Cuckold zwanger en een weekendje weg.

Cuckold zwanger en een weekendje weg.
Het is donderdagavond en mijn vrouw en ik zijn een lang weekend naar Brussel.
Mijn blonde vrouw 25 jaar oud, klein van stuk 1,65m is bijna 8 maanden zwanger, ik ben 46 jaar, flink stuk ouder dus. We hebben een goede relatie waarin ik duidelijk de baas bent. Ik ben vrij autoritair, mijn vrouw luistert daardoor blindelings. Ook op sex gebied gebeurd alles zo als ik het wil, niet dat zij niet geniet natuurlijk. In de slaapkamer krijgt ze wel eens met de zweep, of fist ik haar vrij hard, dat is niet bepaald haar idee. Alleen anaal is nog nooit gelukt, wilt ze echt niet. Maar laatst kwam ik bijna klaar toen de gynaecoloog van alles in haar kut deed wat kennelijk ook nog pijnlijk was, ze kneep mijn hand er bijna af en zag haar buik helemaal trillen. Spiraaltje moest uit haar baarmoeder worden getrokken. Dat deed behoorlijk pijn dus, tjonge wat een geile situatie!
Al jaren loop ik ook met het idee om haar eens te zien neuken met een ander en dan wel hard en liefst met een buitenlander. Ik wordt namelijk zeer geil als ik een ander naar haar zie kijken. Ik kon niet weten dat dit snel ging gebeuren.
Maar goed nu zitten we aan het begin van een lang weekendje Brussel.
We zitten na een heerlijke maaltijd in een grandcafe, aan een tafel lekker aan de koffie.
Aan de tafel naast ons zit een negroïde echtpaar, zij is denk ik tegen de dertig en hij zal zeker ook wel 45 of nog ouder zijn. Zij is denk ik net zo ver in de zwangerschap als mijn kleine vrouwtje. Ze praten frans, maar ik merk dat ze ons ook verstaan, later zal blijken dat ze uit Kongo komen.
Ik zit heel de tijd naar de enorme buik en borsten van de zwarte vrouw te kijken en die kerel, maar ook die vrouw naar mijn vrouw. Die heeft ook, zeker omdat ze zo klein is, een enorme buik en gezwollen borsten.
We raken aan de praat en al gauw gaat het over niets anders dan zwangerschap en aanverwante zaken. Het valt mij op dat vooral de vrouw graag wilt weten of mijn vrouwtje al melk produceert.
Na verloop van tijd vraagt de vrouw of we niet gezellig even bij hun op visite komen.
Ik weet niet hoe snel ik ja moet zeggen, mijn vrouw stemt in, doet ze meestal. Ze durft niet tegen mij in te gaan.
We wandelen naar hun woning, ze wonen in een bovenwoning in de oude stad, een buurt met veel Afrikaanse immigranten. België heeft natuurlijk een grote schare zwarte mensen uit Kongo.
Als we binnen komen blijkt dat er nog twee zwarte mannen in huis wonen, oudere broers van haar.
We nemen plaats op de bank en praten verder. Ik zie de twee broers mijn blonde zwangere vrouwtje met hun grote ogen dwars door haar kleding kijken.
De man verteld dat de twee broers al bijna twee jaar daar in huis zitten en gek worden van het gebrek aan neuken. In hun land is het gewoon om minstens een maal per dag je vrouw te neuken, heb je geen vrouw dan iemand uit je buurt.
Op een gegeven moment gaat het erover wie van de twee nu de grootste buik heeft. De zwarte vrouw gaat staan en doet haar truitje omhoog en laat haar buik zien. Hup zeg ik tegen mijn vrouw, ga ook naar staan en laat ook je buik zien, dan kunnen we vergelijken.
Schoorvoetend gaat ze staan en doet haar bloes omhoog. Ze heeft een vrij lage losse broek en zie net een millimeter van haar schaamhaar. De ogen van de twee broers vallen er bijna uit. Ze hebben nog nooit een witte vrouw naakt gezien en spreken geen Nederlands en hebben dus geen idee wat er gebeurd.
Dan zegt de zwarte vrouw, kijk hij schopt! Haar man gaat achter haar staan en slaat zijn armen om haar heen met zijn handen op haar buik om te voelen.
Ik geef een knipoogje naar de zwarte mannen die achter mijn vrouw zitten aan de eettafel. Eentje staat meteen op en slaat zijn armen om mij vrouw ook met zijn handen stevig op haar buik, eentje ter hoogte van de navel en de andere helemaal onder aan haar buik tegen haar broek. Ze schrikt zich letterlijk een ongeluk en kijkt naar mij, ik kijk gauw weg naar het zwarte koppel. Mijn vrouw kijkt daar nu ook heen en ziet net als ik dat de man zijn hand in de broek van zijn vrouw heeft gedaan en zij haar hooft opzij heeft gedaan en haar staat te tongen. Nu loopt de ander zwarte broer ook naar mijn vrouw en gaat klem voor haar staan en pakt haar onder de bloes bij haar grote witte uiers. Jezus wat ben ik geil geworden, mijn lul voelde nog nooit zo groot in mijn broek, moet hem even goed leggen. Mijn vrouwtje zegt mij dat ze moeten stoppen, te laat zeg ik, ze hebben alles al vast. De twee handen van de man achter haar zijn namelijk al in haar broek verdwenen en ik zie ze aan haar kut rommelen. Dan haalt de man voor haar zijn handen weg uit haar bloes en trekt in een ruk haar broek naar beneden. Meteen steekt de man achter haar zijn reeds ontblootte stijve zwarte penis tussen haar benen door en pakt hem aan de voorkant vast en drukt hem tegen haar kut en begint heen en weer te rijden met zijn lul tegen haar kut. Een rilling gaat door mijn vrouw en ze begint te zuchten. Ik ga naar het zwarte stel en begint haar te vingeren en op de mond te zoenen.
Ik ga samen met hun naar de slaapkamer om samen met haar man haar te neuken.
Door de iets openstaande deur kan ik zo af en toe zien hoe mijn vrouw geneukt wordt door een van de mannen. Ze ligt achterover helemaal naakt op de bank als hij haar met grote halen met zijn enorme penis zo hard neukt dat haar gezwollen witte uiers en zwangere buik heen en weer vliegen. Nog voordat hij klaar komt is mijn vrouw door de dikte van zijn penis al klaargekomen. Hij heeft moeite om klaar te komen omdat hij maar voor de helft zijn lange zwarte penis in haar roze kut kan persen. Zijn lul is te lang en haar baarmoeder geeft niet mee vanwege de zwangerschap. Uiteindelijk hoor ik hem zwaar zuchtend exploderen. Zijn enorme hoeveelheid zaad pers langs de schacht naar buiten en maakt hem en mijn vrouw haar kruis en benen zeiknat met kleverig Afrikaans zaad.
Ondertussen hebben wij de zwarte vrouw ook al heerlijk geneukt, gelikt en uit haar borsten gedronken! Nog nooit eerder gedaan maar geil om te doen.
Dan gaat zijn vrouw naar de wc. Hij zegt mij dat in hun land de mannen denken dat je je jeugd behoud door het drinken van moedermelk. Dat de broers volgens Afrikaans gebruik dus de melk van zijn vrouw drinken, hun kleine zus! Hij zegt dat ze de melk eruit zuigen met een apparaat. Maar hij vermoed dat ze meerdere keren per dag, als hij op zijn werk is, hun zus pakken om d’r tieten leeg te zuigen en waarschijnlijk ook neuken.
We gaan naar de woonkamer en zien hoe broer nummer twee nu mijn vrouw aan her afraggen is met zijn nog grotere, polsdikke zwarte neukstaaf. Mijn vrouwtje kermt het uit, in een combinatie van pijn en genot. Hij kan niet klaarkomen omdat hij niet diep genoeg komt. Ze zetten haar op handen en voeten op de salontafel en met grote moeite, dus pijn met tranen in de ogen van mijn vrouw, betreed hij haar kleine nog nooit geneukte kontgaatje. Als hij binnen is druk hij door tot hij niet verder kan, omdat ook hij daar te lang voor is, de darm heeft een bocht waar hij niet door komt. Dan trekt hij iets terug en begint hij naar binnen persend een draaiende beweging te maken. Hij verlegt zo de darm in een rechte positie. Hij perst totdat zijn zware zwarte balzak tegen de nog met slijmerig zaad besmeurde benen van mijn vrouw drukt. En begint haar met lange halen in en uit te neuken. Mijn vrouw zucht zwaar, ik begin haar zeiknatte zaadkut te vingeren. Meteen begint het inwendig nog aanwezige zaad over mijn hand te druipen, ik ga onder haar liggen met mijn gezicht dat ook helemaal onder het zaad komt, heerlijk slurp ik het Afrikaanse zaad uit mijn vrouw haar kut.
Dan komt hij inmiddels hard raggend tegen de spierwitte zachte billen kletsend van mijn vrouw luid schreeuwend klaar. Hij spuit schokkend met zijn hele lichaam zijn warme sperma diep in mijn vrouw haar reet. Hij blijft na het orgasme uitgeput met zijn lange slungel in haar lichaam geruime tijd op haar rug liggen. Daarna pakt de eerste die haar geneukt heeft haar op en gaat achter haar staan, gaat door de knieën en perst nu ook zijn lul in haar kont. Dan pakt hij haar onder haar armen en trekt haar met haar rug tegen zijn borst en gaat weer recht op staan en tilt dus zo mijn vrouwtje van de vloer. Prachtig om te zien. Ze zit dus als het ware op zijn lul, zwangere buik en volle blanke uiers naar voren. Dan begint hij haar al hoppend in haar kont te neuken totdat hij nogmaals in haar witte lichaam zijn zaad spuit.
Vervolgens vraagt de vrouw of mijn vrouw al melk geeft. Nee zeggen we, de baby is nog lang niet geboren. Ik wordt wel erg zwaar belast door twee broers die veel melk van mij willen drinken. Dus ik zou het fijn vinden om jou uiers ook al te laten melken. Dan kan namelijk al vanaf de 37e week of zelfs nog eerder. In Afrika worden vrouwen namelijk geacht voor de bevalling al melk af te staan aan de mannen in het dorp, om de beurt gaan ze in de hut bij de zwangere vrouw melk uitzuigen. Al vroeg in de zwangerschap begint de medicijnman de vrouw of het meisje te behandelen.
Ik zeg tegen haar dat ze mijn vrouw mogen gebruiken als melkkoe en dat ze haar ook mogen neuken op het moment dat ze dat willen. Ik zal haar elk weekend brengen tot de bevalling en haar beschikbaar stellen. Als ik maar mag kijken.
Ze zegt tegen haar oudere broers dat ze mijn vrouw als melkkoe mogen gebruiken.
Ze zetten haar met handen en voeten op tafel. Haar tieten hangen nu dus naar beneden boven tafel. Ieder aan een kant beginnen ze nu in melkende bewegingen te maken. Omdat er geen druppel uit haar met melk gezwollen tieten komt beginnen ze nu haar grote tepels te rollen tussen hun vingers en omvatten ieder met twee handen een tiet om in haar tieten te knijpen. Nog komt er geen melk uit. Ze brengen twee stukken touw en beginnen tegen haar borst haar tieten in te binden, steeds strakker en strakker. Haar tieten zijn nu harde ballen geworden dis onder haar hangen.
Ze moet gaan staan met haar billen tegen de tafel. Haar tieten staan nog steeds als harde op springen staande ballen naar voren met de tepels erop alsof het ventielen zijn.
Nog steeds komt er geen melk uit.
Dan pakt er een een houten latje en begint op de tepels te slaan, te petsen.
Mijn vrouw schreeuwt het uit van de pijn. De zwarte vrouw gaat achter haar op de tafel zitten en smoort haar pijnkreten met haar handen. Al petsend op de inmiddels behoorlijk geslagen tepels komt er nog geen melk uit.
Dan zeg de toekijkende oudste broer iets en stopt de man met slaan. De oudste neemt nu een tepel in zijn mond en begint zijdelings tussen zijn kiezen erop te knagen. Met twee man moeten we haar nu vasthouden. Al knagend op haar gemangelde tepel knijpt hij nog harder in de tot harde ballen afgebonden uier. Dan haalt hij zijn mond eraf en komt er een straaltje melk uit. Weer begint hij, nu nog harder, te knagen en te bijten in haar tepel. Uiteindelijk is de tepel open en komen er diverse straaltje melk uit. Gauw haalt hij het touw weg zodat het spuiten stopt. Nu is de andere blanke afgebonden uier aan de beurt. Hier gebeurt hetzelfde, zwetend en schokkend van de pijn ondergaat ze de behandeling die normaal uitgevoerd door een medicijnman de melkproductie op gang brengt.
Nu drinken ze beiden langdurig al bijtende in haar tepels de melk uit haar blanke uiers.
Heerlijk om die zwarte smoelen aan mijn vrouw te zien zuigen.
Uiteindelijk moet ze weer op handen en voeten op de tafel plaats nemen en zetten ze twee schaaltjes onder haat tieten en beginnen hardhandig haar tieten te melken door knijpende bewegingen naar beneden te maken en aan haar tepels te trekken, net als een boer bij een koe.
We zijn daar blijven slapen zodat de broers haar nog een paar keer konden neuken en s’morgens weer konden melken. Ik heb het hotel afgezegd en gingen dat weekend overdag als toerist de stad in, en s’avonds terug naar hun om gemolken te worden en volgespoten met Afrikaans zaad.
Tot de bevalling heb ik haar ieder weekend daar beschikbaar gesteld aan de broers om gemolken te worden zodat ze voor de hele week melk hadden. En om hen, en nog een paar Afrikanen, de gelegenheid te geven om hun zaad op natuurlijke wijze uit te spuiten, in een vrouw.

Graag je reactie op dit verhaal! Dat geeft mij een stimulatie om door te gaan met verhalen schrijven voor jullie. Ook graag tips of fantasieën die je hebt doorgeven, dan kan ik daar over schrijven, gaat het over je vrouw? Dan is een foto erbij, liefst naakt of bikini, erg welkom en stimuleert mij zeer.
Lees ook mijn andere verhalen.
Veel plezier en ik hoor graag van je.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir