De stage

De stage
Als ze mij vroeger vroegen wat ik wilde worden, was het antwoord altijd ‘dokter’. Na mijn studies bleek echter dat het te hoog gegrepen was, en nam ik genoegen met verpleegster. Zolang ik maar mensen kon helpen, en het iets medisch was. Tot de opleiding van verpleegster horen ook stages. Elk jaar een stageperiode van 3 maanden op andere afdelingen, onder leiding van andere dokters. Die vlogen natuurlijk om, maar 2 daarvan zullen me altijd bijblijven. De stage op de spoeddienst/eerste hulp. Zo een rush, drukte en de afwisseling. De andere was op de dienst orthopedie. Niet omwille van een rush ofzo, maar omwille van mijn stage mentor.
Tijdens de kennismaking viel hij me meteen op; Dokter Martens. Ietsjes ouder dan mij, sociaal en super knap. Hij gaf me een rondleiding op de afdeling enzovoort enzoverder. Ik herinner me nog goed dat ik totaal niet naar hem luisterde, maar enkel naar hem keek en meestemmend knikte. Aangezien hij mijn mentor was tijdens die stage, moest ik dus nog veel met hem samenwerken. De eerste stage maand vloog voorbij, maar de tweede maand veranderde iets. Dokter Martens leek anders, closer en nog vriendelijk dan ervoor. Niet dat ik het erg vond, alles behalve zelfs. Tijdens onze rondes wreef zijn arm al dan niet per toeval langs mijn rug, of raakte hij mij subtiel aan. Op een avond moest ik na mijn laatste ronde naar zijn kantoor. De vrees dat ik iets mis had gedaan zat diep in me. Toen ik in zijn kantoor aankwam waren de jaloezieën dicht en zat hij er relaxed bij. Kort gesprekje gevoerd over de patienten en de opvolging ervan. Plots stond hij op, liep zelfzeker op me af en keek me diep in de ogen. Ik dacht dat ik smolt of gek werd. Zijn hazelbruine ogen keken dwars door me heen. ‘Zou hij weten dat ik naar hem smacht’ schoot even door mijn gedachte. Ongemakkelijk begon ik te schuifelen op de stoel. Hij merkte het op en stelde me gerust. Zijn vingers gleden langs mijn wang richting mijn hals. Bruut tilde hij mijn hoofd omhoog en kuste me. Ik verschoot me een ongeluk, maar liet me gaan. Sinds ik hem de eerste keer had gezien, wilde ik hem. Hier en nu zou het ook gebeuren.
Onze tongen draaide, worstelde en deelde vurige kussen. Zijn handen trokken de drukknopjes van mijn uniform open. Hij liet zijn blik vurig branden op mijn volle boezem in die zwarte bh. Schijnbaar weet hij wat men zegt van zwarte lingerie, want als snel greep hij me beet en legde me op de onderzoekstafel. ‘Gelukkig heb ik dit setje aangetrokken’ ging plots door mijn hoofd. Misschien zag ik dit wel aankomen, of misschien verlangde ik er gewoon te fel naar? Met volle hand pakte hij mijn borsten en begon ze te kneden. Net zoals een bakker met vers deeg. Af en toe liet hij mijn stijve tepel door zijn vingers rollen, terwijl zijn andere hand achter mijn broek gleed. Ik snapte zijn bedoeling, duwde mezelf op en schopte die broek uit. Daar lag ik dan, in mijn mooiste zwart lingerie setje, smachtend naar hem. Hij keek me aan, likte zijn lippen en kuste me terug vurig. Ik voelde zijn handen overal. Op en rond mijn borsten, aan mijn heupen, op mijn intiemste plek… Hij maakte me gek! Ik was pas 20 geworden, mezelf amper bewust van een goed sexleven. En nu dit… Een superknappe dokter die mij wou. De gedachte alleen al wond me nog meer op.
Net zoals hij daarnet deed, rukte ik de drukknopjes van zijn dokterjas open. Enkel had hij niets eronder aan. Ik staarde naar zijn bloot bovenlijf, en plots viel de bult in zijn jeans me op. Had hij daar een slang verstopt misschien? Hij had het in de gaten en liet zijn jeans en boxer zakken. Ik stond ‘oog in oog’ met een monster, zoiets dat je enkel in de porno films ziet. Mijn tepels werden nog harder en voelde hoe ze schuurde tegen mijn bh terwijl ik lag te kronkelen. Zijn hand was rond zijn harde lul gewikkeld en hij trok zich zachtjes af, recht voor mijn neus. Hij was me aan het pesten, me nog gekker aan het maken. Mijn verlangen naar hem groeide met de seconde, net als zijn pik. Ik hield het bijna niet meer, stond op het puntje te ontploffen. Hij stopte en liet zijn handen weer gretig over mijn lichaam glijden. Voor ik het goed en wel besefte, had hij mijn lingerie al uitgedaan en lag ik naakt voor hem. Ruw sprong hij bij me op de tafel, greep mijn handen en hield ze stevig vast boven mijn hoofd. Zijn tong en vrije hand gleden over mijn lichaam en lieten me huiveren van genot. Af en toe gleed zijn harde pik langs de binnenkant van mijn been omhoog. Hij hield me nog stevig in bedwang met de ene hand terwijl hij de andere over mijn mond plaatste.
Zonder enige waarschuwing ramde hij zijn lul diep in mijn natte gleuf. Dankzij zijn hand kon ik niet heel de afdeling samen schreeuwen van genot. Hij ging zo diep, was zo hard… Had al niet zoveel ervaring, maar nooit had ik durven hopen of dromen om geneukt te worden door zo een dikke, lange en harde lul als die van hem. Het duurde dan ook niet lang voor ik werd verrast door een opbouwend gevoel diep vanbinnen. Natuurlijk had hij dit gemekt en gaf enkele goed gemikte diepe stoten. Het was alsof ik uit elkaar spatte onder hem, een hemelse explosie van genot diep in mij. Ik voelde mezelf samentrekken rond zijn penis en volgens mij beet ik zelfs in zijn hand.
Hij haalde zijn lul uit me en gebood me om me om te draaien en geknield voor hem te zitten. Op dit moment zou ik alles voor hem doen, zolang hij mij maar verder neukte. Dus ik draaide me snel om en knielde voor hem. Hij sloeg hard op mijn bil en ramde zijn pik weer diep in mijn zeiknatte kutje. Eerst hield hij mijn heupen stevig vast om me dieper te nemen. Hij reikte waar niemand ooit was geweest; geen vriendje, geen flirt, geen speeltje en niet ikzelf. Ik kreunde, beet hard op mijn lip om niet te luid te worden. Zijn lul bleef diep in me pompen, verzegeld met af en toe een harde tik tegen mijn bil. Hij gromde achter me terwijl hij zich diep in me begroef. Zijn gegrom en hijger werden dieper en luider. Plots greep hij mijn staart en trok mijn hoofd ruw achterover om in mijn nek te bijten. Het moment dat zijn tanden in mijn nekvel beten, voelde ik de explosie weer. Ik kreunde luid, verkrampte helemaal en liet uitgeput mijn bovenlichaam op de tafel rusten. Opnieuw trok hij me bij de staart, zodat ik terug recht zat. Zijn hand knijpen in mijn borst, zijn ademhaling dieper dan ooit. Hij slaakt een grom van puur genot en ik voel hoe mijn kutje gevuld wordt met zijn warme zaad.
Totaal op, moe en suf geneukt viel ik neer op de tafel terwijl hij uit me gleed om zich op te frissen en aan te kleden, waarna hij zijn kantoor verliet.
Volgens mij heb ik nog een half uur uitgeteld op die tafel gelegen, toen plots het besef kwam dat hij mijn stage mentor was. En ik moest nog steeds anderhalve maand stage doen. Oh god, wat had ik gedaan? Hoe kon ik zo stom zijn? Deze stageperiode kon ik wel vergeten, want had ze zojuist letterlijk verneukt. Totaal ontnuchterd door deze gedachte stond ik op, kleedde me aan en ging naar huis.
2 dagen later stond ik terug oog in oog bij Dr. Martens. Hij knipoogde speels en zei dat ik na mijn uren in zijn kantoor verwacht werd voor een bespreking. Zo gezegd, zo gedaan. Na mijn laatste ronde liep ik zijn kantoor binnen. Hij zat weer zo relaxed als een paar dagen geleden, enkel in zijn jeans. Ik slikte toen hij op me afstapte en me vurig kuste. Die kus liep al snel uit op een herhaling van ons vorig avontuurtje.
Om de 2 dagen liet Dr. Martens me “nablijven”, die laatste anderhalve maand lang. Elke keer neukte we alsof ons leven er vanaf hing. Dankzij hem heb ik mezelf, mijn sexleven en mijn lichaam helemaal leren kennen, tot in de kleinste hoekjes. Toen ik na afloop mijn stagerapport kreeg, had ik ook nog eens een 10+ voor extra bewezen diensten. Vandaag ben ik een gediplomeerde verpleegster, op de dienst van Dr. Martens. Hij is ondertussen wel getrouwd met kindje op komst. Maar elke week heb ik een bespreking met hem die tot in de vroege uurtjes kan uitlopen 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir