Op de kast, uit de kast. 6

Op de kast, uit de kast. 6
Terwijl de dames aan de Belgische kust langzaam in dromenland verzinken lopen ik en Frans terug van de Weingarten in Daun naar onze camping. Het was een gezellige (te) lange en vochtige wijnavond geworden, vooral toen een viertal Duitse bikers zich aan onze tafel vergezelden. De wijn was rijkelijk gevloeid en op het laats lieten onze Duitse ‘vrienden’ ons niet gaan voordat wij enkele Doppelkorn met hen hadden genuttigd. Frans die maar zelden meer dan twee glazen alcohol nuttigt sprak met dubbele tong honderduit over de gezellige avond en de nog voor ons liggende de ritten. Op de camping aangekomen nog even de toiletzakken gepakt en na het ledigen van de gevulde blazen nog even de tanden gepoetst. Terug bij ons tentje snel in de slaapzak.
“Welterusten Frans!” “Trustùh John”….. Het wordt stil in ons tentje, juist op het moment dat ik begin weg te zakken … “John ??” ,,, “mmm, Ja Frans”… “John ,,, èèh ik ,,, ik heb je gezien. Ik wordt weer wakker. “Wat gezien Frans?” “Ik heb gezien dat jij en Ma, je weet wel, jullie hadden seks” Opeens weet ik het weer, had ik het toch goed gehoord toen ik na mijn seks’feestje’ met Gerda gemeend had geluid te horen in de gang en een deur in het slot vallen. “en nu Frans, ben je boos? boos op mij? Boos op je moeder? Wat nu ?” Waarschijnlijk mede door de alcohol breekt Frans nu los. Hij verteld dat hij spontaan voor een bezoekje naar zijn Ma was gegaan, nu zij de laatste tijd zoveel aangenamer was in het contact ha hij gewoon op ene kop koffie willen langs gaan. Hij had de deur geopend met zijn sleutel en was meteen gegrepen door gekreun van zijn moeder. Hij was naar de slaapkamer geslopen en had door de kier in de open deur, via de spiegelkast mij en Gerda op bed gezien. Eerst had hij gelijk willen weg gaan, maar iets had hem tegengehouden. Hij had vervolgens meegekregen hoe Gerda mij had bedankt voor haar orgasme. Toen ik Gerda hierna ook nog eens keihard op z’n hondjes had geneukt en hij weer had gehoord hoe zijn moeder hiervan genoot,was hij hierdoor opgewonden geraakt. Nadat wij klaar waren had hij zich verward teruggetrokken.
De volgende dagen was hij niet alleen anders tegen Gerda, maar ook tegen Tineke aan gaan kijken. Hij had opeens weer liefde gevoeld en gek genoeg had Tineke ook weer avances gemaakt, hiermee had hij echter geen raad geweten. “en nu Frans, waar denk je aan, wat wil je?” “Ik denk aan Tineke, Ma en Maaike en wat zij doen dit weekend” “Wat denk je dan dat zij doen Frans?” “èèèh ,,, ik weet het niet ,,,” “Ik vroeg niet wat je weet, maar wat je denkt Frans”, “Ik denk dat ze seks hebben met elkaar , John” , “Ja Frans, ik weet het wel, en ja ze hebben seks met elkaar” “John mag ik je wat vragen?” “Alles behalve mijn pincode” grap ik. “John hoe vindt jij het dat Maaike,,,, je weet wel”. “John je moet leren de dingen bij hun naam te noemen. Ik vindt het een opwindend idee dat Maaike seks heeft met Tineke en je Ma en ik verheug me al op de verhalen, wij vertellen elkaar namelijk alles” “John?? Heb jij ook met Tineke??” “Wat Frans, gesproken, gelachen, gegeten ,,” , “SEKS gehad John” . “Neen Frans, ik heb geen seks gehad met je vrouw, en let wel dat lag niet aan mij, als zij mij had uitgenodigd had ik echt niet getwijfeld. Jij hebt een sexy vrouwtje en ondanks dat je haar verwaarloosd hebt wilde ze je toch trouw blijven, weet ik van Maaike”…
“Ik schaam me John, ik schaam me dat ik niet handiger was en Tineke te kort heb gedaan; ik schaam me omdat ik nu opgewonden raak van mijn eigen moeder.”
“Van jou schaamte wordt niemand beter Frans, de vraag is wil je het roer omgooien.. Wil ook jij uit de kast komen en je openstellen, wil jij de moeite doen om de behoeften van je vrouw te leren kennen en hier op in te gaan, kun je over je schaduw heen springen en je moeder ook ziens als een vrouw met behoeften die nooit bevredigd werden en haar daarvoor respecteren en waarderen.”
“Ja John, ik heb de laatste weken veel nagedacht, en weer wil ik je vragen om hulp,, Hulp bij misschien wel de belangrijkste klus van mijn leven…. John, kan ik op je rekenen???”
“Tuurlijk Frans, waar heb je anders vrienden voor ?!”
Wanneer Frans enige tijd later, onder invloed van de wijntjes en de borrels een nieuwe boomzagerij heeft opgezet, kruip ik uit mijn slaapzak. Ik loop naar het toilet gebouwtje en terwijl ik op de pot mijn water loos, schrijf ik een sms naar Maaike.
Maaike schat, en heb je genoten van en met je vriendinnen?
Ik heb ene “goed”gesprek gehad met Frans. Te veel voor in een sms. Ik speel met de gedachte om morgen onze motoren richting Belgische kust te sturen. Bel mij svp even in de ochtend. Zorg dat je ongestoord bent, dan kunnen wij mijn plannetje bespreken.
Liefs & XXX, John (een X voor elk van je gaatjes)
Terug in de tent is Frans aan zijn tweede bos begonnen. Ik draai me om en ondanks de geluiden van mijn tentgenoot zak ik al snel in slaap.
Heel in de verte,,,Ik hoor Queen .. “Mama Mia , Mama Mia, Mama Mia let met go… Beelzebub put an…….” Shit dat is de beltoon van mijn mobieltje. Met een slaapdronken kop schuif ik mijn mobiel open en zie dat Maaike probeert te bellen… “Hallo schat, met John, geef me 5 minuutjes dan bel ik je terug, “Is goed lieffie, tot zo!”. Ik druk het gesprek af, draai me om en kijk tegen het katerkoppie van Frans aan. “Wat was dat John?” “Ooh niets bijzonders John, het was Maaike die ff belde hoe het met ons ging. Ik zal haar zo even terug bellen. Blijf maar nog even rustig liggen , je ziet er nu niet bepaald uit om gelijk op de motor te springen.”
Ik trek een trainingspak aan, krui uit ons tentje en loop een c.a. honderd meter tot aan en beekje. Daar ga ik op ene bankje zitten en kies het nummer van Maaike…
Maaike neemt direct op “Hoi Hoi, hoe is het met mijn motormuis” , “Met je motormuis is het goed, maar zijn vriendje heeft wat problemen”. .. Ik vertel Maaike het hele relaas en leg haar mijn plannetje voor, dat ik van plan ben om met Frans richting de Belgische kust te komen om aldaar verwaarloosde verbintenissen op te warmen en wellicht nieuwe te creëren. Maaike reageert meteen enthousiast op mijn idee maar is er nog niet uit hoe wij haar vriendinnen moeten verrassen. “John, bel mij rond 1 uur terug, wil je, dan zal weet ik hoe wij het gaan doen” . “Tuurlijk stoeipoesje van me, tot straks”.
Wanneer ik terugloop naar de tent komt Frans net naar buiten gekropen.”Kom ouwe”zeg ik” Pak je toiletspullen en schoon goed dan gaan we douchen” “Douchen, waarvoor dat kan toch ook op onze volgende camping???” “Niet zeuren Frans,,, change of plans, vanavond zijn wij aan de Belgische kust bij de vrouwtjes” Eerst kijkt hij mij vol ongeloof aan, dan duikt hij terug in de tent en nog geen minuut later staat hij voorzien van alle attributen naast mij. Een half uur later zijn wij druk in de weer met het afbreken van het tentje en het verstouwen van onze spullen in onze motorkoffers. Frans vraag mij de oren van mijn kop, hoe moet dat nu vanavond, verwachten de dames ons al, hoe moet hij zich opstellen ten opzicht van Tineke en hoe bij zijn Ma. Ik vertel hem dat ik Maaike om een uur moet terugbellen en dat zij wel een verrassing zal bedenken. Onze taak is het nu om ons in de richting van de Belgische kust te begeven.

“Maaike, was dat John die je net op het terras aan de lijn had vraagt Tineke” “Ja lieverd” “ennuh hoe gaat het met onze motormannetjes?” Maaike verteld dat wij een leuke bikeravond hebben verbracht en dat wij uiteindelijk nog een goed gesprek van mannen over onze vrouwen hebben gehad. verder vertelt ze dat Frans toch wel te kampen had met zichzelf en zich bezint op zijn relatie met Tineke en met zijn moeder. Nieuwsgierig geworden vraagt Gerda nu ook, “hoe bedoel,, je hoezo bezint Frans zich ,,en waarop dan? “ Maaike maant de dames tot geduld,”dat weet ik toch ook niet meiden, wacht maar tot thuis dan zal hij het jullie wellicht zelf allemaal vertellen..
Een uurtje later zitten onze 3 meiden lekker te genieten van de uitgebreide Brunch op het park. Het is erg rustig in de brunchruimte. “Wat staat er vandaag op het program, Maaike” vraagt Tineke. ”Wat dachten jullie van een wandeling door het Zwin met aansluitend een bezoek aan de vlindertuin?” Dit idee wordt met enthousiasme ontvangen en even later zijn ze in hun chalet en kleden zich in lekker zittende wandelkleding. De wandelschoenen en een rugzakje met wat drinken en versnaperingen verdwijnen in de kofferbak van de auto en ons drietal gaat op weg naar Knokke om van daaruit hun wandeling te starten. In de auto vraagt Maaike “Schatten van me ,, vertrouwen jullie mij” “Ja Maaike” klinkt het als uit een mond “maar waarom vraag je dat ? “vraagt Tineke ”Meiden ik wil dat jullie mij je intiemste wens vertellen en dan gaan wij kijken of wij die vanavond op onze laatste meisjesavond in vervulling kunnen laten gaan. . Tineke jij begint”
Aarzelend begint Tineke,,, “Nou èèh , ik denk dat, dat vanavond niets wordt, mijn wens zou zijn om eens in mijn kontje geneukt te worden. Maaike voordat ik met jou speelde had ik nooit gedacht seksplezier aan mijn kont te kunnen beleven, nu zou ik dolgraag een lul in mijn poepgaatje willen voelen” “Dat is vreemd” zegt Gerda, “ik heb er laatst ook over gedroomd dat ik een penis in mijn bips kreeg, ik raakte daar enorm opgewonden van”… “Droomde je van de pik van John, Ma?” vraagt Tineke. “Neen lieverd, eigenlijk niet, gek genoeg .. want ik heb zijn penis niet meer gezien sinds hij een kleine jongen was,, nu moet je niet boos worden Tineke,,,, ik droomde dat Frans mij in mijn achterste nam… Maar je weet toch ,, dromen zijn bedrog.” . “Ma .. als Frans ooit ontdooit en ontdekt dat zijn pik ook voor het geven van plezier kan worden gebruikt dan mag hij van mij jou kont uitwonen, ik ben echter bang dat wij beiden moeten blijven dromen.” “Nu is het jouw beurt Maaike, heb jij met jij met al je ervaring überhaupt nog openstaande wensen?” Even is Maaike verrast door deze tegenvraag, was zij het toch die een inventarisatie welke maken van de wensen van haar vriendinnen. “Nu jullie me zo vragen,, Ik droom er wel eens van twee pikken tegelijk te hebben, een in mijn kut en een in mijn kont, jammer genoeg heeft mijn John er maar een, en een wildvreemde erbij nemen waar ik niets mee heb, neen dank je. Dan maar af en toe een dildo voor het vrij gebleven gaatje”.

Even later parkeert Maaike de auto even buiten Knokke bij het Zwin. Onze meiden maken daar en mooie natuurwandeling en lopen blootsvoets en met opgetrokken broekspijpen door het opkomende water. Na de wandeling nemen zij en kop koffie in een strandtent. Met een smoes trekt Maaike zich even terug om mij te bellen…
“Hoe is het met mijn motormuis, waar zijn jullie nu?” “Dat zijn twee vragen tegelijk schatje, maar met de motormuizen is het goed. Muisje Frans kan het weerzien met zijn meiden nauwelijks afwachten maar is ook zenuwachtig en wij staan op dit moment bij een wegrestaurant ter hoogte van Leuven”.
Maaike licht mij in over haar plannetje en wenst ons verder een voorspoedige reis toe.
Ook het bezoek aan de vlindertuin is en groot succes en terugrijden naar het vakantiepark wordt er nog voluit gepraat over de belevenissen van deze dag.
Op het park aangekomen springen de meiden onder de douche en maken zich fris voor het avondmaal in het parkrestaurant. De maaltijd is wederom uitstekend en de wijn zorgt andermaal voor een nog meer ontspannen sfeer. Gearmd en giechelend lopen onze meiden na het eten terug naar het chalet. Inmiddels zijn Frans en ik ook gearriveerd en vanaf een afstandje zien wij onze schatten op weg naar het chalet. Ik moet Frans tegenhouden om niet meteen naar hen toe te lopen.. “Neen Frans, nu gaan wij eerst nog even en hapje eten en een drankje pakken en dan zal ik je vertellen wat ik met Maaike heb besproken”. “Met voelbare tegenzin gaat Frans met mij mee. In het restaurant bestellen wij beiden een grote gemengde salade met gegrilde kipreepjes. Daarbij drinken wij een goed glas droge rode wijn. Ik breng Frans op de hoogte van os plannetje, en zie hem twijfelen. “Frans, nu is je kans,, de afloop is onzeker,, maar bied in ieder geval kansen. Het alternatief is op de motor stappen, naar huis rijden en morgen doen alsof er niets aan de hand is. Het is jou feestje, je zegt het maar” Schoorvoetend maar ook met een onmiskenbare blos van opwinding op zijn wangen stemt Frans in.
Na nog wat gebabbel liggen onze drie meiden inmiddels naakt op de speelweide in de grote slaapkamer. Zij strelen elkaar, wisselen kussen uit , “Meiden als ik morgen zou sterven,,, ik zou er vrede mee hebben, wat heb ik genoten de laatste maand”, “Doe niet zo gek Gerda, wij zullen ervoor zorgen dat je nog vaak zult genieten, wat jij Maaike”, “Tuurlijk Tineke we laten Gerda niet gaan voor haar ultieme droom in vervulling is gegaan”.
Inmiddels zijn Frans en ik met de sleutel die Maaike onder de bloempot rechts van de deur had verstopt het chalet binnengeslopen. In het halletje ontdoen wij ons van alle kleding en naakt sluipen wij naar de halfopenstaande deur van de slaapkamer. Frans weet dat hij nu stil moet zijn en geboeid kijken wij naar de drie ooh zo verschillende maar ook sexy dames op het grote ronde bed.
“Lieverds voor onze laatste avond heb ik wat bedacht. Ik wil proberen jullie achterdeurtje te verwennen maar ik wil Julie daarbij blinddoeken zodat je je nog beter kunt concentreren op je gevoel, wat vinden jullie ervan?” “Alleen als wij daarna ook jou mogen verwennen,” lacht Tineke.
Nou schatten dan ga maar alvast naast elkaar in de hondjespositie zitten, dan pak ik vast de sjaaltjes en de glijcrème”. Maaike is nog niet uitgesproken of beide dames zitten op handen en voeten , met hun kontjes in de lucht , naar ons toegekeerd in doggy positie op de rand van het grote bed. Maaike loopt naar het tafeltje om de accessoires te pakken, even maakt zij blikcontact met mij via de spiegel, lacht en knipoogt naar mij.
Ze loop eerst om het bed en voorziet eerst Tineke en dan Gerda van een sjaaltje. “Zo dames, trek nu ff je billen uit elkaar zodat Maaike gemakkelijk bij jullie anussterretje kan komen.” Gelijk reiken vier handen naar achter en trekkende bilpartijen open. Maaike wordt nu aangekeken door twee strakke anus’oogjes’. “Even vasthouden schatten..” Maaike spuit wat glijcrème op de beide gaatjes. Met elk een wijsvinger smeert ze het goedje eerst goed uit op de buitenkant van het spiertje, maar duwt dan langzaam haar wijsvingers in de achterdeurtjes van haar vriendinnen. Bijna gelijktijdig komen twee genotskreuntjes onder beide dames vandaan. Maaike draait even een tijdje net haar wijsvingers in de gaatjes en trekt ze dan langzaam terug… Twee lichtelijk teleurgestelde kreuntjes zijn haar loon.

Nu spuit Maaike wat glijcrème, rechtstreeks in de beide gaatjes. Ze zet wijsvinger en middelvinger voor elk poortje en roterend en duwend verschaft zij zich toegang tot de welhaast nog maagdelijke tunneltjes. Draaiend en wrijvend verdeeld ze het glijmiddel de binnenkant. Dat Tineke en Gerda genieten van deze anaal massage is duidelijk te horen. “ Zo meiden nu laat je bipsen maar los en verwen je tietjes maar een beetje.” Gerda’s handen verhuizen meteen onder haar borst, Maar Tineke stuurt een hand rechtstreeks naar haar kut. Maaike ziet dit trekt haar vingers terug uit Tineke’s, en geeft haar een ferme tik op haar kont. “Je tietjes zitten hoger dame”.. “Sorry Maaike..”. Maaike hervat haar dubbele tunnel massage en al snel ‘zoemen”de beide dames van genot. Weer, trekt Maaike haar vingers terug en nu nog meer dan de vorige keer klinkt een dubbele teleurstelling.
Via de spiegel van de toilettafel wenkt Maaike ons om binnen te komen. Tegelijkertijd kruipt zij onder tussen haar vriendinnen en wrijft elk met een hand door het inmiddels vochtige kutvlees en al snel dompelt zij enkele vingers in de druipvleesgrotjes.”Zo meiden nu weer even de bipsen uit elkaar trekken. Aarzelend komen weer vier handen naar achter en nu kijk ik in het sterretje van Tineke en Frans naar dat van Gerda. Ik pak mijn inmiddels op knappen staande pik in mijn hand en beduid Frans hetzelfde te doen, Voorzichtig doen wij een stap naar voren. Maaike die dit ziet haalt de vingers uit het kutvlees van haar seks‘zusters’ en grijpt nu omhoog naar onze pikken. Terwijl Maaike ons geschut nu uitricht, pakken wij bijna gelijktijdig de beide dames bij de heupen.. “Wat is dat ,,, Maaike hoe,,, wie pakt mijn kont ??? “Stil meiden zegt Maaike. Tineke en Gerda geven geen kik noch is enige beweging te bespeuren… Ik voel mijn eikel tegen Tineke’s kringspier en met een gestaag toenemende druk duw ik door totdat ik voel dat het spiertje samentrekt achter mijn eikel. Frans doet hetzelfde bij zijn moeder en wat zich ook in de hoofden van de dames nu afspeelt, ontsnappen toch wat lustvol klinkende geluidjes uit hun monden. Ik blijf even zo staan zodat Tineke’s achterdeurtje zich kan instellen op de heet kloppende indringer. Ook nu volgt Frans mijn voorbeeld. Maaike heeft inmiddels haar vingers weer in de druipgrotjes gestopt waar zij op zoek lijkt naar de bronnen van de vloeiende liefdesnectar. “Zo meiden zegt Maaike nu, trek het sjaaltje van je hoofd en kijk even om kennis te maken met jullie anusopeners… Tineke de jongere van de twee reageert bijna gelijk, kijkt om en ziet eerst Frans,,, “Frans, hoe kom jij hier???, zit jij met je pik in je moeder, nu pas ziet ze mij, John??” haar ogen zijn groot van verbazing. Ik pak haar heupen nog wat steviger beet en met een constante druk duw ik mijn pik tot het einde in haar anaaltunnel. Een kreet waarin pijn lijkt te overheersen klinkt door de slaapkamer.. Inmiddels kijkt ook Gerda, getriggerd door de opmerkingen van haar schoondochter naar achteren… “Frans, jongen, wat fijn dat je er bent,,, doe je wel een beetje voorzichtig met je oude moeder” Nu zie ik dat ook de pik van Frans langzaam verdwijnt in de tunnel van zijn ma, steeds wanneer zij even terug trekt neemt hij en korte pauze , trekt voorzichtig een stukje terug om dan weer iets verder in zijn moeders anale tunnel door te dringen. Wanneer de kont van zijn moeder op zijn buik stuit begin ik heel langzaam, eerst met korte, daarna met steeds langer halen Tineke’s anale buis te neuken. Korte tijd later doet Frans hetzelfde bij Gerda.. Maaike is inmiddels weer stevig aan de gang in de kutjes van de dames. Regelmatig voel ik haar vingers door de dunne vleeswand langs mijn pik wrijven. De pijn is inmiddels verdreven, er komen uitsluitend nog onsamenhangende zinnetje “,,, doe maar Frans, pak je moeder maar,, “ John neuk me harder… Hmmm. hmmppffhh , knijp m’n kont aaaauuuw Jaaaaah …. Inmiddels neuken Frans en ik in de turbo. Het klappen van onze heupen tegen het kontvlees van de meiden vult de ruimte.. Ik voel mijn zaad opborrelen,,, Maaike, hoort blijkbaar aan mijn geluiden dat ik op de drempel sta, naar ik later begreep heeft zij op dat moment de Kittelerwt van Tineke tussen duim en wijsvinger gepakt en er met toenemende druk op geknepen. Gerda’s Kittelaartje werd met wat meer gevoel bespeeld. Een langgerekte kreet en dan begint de hele onderkant van mijn anaalvriendin te krampen en pulseren, dit zet ook mijn sluizen open en met een laatste ultieme stoot spuit ik mijn liefdessap op maximale diepte in haar tunnel… Ik krijg maar nauwelijks mee dat ook moeder en zoon hun eerste i****tueuze hoogtepunt bereiken…
Even later liggen wij met zijn vieren op het grote bed, bij te komen van een heerlijk hoogtepunt maar ook gevangen in onze eigen gedachten. Gerda, Tineke en Frans durven elkaar nauwelijks aan te kijken, hierdoor ga ook ik mij wat ongemakkelijk voelen. Even later komt Gerda binnen met een dienblad met daarop 5 glazen champagne. “Allemaal een glaasje bubbels? “ vraagt ze. Op het moment dat wij allemaal een glas hebben, heft zij haar glas en zegt “Op de liefde vriendschap en ons genot” Het is zowaar Gerda, die als eerste zegt “proost. Daar wil ik op drinken” Frans en Tineke heffen nu ook hun glas zij het niet van harte ,, mmm Proost”.
“Tineke, Frans, wat zijn jullie stil” gooit Maaike in de groep… Aarzelend begint Tineke…”Waarvoor heeft Frans mij nog nodig, hij kan heerlijk aan zijn gerief komen bij zijn moeder, die bovendien ook nog eens lekkerdere tieten heeft als mij, en kijk maar hij kijkt nog niet eens naar me”,, “Maar Tineke schat “zegt Frans, “lieverd, ik hou toch van je, ik kijk je niet aan omdat ik me schaam”, Schaam je je omdat je het met Gerda hebt gedaan?”vraag ik. “Ja John een beetje wel, maar meer nog schaam ik me ervoor dat ik de vrouw, mijn vrouw, Tineke waar ik al zo lang van hou, zoveel en zolang te kort heb gedaan, en dan bedoel ik nog niet eens alleen op seksgebied. Ik weet niet hoe ik dat ooit goed kan maken”. Tineke is helemaal ontroert van de liefdesbiecht van haar man, ze neem hem in haar armen “Frans, ik hou toch ook van jou en nee we kunnen de tijd niet terugdraaien maar wij kunnen wel leren hoe wij elkaar kunnen verwennen,, en wij hebben hele goeie vrienden die ons daarbij zeker willen helpen… En samen zullen wij ervoor zorgen dat mams ook niets tekort komt.” Kort daarop ligt het stel met elkaar te tongen en drukt Gerda de tortelduifjes aan haar hangende moedertietjes.

Wanneer Tinek’s hand even later de penis van Frans opzoekt, roept ze verbaast,”maar Frans hij staat alweer halfstijf” . “Ja lieverd, ik weet het niet maar ik ben enorm geil op je”.. “Hmmm???hmm???””
Dan neemt Tineke het initiatief. “Zo Gerda er staat nog een wens open in deze ruimte, als jij nu John weer stijf pijpt dan doe ik dat bij mijn Fransje, Dan kunnen onze mannen zo meteen Maaike er tussen nemen!”. Ik kijk Maaike vragend aan die met een licht blos zegt “Ja John, ik heb verteld dat ik wel eens in de sandwich genomen wil worden” “Goed lieverd van me , jij hebt de vervulling van je wens meer dan verdiend, ik ga ff naar de badkamer om mijn pik te wassen , dan mag Gerda hem klaar maken voor de strijd” Ik sta op en loop naar de badkamer, op het moment dat Frans mijn voorbeeld wil volgen houd Tineke hem tegen, neen lieverd, die snikkel van jou maak ik wel schoon, duw hem maar in mijn bekje dan lik ik Gerda er wel van af..” Op het moment dat ik met een geboende pik terug kom in de slaapkamer heeft Tineke haar dreiging al waargemaakt en zie ik de pik van Frans goeddeels in haar pijpbekkie verdwijnen. Nog voordat ik echt op bed lig ontfermt Gerda zich over mijn jongheer. Al snel doet zij haar uiterste best om minstens net zo veel neuklat in haar mond op te nemen dan haar schoondochter. Het resultaat blijft niet uit.. Al na enkele minuten zijn de jonge heren weer klaar voor gebruik.. “Zo Maaike wie waar??” vraagt Tineke.
Ik wil dat John op zijn rug gaat liggen, dan laat ik mijn kut over zijn pik zakken, als John dan lekker in me zit wil ik dat jij mijn poepertje en de pik van Frans goed insmeert met glijmiddel en dan moet jij de pik van Frans op mijn anus zetten.

‘Maaike vertelt’
Terwijl John op zijn rug gaat liggen en ik over hem heen kruip, grijpt John mijn spenen en Gerda leidt de mij zo vertrouwde vleesstaaf in zijn vertrouwde sapgrot. Daarna trekt Gerda mijn kont open en smeert Tineke met twee vingers eerst buitenom maar daarna ook in mijn anale tunnel het glijmiddel. “Nu is het jou beurt Frans, “zegt ze”. Op dat moment voel ik een warme eikel tegen mijn sluitspier drukken.. Ik ontspan een beetje en voel hem gelijk binnenglijden. Ik laat mij op John zakken en onze monden vinden zich in een geile tongendans. Onderwijl voel ik de pik van Frans steeds dieper in mij anus binnendringen. Zo’n heerlijk gevuld gevoel , gevuld door 2 warm kloppende pikken van vlees en bloed. Zij lijken mij te raken tot in mijn hart. Ik moet stil blijven liggen. De jongens beginnen heel langzaam te bewegen en vinden al snel een gezamenlijk ritme. John stoot omhoog op de momenten dat Frans, mijn heupen stevig fixerend met zijn handen, zijn pik in mijn darmen stoot. Ik weet niet wat zij raken, maar elke stoot brengt mij dichter bij mijn ontlading. Ik hoor mezelf kermen en kreunen, maar heb daar geen invloed op. Onwillekeurig beginnen ook mijn heupen mee te doen aan het stoten en ontvangen.. Mijn hele onderkant bestaat alleen nog maar uit geil pulserend sapvlees. Ik weet niet meer waar mijn kut eindigt of mijn kont begint. Als een donderslag uit heldere hemel neemt mijn lichaam de leiding, mijn buik en beenspieren nemen het over,, een explosie van genot achter mijn ogen ontneemt mij het zicht. Heel in de verte hoor ik ook de mannen kreunen,, neen ik voel geen spuitsensaties, maar merk, deels onbewust wel dat ook mijn 2 lieverds de klokken horen luiden….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir