Die spannnende avond

Die spannnende avond
Fictief verhaal maar misschien kan of komt hij uit.

Werk 3 dagen in de week tot s’avonds. Mijn laatste pauze moet ik altijd alleen roken, nu is dat geen probleem vindt het ook wel prettig soms even geen gezeur aan je hoofd gewoon even lekker genieten. Nu was er weer een avond waarop ik buiten stond. Was donker en lekker rustig. Ik stak mijn sigaretje op en de eerste rook wolken kwamen uit mijn mond. Hoorde het geklik van hoge hakjes, ze kwamen steeds dichter en dichter bij ik zag iemand onder een lantaren paal lopen. Ik had het eerst niet in de gaten maar ze liep vlak langs me heen. Toch wel een sexy dame, zag dat ze een lange jas aan had en je kon goed haar nylon beentjes zien. Ik tuurde haar na terwijl ik mijn laatste trekje nam en weer naar binnen ging.

Nog even in de lift dacht ik aan die dame, zal haar waarschijnlijk nooit meer zien maar dat had ik verkeerd en was de eerste stap naar die avond. De tweede avond stond ik op hetzelfde tijd stip weer buiten. Tot mijn verrassing hoorde ik haar weer, Ik tuurde de straat af of ik haar kon zien. Daar liep ze weer, de jas was al korter. Door het licht van de lantaren kon ik al haar vrouwelijk vormen goed zien en met name die gerokte billen, die bewogen heerlijk sierlijk door haar kort rokte rokje. Kreeg nu al een beetje meer een beeld van haar, toch wel spannend en toevallig dat je twee keer dezelfde dame op het zelf tijdstip tegen komt. Vol verwachten was ik al maar dacht ook gelijk de woensdag draai ik geen avond school, hoopte dat ze de donderdag wel weer is. Donderdag avond stond ik weer op de zelf tijd op dezelfde plek. Was rustig en stil, had mijn laatste trekje genomen maar geen dame. Liep rustig naar binnen maar hoorde toch weer hakjes, bleef nog even staan en daar was ze weer.

Wederom sexy gekleed liep ze nog dichter langs me heen. Ik heb je gisteren gemist zij ze tegen mij waarop ik zei ja sorry werk niet op woensdag avond. Hmm jammer hoe laat ben je vrij waarop ik zij 8 uur. Zonder ook maar iets terug te zeggen liep ze weg weer de duisternis in. Voelde dat ik een beste grote paal in mijn broek had zitten, snel liep ik naar binnen toe. We waren die avond al om half 8 klaar dus maar een beetje getreuzeld tot 8 uur. Liep naar buiten maar niemand te zien. Stak maar weer een sigaretje op en liep naar de auto toe. Mijn auto stond op een verlaten parkeer terrein en drukte zodat de portieren van mijn auto open gingen. In het licht van de koplamp zag ik iemand lopen, was zij het!! En liep wat sneller naar mijn wagen toe.

Dichter kwam ik bij haar en het was er. Zo zij ze, lust ook wel een sigaretje. Ik bood haar gelijk een aan mijn pakje viel op de grond en pakte het snel op. Zo kon ik ook haar mooie nylon benen goed bewonderen. Dat heerlijk strakke rokje goed gevormd om haar benen heen. Haar jasje stond wat open zodat ik ook haar witte blouse goed kon bewonderen. Vindt je het wat zij ze waarop ik gelijk ja knikte. Nog niet in de gaten dat die gewoon een travo was alles was top verzorgd, van sexy kleding tot aan pruik en mooie rood gelakte lipjes. Maar hoe heet je vroeg ze, Ik zij mijn naam waarop zij weer zei vindt je me interessant genoeg om mij mee te nemen in je mooie auto. Wist wel waar dit heen zal gaan dus bood haar aan om bij me in de auto te stappen.

Toen we eenmaal in de auto zaten wist ik het eigenlijk niet meer, nog nooit gedate me zo’n vrouw dus ja wat nu. Ze had het snel in de gaten waarop zei zij beetje opwarmen schat. Wist niet precies wat ze bedoelde maar al snel voelde ik een hand over mijn kruis heen gaan. Zo das een beste jongen wat daar verstopt zit moet hij er uit schat???? Had nog geen antwoord geven op haar vraag had daar gewoon geen tijd voor, voelde mijn rits al open gaan ze trok mijn paal er uit en begon al rustig mij in de auto te pijpen. Ik voelde de lippen dansen over mijn harde paal heen en weer gaan. Kuste en likte mijn ballen goed, dit was een lekkere geile meid die wel raad wist met een pik.

Ze stopte met pijpen en zei start je auto. Ik weet wel een rustig plekje waar we verder kunnen gaan. Ik deed dat en reden van de parking weg. Tijdens het ritje vertelde ze dus dat ze geen normale vrouw was, Had dat ook al in de gaten gekregen, daarom lieten we onze pikken ook de vrije loop tijdens het ritje. Ze trok die van haar onder haar strakke rokje vandaan en ik begon haar te trekken en zij die van mij. Heerlijk was dat gewoon elkaar heerlijk trekken tijdens de rit. We kwamen aan op dat rustige plekje. Niemand te zien en heerlijk rustig. We stapte de auto uit en ze stond aan de zijkant van de wagen. Doe wat je moet doen schat zei ze. Ze drukte haar handen tegen de auto aan en drukte haar kontje omhoog. Ik ging achter haar staan en voelde eerst dat strak gevormde rokje over haar billen heen.

Het rubbertje ging om en trok haar rokje omhoog. Mijn staaf stond te koken van geilheid en drukte hem er diep in. Eerst rustig stond ik haar kontje heerlijk te pompen maar al snel veranderde het tempo. Het gekreun van haar het genot van mij, hmm dit was echt een neukbaar sletje. Het enigste geluid was het kletsen van mijn ballen tegen haar billen aan. Mijn lul zwelde nog meer op ze genoot er zichtbaar van. Zei stond zich wild af te trekken en kreunde alleen maar harder harder schat. Slierten met zaad kwamen uit haar paal en vlogen tegen de auto aan. Nu jij ik wil het, ik wil het proeven. Ze draaide zich om ging op haar knieén zitten en het was maar even voordat ik al mijn zaad over haar heen spoot. Alles vloog op en over haar heen. Klodders met zaad vlogen haar mond in. Schokkend kwam ik klaar.

Naar dat dit was gebeurd was het enigste wat ze nog zei “goed gekeurd schat” morgen weer waarop ik ja knikte. Voldaan stapte we weer de auto in en reden terug naar ons eerste ontmoetings plek. Ze stapte de auto uit en ik bekeek haar naar, nog even zag ik haar vrouwelijk vormen weer goed onder die lantaren paal. Maar nu had ik haar heerlijk gepakt.

THE END!!!

Maak jij een vervolg verhaal hier op of wil je dit eens in het echt mee maken, zal geweldig zijn.

Nogmaals het is een fictief verhaal maar zeg nooit dat dit kan uitkomen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir