Vervolg Jeroen, Michelle en de leraar

Vervolg Jeroen, Michelle en de leraar
Nadat ze alle drie heerlijk lagen bij te komen zei Alex ”we gaan douchen, Jeroen, jij als eerste dan kom ik daarna en jij als laatste Michelle. In de badkamer liggen badjassen voor jullie klaar”.
Jeroen douchte zich snel trok de zwarte badjas aan, die wel wat te groot was voor hem en daardoor moeilijk afsloot. Hij liep terug naar de slaapkamer. Michelle lag nog op bed, ze had haar gezicht schoongeveegd met een handdoek en toch zaten er nog kleine kloddertjes sperma in haar haar. Ze gaven elkaar een innige kus. Alex kwam ook al weer de kamer binnen. Jij kunt hoor, en Michelle sprong het bed af en rende naar de badkamer.
Jeroen was nu alleen met Alex in de slaapkamer. Hij lachte wat naar Jeroen en wees op zijn badjas.
Jeroen keek langs zijn badjas naar beneden en schrok, De te grote badjas was los geraakt en je kon nu zijn dunne kale piemel zien. Jeroen schaamde zich en voelde dat hij rood werd, hij sjorde aan het koord van de badjas om hem weer goed te doen. Nee nee nee zei Alex op een vriendelijke toon. Daar hoef je je toch niet voor te schamen. Wil graag dat je hem uitdoet, wil je dat voor mij doen?. Jeroen twijfelde even maar liet toen de badjas van zijn schouders glijden. Het prachtig jonge lichaam van de jongen stond daar nu voor Alex……. De jongen zijn piemel slap tussen zijn benen. Jeroen vond het toch wat ongemakkelijk en keek naar de vloer. Alex liep rond de jongen en bekeek hem van alle kanten. Mmmm, wat zie jij er goed uit zeg, mag ik …. maar voordat hij een antwoord kreeg streelde en kneedde hij de slanke ronde billen van de jongen. Ga eens op bed liggen… Jeroen stapte als verdoofd het bed op. Op je buik …… Jeroen deed wat van hem gevraagd werd. Hij voelde twee handen om zijn enkels die zijn benen wijd spreiden. Alex stond aan het voeteneinde en keek tegen de billen aan van de jongen Tussen zijn benen was nog iets te zien van zijn balzak. Hij kroop naast hem op bed en ging ter hoogte van zijn billen zitten. Jeroen had zijn hoofd afgewend. Zachtjes streelde hij met één hand de jongen zijn rug en zakte verder af naar zijn billen.
Jeroen voelde nu twee handen op zijn billen zachtjes werden ze uiteen getrokken tot het bijna pijn deed, zijn sterretje werd opgerekt. Door zijn bilnaad ging een vinger over zijn sterretje door naar zijn ballen. Vingers raakten nu zijn ballen aan en zachtjes begon Alex de jongen zijn ballen te kneden. Al die tijd had Jeroen muisstil op het bed gelegen, maar nu kon hij niet anders dan zich laten gaan. Zijn snelle ademhaling ging over in een zacht gekreun, één hand kneedde zijn ballen en de andere hand duwde zijn billen uiteen en met zijn duim wreef Alex over het sterretje van de jongen. Blijkbaar had Alex glijmiddel op zijn duim gedaan want met weinig druk gleed de duim in de jongen zijn kontgaatje. Arggg………. Pijn- maar ook lustgevoelens kwamen bij Jeroen tot uiting, zijn harde pik knelde tussen hem en het bed in.

Draai je hoofd eens om. Jeroen draaide rustig zijn hoofd om. Zijn jongensachtige gezicht was van opwinding rood aangelopen. Pareltjes zweet stonden op zijn bovenlip.
Ondertussen was Michelle- die al in de deuropening had staan kijken- stilletjes de kamer ingeslopen en was in de armstoel naast het bed gaan zitten. Ze geniet van het geile schouwspel van haar jonge vriendje en de oudere man. Ze slaat haar benen over de stoelleuningen zodat haar kleine spleetje wijd open staat. Jeroen en Alex zien hoe het meisje met toegeknepen ogen van genot aan haar spleetje begint te strelen en vervolgen zichzelf begint te vingeren.

Alex zat nog steeds op het bed en schoof wat op tot aan de jongen zijn borstkas. Hij liet zijn badjas over zijn schouders glijden en zat nu in zijn volle naaktheid voor de jongen. Jeroen keek tegen de vuistdikke lul van de man aan. Vol bewondering keek de jongen naar de stijve lul van de man. Alex glimlachte …..pak hem eens vast …. Jeroen ging op zijn zij liggen en twijfelend pakte hij de lul vast. Hij kreeg nauwelijks zijn vingers gesloten om de paal van Alex. Alex sloot zijn ogen van genot …… trek er maar zachtjes aan. Langzaam kwam Jeroen zijn hand in beweging en ging rustig op en neer over de paal van de man……. Uhhhmmm wat heerlijk doe je dat. Stop heel even…. Alex ging op zijn rug liggen met zijn lul fier rechtop. Ja pak hem maar weer en lik aan mijn ballen Jeroen schoof wat verder op en sloot zijn mond om de ballen van de man Afwisselend zoog en likte hij aan de man zijn ballen. Ondertussen had Alex de pik van Jeroen gevonden en begon zijn ballen te masseren. De dunne pik van Jeroen stond rechtop . Beide begonnen genietend te kreunen. Ineens trok Alex de jongen over hem heen zodat ze 69 lagen. Zuig me af…. De jongen hapte moeizaam de paal van Alex naar binnen, zoog en ging met zijn tong over de glimmende eikel. De man op zijn beurt likte aan de jongenslul van zijn ballen tot aan zijn eikel. Jeroen zijn pik glom van het geil, daarna hapte de man de dunne harde pik naar binnen en begon hem wild af te zuigen. Jeroen voelde zijn ballen ineenkrimpen van het zuigen.
Awwww stootte hij uit. Alex had zijn vinger diep in de jongen zijn kontgaatje geperst en masseerde met zijn duim de jongen zijn ballen. Arghh ik hou het niet meer en hij wilde zijn pik uit Alex zijn mond halen. Maar die liet dat niet toe en er zat niets anders op voor Jeroen dat hij klaar kwam in de man zijn mond. Ohhhhh mmmmmm kreunde Jeroen en spoot zich leeg in de mond van Alex.
Na het laatste geil uit de jongen te hebben gezogen duwde Alex Jeroen van zich af en zei : Zo en nu wordt het eens tijd voor dat vriendinnetje van jou. Jeroen hoorde amper wat de man zei en lag gelukzalig met zijn ogen dicht nog na te genieten. De man stapte van het bed en pakte Michelle vast aan haar pols en trok haar het bed op. Op je handen en voeten ….. Op de manier waarop Alex het zei ..zo streng. Michelle schrok er eerst wat van maar kreeg er een vreemd maar ook geil gevoel over om zich aan de man over te geven.
Ze zat hulpeloos op handen en voeten met haar tengere kontje omhoog naast haar vriendje. Alex liep even weg maar was snel weer terug. Benen uit elkaar. Michelle twijfelde heel, dat had ze beter niet kunnen doen. PETSSS een harde klap op haar billen was het gevolg. Tranen sprongen in haar ogen. BENEN UIT ELKAAR klonk het nu harder en direct deed ze haar benen uiteen. Ze voelde een warme vloeistof door haar bilnaad glijden over haar sterretje en door haar schaamlipjes. Gevolgd door een vinger die haar kutje in en uit gleed en een tweede …..en een derde vinger erbij Haar kutje was nu goed opgevuld en ze kon het net aan. De vingers begonnen vervolgens in en uit haar kutje te glijden. Michelle begon zachtjes te kreunen van genot maar ook toch ook wel angstig wat er haar nog meer stond te wachten.
Plotseling stopte de man. Jeroen hou haar polsen goed vast…
Wwwat ga je met me doen…. Klonk het angstige stemmetje van Michelle. Alex boog zich voorover en greep de puntige harde borst van het meisje en trok en draaide tegelijk aan haar tepel. Ahhhh Michelle beet op haar onderlip en kneep haar ogen toe van pijn. Zo ik wil je nu niet meer horen begrepen!
Alex spoot wat van de vloeistof over zijn lul en nog een straaltje over het kutje van Michelle. Alles glom en droop van het geil. De man ging achter het meisje zitten en hield zijn lul voor haar wat geopende kutje en wreef een paar keer met zijn lul over haar spleetje. Michelle schrok ervan. Neeee dat kan ik niet. En ze wilde van het bed af maar Jeroen had haar nog stevig vast aan haar polsen.
Hou haar stevig vast. Smekend keek Michelle haar vriendje aan maar Jeroen bleef haar vast houden en had altijd al geil gefantaseerd over het idee dat een vreemde man met zo een grote lul als Alex zijn tengere meisje zou nemen. Zweet stond op Alex zijn voorhoofd toen hij met al zijn kracht de kop van zijn lul in het meisje perste. AHHHHH klonk het. Eenmaal in haar kutje begon Alex haar zachtjes te neuken. MMMMM kreunde Michelle Haar kutje kon niet verder opgerekt worden. Steeds wat harder begon de man te stoten. Michelle begon te schokken. Met één hand trok hij aan de heupen om zijn lul zo diep mogelijk in haar kutje te persen de andere hand lag hij op haar billen en terwijl hij bij haar naar binnen stootte perste hij zijn duim in het kontgaatje van het meisje. Direct reageerde Michelle op het geile gevoel dat haar twee gaatjes nu werden opgevuld. Hevig begon ze klaar te komen. MMMMMM jaaaa.
Hierna was het de beurt aan Alex. Hij trok zijn paal uit het meisje en draaide haar vlug om zodat ze op haar rug kwam te liggen naast haar vriendje. Met een paar korte rukken vloog Alex zijn eerste straal geil over de borsten van Michelle en tweede en een derde straal volgde precies over de gezichten van Jeroen en Michelle . Uitgeput lagen ze alle drie op bed. En alle drie glimlachten ze naar elkaar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir