the spiritual … (Ned 16)

Anal

the spiritual … (Ned 16)
16. Straf mij.

Weg was mijn lieve minnares, weg was de strenge meesteres, het was een onzekere, beteuterde, terneergeslagen onderdanige die me binnen liet en op een fluistertoon, nauwelijks verstaanbaar, stamelde “straf mij”.
Hoewel we lachend afscheid genomen hadden bleef het voorval de ganse week, dag en nacht, door haar hoofd spelen. Ze twijfelde soms zelfs of ik nog wel terug zou komen naar dat vies wijf dat zichzelf en haar lichaam niet kon beheersen…
Je hebt jouw straf al gehad, zei ik, want je kon door dat incidentje niet klaar komen en daar keek je toch al de ganse week naar uit.

Ja, dat klopt, maar dat was blijkbaar niet voldoende anders zou ik me de ganse week niet zo schuldig gevoeld hebben. Ik heb een echte catharsis nodig om er van af te geraken en weer mezelf te zijn.
Als je instemt natuurlijk had ik het volgende gedacht: eerst draaien we de rollen om in de tuin, dan gebruik je de netels op mij en gebruik je dat rubberen zweepje dat je meebracht om je ballen te geselen op mijn kut. Tenslotte plas je me onder en neuk je me brutaal in mijn kont. Kijk, sinds drie dagen gebruik ik toch die brede plug maar de pijn bij het inbrengen en uithalen konden me toch geen soelaas bieden. Wat ik ook zeg of doe, je negeert me en werkt het hele programma af.

Nou zeg, da’s een heel programma, dat hou je nooit uit, maar als je er echt behoefte aan hebt om je beter te gaan voelen…liever een wrak lichaam dan een zwalpende geest.
Voor de rest van de dag sta je nooit meer recht, op je knieën dus om je uit te kleden en dan op handen en voeten zodat ik je uiers, minderwaardige slavinnen zoals jij hebben geen borsten, kan afbinden. En trek alvast die tuinhandschoenen over je voorpoten want aansluitend gaan we de tuin in.
Verschrikt door mijn ongewoon, denigrerend taalgebruik wees ze me er toch nog op dat die tuinhandschoenen totaal overbodig waren want dat ze zo laag gevallen was dat ze er zelfs niet moest aan denken mij te mogen aanraken; zelfs die gunst moest ze eerst nog verdienen door haar diepste vernedering en hardste pijniging.
(Achteraf bekeken was mijn tuinwerk een lachertje in vergelijking met het hare. Zonder tuinhandschoenen waren haar beide handen binnen de kortste keren grondig geneteld maar ondanks haar kreetjes als ze weer eens gestoken werden werkte ze met vertrokken mond en tranige ogen verder. De volle emmers onkruid moest ze telkens op ellebogen (de emmer moest ze in haar handen houden voor haar gezicht) en knieën naar de container brengen maar daarbij sleepten haar tot ballonnen afgebonden borsten over de kiezelsteentjes… en zeggen dat ze zo’n gevoelige tepels had!
Na één bordes vond ik de oogst aan netels voldoende, mocht ze die verzamelen en in haar open handpalmen, vooruit schuifelend op haar knieën naar de keuken brengen. Daar liet ik haar zo zitten terwijl ik met grote smaak, voor haar ogen, twee grote glazen prik nuttigde. Toen ze met droge mond, timide, vroeg of ze ook een slokje mocht kreeg ze een bars nee te horen want dat zou ze pas, straks, in de badkamer krijgen.
Straf of geen straf, ik besloot zachtjes te beginnen met haar bovenrug zo kon ze verder de netels aanbieden in haar handpalmen wat stilaan tot pijn in haar armspieren aanleiding gaf en rustte haar hele gewicht op haar al pijnlijke knieën. Toen ik van de nierstreek naar boven over haar rug streelde sidderde en beefde ze weliswaar maar bleef voor de rest mooi stilzitten. Toen ik echter via haar flanken naar haar oksels toe streelde en daarbij ook de zijkant van haar borsten raakte hield ze het echter niet meer en liet kreunend en jammerend, haar bovenlichaam kronkelend de netels op de grond vallen.
Wenend wou ze die op****n maar ik zei haar dat ze gezien, stomme trut die ze was, zelfs geen plantjes kon vasthouden ze maar haar handen in haar nek moest leggen. Ze realiseerde zich wat er aan te komen stond en begon te smeken haar al paarse ballonvormige borsten te sparen. Om de spanning op te drijven en haar maximaal te vernederen aanhoorde ik haar smeekbeden en pleidooien en dronk enkele tassen koffie omwille van de diuretische eigenschappen.
Toen ze net een tikkeltje hoop begon te krijgen zei ik “dat dacht je” en begon meteen met de rechter oksel om zo af te zakken naar de bovenkant van haar borsten en haar linker oksel. Pas dan, na deze verkennende ronde die haar weliswaar deed kronkelen maar haar ook hoop gaf dat het misschien nog wel zou meevallen, ging ik echt haar borsten gaan netelen. Eerst nog de, voor de hand liggende, bovenzijde maar dan steeds meer de tepels en de gevoelige onderzijde. Ondanks haar gejammer nam ik, haar initiële bede indachtig, ook nog de binnenkant van haar dijen en haar schaamspleet onder handen.
Terwijl ik verder mijn plascapaciteit opdreef door twee pilsjes (ook al vochtafdrijvend) te drinken bewonderde ik het hoopje ellende dat wenend voor me zat. Deels uit medelijden maar ook deels uit sadisme gaf ik haar toelating haar borsten te ontknopen.
Medelijden omdat haar paarse ballonnen nu ook nog vol bobbels stonden van de netels, sadisme omdat ik wist dat het een bijna onmogelijke opdracht was met haar genetelde vingers en handen… en als ze er in slaagde wachtte haar nog de pijn van het hernemen van de bloedsomloop.
Het was echt leuk haar te zien worstelen om met haar verkrampte vingers de knoopjes los te krijgen waarbij ze en vingers en borsten nog eens extra pijnigde.
Uiteindelijk keek ze me, wanhopig, verslagen en hoopvol aan en schudde van “neen” met haar van pijn vertrokken kop. Ik kon het eigenlijk ook niet meer aanzien en maakte de knopen los zodat ze enkel nog de touwtjes moest afwikkelen… de laatste pijn moest ze zich dus nog altijd zelf toebrengen.
Omdat haar knieën nu wel helemaal beurs gezeten waren zei ik haar op haar rug te gaan liggen met wijd opengesperde benen. Blij dat ze eindelijk haar verkrampte knieën kon strekken sidderde ze echter omdat ze begreep dat het volgende programmapunt er aan kwam.
We hadden het aantal slagen niet afgesproken dus besloot ik, haar lamentabele toestand indachtig, het te beperken tot vijf op de binnenkant van elke dij, vijf op haar onderbuik en tien rechtstreeks op haar kut. Daar waar ze al de ganse voormiddag jammerde, kreunde en piepte begon ze na amper enkele slagen te krijsen en te roepen… een knevel hadden we niet dus trok ik, brutaal, de plug uit haar kont en stopte die in haar mond. Of hij proper was kon ik in mijn haast niet zien want mijn enige zorg was te vermijden dat voorbijgangers de politie zouden alarmeren omdat er een zwijntje gekeeld werd.
Haar reacties bleven dusdanig dat ik wat kracht terugnam uit mijn slagen, wist zij veel, ze had voordien immers nog nooit zoiets meegemaakt en pijn leed ze toch nog altijd. Nog te veel naar mijn smaak, de laatste vier besloot ik niet op haar kut neer te leggen maar op haar borsten. Zo kwam ik toch aan de vooropgestelde 25 zonder dat ze merkte dat ik eigenlijk plooide.)

(Ik liet haar even bijkomen, dat moest wel gezien haar toestand, en dronk ondertussen nog maar enkele tassen koffie. Plots zag ik dat ze moeilijkheden had om te slikken, de plug had blijkbaar haar speekselproductie goed op gang gebracht, was ze van haar droge mond af… Gezien die plug haar echter belette te slikken liet ik haar terug op handen en knieën zitten wat resulteerde in een vernederend straaltje speeksel.
Toen ik haar naar de badkamer beval wou ze recht staan maar ik wees er haar bars op dat trappen geen reden waren om de opgelegde houding te onderbreken zolang haar straf niet voltrokken was.
Jongens, wat een zicht! Ik liep achter haar aan zodat mijn gezicht op de zelfde hoogte kwam met haar kontgaatje en dat leek door haar links en rechts schommelende dijen, telkens ze haar knieën een trede hoger plaatste, wel oogjes naar mij te trekken… wacht maar dacht ik, ik kom er zo aan. Het was ook niet volledig gesloten en zag er rood uit; in mijn haast had ik er de plug blijkbaar toch te brutaal uit getrokken.)

(Ik liet haar in de douche achterover op haar handen steunen met wijd gespreide benen, zo was heel haar voorzijde beplasbaar.)

Goed vuile pishoer, die plug neem je uit je mond en die hou je verder open. Ik begin op je gezicht zodat je direct merkt wat je jezelf aangedaan hebt, je ogen mag je sluiten tot je merkt dat ik op je borsten plas, vanaf dan kijk je me recht in de ogen. O, ja, als je mond vol is slik je, ik had je immers beloofd dat je in de badkamer te drinken zou krijgen. Vragen ?
(Het hoopje ellende voor me deed zelfs geen poging om iets te zeggen maar schudde gewoon verslagen met haar hoofd.
Dank zij mijn uitvoerig drinken viel dat plassen goed mee. Normaal, dacht ik, doe je zoiets niet in het bijzijn van derden en al zeker niet op een persoon gericht maar de druk op mijn blaas was ondertussen zo groot geworden dat een krachtige straal haar al direct vol in het gezicht trof. Iets naar onderen en haar mond stroomde bruisend over van mijn pis. ”Slikken” bracht ik haar in herinnering en dat deed ze, enigszins tot mijn verbazing, vanaf dan meerdere malen. Hoog tijd om haar kut te besproeien en dan weer naar boven haar borsten, die wel al goed nat waren maar nog geen rechtstreekse straal ontvangen hadden, af te spuiten.
Wel een leuke, super perverse, ervaring maar met het nadeel dat mijn pik behoorlijk gekrompen was.)

Maak hem stijf met je mond maar zie dat ik niet klaar kom en ga dan op je hondjes zitten. Op naar de grote finale… en oh, ja, mocht je het gedacht en de kracht er voor hebben, je blijft van je clit af; dit is een straf, het is dus niet de bedoeling dat je er genoegen aan beleefd.
(Met enkel haar speeksel als glijmiddel ramde ik mijn pik tegen haar gapende gaatje en schoot er meteen een heel eind in. Die plotse, ruwe, penetratie verliep duidelijk niet pijnloos want ze slaakte weer een kreet om de hele buurt op stelten te zetten. Ik liet me echter niet vermurwen maar begon haar ruw, zonder enig mededogen, te neuken terwijl ik in haar tieten kneep en ze alle richtingen uittrok. Dit was geen anale seks meer maar een anale verkrachting, tja, ze had er tenslotte zelf om gevraagd. Gelukkig voor haar zorgde de, tijdens de gebeurtenissen van die morgen, opgestapelde spanning er voor dat ik het niet lang uithield.
Terwijl ik haar half geopende, krampachtig pulserende, kontgaatje bewonderde waar een dun straaltje vocht uit liep, blijkbaar had ik haar gekwetst want behalve wat sperma en iets waterachtig was er ook wat bloed bij, voelde ik dat ik alweer moest plassen.
Ik duwde mijn half stijve pik een eindje in haar poepgaatje en ontlastte me in haar darm. Ook dat nog hoorde ik haar kreunen…)

Jij kuist dit boeltje hier op en neem een douche, je stinkt als de pest, je kont spoel je uit met de jetstream stand anders blijf je maar nadruppelen maar blijf van je kut af, je straf is pas gedaan als je proper en wel weer in je keuken staat, ja staat, want op dat ogenblik, na een laatste inspectie door mij is je straf voltrokken.
(Ik ben geen onmens, terwijl ze boven, zo te horen nog steeds huilend en snikkend, bezig was kuiste ik, de Meester, de keuken op en trok mijn kleren aan.
Toen ze de keuken in kwam straalde haar door de voorbije emoties getekende gezicht een zekere trots en rust uit. Ze had doorstaan wat ze wou en stelde zich nu, met licht gespreide benen en langs het lichaam hangende armen op voor inspectie. Toen ze zich plots realiseerde dat ik volledig aangekleed in een propere keuken zat reageerde ze verbaasd.)

Jij bent een echte weerwolf, het ene moment denk ik onder jouw handelingen te bezwijken en het volgende moment kuis je ongevraagd mijn keuken terwijl dat toch behoord tot de taak van de ondergeschikte. En je bent volledig aangekleed, spelen we niet meer ?

Nee, die inspectie die puur visueel zal zijn is de laatste vernederende handeling voor vandaag. Heb je jouw lichaam eigenlijk al eens goed bekeken ? Van knie tot hals is alles geïrriteerd, een streeltje met mijn pink over om het even waar en je plooit weer dubbel van de pijn. Jouw handen zijn zo goed als onbruikbaar dus strelen kun je me ook niet, waarom zou ik dan naakt blijven.
Hoe hard je ook gemarkeerd bent, jouw lichaam is me een lust voor het oog en zal me helpen de week door te komen, het recht me weer aan te raken heb je zeker verdient maar zul je pas volgende week kunnen savoureren. Rust nu maar en verzorg je goed.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir