ondeugend 3

ondeugend 3

Trainingsmomenten

De nacht was kort geweest. Ik had ook slecht geslapen omdat ik ook kwaad was op mijn eigen. Wij werden hier gedwongen dingen te ondergaan en gewoon aan de lopende band verkracht zonder dat we er iets tegen konden doen en toch genoot ik er soms ook van. Waarschijnlijk was dat een natuurlijke overlevingsstrategie: van dag tot dag leven en er het beste van maken. Men kwam het morgeneten brengen. Wat brood, margarine om te smeren en wat kersenconfituur. Dat bracht opnieuw wat rust in het hoofd omdat we onze gedachten ergens anders op konden richten. Maar als we dan weer beseften dat we hier volledig bloot zaten en iedereen altijd onze intieme delen konden zien, kwam de onrust terug. Het engste vond ik dat iedereen ook ineens op ons kon afkomen en hun pikken in onze buik kon komen steken.

We wilden ons nu eerst gaan wassen. Maar wat bleek: er kwam geen druppel water uit de kraan. Het enigste dat we konden doen was het uit ons lekkende zaad zoveel mogelijk wegvegen met de vuile handdoeken die we nog in ons bezit hadden in de badkamer. Ook gingen we nog even met de haarborstel door onze haren. Wat een marteling. Zo’n hoop knopen.

Daar kwam alweer een man ons ophalen. Ik zag hem ons bestuderen met grote ogen. Ze gingen ons wassen, we waren nu stinkende hoeren was het verwijt. Hij bracht ons naar buiten. Daar stonden en lagen de andere meisjes ook. Nu pas viel me op hoe jong sommigen waren. Sommigen hadden nog bijna geen borsten en nog maar een sneetje, een puberkutje. We werden er bij gezet. Deze meisjes wisten al hoe het hier in zijn werk ging en deden het ons voor. We moesten om de beurt op een palet gaan liggen, de benen maximaal spreiden en dan eerst onze kut zo ver mogelijk open trekken met beide handen. Overal waren het alleen mannen die de meisjes wasten en er natuurlijk flink misbruik van maakten. Respect was er niet bij, integendeel. Ondervonden we nu zelf. Overal werden we bepoteld en vooral als we met onze kut opengetrokken lagen te wachten. Een waterslang met traag stromend water werd dan in de kut gestoken en er opnieuw uit getrokken. Als het er uit stromend water proper was werd de slang in onze kont gestoken en op dezelfde manier werd deze gespoeld. Nu kwamen er ook brokken poep mee uit. Als ook hier het water proper was, moesten we rechtstaan en naar de volgende palet.

Daar werd heel ons lijf met een hardere waterstraal afgespoten. Op weer een volgende palet kreeg je een handvol shampoo dat je over jezelf moest uitwrijven en werd je door een man met een spons helemaal in het schuim gezet. Hierbij kreeg je ook een scheermesje in de handen gedrukt en kon je je wijdbeens staand glad scheren. Dan werd je opnieuw afgespoten en controleerde een volgende man of je glad genoeg was. Uiteraard verdwenen hier telkens systematisch vingers in je kut en kontgaatje. Was je niet glad genoeg naar de controleur zijn zin, moest je je terug laten inzepen en moest je opnieuw met het mesje aan de slag.

Afdrogen gebeurde met de passage langs een warme luchtkanon. Hierna kon je een kwak glijmiddel nemen uit een grote pot om je kont in te smeren omdat je die in een zodanige staat moest houden dat een pik, hoe groot en dik ook, er zonder moeite in één beweging volledig in zou kunnen gestoken worden. Als laatste verzorgingsitem kon je lekker geurende olie krijgen. De meisjes stonden dan ook zichzelf helemaal in te wrijven met deze olie. Hier waren ze ook in de mogelijkheid om met een kam door de haren te gaan. Die waren kort geknipt en gaven dus zo geen problemen als onze lange haren. Maar daar wij de favorieten van de baas waren hadden we het voorrecht om onze langere haren te mogen behouden.

Dan gingen we opnieuw de schuur binnen. Daar moesten alle meisjes en wij ook op onze rug op de daar klaar liggende strobalen gaan liggen. De benen optrekken en maximaal spreiden. Naast iedere strobaal stond op een houten bak en zichtbaar voor ons een telraam met 100 gekleurde kralen. We zouden opgewarmd gaan worden met 50 slagen van een flogzweep met dunne lederen slagreepjes. Iedere twee meisjes had een slagman. Om de beurt zouden we een slag vol op de kut en klit krijgen. We mochten niet gillen en de benen moesten terug maximaal open zijn als het opnieuw onze beurt was voor een slag. De eerste slag was te doen en een kraaltje werd opgeschoven. Nu kreeg Agnete naast mij haar slag. Ik sperde mijn benen terug maximaal open. De volgende slag kwam op mijn arme kut en klit. Nu al wat harder. Ik perste mijn tanden stijf op elkaar en sloot mijn benen automatisch. Gelukkig besefte ik dat en opende ze onmiddellijk terug opnieuw. Weer een kraaltje.

De zweep kletste met behoorlijke kracht op mijn schaamlippen. Af en toe slipte er een reep verder door en raakte dan mijn klit. Dat deed behoorlijk pijn. Hij spaarde mij niet, precies wou hij mij toch een kreet van pijn ontlokken. Eénmaal lukte het niet deze binnensmonds te houden en werd er geen kraaltje verzet. Ik zag dan een monkellachje op zijn gezicht verschijnen. Eénmaal vergat ik mijn benen op tijd terug te openen. Dan verplichtte hij mij met twee handen mijn scheur open te trekken en gaf hij een slag vol op mijn klit. Dat maakte mij oplettender. Eindelijk waren er 50 kralen verschoven.

Je kon wel zeggen dat dit een opwarmingsoefening was. Het was daar nu zeer warm mocht je van mij aannemen. Ook was mijn kut daar nu zeer nat van het kuttensap. We wachtten nog op een paar achterblijvers. Mijn slagman smeerde ondertussen mijn kut in met een zalfje dat verkoeling bracht. Hij voelde daarbij ook diep in mijn kut en liet me zijn natte vingers zien. Ik was volgens hem nu geil en nat om goed te kunnen beginnen neuken. We moesten naar de volgende attractie, de honden.

We zetten ons recht en gingen een beetje in ganzenpas, omdat we met zo ver mogelijk geopende benen – omdat dat het gemakkelijkste en minst pijnlijk ging – probeerden te gaan. Ook dat maakte het verwerken van de flogging lichter. We gingen zo naar de schuur met de hondenkennels. De vloer ervan was helemaal bestrooid met vers stro en er lagen mooi op een rijtje rubberen matten op de vloer. Daar moesten we gaan zitten op handen en knieën, kontje zo ver mogelijk achteruit. Een man kwam met een vochtige doek onze kutten inwrijven – hormonenmengsel van tochtige hondenteven zou ik later vernemen – en dan lieten ze de honden vrij. Die waren goed getraind want als ze een kutje vonden dat ze aanstond besprongen ze ons al rap nadat ze eerst enige malen met hun tong onze kut uitgelikt hadden.

Ik had ook al direct een hondentong in mijn kutje. Hij proefde van mijn nectar en likte alles op en ging daarbij altijd dieper en dieper. Telkens werd daarbij mijn klitje door die ruwe tong geprikkeld. Dat bracht dan een nieuwe stroom kuttensap op gang. En de daarbij vrijkomende hormonen zette bij hem ook een andere reactie in gang. Zijn rode dikke pik kwam piepen uit de schacht tussen zijn achterpoten en werd langer en langer. Toen die bijna zo lang was als een erecte mannenlul besprong hij mij, zijn occasioneel teefje. Hij greep mijn lenden sterk tussen zijn voorpoten vast en ik voelde zijn pik tegen mijn onderlijf duwen. Geoefend als hij was om met naakte vrouwenlijven om te gaan, vond hij al gauw de ingang van mijn neukkut. Ik voelde zijn dikke pik er binnendringen en onherroepelijk verder dan een mannenpik doorgaan kon en tot tegen mijn baarmoederhals kon aankomen.

Dan zwol hij nog wat op en begon mij in een razende vaart in en uit te neuken. Veel sneller dan enig man mij ooit zou kunnen neuken. Mijn klit en G-plek werden zodanig geprikkeld dat bij mij een eerste orgasme niet lang uitbleef. Mijn sap smeerde alles daarbinnen. Ik voelde de hondenlul een eerste lading voorzaad lossen. Hij trippelde nerveus wat opzij, zijn pik gleed uit mijn kut doch hij vond direct het neukgat opnieuw en herbegon zijn razende neukrit. Oh, wat voelde dit eigenlijk goed aan. Weeral kwam ik klaar, een tweede keer al en de hond wist nog niet van ophouden. Zeker tien minuten leefde ik nog in een andere wereld. Dan voelde ik aan de ingang van mijn kut de hondenlul nog eens verdikken tot hij mijn kut afspande. Deze verdikking stootte hij dan ineens voorbij de ingang van mijn vagina. Dat deed even wat pijn maar deze pijn werd weldra overstemd door bijkomende geilheid bij mij.

Gelijk voelde ik hem zijn zaad binnen in mijn kut tegen mijn baarmoederhals spuiten met de kracht van een waterpistool. En wat voor een hoeveelheid. Een paar minuten bleef hij zaad pulsen en stoten in mij. Dan voelde ik alleen zijn pik nog zitten en kneedde met mijn spieren rond zijn lans. Hij wou zich terugtrekken maar we zaten vast aan elkaar. Tien minuten lang voelde ik hem zo in mij zitten. Wat een hemels gevoelen. En dan floepte ineens zijn verdikking uit mijn kut. Met een hele gulp wit doorschijnend zaad kwam hij los. Hij likte nog eens een tijdje aan de lippen van mijn kut en begon dan zichzelf proper te likken.

Wij kregen het bevel van te blijven zitten in onze positie. De man die bij mij was pakte de hond bij zijn halsband en zette hem terug in zijn kennel. Als alle honden terug in hun kennel waren lieten ze nieuwe honden, die nog niet aan de beurt geweest waren, los. Nu kon zich een nieuwe ronde herhalen.

Binnen de minuut had ik een nieuwe tong die mijn kut aan het likken was. En een halve minuut later voelde ik opnieuw een hondenpik binnendringen in mijn kut. Weer neukten ze ons in de hondenhemel. Ik viel bijna flauw toen ik weerom klaarkwam. Ik rilde over mijn hele lijf. Als ik bij dat klaarkomen te luid genoot, kreeg ik ineens een paar ferme tikken van een rijpaardenzweep tegen mijn tepel. Ik schrok ervan en een gil ontsnapte uit mijn mond. Opnieuw kreeg ik een gemene tik. Tegen de andere tepel dit maal. We moesten zwijgen, hoeren mochten geen geluiden maken. Niet bij het klaarkomen, niet bij pijn. Twintig minuten later was de pret over.

Weer werden we naar de wasserette gebracht alwaar we op dezelfde manier schoon gespoten werden. Toen we schoon waren werden we door een van de adjudanten opgehaald en moesten we naar het woongedeelte van onze Meester. Bleek dat er een politie officier – een verantwoordelijke hogere officier voor het bewaken van het goede gedrag en zeden in zijn regio – was aangekomen. Hij had gehoord van onze Meester dat er twee Hollandse schoonheden waren beland in zijn netten en hij kwam die even controleren. We kregen toegang tot de kleerkasten van onze Meester en moesten ons optutten zo goed mogelijk. Voor de foto’s was er bij gezegd. Tevens kregen we toegang tot de badkamer van onze Meester.

Nee, echt preuts kun je mij niet noemen, maar dat laat dit filmpje denk ik al wel zien 😉 Ik was al vroeg op mezelf aangewezen en heb best een moeilijke tijd achter de rug. Maar door wat fijne contacten via flirtenmag.nl heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug en geniet ik weer volop van het leven…en van seks! We zouden eens wat af kunnen spreken…maar dan moet je me wel een beetje verleiden…durf jij het aan denk je?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir