Nu is hij aan de beurt

Nu is hij aan de beurt
Anaal beviel me wel. Vooral als ik een heerlijke massage vooraf kreeg. Doordat ik dan heerlijk ontspannen was genoot ik er erg van. Bas vond het ook erg lekker. Maar afspraak is afspraak.
Op deze site staan verschillende filmpjes waar een man anaal gestimuleerd wordt. Daar wordt ik heerlijk nat van. Het lijkt me een erg geile ervaring om dit ook te mogen doen bij Bas.

Op een avond heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Had een sexy jurkje aangetrokken en mijn mooiste kanten lingerie en kousen. Toen Bas thuiskwam van het werk was hij blij verrast mij zo te zien. Ik gaf hem een lekkere tongzoen en ik voelde hem gelijk erop reageren. Ik had eten besteld en juist op het moment dat hij erg enthousiast werd ging de deurbel. De bezorger kwam het heerlijke Italiaanse eten brengen. Nadat we dit afgerekend hadden wilde hij doorgaan met hetgeen waar we bezig waren voordat we gestoord werden maar daar had ik geen zin in. Ik wilde hem eerst nog een beetje op een andere manier opgeilen.

We hebben eerst het heerlijke eten gegeten. Tijdens het opdienen gunde ik hem een blik in mijn decolleté. Ik zag Zijn bobbel in de broek steeds groter worden. We hebben eerst heerlijk gegeten. Onder de tafel geilde ik hem met mijn voet. Ik merkte dat hij er veel zin in kreeg. Ik gaf aan dat dit mijn avond zou worden waarin hij te gehoorzamen had. Daar werd hij nog geiler van. Ik beval hem zich helemaal uit te kleden en te gaan zitten op een stoel in de woonkamer. Alle gordijnen waren dicht. Had geen zin in glurende buren. Nog effe een lekker muziekje aan opzetten en toen kon ik beginnen met mijn plannetje.

Hij zat vol verwachting achterstevoren op zijn stoel. Eerst bond ik zijn handen vast. Daarna bond zijn benen aan een stoelpoot vast. Zijn kontje stak nu een beetje uit. Langzaam trok ik mijn jurkje uit. Door het kanten setje waren mijn tepels goed te zien. Ook mijn stringetje was al vochtig. Wat zie je er mooi uit zei Bas.

Als voorbereiding had ik het trileitje al klaargelegd. Hij dacht dat ik dat voor mezelf gedaan had. Na een heerlijke tongzoen begon ik met zijn tepels te spelen. Die zijn erg gevoelig. Het had ook effect op zijn lul, die ging steeds meer omhoog staan. Ik ging met mijn borsten naar zijn gezicht. Door het kant heen begon hij aan mijn tepels te zuigen. Wat was dat een heerlijk gevoel. Ik werd steeds natter. Daarna deed ik mijn bh uit en ging met mijn borsten over zijn rug. Ik merkte aan hem dat hij een beetje gefrustreerd raakte. Hij wilde me aanraken maar dat ging niet. Ik speelde met zijn ballen en daar genoot ik van.

Nadat ik een handschoen aangedaan had en mijn vinger met glijmiddel nat gemaakt had begon ik zijn kontgaatje te masseren. Wat ga je doen, hij wilde dat ik stopte. Maar ik hield vol en zei afspraak is afspraak. Jij hebt mij anaal mogen neuken. Dan mag ik jou ook anaal ‘verwennen’.
Langzaam stopte ik mijn vinger in zijn kontgaatje. Zijn lul verslapte. Toen ik zijn prostaat stimuleerde begon hij te kreunen en werd zijn lul weer wat stijver. Mijn vinger verwisselde ik met het eitje. Toen ik dat aanzette schokte zijn lul. Ik begon op de laagste stand, zijn lul reageerde en hij begon zachtjes te kreunen. Zijn lul raakte ik express nog niet aan. We speelde ik met zijn ballen en tepels. Op het topje van de eikel vormde zich een druppel voorvocht. Deze druppel spreidde ik met mijn vinger uit. Ik voerde de intensiteit van de trilling van het eitje op daar reageerde hij direct op. Heerlijk om Bas zo te zien kreunen en zijn lul te zien lekken. Mijn stringetje werd steeds vochtiger.

Langzaam begon ik hem af te trekken, hij genoot er erg van. Met mijn hand cirkelde ik rond zijn eikel. Zijn lul werd harder en harder en ik voelde zijn ballen steeds hoger gaan zitten. Hij zat tegen het klaarkomen aan. Maar dat mocht nog niet van mij, ik zette snel de trillingen van het eitje uit. Zijn lul die stond zo strak. Hij kon wel nog praten hij vroeg me of ik verder wilde gaan. Ik zette het eitje weer aan en zijn lul begon te stijgeren. Toen ik zijn eikel aanraakte stroomde het voorvocht eruit. Ik wilde het nog een tijdje laten duren. Bas smeekte me om het af te maken. Het leek me erg geil om hem te zien spuiten daarom besloot ik het trileitje in de hoogste stand te zetten en zijn lul af te trekken. Ik voelde zijn ballen verstrakken en met een luide kreun spoot hij straal na straal. Zo heftig heb ik hem nog niet zien klaarkomen. Toen hij een beetje bijgekomen was het ik hem losgemaakt en zijn we naar bed gegaan. Hij was zo heftig klaargekomen dat hij direct in slaap viel. Ik was nog niet klaargekomen en redelijk opgewonden. Ik speelde met mijn tepels en met mijn clitje, In dacht terug aan het klaarkomen van Bas. Het duurde niet lang of ik kwam klaar. Ik vond een geslaagd experiment. Ben benieuwd of Bas het wil herhalen. Geile groetjes Palmyra

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir