Sekstreintje met de ‘parasnollen’

Sekstreintje met de ‘parasnollen’
Sekstreintje met de ‘parasnollen’

Ook had Kim een (nep?)gouden ringetje door haar klitje, had ik gezien. Genoeg lekkers dus om mee te spelen voor het oog van rukkend Nederland. Ik begreep wel dat ze webcam-model was, want daar had je een bepaalde zelfstandigheid en eigengereidheid voor nodig. En die bezat ze duidelijk. ‘Dus jullie zijn bi, dames? Wel eens gelikt en gevingerd door een jonge goth?’ Erna antwoordde als eerste: ‘Nee, maar wat kun jij dan beter dan Jacqueline hier? Laat maar zien!’

Kim dook tussen de benen van Erna en begon een wervelende show met haar tong te geven. In de tussentijd leek het me leuk om mijn vingers in Jacqueline’s kutje te schuiven, want die wilde ook wel verwend worden, dacht ik. Erna lag te kreunen en toen Kim’s vinger ook nog over haar klitje begon te wrijven, begon ze hevig met haar onderlijf te bewegen. ‘Oooh, ga door, ga door, met je tong en met je vinger! Ik wil dat je me laat spuiten, Kim, alsjeblief, ga door!’

Kim had duidelijk de juiste snaar geraakt bij Erna en Jacqueline keek een beetje jaloers naar Kim. Ze was afgetroefd door een verlopen punkertje van 18, dat deed ergens wel pijn. Ik wist niet of ik nu eerder meer mijn best moest gaan doen, of haar beter eerst naar de seks tussen Erna en Kim kon laten kijken. Als ik haar nu zou neuken, zou ze er toch niet met haar gedachten bij zijn, vreesde ik. Dus ik trok mijn vingers terug en liet Jacqueline ‘rustig’ naar Kim kijken.

Ze kon het niet nalaten om tussen de benen van Kim te duiken en over haar schaamlippen en het ringetje in haar klitje te gaan met haar tong, alsof ze de concurrentie met haar wilde aangaan. Met de kreunende Elma vlak voor haar ging ze nu met volle overgave tekeer en ik vroeg me af of ze het lekker zou vinden als ik haar nú zou nemen. Dat leverde dan een treintje op, waarbij ik de parasols een beetje uit elkaar moest schuiven om genoeg neukruimte te creëren.

Ik doorboorde de natte kut van Jacqueline, de enige zonder klitpiercing. Ze had inmiddels wel de bontjas uitgedaan. Gelukkig maar, want ik kreeg het al warm als ik naar haar keek. Ik vond haar ook niet het type voor een klitpiercing, net zo min als voor tattoo’s. In dat opzicht versc***de ze nogal van Kim. Die was mager, zat onder de inkt en haar kleine stevige tietjes. Nu ze gelikt werd door Jacqueline en ik mijn pik in Jacqueline’s kutje schoof, rook ik Kim’s vuile voeten.

Haar met vuil bekoekte tenen wonden mij op een of andere manier erg op. Ik wilde ze schoonlikken, maar wist niet hoe Kim daarop zou reageren. En zouden de MILF’s mij dan niet een ontzettende freak vinden? Ik besloot de proef op de som te nemen en terwijl ik Jacqueline stevig van achteren penetreerde en haar kutje hoorde soppen, pakte ik met mijn rechterhand de rechtervoet van Kim omhoog. Terwijl ze door Jacqueline werd gelikt, boog ik voorover naar Kim’s voet .

De stank kwam me tegemoet, maar ik moest en zou haar grote teen in mijn mond stoppen en erop zuigen. Het leek een oerinstinct dat in me loskwam, net als dat ik altijd de behoefte had aan zogen als ik een lekkere vrouwentepel zag. Ik ben hiervoor nooit in behandeling gegaan, anders waren ze heel wat sessies aan mij kwijt geweest, de heren/dames behandelaars. Alles zou natuurlijk terug te voeren zijn op mijn rammelende jeugd, maar dat kon ik zelf ook verzinnen.

Ik had het idee dat Erna aardig richting orgasme ging, dankzij Kim’s tong over haar klitje en inmiddels twee vingers in haar druipnatte kut en haar strakkere sterretje. In de tussentijd likte Jacqueline Kim, neukte ik Jacqueline tussen haar vlezige schaamlippen en zoog ik hard aan de grote teen van Kim, die daar op een of andere manier wel op kickte, merkte ik. Ze maakte geen afwerende bewegingen en pakte Jacqueline’s linkerhand en drie vingers in haar kale kut.

We maakten iets te veel seksgeluiden, want inmiddels stonden er de nodige heren tussen de parasols door te gluren, met hun hand in hun bermuda of zwembroek. Ook had een man zijn hand in de broek van een buurman laten glijden, een volslagen onbekende, en hij was zachtjes gaan trekken aan diens leuter. Eén man zat in het zand geknield en had de zwembroek van de man voor hem deels naar beneden getrokken en had zijn stijve leuter halverwege in zijn mond.

Ik hoopte niet dat het een foute oploop werd, maar voorlopig waren de mannen harmonieus bezig of aan het kijken. Ik had imiddels de grote teen van Kim heel wat schoner gelikt en probeerde de stank te overwinnen. Waarom deed ik dit, vroeg ik me af. Een van mijn fetishes? Nee, niet echt. Maar ik had nog niet zoveel fetishes op die leeftijd. Wat ik wel wist, was dat ik enorm geil werd van die punky Kim, en dat ik die goth ook nog zou gaan neuken. Met schonere tenen.

(wordt vervolgd)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir