Op vakantie in India

Op vakantie in India
Eind 2008 was ik met mijn vriendin in het zuiden van India. Mijn eerste bi-ervaring daar veranderde ons leven….
Het was een hete vochtige middag. We lagen heerlijk te zonnen aan het zwembad op het dak van het hotel. Mijn vriendin, een slanke vrouw van 27 jaar, met blond haar, heerlijke borsten (cup c) en een lekker kontje was erg lekker om te zien in haar bikini terwijl ze aan de rand van het zwembad zat. Veel mannen, zowel westers als uit India konden hun ogen moeilijk van haar afhouden. Ik raakte in gedachten verzonken over hoe onze laatste nacht in de slaapkamer was geweest…Ik raakte weer geil bij die gedachte.
Opeens kwam er een jongen naast mij staan. Ik had hem eerder niet gezien. Hij was iets jonger dan ik en had niet meer aan dan een smalle Speedo. Het was, voor zover ik dat kon beoordelen een erg mooie jongen met zijn haarloze lichtbruine lichaam. Ik schatte hem op of rond de 21 jaar. Na me begroet te hebben en een standaard praatje vroeg hij me of ik alleen was. Hij streek daarbij met zijn hand over mijn arm aan met zijn zachte hand. Ik wees naar mijn vriendin op de rand van het zwembad en zei hem dat ik samen met mijn vriendin was. “You’re a lucky and a very sweet guy!” zei hij terwijl hij weer verder liep. Ik was verbluft. Een Indiase jongen was in mij geïnteresseerd. Ik had nog nooit iets met mannen gehad maar ik voelde me vreemd opgewonden bij de gedachte aan deze jongen. Er was iets aan hem wat gevoelens van lust in me opwekte.
Ik zag mijn vriendin aan komen lopen in haar sexy bikini en lachen naar al de mannen die naar haar keken. Met heupwiegende passen liep ze naar haar ligbedje. “Zo, wat een show geef je de heren, zeg…” zei ik tegen haar lichtelijk jaloers. Ze grinnikte om die opmerking en vroeg of ik haar rug even wilde insmeren. Ze ging op haar buik liggen steunend op haar ellebogen. Uiteraard deed ik dat met plezier. Ik haakte haar bovenstukje los en begon haar rug in te smeren. Op een paar meter afstand zie ik de Indiase jongen naar ons kijken. Hij moet daarbij een groot deel van de nu loshangende borsten hebben kunnen zien doordat ze nog steeds op haar ellebogen leunde. Hij lacht naar me en ik geef hem een knipoog terug. Dan staat hij op en verdwijnt in het gebouw. Ik ben echt heel nieuwsgierig geworden naar hem.
Na een tijdje zeg ik tegen mijn vriendin dat ik alvast ga douchen in de doucheruimte van het zwembad en dat ik haar later zie op de slaapkamer.
Ik pakte mijn handdoek op en ga naar de doucheruimte. Ik zie de jongen nergens meer en ga in de gemeenschappelijke doucheruimte voor de heren douchen. Ik trek mijn zwembroek uit en krijg meteen al een stijve bij de gedachte aan de jongen en aan wat er met hem zou kunnen gebeuren. Langzaam begin ik me af te trekken onder de douche. Mijn pik wordt in korte tijd heel erg hard en was al bijna bij mijn hoogtepunt toen opeens de Indiase jongen naakt voor mij in de doucheruimte stond en direct mijn harde pik vastpakte en begon te trekken. Ik was te geil om daar weerstand aan te bieden en liet hem begaan. Hij zakte door zijn knieën en begon mij te pijpen… Wat een ongelooflijk gevoel. Mijn ballen en pik waren zo hard, ik voelde elke cel genotsgolven zenden door mijn lichaam. Hij pijpte mij steeds weer heel diep in zijn mond en kwam daarbij ver in zijn keel. Ik streelde zijn hoof en drukte die hard tegen mijn onderbuik.
Ik had moeite om op mijn benen te blijven staan. Ik kreunde het uit van genot. Met korte krachtige halen nam hij steeds weer mijn eikel in zijn keel. Ik hield het niet meer en gaf dat aan. “I am cumming…” waarschuwde ik hem. “Ohh yes, do it!” zei hij tussen het pijpen door snel even. Ik begon te spuiten en spoot zoveel zaad als nooit tevoren. Ik bleef maar komen. Een eeuwigheid leek het te duren. Hij liet me in zijn mond en op zijn gezicht spuiten. Hij was zich gelijktijdig ook aan het aftrekken en had een enorme paal tussen zijn benen. Ik had nauwelijks meer kracht om op mijn benen te staan en zakte door mijn knieën op de douchevloer. Hij keerde zich snel achter mij en pakte mijn heupen en probeerde mijn kontgat voor zijn harde pik te krijgen. Hij wilde mij neuken, bedacht ik me!
Dat vond ik toch wat te snel gaan. Ik was daar zelf nog niet klaar voor. Ik probeerde omkijkend hem aan te geven dat ik dit nog niet wilde. Hij keek me lachend aan en duwde zijn eikel tegen mijn kontgat. Ik smeekte hem nu bijna om het niet te doen. Ik merkte dat ik het wrijven van zijn eikel over mijn kontgat wel heel lekker begon te vinden maar geneukt worden was nog een stap te ver voor me. Hij had in de gaten dat ik het lekker vond, spuugde in mijn bilnaad en probeerde toch langzaam zijn eikel in mijn maagdelijke mannenkutje te duwen. Ik wilde hier echter nog steeds niet aan toegeven. “Oh no, please…,” vroeg ik hem “don’t do this…” Maar mijn lichaam gaf wat anders aan dan mijn stem. Mijn mannenkutje was nat en glad van zijn spuug. Hij duwde zijn paal toch een klein stukje in mij. Ik voelde een stekende pijn. “Please, don’t do it…” zeg ik nog een keer, “I have pain, man…” en probeer hem met een hand weg te duwen. Hij bedacht zich daardoor en trekt zijn eikel het kleine stukje wat hij erin had terug uit mijn kontgat en begint zich als een razende af te trekken om spuitend tegen mijn mannenkut klaar te komen… ik voelde zijn zaad tegen mijn achterste omhoog spuiten. Heerlijk was dat om die warme gutsen van zijn geil op mijn lichaam en aars terecht te voelen komen. We stonden allebei op en begonnen elkaar te wassen. Ik keek hem in de ogen en gelijktijdig pakte hij mij hoofd en begint me te tongzoenen! Ongelooflijk. Nog nooit had ik zoiets gedaan met een man. Het was heerlijk en al meteen zoende ik hem dan ook terug. Zo lekker had ik nog nooit gezoend. Zelfs niet met mijn vriendin. Ik voelde mijn pik reageren en binnen een korte tijd stond mijn pik weer stijf. Terwijl hij me bleef zoenen trok hij aan mijn pik.
Ik stopte met zoenen. Ik wilde weg. Het was me te veel geworden. “Please, stop now.” zei ik en hij keek me verbaasd aan. Maar met een lach verdwijnt hij uit de douche. Hij begreep het wel, vermoedde ik. Het was gewoon te veel en te snel die eerste keer met een man.

Ik droogde mezelf af en ging terug naar de hotelkamer. Mijn vriendin, Petra, was daar al aan het douchen. “Waar bleef je zolang?” riep ze. Ik zei dat ik na het douchen nog even in de hotellobby had gekeken voor een excursie. Ik ging naakt op bed liggen en liet de gebeurtenissen even op me in werken.
Het voelde lekker, zo naakt met de airco aan. Ik vroeg me af of ik haar iets moest vertellen van mijn eerdere ervaring bij het douchen. Ik besloot het echter nog even geheim te houden. Ik wist niet of dit een goed moment was om het haar te vertellen. Ik was bang dat ze het niet zou accepteren. Ik kreeg weer geile gedachten bij het terugdenken aan mijn belevenissen en kreeg al gauw weer een harde pik. Heerlijk hoe hij me pijpte. Petra pijpte ook erg goed maar bijna constant zo diep lukte haar gewoon niet.
Petra kwam naakt uit de douche en ziet mij op bed liggen met mijn harde pik. “Wat een heerlijke stoute jongen…”zegt ze en gaat zonder enig voorspel vooraf met beide benen gespreid over mij heen op het bed staan en zakt door haar knieën. Ze pakt mijn keiharde pik en duwt de eikel tegen haar al open schaamlippen. Langzaam zakt ze verder tot mijn basis. “Ooo… wat heerlijk is dat.” Ontsnapt er uit mijn mond. “Wat ben jij een lekkere stoute slet vandaag!” zei ik. Ze begint me heerlijk te rijden. Ik pak haar borsten vast. “Oh, ja pak mijn gevoelige borsten vast. Knijp er maar stevig in.” kreunt ze. Ze heeft een flinke C-cup die erg gevoelig zijn bij aanraking ervan. Heerlijk vindt ze dat altijd.
Ze begint me nog harder te berijden totdat ik voel dat ik ga komen. Ik wilde dat nog niet. Ik grijp haar heupen en krabbel onder haar lichaam uit. Ik kruip op mijn knieën achter haar en begin haar op z’n hondjes te neuken. Ik weet dat zij dit lekker vindt, het is haar favoriete standje. Ik stoot mijn keiharde pik met hoge snelheid in en uit haar strakke en kale kut. Steeds weer trek ik hem helemaal uit haar strakke poes om hem er dan weer hard helemaal in te rammen. Ik wil haar zo diep mogelijk penetreren. Ze houdt wel van een stevige aanpak. Ze kreunt dan ook dat ze dit heerlijk vindt. Na een paar minuten sta ik opnieuw op het punt om te gaan komen. Ook zij is niet ver meer en kreunt het uit terwijl ik in haar heerlijke borsten knijp en haar tepels bewerk. Plotseling komt de gedachte bij mij op om haar anaal te nemen. Na mijn eerste bi ervaring in de douche wilde ik voelen hoe het was het anaal te doen. Ik haalde mijn natte en keiharde pik uit haar kut. En duwde mijn eikel tegen haar anus aan. Ontwakend uit haar eigen opbouwende orgasme gaf ze een verschrikte reactie. “Wat doe je nou?” We hadden dit nog nooit gedaan in de jaren dat we een relatie hadden. “Ik wil het eens proberen.” zei ik en voordat ze weer kon reageren duwde ik mijn eikel langs haar anus opening naar binnen. “Aauuuu… Je doet me pijn.” roept ze. “Ik weet dat het even pijn doet, schatje maar dat zakt snel weer.” weet ik na mijn eerdere ervaring met de jongen. Ondanks haar protesten duwde ik verder totdat mijn paal helemaal binnen in haar rectum zat. “Oh, schat, wat is dit lekker strak om mijn lul!” Ik hou haar stevig vast en begin haar als de pijn gezakt is zacht te berijden. De laatste pijngeluiden uit haar mond worden al snel minder en veranderen opeens in gekreun. “Ooh ja lekker…” kreunt ze nu. Ook ik vond het echt heel lekker. Ik had nooit iets zo intens en strak om mijn paal gevoeld als dit. Een kutje is toch wat ruiker waardoor het gevoel ook minder is.
Na een paar stoten stond ik echter alweer op het punt om te komen. Dat ging anaal veel sneller en heftiger. Ik wilde net mijn pik uit haar halen maar mijn zaad spoot reeds met een eigen wil diep in haar anus. Bij het eruit halen spoot ik nog een forse lading van mijn zaad over haar billen en rug. Omdat ze zelf tijdens het neuken zich gevingerd had kreeg ze gelijktijdig ook een orgasme. ‘Oooh… wat heerlijk is anaal, waarom hadden we dat nooit eerder gedaan? Dit wil ik nog wel eens doen!” zei ze terwijl ik hem langzaam uit haar kont laat glijden. Ze geeft me een heerlijke tongzoen nadat ze zich omgedraaid heeft als dank voor de verwennerij.
We lagen uitgeput op het hotelbed. Dit wilde ik uiteraard ook vaker doen maar ook vroeg ik me af hoe het zou om dat met een man te doen? Met die Indiase jongen die mij eerder bijna had ontmaagd bijvoorbeeld?

Na een goede nachtrust werd ik wakker door Petra. Die was al actief bezig en had mijn lul in haar mond. Stijf was hij al door de ochtenderectie. “Goedemorgen, schatje.” zei ze toen ze merkte dat ik wakker was. Ze liet mijn lul even uit haar mond glijden en kwam naar mijn mond voor een tongzoen. “Het was heerlijk gisteravond en ik wil dat nog een keer…” zei ze, de kus even onderbrekend. Het anaal neuken was haar goed bevallen dus. ‘Okay dan… zo vroeg al, nou dat kan hoor schat.’ antwoordde ik met een geile blik in mijn ogen. Ga maar alvast op je knietjes liggen dan pak ik even de vaseline uit de badkamer, dan wordt het nog fijner denk ik.’ Meteen draaide ze zich om en nadat ik terug was met de vaseline bracht ik een flinke dot van het spul op twee vingertoppen. Eerst likte ik haar kut en aarsje nog even en liet toen de vingers met het goedje naar binnen glijden bij haar. Heel even was er nog een kreetje van pijn maar dat stond niet in verhouding met dat van de avond ervoor.
Ik bleef haar zo een paar minuten vingeren om haar op te rekken voor mijn paal die al steigerde door de gedachte aan dat strakke gaatje waar hij zo weer in zou gaan.

“Oh… man… neuk mijn kont nu!” smeekte ze bijna. Ik kon haar bijna niet meer terug maar wist dan ook niet dat ze anaal geneukt worden zo lekker zou vinden. Hopelijk zou ik zelf ook snel gaan ervaren hoe dat was want als Petra het geweldig vond moest ik dat toch ook lekker vinden…
Ik trok mijn vingers uit haar aars en plaatste mijn eikel tegen de opening. Heel even drukte ik hem nog even in haar kut om hem glad en nat te maken en toen was het zover. Langzaam drukte ik hem in haar smachtende aars. “Aachhhh… Ooh jaaa… God, wat voelt dat lekker. Waarom hebben we dat niet veel eerder gedaan??”
Tsja… Dat was inderdaad zo. Waarom had ik haar al die jaren alleen maar in haar kut geneukt? Ik kon het haar niet vertellen waarom dit nooit eerder gebeurd was. Ik beloofde haar om al die keren dat ik het niet gedaan had in te gaan halen.
Ik begon haar rustig te neuken in haar strakke sterretje en dacht aan hoe nieuwsgierig ik was om dat zelf ook eens te voelen. Op dat moment besliste ik om als we klaar waren met neuken het te vertellen van de Indiase jongen. Ik had geen idee hoe ze erop zou reageren maar ik besloot de gok te nemen dat het goed uitpakte, ik wilde gewoon eerlijk zijn tegen haar.

In een rustig tempo bleef ik haar doorneuken tot ik haar lichaam voelde verstijven onder me. Ze begon klaar te komen en dat alleen door anaalseks! Ik wist niet eens dat het kon maar ze kreeg echt een heftig orgasme. “Oohhh… Jaaa…. Harderrr…, neuk me verdomme harder!!!” schreeuwde ze uit terwijl haar armen en benen spastische bewegingen maakte. Ik voelde door mijn pik hoe de spieren in haar onderlichaam samentrokken waardoor mijn lul nog meer afgekneld werd. Dit gaf mij het laatste zetje naar ook een orgasme. Ik voelde door mijn paal dikke gutsen van mijn geil gaan die met kracht tot ver in haar darmen schoten. Petra voelde het blijkbaar in haar schieten want tussen het kreunen en zuchten van ons beiden door hoorde ik haar zeggen: ‘Oh ja, dit voelt zo verschrikkelijk goed…’
Goed was het zeker, wat een ervaring was dat zeg, een met een gouden randje!

Zachtjes trok ik mijn nog harde pik uit haar kontje en viel uitgeput en leeg naast haar. Meteen draaide zich op haar zij en pakte mijn hand. “Voel eens…” zei ze met een glimlach van oor tot oor. Ze leidde mijn hand naar haar aars waar een stroompje van mijn warme geil uitliep. “Dank je ervoor.” zei ze. Direct bedekte ze mijn gezicht met kussen.
Dit was voor mij het moment om te gaan vertellen wat er de dag eerder was gebeurd met de Indiase jongen. Ik gokte erop dat ze er begrip voor had en anders had ik veel uit te leggen.
“Herinner je van gisteren die Indiase jongen die bij me was toen jij op de zwembadrand zat, schatje?” zei ik schoorvoetend. “Jazeker, hij was ook bij mij in het zwembad en leek me te willen versieren.” Oh, okay… Mij dus ook.” Antwoorde ik. Ze keek me even vreemd aan en zei: “Hoe bedoel je dat?” Ik begon wat te stamelen: “Zoals ik het zeg, hij vond dat ik een gelukkig man was met jou en dat ik een ’sweet guy’ was.”
Ze was er even stil van en dan moest het ergste nog komen. “Ik ben daarna gaan douchen en toen was hij er ook. Hij heeft me daar ehhh… gepijpt en wilde me zelfs neuken…” Zo, het was eruit. Ik had het haar verteld. Er volgden zeker 4 minuten stilte. Ze had duidelijk wat tijd nodig om dit allemaal even te verwerken. Ik hield mijn adem in van de spanning wat mijn ontboezemingen teweegbracht. Ik ging ook op mijn zij liggen en streelde haar gezicht en lieve mond in afwachting van de woorden die daar uit zouden gaan komen.
“Hij is dus eigenlijk biseks…” Zei ze toch nog onverwachts. “Ehhh, ja dat denk ik wel als hij ook jou probeerde te versieren.” zei ik. Ze had weer even bedenktijd nodig. “En jij? Vond je het lekker wat hij met je deed?” Ik zou eerlijk blijven nam ik me voor. “Eigenlijk wel ja…” bekende ik. Weer was er een stilte. “Heb je al vaker wat met een man gedaan?” wilde ze weten. “Nee, echt nog nooit, hoor schatje. Dit was de eerste keer. Hij overviel me eigenlijk daar onder de douche en daardoor gebeurde het.” Ik werd gek van die pauzes die ze steeds nam.
Ik voelde hoe ze mijn lul vastpakte en wist daardoor dat ze het goed opnam. “Waarom proberen we niet eens een trio dan met hem? Hij vindt jou leuk en hij vindt mij ook leuk dus… En hij ziet er best wel goed uit, toch?” Nou had ik bedenktijd nodig voor ik met een antwoord kwam. Het is natuurlijk niet zomaar wat als je vriendin zegt dat ze seks met een ander wil. Waarschijnlijk had ik daar zelf schuld aan door te vertellen over de jongen. “Hoe kom je daar nu ineens op?” vroeg ik haar. “Dat komt door wat je me zojuist bekende maar ik moet nu ook eerlijk zijn en daarom vertel ik je dat ik al vaak gefantaseerd heb over een trio als we samen seks hadden.” Dat verbaasde me echt want daar wist ik helemaal niets vanaf. Ik bedacht me wel dat het perspectief bood want het was een erg leuke jongen en als ik toch eens meer wilde dan gepijpt worden door een man was hij wel een erg geschikte kandidaat.
“Nou, misschien moeten we dat dan maar eens doen.” zei ik haar. “Misschien?? Ik heb wat in te halen, hoor na wat jij gisteren de jongen hebt laten doen met je. Nu is het mijn beurt voor een vreemde pik heb ik me voorgenomen!”
Ons seksleven zou flink veranderen na die ochtend, wist ik.

‘Heb je zin om vandaag een rustdag te nemen? Dan doen we vanmorgen de geplande excursie en blijven we daarna lekker relaxen bij het zwembad.” vroeg ik Petra nadat we ons gedoucht en opgefrist hadden. “Ja, dat lijkt mij ook wel wat.” zei ze en gaf me een knipoog. We wisten beiden natuurlijk dat we daarmee de jongen hoopte te treffen.

Na het ontbijt wachtte de bus voor de excursie. Het was een rondrit door de stad en zouden met een paar uurtjes weer terug bij het hotel zijn.
Na 3 uur waren we weer terug. We liepen meteen even naar de supermarkt naast het hotel om daar wat lekkers te drinken te halen voor op de hotelkamer.
Met een paar flessen wijn en bier gingen we terug naar de kamer. Die konden alvast koud worden.
We kleedden ons meteen om voor het zwembad. Petra trok een nog kleinere bikini aan dan die van de vorige dag. “Wow, hier ga je heel veel verlekkerde blikken in krijgen straks!” zei ik. “Dat mag hoor, ik word graag bekeken, dat weet je.” De gele stof was zo dun dat je haar tepels er doorheen kon zien. Ook haar kutlippen waren als twee heuveltjes voor eenieder duidelijk te herkennen.
Ik bedacht dat, als de jongen zich niet zou laten zien ze ook best met een ander genoegen zou kunnen gaan nemen voor haar eerste keer seks met een ander. Ze had er echt haar zinnen opgezet merkte ik aan haar doen. En ik had dat, na mijn bekentenis maar te accepteren.
Ik nam me voor om geen jaloezie te laten zien, al liet ze zich neuken door een heel voetbalelftal.

Het was vrij rustig aan het zwembad en helaas was de jongen er niet maar hij kon natuurlijk nog wel komen.
We begonnen met een uurtje zonnen en dat zouden we een duik nemen in het zwembad.
Al snel viel ik in slaap en had een heerlijke droom. Waar die over ging is niet zo moeilijk te raden. Het was een vervolg op wat er de vorige dag in de doucheruimte gebeurd was. Wie weet kwam er echt een vervolg op maar eerst was het de beurt aan Petra. Die had haar zinnen gezet op een andere pik deze keer.
Af en toe liep ze naar het zwembad waarbij ze haar blote mooie billen toonde die het wilde zien. Door dat het broekje echt minimaal was waren haar billen helemaal bloot op het touwtje in haar bilnaad na.
Tijdens het lopen draaide ze er flink mee wat het nog erotischer maakte voor de heren. Ik zag die verlekkerd ernaar kijken en de dames keken eerder boos naar haar.
Na een tijdje gezwommen te hebben ging ze weer op de zwembadrand zitten. Ze zat er nog maar een paar minuten toen er een man naast haar ging zitten. Ze kletsten wat en hadden al snel de grootste lol samen. Ik had al snel door dat ze elkaar wel erg leuk vonden. Ze gingen samen het water in en ik zelfs al dat Petra haar armen om zijn nek had. Waar de man zijn handen had kon ik niet zien maar hij had er best wel een goed plekje voor gevonden.
Nadat ze het water uit waren gekomen kwamen ze hand in hand mijn kant op. ”Ik zal hem even voorstellen aan jou, dit is Rob en Rob is hier alleen op vakantie dus vindt het leuk om contact te hebben hier. Het mag met een vrouw zijn maar ook een man, dat vindt Rob wel lekker.
Dat was dus eigenlijk de juiste persoon voor als onze Indiase vriend niet zou komen.
We gingen de rest van de middag door met wat lezen, wat zwemmen, wat kletsen en dat ging best wel goed.
We hadden ons voorgenomen om 5 uur naar de hotelkamer te gaan, ongeacht of de jongen er zou zijn.
Toen het dat tijdstip daar was waren we onze strand en zwemspullen aan het inpakken. Op dat moment kwam onze vriend ineens aangelopen. Hij kwam direct naar ons toe en stelde zich even netjes voor. Zo kwamen we er achter dat zijn naam Indra was.
“We gaan juist naar onze kamer, Indra. Wil je mee of doe je het toch maar niet?” vroeg Petra. “Natuurlijk ga ik mee met jullie. Ik heb echt zin om er een paar leuke uurtjes van te gaan maken.” Okay, dat werd leuk dan in ieder geval. Nu zaten we nog met Rob. Wat wilde Petra met Rob gaan doen? Lang hoefde ik niet te wachten op het antwoord want ik hoorde Petra Rob ook uitnodigen. Zo zouden er drie pikken beschikbaar zijn voor één vrouw. Dat kon leuk worden. Ik ging in ieder geval mijn best doen voor Indra, ik wilde graag dat hij af zou gaan maken waar die de dag ervoor aan begonnen was. Ik was er nu wel klaar voor en wilde graag goed en lang geneukt worden door hem. Ik wilde eens meemaken of het inderdaad net zo lekker zou zijn als dat het bij Petra was geweest.

Op de kamer aangekomen zei Petra dat ze zich ging douchen. Wij schonken ondertussen een drankje in. “Wie heeft er zin om haar even te helpen? Ze kan zelf wat lastig bij haar rug.” Vroeg ik aan de andere twee. “Oh, dat help wel even hoor!” zei Indra en hij was al op weg naar de badkamer ook.
Ondertussen had ik voor ieder wat te drinken gepakt en kletsten we even over van alles en nog wat wachtend tot de twee weer uit de badkamer zouden komen.
Na 10 minuten kwamen ze terug, helemaal naakt en Indra met een geweldige stijve omhoog staande pik. “Wat is dat nou? Zijn jullie nog niet naakt? Doe eens solidair en trek die zwembroeken eens uit!” hoorden we Petra commanderen. Trouw deden Rob en ik wat Petra verlangde van ons. Rob was ook al stijf en had ook wel de grootste pik van ons drieën.
Ik vroeg me af hoe het zou zijn om die bij mijn vrouw naar binnen te zien glijden. Geil werd ik niet van dat idee maar wie weet kwam dat nog wel als het echt zou gaan gebeuren. Ik zou er snel achter komen.

Petra pakte de hand van Indra en Rob vast en trok ze mee het bed op. Ze begonnen meteen haar te strelen en kussen. Om beurten zag ik hun tongen in haar mond glijden terwijl ze hun handen op ontdekking lieten gaan over elk plekje van haar lichaam. Als haar gevoelige tieten en tepels gestreeld werden kreunde ze al van het plezier. Ze spreidden haar benen zo ver ze kon om de jongens alle ruimte te geven. Ik zag haar blik steeds weer even naar mij gaan om te zien hoe ik zou reageren.
Ik begon het toch wel geil te vinden. Het zien van mijn vrouw die er echt van genoot trok mij over de streep. Het zicht op de wijd gespreide benen met daartussen de smachtende al openstaande kut en de jongens die met hun stijve pikken met Petra bezig waren maakte mijn pik loeihard. In een rustig tempo begon ik me af te trekken zonder mijn blik van op wat er gebeurde af te halen.
Ze had ondertussen alle twee de pikken van de mannen al vastgegrepen en leek ze met haar vingers aan een vergelijkend warenonderzoek te onderwerpen. De mond van Rob was het brutaalste van de twee en sloot zich om haar rechtertepel. Met een hand kneedde hij haar lekkere tiet en liet de andere hand richting haar onderbuik gaan waar hij een iets snellere hand van Indra tegen kwam. Die liet al twee vingers in haar doorweekte gleuf verdwijnen alsof hij wilde weten of ze al klaar was voor het ontvangen van een andere paal dan die van mij. “Nee, geen vingers nu… ik wil pikken voelen in me, kom op jongens. Wie wil eerst?” kwam er uit haar mond. Het was zo ver, het zou gaan gebeuren. Voor het eerst zou mijn vrouw door een ander geneukt worden in mijn bijzijn. Ik zag Indra als eerste tussen haar benen kruipen en zijn strak tegen zijn buik staande stijve in de richting van haar kut buigen.
Ik stond op en ging naast hen op het bed zitten om goed zicht te hebben op haar gezicht en op de paal die haar kut in zou glijden. Niets wilde ik van dat moment missen.
“Aaahhhh… Oohhhh… Jaaaa, doe het, vul me…”Ontsnapte er uit haar mond toen de jongen zacht zijn hele lul naar binnen schoof. Op nog geen 50 centimeter afstand zag ik de 18 centimeter van Indra naar binnen glijden.
Nadat hij er helemaal in zat hield hij even stil om haar aan het gevoel te laten wennen. Met hun schaambenen op elkaar lagen ze zo een minuutje op elkaar. “Ja doe het… neuk me nu zoals ik nog nooit geneukt ben. Maak me klaar met je heerlijke lul.” zei ze zacht in zijn oor terwijl ze hem met alle twee de armen stevig tegen zich aan getrokken hield. Ik wist niet wat ik hoorde. Ze was nooit zo van schunnig taalgebruik geweest en nu deed ze het zelf!
Het moment van de harde lul liet in haar kut gleed had mij al bijna laten komen. Het werd tijd dat ik mijn lul met rust moest gaan laten als ik het niet te snel voorbij wilde laten gaan.
Ik verhuisde naar de andere zijde van het stel waar Rob wat verloren op zijn beurt lag te wachten en deed een poging om erachter te komen of hij ook in zou zijn voor een mannenmond of nog meer. Zachtjes liet ik een hand over zijn linkerbeen in de richting van zijn lies gaan. Er kwam geen protest van zijn kant dus kon verder gaan. Ik boog mijn gezicht over hem heen en nam zijn 19 centimeter in mijn mond. Natuurlijk met mijn ogen gericht op Indra die mijn vrouw zo goed aan het verwennen was. Petra draaide haar gezicht naar mij toe en zag me voor het eerst pijpen. Heel even zag ik een schrikreactie in haar ogen maar die verdween net zo snel als dat die gekomen was. Ze wist ondertussen dat ik biseks was en als dat zo is kan het maar beter gedaan worden waar ze bij was, zag ik haar denken.
Terwijl ik een vreemde pik in mijn mond had kreeg zij een net zo vreemde steeds weer opnieuw in haar kut gepompt. Mooi toch eigenlijk… “Je zuigt Rob niet leeg hé!” zei ze even snel tussendoor tegen me. “Ik wil hem ook nog, hoor!” Ik begreep het en was ook niet van plan om hem te zuigen tot het einde. Eerlijk zullen we alles delen.
Ik hoorde en zag dat Petra al klaar begon te komen. Ik liet de lul van Rob even uit mijn mond en zei: “Wrijf haar klit, Rob! Help Indra even een handje om haar te laten komen. “Daarna is het jou beurt om haar te neuken.” Ik zag hoe hij zijn hand tussen de zwetende lichamen van Petra en Indra liet glijden naar haar ongetwijfeld opgezwollen klit. Rob gaf haar zo het laatste zetje naar een orgasme zoals ze lang niet gehad had. Wild met haar benen slaand en kermend kwam ze klaar. Minutenlang lag ze te schokken en shaken onder Indra. Ik zag haar ogen draaien in haar hoofd terwijl er ongedefinieerde klanken uit haar keel ontsnapte. Het was geweldig om haar zo te zien genieten. Ik had nooit verwacht dat het zo geil en opwindend zou zijn om je vrouw geneukt te zien worden. Als het aan mij zou liggen zou dat nog heel vaak gaan gebeuren.
Indra trok zijn stijve lul uit Petra en maakte plaats voor Rob. Die liet geen seconde verloren gaan en kroop meteen tussen Petra haar dijen.
Ik verplaatste mijn hoofd weer tot boven de buik van Petra om maar niets te missen van het moment dat Rob zijn paal naar binnen zou laten glijden. Petra haar kut was na het neuken door Indra mooi open blijven staan waardoor Rob hem echt zo naar binnen kon schuiven.
Op een oogafstand van hooguit 30 centimeter zag ik hoe de vette eikel tussen de doorweekte openstaande lippen door gleed en centimeter na centimeter in haar warme grotje verdween.
Het was echt fantastisch om van zo dichtbij te zien hoe ze geneukt werd. Aan het gekreun te horen genoot ze ook enorm van deze pik.
Indra zijn handen voelde ik ineens op mijn lichaam. Ze waren overal. Op mijn borst en buik maar ook op mijn billen en pik. “Draai je eens om en ga op je knieën voorover.”
Ik gaf gehoor aan zijn verzoek en kwam daardoor op ooghoogte van Petra te liggen. Ze keek me aan en zei: “Wat is dit goed hé? Ik geniet er echt van hoor. Waarom zijn we hier niet veel eerder aan begonnen?” Ze gaf me een kus op mijn mond en ging weer verder met het genieten van de neukbeurt door Rob.
Ik voelde dat Indra mijn benen wat uit elkaar deed en er tussen plaats nam. Hij had inmiddels de vaseline al gepakt die er nog lag van Petra haar anale avontuur en begon mijn anus er rijkelijk mee te voorzien.
Het ging gebeuren wist ik. Ik zou nu echt voor het eerst geneukt gaan worden en nog wel door een mooie donkere pik. Ik was er klaar voor!
Hij begon, net als de dag ervoor weer met één vinger maar al snel kwam er daar een tweede bij. Hij vingerde me snel en ruw maar dat voelde zeker niet onprettig aan. Ik zag Petra naar ons kijken. Ze gaf me met een smile op haar mond een vette knipoog.
Nog geen twee minuten later trok hij zijn vingers uit me en begon met zijn grote eikel tegen mijn aars te drukken. Hij leek haast te hebben. Was hij bang dat ik net als de dag ervoor me weer zou bedenken? Dat ging nu echt niet gebeuren, ik wilde echt eens ervaren waarom Petra anaal zo lekker vond.
Ik probeerde me zoveel mogelijk te ontspannen om de pik toegang te geven en dat leek te helpen. Stukje na stukje voelde ik mijn aars oprekken wat betekende dat de eikel in me kwam. Het zou, met dank aan het glijmiddel niet lang meer duren tot de dikke knop mijn sluitspier gepasseerd zou zijn waardoor de pijn minder werd. Daarna werd het heel snel echt lekker. Indra drukte hem helemaal in me en vroeg me hoe het was. “Ojaaa… het is heerlijk! Neuk me nu zo lang je kan… Er niet mee stoppen!” antwoorde ik hem. Petra hoorde het wat ik zei en vroeg Rob meteen om even te stoppen met neuken. Ze draaide zich om en knielde naast me met gespreide benen. “Kom Rob, neuk mijn kont, Ik wil dat ook weer!” Hij pakte het glijmiddel wat nog tussen de benen van Indra lag en maakte haar anus glad en glibberig met het spul. Zijn lul was nog nat van haar kut dus moest het lukken om die naar binnen te brengen. Heel even kermde ze maar al snel werden we gelijktijdig in onze strakke kontjes geneukt. Dat had een mooi beeld opgeleverd als het gefilmd zou zijn, denk ik.
Ik was de eerste die klaarkwam. Zonder dat mijn pik gestimuleerd of aangeraakt werd kwam ik klaar alleen door de wrijving van de paal langs mijn prostaat. Mijn zaad verspreidde zich over een groot deel van het bed door het harde stoten van Indra.
Hij volgde snel mijn voorbeeld. Ik voelde voor het eerst sperma diep in mijn aars spuiten. Het was niet weinig wat hij voor me had. Guts na guts van het warme geil voelde ik in me terecht komen. Wat was dat lekker zeg!
Uitgeput bleef hij op mijn rug hangen met zijn pik nog in me.
Ik hoorde aan de stem van Rob dat die ook zo ver was. Mijn vrouw zou voor het eerst vreemd zaad in haar lichaam krijgen! Indra was ondertussen van me afgegaan en dat gaf mij de mogelijkheid om me snel om te draaien om niets te missen van dat moment. Ik vond het geweldig om haar zo te zien genieten. Ook Rob bleef nog een paar minuten uithijgen op Petra. Ik wachtte nog even op het moment dat hij zijn grote lul uit haar zou halen, dat wilde ik niet missen.

Toen het moment daar was zag ik niet alleen de natte pik uit haar aars glijden maar ook een ware vloedgolf van zijn geil. Ik kon er niet van afblijven. Ik wreef het uit over haar aars en kut en vroeg om zich om te draaien. Ik wilde haar gevulde aars en goed geneukte kut likken en proeven. Gewoon nog even likken en haar laten klaarkomen. Ze maakte geen bezwaar en draaide op haar rug. Ik likte haar vanaf haar aars tot aan haar kale schaamheuvel en steeds weer opnieuw tot ik dacht al het zaad uit haar kont te hebben opgevangen met mijn gretige mond. Daarna richtte ik me pas op haar klit. “Dat is het, jaa… Precies goed. Precies op mijn klit, oh wat voelt dat goed!”
Ik likte en zoog zo hard en snel als ik kon. Na nog geen vijf minuten begon ze te kermen en drukte ze mijn mond hard op haar klit.
“Oh, ja. Oh, ja. Zoooo… Mijn god, ik ga al klaarkomen. Ja. Ja. Ja.”
En ja hoor, ze kromde haar rug en haar heupen kwamen bijna van het bed. “Oh, wat was dat goed! Ik ga deze dag nooit vergeten.”

Tijdens de rest van onze vakantie kwamen Rob en Indra bijna dagelijks wel even langs voor geile seks. Die ene keer heeft ons leven drastisch veranderd en we zitten nu beiden zeker aan de 100 verschillende partners wat seks met anderen betreft en nog steeds is het even lekker. Zowel om naar te kijken als het zelf meemaken.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir