdt zo naar binnen. Na een paar neukbewegingen is zijn lul goed ingesmeerd met mijn kutgeil en haalt hij zijn heerlijke lul uit mijn kutje en zet hem voor mijn kontje. Het kost een beetje moeite maar zijn dikke eikel glijdt toch voorbij mijn kringspier mijn kontje in. Zijn lul is groter dan mijn vibrator en ik word flink opgerekt door hem. Bas is aan het genieten. Eerst is hij nog voorzichtig maar hij wordt zo geil dat hij me steeds harder neukt. Ik geil op zijn genot. Mijn handen vinden de vibrator en die zet ik tegen mijn klitje aan. Ik probeer zijn genot te verhogen door hem te melken door de spieren aan te spannen. Ik hoor aan zijn gekreun dat het werkt. Zijn neukbewegingen worden steeds heftiger en ik merk dat het niet meer lang gaat duren tot hij gaat komen. Ik zet mijn vibrator een tandje hoger en na een aantal neukbewegingen van Bas krijgt ik een heerlijk orgasme. Mijn spieren trekken samen en dat is de druppel waardoor Bas kreunend zijn zaad in mijn kontje spuit. We hebben beide genoten en vallen uitgeput in slaap.

De volgende keer is het mijn beurt……

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir